Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו לא מובן לי. מצאתי כמה וכמה רכבים משומשים שנקנו מ"ליסינג 0 ק"מ"

ביקשתי לראות את הרשיונות של כל אחד מהם ובשורה "רישום מקורי" לא רשום דבר.

לפי המדריך הזה, צריך להיות כתוב ב"רישום מקורי" משהו אם הרכב היה בבעלות ליסינג לא?

www.allset.co.il אול-סט - שילוט. הכוונה. הסברה.

פורסם

כלי רכב הנרכשים לצורך מכירה כ0 ק"מ נרשמים כרכב בבעלות חברה ולכן לא כתוב במקוריות השכרה/החכר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז איך אוכל לדעת שהבעלות הקודמת היא ליסינג 0 ק"מ? הרי גם זה מוריד מהערך.

אי אפשר לדעת את הפרט הזה לפי הרישיון רכב?

פורסם

אמור להיות דף רגיל מודפס (מסמך),שבו החברה המוכרת X (אלדן/אלבר/אוויס/וכד' ),מאשרת שמכרה ל Y רכב חדש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן, כמו"כ בד"כ העברת הבעלות די סמוכה לתאריך העליה על הכביש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היום חברות הליסינג רושמות את הרכבים על שם החברה למימון. ככה למעשה אין רישום של "השכרה/החכר" ברשיון הרכב - מה שקורץ יותר לאנשים ( שיוכלו להגיד בעת המכירה שהרכב היה "פרטי" ) . בפועל מדובר ירידת ערך, ואם המוכר לא ידווח עליה לקונה שאחריו - הוא יהיה חשוף לתביעה.

פורסם

לא חייב לרשום על שם חברת מימון. יש לי רכב 0 ק"מ שנרכש מאלדן והיה רשום ביד ראשונה על אלדן.

אין רישום "השכרה/החכר" ברישיון, זה גם הגיוני כי הוא לא שימש להשכרה או להחכר.

בחשבונית קניה מופיע ק"מ של הרכב, היו על השעון כמה ק"מ בודדים.

מי שרוצה לבדוק מי היו הבעלים הראשונים יכול לעשות זאת בקלות, (ברישוימט או במשרד רישוי, באישור ובנוכחות בעל הרכב) יופיע "אלדן" כבעלים ראשונים. ככה שלא ניתן להציג את הרכב כ"יד ראשונה פרטי", למקרה שמישהו חושב לעשות את זה.

פורסם

אני חושב שאתה לא מדייק, הם לוקחים מימון מחברת מימון והרכב משועבד לאותה חברת מימון אבל רשום עליהם.

אחרי שנמצא קונה ומשלם על הרכב הם מסירים את השיעבוד ומעבירים בעלות.

פורסם

בתור מישהו שמכר כאלו - ככה זה עובד. אלדן לא יכולה לרשום על עצמה רכב - כי אז הוא אוטומטית יסווג כליסינג. לכן הם רושמים אותו על שם חברת המימון שבבעלותם. זה סוג של תעלול כדי שלא יהיה רשום "השכרה/החכר"

פורסם
בתור מישהו שמכר כאלו - ככה זה עובד. אלדן לא יכולה לרשום על עצמה רכב - כי אז הוא אוטומטית יסווג כליסינג. לכן הם רושמים אותו על שם חברת המימון שבבעלותם. זה סוג של תעלול כדי שלא יהיה רשום "השכרה/החכר"

אז אם אני קונה רכב עם התעלול הזה, כזה שמופיע לו ברישיון בעלים קודמים:00 ושם הבעלים הוא אלבר ציי רכב בע"מ, אני צריך לעשות הפחתה של ליסינג 0 ק"מ או לא?

פורסם

לא. לפי לוי יצחק יש הפחתה מיוחדת על זה ( לא זוכר כמה ). כשתגיע לעומת זאת לעשות טרייד - אם לא תשים לב, ישמחו לשקלל את זה כרכב שהיה בבעלות חברה ( 22 אחוז פחות )

• תוכן חדש...