Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 שעות, Buki כתב:

קלאץ' חמאה לא היה אפילו כשהוא היה חדש :-)

איפה מצאת, אצל מי? איך האוטו נראה חיצונית ופנימית? איך נראה תא המנוע? אם אתה יכול תצלם. האם בכללי האוטו מוזנח או נראה סביר? 

במצב תקין לא אמור להיות שום עשן ושם ריח בשום מצב, לא כשנותנים גז במקום, לא בנסיעה, בכלל לא. 

תסתכל אם יש נורות תקלה דולקות בלוח שעונים. 

שים לב האם הילוך 3 לא חורק, זה תקלה נפוצה. 

יש לך שתי ידיים ימניות? נגיד אתה יודע להחליף לבד שמן ופלג באופנוע?

אתה מבין שבאוטו כזה שנקנה ב 7000 ש"ח אם תלך עם כל דבר למוסך אתה צריך לשים בצד עוד 7000? 

לגבי מכוניות אחרות, מיניוואן יותר גדול בכלל לא ריאלי לקנות ב 7000. 

מבין המסחריות הקטנות ברלינגו/פרטנר הכי נפוצה, יש מבחר. 

דגם 1.4 בנזין מבאס לנהיגה, איטי מאוד וצריכת דלק שלו גבוהה, 1 ל 10 לעומת 1 ל 16 בדיזל. אבל גם אופציה אם אתה לא נוסע הרבה. 

האוטו נקנה מאלבר לפני חודש וחצי לטענת המוכר ונמכר בשל מעבר לטנדר - (יש מקום לחשוד?), האוטו חיצונית נראה שמור לעילא ולעילא.

השבוע מקווה לבדוק אותו ואז אצלם תא מנוע ואוודא את ההמלצות לבדיקה שלך ושל אליה.

אפשר להגיד שיש לי 2 ידיים ימניות, גם מאוד אוהב את ההתעסקות. בלי קשר גם לא מפונק כך שתקלות מינוריות לא בהכרח יגרמו לי לנסוע ישר למוסך.

מבחינת ניהול הסיכונים, על רכב כזה ב- 270,000 ק"מ, בהנחה והרכב במצב טוב ע"פ הקריטריונים שהמלצתם לבדוק - מה התקלות היקרות הצפויות שיכולות לעלות ב- 50,000 ק"מ הבאים?

האם שווה לקחת לבדיקה במכון בדיקה?

לבדוק במסלקה של הביטוח?

לפני 13 שעות, Audi-T כתב:

בהנחה שאופנוע יכנס מבחינת אורך, כדי להכניס אופנוע שטח בגובה תאלץ לקבץ את הבולמים הקדמיים בעזרת רצועת ראצ׳ט.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

אקח בחשבון, מה גם שאני לא מתכנן להוביל באופן קבוע כך שאני יכול להתמודד עם אי נוחות זמנית (פירוק כיסאות/הטיה על הצד עם תומכים).

פורסם
לפני 10 דקות, avihyb כתב:

האוטו נקנה מאלבר לפני חודש וחצי לטענת המוכר ונמכר בשל מעבר לטנדר

בנקודה זו הייתי עושה אחורה פנה. לא מאמין לסיפורים האלו, זה לא יתכן שהוא לא ידע לפני חודש שברלינגו לא מתאימה לו והוא צריך טנדר. דבר נוסף, אלבר לא מוכרים מכוניות כאלה ישנות אז גם זה לא נשמע טוב.

• מעניין 1

פורסם
לפני 15 דקות, Buki כתב:

בנקודה זו הייתי עושה אחורה פנה. לא מאמין לסיפורים האלו, זה לא יתכן שהוא לא ידע לפני חודש שברלינגו לא מתאימה לו והוא צריך טנדר. דבר נוסף, אלבר לא מוכרים מכוניות כאלה ישנות אז גם זה לא נשמע טוב.

מעניין. 

אז מה סביר להניח שהפאנץ' בעסקה הזו?

פורסם (נערך)

הרכב בבעלות המוכר חודש אז גם אין לו הסטוריית טיפולים להראות לך.
היעדר תיעוד טיפולים מעיד שהרכב מוזנח מכאנית וזה יעלה לך. למשל לא ידוע מתי עשו טיימינג אז צריך לעשות אחרי הקניה.
ושיהיה עם טסט לשנה, לא עם סיפורים של "הכל 10 יעבור טסט חלק".

כשמסתכלים על הרכב, לראות גם שלא עבר תאונה קשה עם שיקום חובבני.. לא בגלל ירידת ערך, בשביל בטיחות, חדירת מי גשם וכו'.
בדיקה לפני קניה - לא יודע אם הייתי לוקח למכון בדיקה, חבל על ה 600 שקל. מספיק בדיקה במוסך שאתה מכיר, יותר זול ומהיר וגם יודעים כמה עולה לתקן.

ביטוח חובה וצד ג' יקר יחסית ברכבים האלה, במיוחד לנהג צעיר, כדאי לברר אצל חברת הביטוח לפני הקניה.

עריכה אחרונה על ידי icohen436

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

• תוכן חדש...