Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היא טופלה כמו שצריך והמצמדים במצב טוב (הילוכים עוברים בלי מכות והחלקות, אין רעידות בתחילת נסיעה) אז סך הכל אמור להיות בסדר.

כמו שבטח כבר הבנת רכב ספורטיבי היא לא, אבל היא נוסעת לא רע.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מה אתה חושב על שברולט סוניק rs 2014 הלכתי אתמול למגרש ובדיוק הרכב הגיע עם גג נפתח הדגם המפואר 109 קמ יד 00 ברישיון במצב טוב רק מקדימה הסמל סדוק כזה ויש שריטת חנייה כזאת בלמטה חוץ מזה לא ראיתי עוד משהו הנעתי אותו ונשמע הכל טוב דיוק חזקה מהשטיפה שלהם הבריקו את האוטו אז אין לדעת איך היא הגיע אליהם.

אני בדקתי הכל כל הצמיגים אותם דגם לא נראה תיקוני צבע או מכות כל הפח של האוטו יושב במקום בפנים הכל נראה טיל ממש נדלקתי על האוטו.

עכשיו הבנתי שיש כמה דברים לעשות לבד ברכב כמה צינורות שעושות בעיות ויש קיטים ייעודיים שפותרים את התקלות כמו egr שהקיט עושה לו כמו מעקף כזה.

השאלה שלי מה דעתכם אולי מישהו שהיה לו כזאת?

כי כולם אומרים לי לא להתקרב כי זה שברולט 

פורסם

הוא לא באמת ספורטיבי- במקסימום אפשר לקרא לו "לא עגלה", ולא אמין במיוחד- יחידת ההנאה של אופל אסטרה מוזמן לחפש, עד כמה שזכור לי נושא הטורבו שם בעייתי ונוטה ללכת לעולמו בטרם עת.

מה שכן- הרכב מאובזר בצורה נדיבה, מאוד נדיבה. לא תמצא הרבה רכבי סופר מיני שמאובזרות ברמה שלו במיוחד בטווח השנים שהרכב שווק.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...