Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כדי להמנע מהמצב הזה אני פשוט צריך ללכת לרישיומט ולהוציא דוח של בעלים קודמים ולראות שכולם פרטיים נכון?

www.allset.co.il אול-סט - שילוט. הכוונה. הסברה.

פורסם

רק בעל הרכב עצמו יכול להוציא מרישיומט תדפיס כזה באמצעות כרטיס אשראי שלו.

אתה יכול לבקש ממנו להוציא, אבל אתה בעצמך לא יכול להוציא תדפיס כזה עבור רכב שהוא לא שלך.

אם אתה הקונה, בדיקה ראשונה שאתה עושה:

מסתכל ברישיון רכב.

יש בו סעיף "תאריך רישום". זה תאריך בו הרכב נרשם לראשונה במדינת ישראל וספוק למי שהיה היד הראשונה.

אחרי זה אתה מחפש סעיף "תאריך בעלות".

זה תאריך בו הבעלים הנוכחי (יד שניה לצורך בעניין) קנה את הרכב.

אם בין התאריך הראשון לשני עברו חודשיים או שלושה, סביר להניח שזה רכב "0 ק"מ".

למרות שבמקרים מסויימים מכוניות עומדות במגרשים של חברות ליסינג חצי שנה ויותר.

אחרי זה אתה מבקש מהבעלים לראות את ספח העברת בעלות ממתי שהוא קנה את הרכב. הרבה אנשים שומרים את הספח הזה.

בספח מופיע שם המוכר ושם הקונה.

אחרי זה אתה מבקש לראות את חוברת האחריות.

בחוברת האחריות בעמוד הראשון מודבקת תעודת אחריות. על תעודת אחריות מודפס שם של מי שהיה היד הראשונה.

תוכל לראות אם זה אלבר, אלדן, וכו' או משה כהן או יוסף שפירא.

חוץ מזה כמובן שאין כל בעיה לרכוש רכב שנרכש בשיטת "0 ק"מ", כמובן בתנאי שמציגים לך אותו ככזה ומחיר שלו משקף את זה.

חיסרון הוא שאתה תהיה יד שלישית.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום .

באדגט הציעו לי רכב, יונדאי אלנטרה. ברשיון בשדה של מקוריות הרכב רשום  "השכרה/החכר".

הבנתי מכמה בירורים שזה יכול להיות ליסינג תפעולי יחיד וכן שזה יכול להיות ליסינג מגובה נהגים וכן רכב משטרתי או צבאי וכו'.. שכולם תחת הקטגוריה הזו.

באדגט אומרים שהרכב הוא ליסינג תפעולי יחיד וכן יכולים לתת מסמך המעיד על כך.

מעוניין לדעת האם יש לזה משמעות לעניין ערך הרכב, לעניין כיסוי ביטוח במקרה של גניבה, איזה דברים כדאי לשים לב במקרה הזה וכו'.. האם זה שרשום"השכרה/החכר" מצריך אותי להתרחק מזה וזה אומר שזה לא בהכרח ליסינג או שזה בסדר וזה סטנדרט היום בקרב חברות הליסינג ואין מה לפחד מהמילים האלה ברשיון הרכב?

תודה רבה!

שלום .

באדגט הציעו לי רכב, יונדאי אלנטרה. ברשיון בשדה של מקוריות הרכב רשום  "השכרה/החכר".

הבנתי מכמה בירורים שזה יכול להיות ליסינג תפעולי יחיד וכן שזה יכול להיות ליסינג מגובה נהגים וכן רכב משטרתי או צבאי וכו'.. שכולם תחת הקטגוריה הזו.

באדגט אומרים שהרכב הוא ליסינג תפעולי יחיד וכן יכולים לתת מסמך המעיד על כך.

מעוניין לדעת האם יש לזה משמעות לעניין ערך הרכב, לעניין כיסוי ביטוח במקרה של גניבה, איזה דברים כדאי לשים לב במקרה הזה וכו'.. האם זה שרשום"השכרה/החכר" מצריך אותי להתרחק מזה וזה אומר שזה לא בהכרח ליסינג או שזה בסדר וזה סטנדרט היום בקרב חברות הליסינג ואין מה לפחד מהמילים האלה ברשיון הרכב?

תודה רבה!

• תוכן חדש...