Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאד שוקל ללכת על הכתום, אופציה שניה כחול - אבל כחול יש לי היום ובא לי משהו שונה.

האם יש יתרונות חסרונות?

image.png.9847329573437151c716d4a6d9e603e1.png

image.png.6bfb018101c4e61b63451391ebdc0c4b.png

יש גם צבעים יותר סטנדרטים נראה לי:

image.png.8004b52f3974c2f2efee1663d37f7475.pngimage.png.08c23cae4814b074818d3134ed039fe9.pngimage.png.681b82819261fd23e64993283c08eb15.pngimage.png.f4bb289881dbe98bbe0840f422d8ccc9.pngimage.png.6ebafbf728e820317dc4bcdce816590a.png

ויש גם אדום ותכלת אבל פחות מדבר אלי

פורסם

הצבעים הסטנדרטים שחור אפור לבן יהיו אלה שכנראה יהיה הכי קל למכור בהמשך אם זה מעניין אותך.
כל הצבעים האחרים זאת נטו הרגשה שלך.

פורסם

תקנה צבע שאתה אוהב ותהנה כמה שנים ,במילא אתה קונה רכב חדש - משמעות שתפסיד כמה גרושים בירידת ערך.

פורסם

האם הדברים האלה משפיעים על טרייד אין? כי יכול להיות שזה מה שאני אעשה כדי להפטר מהרכב (אין לי סבלנות ככ למכירה פרטית)

פורסם

לא משנה איזה צבע תבחר (אני משוחד על צבע אחד בלבד) קח בחשבון שהביקוש לרכבים כהים (כחול/כתום)

יותר נמוך. מעבר לזה אלה צבעים יותר רגישים לשמש. (כלומר, חייבם טיפול מונע מפני קילופים, כמו כל צבע אגב)

לשיקולך.

פורסם

קודם כל צבע זה עניין של טעם.

לטעמי כתום וכחול אלו צבעים לעומת שאר הגוונים של אפור...

יתרון של כתום: אף פעם לא תצטרך לחפש אותו בחניה.

רגישות לשמש: ברכבים מודרניים זה לא משנה ב10 שנים הראשונות.

תבחר את הצבע שהכי מוצא חן בעיניך.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

יש כתומה, אדומה, ולבנה אצלי ברחוב. גם הלבנה יפה אבל האדומה והכתומה מטריפות. ראיתי את הכחולה והיא יפיפיה גם כן.
עזוב אותך ממחשבה על מכירה עתידית, וסע ברכב עם צבע שעושה לך טוב. כמו שיש כאלה שרוכשים אותה בכתום חדשה יהיו כאלה שיחפשו כזו יד שניה. בטרייד אין של החברה עצמה הצבע לא אמור לשנות כהוא זה.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי, חלק מהיתרונות ברכישת רכב חדש, זו היכול לבחור צבע. תבחר את מה שאתה אוהב ותהנה. 

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הכתומה פשוט מדהימה, גם כחולה יצא לי לראות כמה פעמים והיא נראית לא רע.

לדעתי אתה צריך ללכת על הצבע שאתה אוהב, אתה משלם הרבה כסף ואתה זה שצריך להנות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פתחתי שרשרו דומה כאשר קניתי את הפוקוס St-Line, אך הסיבה היתה שאין את אצבע שאני רוצה שזה היה כחול מרוצים,

בסוף הלכתי על כחול כרום שהתחברתי אליו רק מהתמונות,  יצא לי לראות על כביש "שחור, אפור מגנטי, כסוף, ולבן" שכמעט בחרתי במקום הכחול כרום ומכאן זה חזק עוד יותר את הבחירה שלי ואני מאוד מרוצה, כי בעיני זה הצבע הכי יפה על הרכב הזה אחרי הכחול מירוצים , וזה אחד היתרונות ברכב חדש, שאתה בוחר את הצבע שנראה לך הכי יפה על הרכב.

כך שאצלך זה בכלל קלי קלות, לך על הצבע שאתה הכי אוהב ומתחבר אליו, למרות שאני אוהב צבעים כחולים, בקליאו הזו הייתי הולך כנראה על הכתום או הכחול מתכת השמאלי, אבל שוב, לך על מה שאתה אוהב במיוחד אם יש ממנו במלאי.

פורסם (נערך)

כמו שכולם כתבו לך, אתה משלם הרבה בשביל לבחור את הצבע אז תיבחר את הצבע שאתה הכי אוהב :)

בכל מקרה שום צבע הוא לא יותר מידי מוזר ככה שאני בספק שזה מה שיגרום לירידת ערך משמעותית במכירה בעתיד.

ודרך אגב, אני הייתי בוחר בכחול כהה (לא יודע איך קוראים לצבע הזה).

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...