Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה המחלות של הרכב? על מה להסתכל בעיקר? המחיר הוא 55 אלף בערך.

בעקרון לזוג בלי ילדים, יש חניה פרטית. נסיעות של פעמיים בשבוע מגבעתיים לכפ"ס ומידי פעם בסופש לצפון.

עריכה אחרונה על ידי Evyatar Shtern
פורסם

הרכב מצויין, אתם תהנו ממנו,

יש מחלה אחת שאני מכיר מ2 רכבים, מותחן רצועות שנוטה לשבוק חיים אחרי סביב ה4-5 שנים עלותו נעה סביב ה1400 ש"ח מקורית כולל עבודה.

פורסם
לפני 18 דקות, wildlands2019 כתב:

הרכב מצויין, אתם תהנו ממנו,

יש מחלה אחת שאני מכיר מ2 רכבים, מותחן רצועות שנוטה לשבוק חיים אחרי סביב ה4-5 שנים עלותו נעה סביב ה1400 ש"ח מקורית כולל עבודה.

האם מחיר של 60 אלף מתאים לרכב כזה? שנתון מעט נמוך, לא?

פורסם

יש גם מחלה עם המראות שנפתחות ונסגרות בעת פתיחת וסגירת הרכב (בהתאמה כמובן), אנחנו סבלנו מזה במאזדה 3 2017 ולפי הקבוצה של מאזדה זה לא נדיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, Evyatar Shtern כתב:

האם מחיר של 60 אלף מתאים לרכב כזה? שנתון מעט נמוך, לא?

תבדוק באפליקציה של לוי יצחק (לא יד 2!!) היא חינמית.

תיקח בחשבון שהשוק של הרכבים האלו די חזק.

עריכה אחרונה על ידי dotan123
פורסם

רכב מצויין, מחיר סביר בהנחה ולא עברה תאונות כלשהן והכל תקין ברכב.

איזה צבע הרכב? רכבים עם שוק חזק, נמכרים אפילו מעל המחירון.

מחלות ידועות:

מראות צד חשמליות - קיים במוסכים מורשים "ערכה לתיקון מראות צד", עלות בערך של 350-400 ש"ח לכל מראה כולל עבודה ומע"מ (במקום להחליף את כל המראה).

משולשים קד'

מותחן רצועת מנוע כפי שצויין כאן.

פורסם

רכב מצוין, אם מתאפשר הייתי מוסיף עוד קצת והולך על דגם הספיריט או ספורט מהשני המתקדמות יותר, בהחלט שווה את ההפרש לטעמי (ולו בגלל המנוע 2,000, מבלי להתייחס ליתר התוספות).

אישית החזקתי ספיריט משנתון 2015 ומלבד בלאי רגיל הדבר היחידי שהיה קצת פחות סביר בעיניי לרכב בן חמש זה משולשים שדרשו החלפה באזור ה-105 אלף ק"מ (הפחתתי ממחיר המכירה).

פורסם

תלוי מה אתה מחפש. בעיקרון יש הרבה מאוד דגמים בקטגוריה.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 10.1.2021 בשעה 00:57, motek כתב:

תלוי מה אתה מחפש. בעיקרון יש הרבה מאוד דגמים בקטגוריה.

מחפש רכב שבגודל ובנוחות של המאזדה, לא מעוניין בסופר מיני או משהו כזה, רוצה רכב נוח לעבודה, אין כל כך הרבה נסיעות אבל בהמשך הרוב יהיה עירוני. תקציב עד 60

פורסם

פג'ו 308 הצ'באק יכולה להיות תחליף טוב.

לבדוק את מצב הרצועה או לוודא שהוחלפה לאחרונה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

^

אני תמיד מעדיף לקנות מפרטי,

אך לצערי במקרה של ה308 דווקא הייתי מעדיף לקנות אחת עם אחריות,

בגלל שיש לא מעט פיג'ו 308 שכבר ניזוקו מעניין הרצועה, ורק אחרי שאתה קונה אותן ונוסע בהן, אתה שם לב שהן טוחנות שמן והמנוע דורש החלפה, וזה אפשרי רק עם אחריות.

קרה לחבר עם 308SW 2015, מאז החלפת המנוע באחריות הוא נהנה מהרכב בלי בעיות בכלל, יש לו אתה כבר שנה וחצי בערך שהחודש הראשון היה אורח קבוע במוסך, שלמזלו הרכב היה באחריות חברת הטרייד אין.

• תוכן חדש...