Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

בתקופה האחרונה אני מחפש רכב משומש סופר מיני מקבוצת צ'מפיון.

כשהגעתי לראות כמה רכבים נתקלתי בסיטואציה שבעל הרכב אינו מוכן לצאת לסיבוב קצר בכדי להרגיש ולבחון את הרכב לפני המשך הקנייה.

הטענה שחוזרת על עצמה היא הקורונה. בעל הרכב לא מוכן לצאת לנסיעה קצרה גם כאשר שנינו עם מסכות וחלונות פתוחים. המשפט שנשמע הוא ניקח את הרכב לבדיקה וזהו.

נכון כך או כך אקח את הרכב לבדיקה אבל בלתי אפשרי לקחת כל רכב שאני רואה.

נקודה נוספת היא שבבדיקות לפני קניה לא בודקים את הגיר, וכפי שכולנו יודעים הגיר היא נקודת החולשה של הדגמים האלה...

חשבתי אולי לדרוש גם בדיקה במוסך מורשה כדי שיבדקו את הגיר והעדכונים שלו. כך אקבל אינדיקציה כלשהי.

מה עושים במצב כזה? איך אפשר לקנות רכב מבלי לראות איך הוא מתפקד? יש לכם רעיונות איך לפתור את הנושא?.

אציין שמדובר ברכבים שנתון 2015 עד 2018.

תודה מראש

פורסם

מצד אחד מבין שחלק מהאנשים מעדיפים להימנע מלהיות עם איש זר באותו חלל, מנגד אתה בתור קונה לא צריך לוותר על נסיעת מבחן.

פשוט צריך להיות סבלני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את זה אני יודע :) 

השאלה היא האם יש נקודת אמצע ופתרון לנושא? ואם נניח אחליט לקחת את הרכב לבדיקה מבלי לעשות נסיעת מבחן האם הוא יהווה תחליף באופן מלא? (כלומר כל מה שהייתי יכול לבדוק בנסיעת מבחן יכלו לעלות עליו בבדיקה?).

פורסם

מכון בדיקה אמור לעלות בעיות שגם אתה היית עולה, אם אתה מכיר את הרכב ונסעת על דגם זהה אפשרי להתקדם. אם לא לא הייתי רוכש רכב בצורה הזאת.

מצד שני אם יש קירקושים לא בטוח שהם יציינו זאת, וזה משהו שיכול לעצבן.

לפחות הבעלים מסכימים שתשב, תניע, תפעיל מערכות חשמל?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אם הרכב יצא טוב בבדיקה במכון, איך תדע שהכיסא נוח לך? שאתה מוצא תנוחת נהיגה במהירות? אולי שדה הראיה לא יתאים לך בגלל הגובה שלך?

מציע לדבר אל ההיגיון של המוכר, או למצוא מוכר גמיש יותר. בהצלחה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 19 שעות, yulianx כתב:

מכון בדיקה אמור לעלות בעיות שגם אתה היית עולה, אם אתה מכיר את הרכב ונסעת על דגם זהה אפשרי להתקדם. אם לא לא הייתי רוכש רכב בצורה הזאת.

מצד שני אם יש קירקושים לא בטוח שהם יציינו זאת, וזה משהו שיכול לעצבן.

לפחות הבעלים מסכימים שתשב, תניע, תפעיל מערכות חשמל?

יש כאילה שכן וכאילה שלא. לדעתי זה כבר פחות קשור לקורונה אלה לאדם עצמו. האחרון שבדקתי היה מאוד לא סבלתי . טען שמטרידים אותו הרבה בטלפון אבל אני הראשון שבאתי לראות את הרכב אז ...

השאלה היא אחרת. נניח יש לי חשש כלשהו לגבי בוצה במנוע ובעיות מצמדים בגיר (DSG). האם המכון בדיקה יעלה על הבעיות האלה ואיך הם יבואו לדי ביטוי? או שהוא בכלל לא בודק את הנקודות האלה.

פורסם

לגבי הגיר כמעט ודאי שהם ירשמו נקישות או השהיה במעבר הילוכים.

אם הגיר מעביר בצורה תקינה, אין תקלות אז הגיר תקין, הם לא בודקים שחיקה של המצמדים כי אחרת צריך לפרק את הגיר.

• תוכן חדש...