Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סופש נעים לכולם.

התחלתי לעבוד בעבודה חדשה שדורשת ממני נסיעה של 80 ק"מ לכל כיוון כל יום.

מחפש לקנות רכב יד ראשונה שניה משנתון 2018 ומעלה שיהיה חסכוני בדלק ותחזוקה ככל האפשר.

אנחנו זוג שנוסע להורים לצפון פעם פעמיים בחודש ובנסיעות הללו מביאים ומחזירים איתנו ציוד אז נפח תא מנוע

מאוד חשוב לנו.

בתור אחד שלא אוהב להחליף רכבים בתקופות קצרות (הרכב הנוכחי 10 שנים אצלי) מחפש רכב שאהנה ממנו לאורך תקופה ארוכה יחסית משמע

עדיפות לרכב שיתאים גם לנסיעה עם ילדים שיבואו (נקווה שלא בתקופה הקרובה :) ).

התקציב שלנו הוא סביבות ה 100000 ש"ח.

אין לנו בעיה עם רכב ידני במידה ותרצו להמליץ על רכב כזה שכן הרכב הנוכחי ידני.

יצא לי להתרשם במפרט של קיה נירו למשל אבל איני בקיא ברמת האמינות של רכבי הייבריד של קיה.

אשמח לכל עזרה טיפ בנושא.

שיהיה לכולם סופש נעים ושבת שלום.

עריכה אחרונה על ידי As-21

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

רכב לשנים רבות עם אמינות וחסכון בדלק, כנראה אמרת טויוטה קורולה היברידית. בדוק את גודל תא המטען ותהנה. עשה טיפולים בזמן וקנה רק מאדם פרטי עם היסטורית טיפולים מסודרת

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

הכיוון הנכון בכמות הנסיעות זה רכב היברידי ( קיה נירו, יונדאי איוניק, טויוטה אוריס )
או רכב דיזל ( רנו קליאו/ מגאן / קיה סיד ) אפשר גם ג'יפון עם מנוע דיזל כמו רנו קפצ'ור/ קאדג'אר, ניסאן קשקאי, פיג'ו 3008.
אין בעיות אמינות לקיה נירו, רכב מצויין. גם איוניק אופציה ראוייה וקצת יותר זולה מנירו. אוריס מרגישה פחות חזקה מצמד הקורנאניות, אבל אמינה מאוד.
גם הדיזלים שרשמתי טובים.
עניין של העדפה אישית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי, מי שנוסע מרחקים גדולים ומבלה שעות על הכביש צריך לשים את נוחות הנסיעה (שיכוך, בידוד רעשים, נוחות המושבים) במקום גבוה בסדר העדיפויות. זה עושה הבדל גדול במצב שמגיעים לעבודה/בית - אם מגיעים רעננים יחסית או כמו אחרי סיבוב במכונת כביסה. הבחירה בדיזל או היברידי תהיה תוצאתית. הרושם שלי הוא שהקוריאניות וחלק מהיפניות לא ממש מספקות את הסחורה בתחום זה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם

אם רוב הנסיעה מחוץ לעיר, אני חושב שרכב דיזל נוח יהיה כיוון טוב.

הייתי מחפש פג'ו 3008 טורבו דיזל, עדיף רמת גימור פרמיום ולא אקטיב, אבל יכול להיות שתאלצו להתפשר על רמת גימור בתקציב שלכם.

אני מסכים עם קורן, מי שנוסע הרבה, כדאי שיבחר ברכב נוח.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נוחות זה מאוד סובייקטיבי.
נוכחתי לדעת את זה אחרי שנסעתי באוריס היברידית שעה וחצי ( יצאתי עם כאב גב ) כאשר בעל הרכב לא הפסיק לשבח את נוחות המושב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...