Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 45 דקות, Yerach כתב:

תקועים אם סטיגמות נורא נורא קשות.

תעשה לעצמך טובה ואל תקשיב להם.

תקשיב לאנשים שהחזיקו רכבים כאלו או לפחות רכבים עם מכלולים דומים\זהים.

אם הייתי מקשיב לחלק מהאנשים שסביבי, לא הייתי קונה כנראה שום דבר.

קנה מה שמתאים לך ומה שנראה לך.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 7.1.2021 בשעה 18:48, Ido12 כתב:

הכוונה שלי היית תחזוקה מול הירידת ערך של רנו חדשה. 

הפגו כבר חטפה ירידת ערך של 50%+-.(שנת 2016)

מול רנו חדשה שתחטוף חזק בשנתיים הראשונות שלה על הכביש כמו כל רכב חדש,במיוחד שזה רנו ולא מאזדה/הונדה למשל, 

כמובן שהתחזוקה של רנו תיהיה זולה יותר,הכוונה הייתה הירידת ערך של הפיגו המשומשת תיהיה יותר איטית מרנו חדשה ואז זה יתאזן.

פחות מ50 הרבה פחות במיוחד אם הכוונה לא ללכת על אקזמפלר שבור- כיוון ה40% ומטה כמו שזה נראה

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני כשעה, Yerach כתב:

באמת  ה208 היא מרווחת כמו הגרסא הרגילה? אתה בטוח במה שאתה אומר? אם כן אז זה לגמרי משנה את התמונה ..

תבדוק את המידות שלה, זה אותו הרכב בדיוק כמו שהפולו GTI שאתה מתעניין בה (שמבחינת כיף והתנהגות נחות ל 208) זה אותו הרכב כמו הפולו הרגילה מבחינת מידות רק שהיא קצת יותר פרקטית בזכות זה שיש לה 5 דלתות. 

שתדע שפעם גם אני כמוך התעקשתי על 5 דלתות ולא הבנתי מה זה הטמטום הזה של 3 דלתות, היום אם זה רכב ספורטיבי שהיעוד שלו זה לא להיות מכונת שינוע לתינוקות אז קשה לי עם זה ואני חייב 3 דלתות.

זה שיגעון שקשה להסביר עד שאתה נכנס לזה אבל זה פשוט הרבה יותר יפה ויותר מתאים לרכבים כאלה. 

פורסם (נערך)

חברים אשמח לדעת מה דעתכם על דאצ'יה דאסטר, אפחד לא התייחס לזה ...

עריכה אחרונה על ידי Yerach
פורסם

מדובר על רכב מרווח, נוח, תא מטען גדול וביצועים לא רעים, יש גם מנוע דיזל.

אם אתה אוהב שטח אז יש לדאציה מועדון שבו הם נוסעים לטיולי שטח קלים.

מנוע הבנזין פחות מוצלח, יש תלונות לגבי אכילת שמן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

מדובר על רכב מרווח, נוח, תא מטען גדול וביצועים לא רעים, יש גם מנוע דיזל.

אם אתה אוהב שטח אז יש לדאציה מועדון שבו הם נוסעים לטיולי שטח קלים.

מנוע הבנזין פחות מוצלח, יש תלונות לגבי אכילת שמן.

איך הוא מבחינת תחזוקה? יקרה, זולה, יש חלקים אין חלקים..

לפי מה שאני יודע אין בו יותר מדי מערכות טכנולוגיות אז הוא אמור להיות יחסית 'פשוט' לתיקון או לגילוי תקלות וכדומה, נכון?

פורסם (נערך)

זה מאוד שונה ממה שהתחלת איתו.

הדאסטר הוא סבבה למי שרוצה רכב שאפשר לרדת איתו לשטח קל, לקחת יותר משני אנשים (ע"ע ג'ימני) והוא לא עגלה עם תא מטען מצומצם כמו ה-xv.

מצד שני, זה ממש לא "רכב ידני זריז". די רחוק מזה (מבחינת תחושה בעיקר). זה רכב זול שמרגיש זול, והסיבה העיקרית לקנות אותו היא שאין לך כסף לקנות לנד קרוזר.

מבחינת תחזוקה, הדיזל צפוי להיות מאוד סביר. נמכרו כאן לא מעט דאסטרים, והמנוע הזה מאוד נפוץ בהרבה רכבים אחרים של הקונצרן 

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מחזק את הדעה בנוגע לדאסטר, אבי רכש כזאת לא מזמן (שנת 2015). 

הרכב מרגיש זריז יותר ממה שהוא באמת תודות למומנט של מנוע  הדיזל, והוא באמת מפתיע יחסית בשטח קל אבל איכות ההרכבה והחומרים שבו מחווירים אפילו ביחס לגולף הישנה שהחזקתי (2002) ולמרות שהרכב לא ישן כבר יש בו כל מני פלסטיקים כאלה ואחרים שנשברו. מעבר לזה בידוד הרעשים די גרוע ואישית מצאתי את הכסאות כלא מאוד נוחים.

אם אתה מעוניין לרדת לשטח הדאסטר מציע חבילה ייחודית בשוק הישראלי, אם אין לך כוונות כאלה הייתי מציע לבדוק כיוונים אחרים. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

המנוע דיזל של הדצ'יה באמת מפתיע לטובה. מרגיש הרבה יותר חזק מאשר הנתונים היבשים. מה שכן, איכות החומרים לא מתאימה לכל אחד. הכל מאד פלסטיקי, עדין, חלול ומרגיש שביר.הטיפולים והחלקים לא יקרים באופן יחסי ויש ערך רב לאם אתה בוחר לטפל במוסך מורשה יבואן או לא.

פורסם

לדאציה איכות חומרים פשוטה, אך לפחות עמידה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא נכון. 80K עם סנדרו סטפאווי 2018 והתופסנים של השטיחים התפרקו (אנינ נוסע בלי), הריפוד של רצפת הרכב בצד נוסע התנתקה כמעט לגמריי, ידית ההילוכים מתחילה להתקלף, בחיים לא הייתי עדין כ''כ עם פתחי איוורור - מרגישים כמו כנפיים של פרפר, המגש האחורי התעקם ואני עוד פדנט יחסית ששומר.

פורסם

ידנית הילוכים זאת מחלה עוד מהקליאו דור 3, 206..

אני יכול לציין שבכמה מוניות לוגאן,דאסטר סטוופאי, שהם אני מידי פעם נוסע (אותה מונית) הם מזדקנות לא רע.

• תוכן חדש...