Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתעניין ברכישת ראקסטון תקציב איזור ה 20 אלף 

מה שהבנתי שהוא יחסית אמין ופשוט ועם יכולת שטח נחמדה, ו 7 מקומות ישיבה.

אשמח למידע אם יש שנתונים יותר מוצלחים או פחות, אם יש תקלות ידועות, וגם מה ההבדל בין רמת גימור rx270 לרמת גימור rx290

פורסם

האמינות של רכב בן 16 תלויה בעיקר בצורה בה תוחזק בשנים האחרונות יש הרבה יותר RX270 מ-RX290 ואני מעריך שיהיה לך קל יותר למצוא RX270.

קנה את זה שיהיה במצב הטוב ביותר בלי קשר לרכב הגימור שלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרקסטון בשנים הרלוונטיות הגיע עם שני מנועים 2.7 ו-2.9  מתוצרת מרצדס. שניהם בעלי מוניטין אמינות מצוין.

אין לי מושג לגבי רמות הגימור. אציין שטוב שאתה לא שואל על הצבע...

אתה מחפש רכב די מבוקש ב-20K. אישית אם היה לי כזה במצב שמור לא הייתי מוכר אותו ב-20K. אם תמצא אחד כזה שיכנס בתקציב שלך ולא יצריך השקעה גדולה - קח אותו בשתי ידיים.

רמת הגימור פחות קריטית לעניות דעתי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אמין הוא לא יהיה. הוא לא היה אמין כחדש, וגם עכשיו אחרי 15-16 שנים על הכביש ובשטח, האמינות שלו לא השתפרה. 

ובלי קשר לרכב עצמו, כל רכב שטח שתקנה ב 20,000 ש"ח יהיה כזה שיחייב אחזקה לא זולה, אפילו היילקס. 

אולי החריג הוא ג'ימני, שגם כשהוא יתקלקל, התיקונים יהיו זולים. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...