-
הצטרפו למשפחה
היי, היי אתה (או את) שם!
אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".
אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי.
אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
מעוניין לקנות מזדה 2
-
תכנים דומים
-
מאת new_driver17
היי, בן 17 עם רישיון ידני טרי (במרץ ייגמר מלווה יום).
רוצה לקנות רכב משומש, ואשמח לקבל תשובות לשאלות הבאות:
מה לשאול בטלפון? איזה תשובות רצויות? מה לשאול שבא לראות את הרכב? איזה תשובות רצויות? מה לבדוק בעצמי ברכב? איזה מסמכים לבקש לראות? מה לחפש בהם?
בנוסף, אני מתלבט בין ידני לאוטומט. למדתי נהיגה על ידני בעיר ואהבתי. כרגע נוהג על אוטומט של אבא- סה"כ נחמד.
אשמח לשמוע מה לדעתכם היתרונות וחסרונות של אוטומט ושל ידני.
מנקודת הראייה שלי:
ידני-
(+) חסכוני בעלויות (מחיר, צריכת דלק, טיפולים, הברקסים פחות נשחקים בזכות האטה בעזרת המנוע), בטיחותי (סיכוי נמוך לאובדן בלמים עקב חימום יתר - עקב האטה בעזרת המנוע השימוש מתון יותר בבלמים וביום חם זה מה שיכול לעשות את ההבדל), מאלץ להתמקד 100% בנהיגה (שזה טוב).
(-) מעצבן בפקקים
אוטומט-
(+) פשוט, דורש פחות ריכוז
(-) יקר יחסית, פחות בטיחותי מידני, מהירות הנסיעה בממוצע גבוהה יותר באוטומט (בידני לא תעביר הילוך על כל שטות => נהיגה במהירות מתונה יותר).
מאפיינים רלוונטיים:
תקציב: עד 30,000 ש"ח.
סוג: מיני (קיה פיקנטו, יונדאי i10, שברולט ספארק וכו'...)
שימושים: נהיגה בעיר בעיקר, בתדירות יומית.
רצוי: חסכוני בדלק, בטיחותי, אסתטי (חוץ ופנים), נוח לנהיגה, נסיעה חלקה.
אשמח לתשובות לשאלות שלי, ייעוץ להתלבטות בין ידני לאוטומט, ולהצעות דגמים שתואמים את המאפיינים שציינתי.
כל מידע רלוונטי נוסף, טיפ נוסף יתקבלו בברכה 🙂
-
מאת EliranR
שלום ולילה טוב לכולם ,
בשעה טובה חסכתי קצת כסף בשביל קניית רכב ,
אני בהתלבטות בין שתי רכבים שהם שונים אחד מהשני לגמרי , הכיוון של השנתון הוא 2008-2012 תלוי ברכב ,
אשמח לשמוע המלצות/דיסים על אלפא רומיאו 159 , 2.2 (185 כס) מחלות בעיות ואם שווה בכלל להתקרב לרכב הנ״ל בשנתונים 2008-2010
והרכב השני שאני בהתלבטות עליו הוא הונדה סיוויק הטובה והמוכרת (2009-2011) מנוע 1800 , 140 כס (רק למצוא אחת שמורה)
אני יודע ששתי הרכבים שונים אחד מהשני פשוט בלבלו אותי מכל כך הרבה כיוונים שהחלטתי לפנות למומחים פה
אשמח להמלצות נוספות לרכב שיהיה בעיקר חזק , לא ענק מדי , מראה לא כזה אכפת לי העיקר להנות מהרכב ושיהיה אמין (עלויות תחזוק וטיפולים לא כזה קריטי אבל גם שלא יהיה לו כל טיפול משכנתא כמובן)
לא צרפתיות בבקשה וכנראה גם לא גרמניות שסובלות מבעיות גיר Dsg...
תודה רבה לכולם !
-
מאת benimeni
שבוע טוב,
מחפש בדחיפות רכב משפחתי
התקציב כרגע לא משהו עד 17,000 (עדיף פחות)
הדרישות:
צריכת דלק סבירה
אמינות, כמו כולם אין זמן כוח וכסף להתעסק עם תיקונים ותקלות...
קצת חשוב המראה של האוטו למרות שאני יודע שבתקציב שלי אין לי כ"כ מה לצפות.
אנחנו זוג + 2 פעוטות (שנה ושנתיים וחצי - 2 כסאות בטיחות+עגלה)
נוסעים ביום יום כ - 40/45 ק"מ, כמעט ולא יוצאים מהעיר
אני גבוה וקצת שמנמן וסובל ברכבי המיני..
עד עכשיו התעניינו בג'טה עד שנת 2009 (אין משהו שמור ובמחיר טוב) פאסאט (כנ"ל, וגם יקר לאחזקה ודלק) פוקוס 2012 סטישן (קשה למצוא פרטית שמורה במחיר שפוי) וקצת במאזדה 6 הצורה החדשה מ2008 (מחיר גבוה וגם בדלק לא וואו) ומונדאו טיטניום 2008 (ראיתי אחת מעניינת היום יד ראשונה 133K במחיר סביר)
בקיצור אשמח לעצות טובות ומגוונות תודה מראש לכולכם
-
מאת נוי פייגנבאום
היי פורום יקר!
אני חיילת שמחפש רכב קטן וחמוד לנסיעות בין-עירוניות בעיקר..
נסיעות חיפה-ב"ש-אשדוד, לפחות פעם בשבוע הלוך חזור..
נכון, תמיד יותר טוב בחינם שקונים לי המדים בתחבורה ציבורית, אבל אני עתידה להשתחרר ולהמשיך עם הנסיעות..
חשבתי על פיאט 500/מאזדה 2.
התקציב הינו 20,000 לקניית הרכב.
-
מאת benimeni
שלום לכולם,
פעם ראשונה שלי...
אחרי שנה + עם גולף 2006 (מאוד נהניתי ממנה) נכנסתי די במהירות בגדר בטיחות, בקיצור 90 אחוז נזק וטוטאלוס. למזלי היה לי ביטוח מקיף ואני אמור לקבל עליו מחירון (12K בערך) וי לי עוד כמה אלפים להוסיף.
אשמח לשמוע על מה ממליצים כאן. אציין שיש לי רישיון לרכב אוטומט בלבד.
בינתיים חשבתי על פולסווגן גטה\סקודה אוקטביה\מאזדה 6 (צורה חדשה ל 2008 ואילך)\ניסאן קשקאי (ראיתי אחד 2008 155K ק"מ ב22 אלף ...)
אה ועוד פרט חשוב אני נשוי + 2 תינוקות
-
-
נושאים פופולריים
-
נושאים מתעדכנים
-
- 27 תגובות
- 1,488 צפיות
-
- 2 תגובות
- 45 צפיות
-
- 1,597 תגובות
- 119,937 צפיות
-
- 32,055 תגובות
- 43,140,329 צפיות
-
- 8 תגובות
- 140 צפיות
-
- 2 תגובות
- 37 צפיות
-
- 36 תגובות
- 1,454 צפיות
-
- 2 תגובות
- 30 צפיות
-
התרשמות משימוש בגרניק נייד ג'ימי 1 2 3 4 10
מאת deltaHF, בתוך אסתטיקה לרכב - דיטיילינג, שיפורים קוסמטים, מדבקות, חלונות כהים וכיו"ב
- 147 תגובות
- 24,433 צפיות
-
מיני-סופר מיני, עד 30K, אוטומטית עם דגש על בידוד רעשים טוב ונוחות.
מאת shellcase, בתוך ייעוץ ברכישת רכב
- 4 תגובות
- 76 צפיות
-
- 3 תגובות
- 223 צפיות
-
עובד מדינה לובש מדים כחולים עצר אותי (!!) על מהירות 1 2 3
מאת o_prime, בתוך פורום משפטי - דיני תעבורה, נזקי גוף, ביטוח ושמאות רכב
- 38 תגובות
- 6,130 צפיות
-
- 4 תגובות
- 112 צפיות
-
- 0 תגובות
- 20 צפיות
-
- 3 תגובות
- 202 צפיות
-
פוסטים מומלצים
הצטרף לדיון
ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.