Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, מצאת רכב אמין מאוד, שמור , לא יקר לתחזוקה וממוכר אמין.
לא יכול יותר טוב מזה בתקציב מוגבל לרכבים בני 9-12.
אם הצבע במצב שמור, תמשיך גם לטפל בו ע"י חומרים איכותיים - הצבעים של מיצובישי, בעיקר מטליים, לא שורדים טוב באקלים שלנו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 2 דקות, vladclar כתב:

כן, מצאת רכב אמין מאוד, שמור , לא יקר לתחזוקה וממוכר אמין.
לא יכול יותר טוב מזה בתקציב מוגבל לרכבים בני 9-12.
אם הצבע במצב שמור, תמשיך גם לטפל בו ע"י חומרים איכותיים - הצבעים של מיצובישי, בעיקר מטליים, לא שורדים טוב באקלים שלנו.

image.png.23c193400f0ffc24462c9d7ec816249e.png

image.thumb.png.84837aba98550b418c4abf08271cd0e5.png

פורסם

זהו - צבע לבן במקרה של הדגם הזה עדיף.

אם כל מה שרשמת נכון - לחטוף את הרכב.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
Just now, vladclar כתב:

זהו - צבע לבן במקרה של הדגם הזה עדיף.

אז לדעתך שווה קנייה? מישהו אמר לי שהרכבים שלהם לא שורדים יותר מ15 שנה אבל אני מנחש שהוא מדבר שטויות

פורסם

רכב שורד בהתאם לאיך שמטפלים בו.
הרכב הספציפי הזה כנראה עוד לא התחיל לנסוע.

פורסם
בתאריך 5.2.2021 בשעה 20:03, vladclar כתב:

לכל רכב יש בלאי , גם למאזדה ולהונדה.
אנחנו גם לא חייבים להסכים, אני אמליץ על רכב יפני בן 10, אתה על רכב טורבו בנזין ארופאי בן 10.

אחרי טורבו בנזין ארופאי בן 5 אני ממליץ בחום על יפניות.....פוטנציאל התקלות בכל מיני חלקים איזוטריים שלא ידעתי על קיומם ברכבים זקנים משמעותית הוא עצום.

פורסם

ע"פ הנתונים, המיצובישי נראית ממש מציאה אמיתית.

15 שנה? גם אם נצא מנקו' הנחה שזה נכון,

יש לו עוד 7 שנים.

ואני מצטרף להמלצה בתגובה של החבר מעליי לגבי האירופיות.

אחרי שני פולקסווגן ישנים אמנם, נשארתי עם טראומה.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

לי היה מיצובישי לאנסר 1.5 3 שנים בליסינג.

אכן אמין לחלוטין אך חלש ורועש מעל הממוצע.

הרכב שהצגת לנו הוא 1.6 אז יהיה פחות חלש.

הרכב הזה לא מאוד מאובזר ויתכן שכדאי יהיה לאבזר אותו.

מבחינת מרווח פנימי היה לי מאוד נוח. 

בהתחשב בקושי למצוא רכב שמור בתקציב לא גבוה ובלי סיפורי סוחרים ומגרשים , הרכב הנ"ל בהחלט ראוי.

ספר לנו בבקשה מה החלטת ?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, zvigolden כתב:

לי היה מיצובישי לאנסר 1.5 3 שנים בליסינג.

אכן אמין לחלוטין אך חלש ורועש מעל הממוצע.

הרכב שהצגת לנו הוא 1.6 אז יהיה פחות חלש.

הרכב הזה לא מאוד מאובזר ויתכן שכדאי יהיה לאבזר אותו.

מבחינת מרווח פנימי היה לי מאוד נוח. 

בהתחשב בקושי למצוא רכב שמור בתקציב לא גבוה ובלי סיפורי סוחרים ומגרשים , הרכב הנ"ל בהחלט ראוי.

ספר לנו בבקשה מה החלטת ?

האמת גם חבר אמר לי שזה רכב חלש קצת, אז כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו או לקנות מאזדה 3 מנוע 1600 עד איזה 150ק"מ.

המאזדה והמיצובישי הם בערך אותו הכוח לא? המיצובישי הזאת מאד שמורה אבל אני מפחד להתבאס שהיא חלשה

עוד אופצייה שיש לי כרגע זה מאזדה 6 פרמיום מנוע 2500(שנת 2010) עם 156ק"מ יד 04 ב35 ואפשר לרדת עוד קצת איתו לדעתי.

אני ממש לא רוצה להתבאס ולקחת רכב חלש אז אשמח שבאמת תוכלו להגיד לי מה מהם לקחת בהתחשב בזה שאחת הדרישות מהרכב זה שהוא יהיה קצת חזק(על צריכת דלק אני יכול להתפשר קצת)

בסופו של הדבר האפשרויות  שלי הם כאלו:

מאזדה 6 פרמיום מנוע 2500 שציינתי למעלה

המיצובישי ששלחתי לכם פה למעלה גם

מאזדה 3 ספיריט שנת 2009(צורה חדשה) עם 120ק"מ יד 01 או 02 אבל הרכב אצל הבן אדם חודש וחצי בלבד.

אשמח שתעזרו לי כי אני חייב רכב עד יום חמישי הקרוב.

חשוב לציין גם הצריך להעביר את המיצובישי טסט אז המחיר בסוף יוצא 27600 אחריי הטסט

פורסם

אין באמת הרבה הבדל בין ה מאזדה 3 1.6L לבין הלנסר 1.6L ושתיהן לא חזקות במיוחד ויש כאלה שיגידו גם עגלות, אבל אין כמו לעשות סיבוב ולחוש לבד לכן ממליץ לך בחום לעשות סיבוב בלנסר ולהתרשם.

אין מה להשוות בין המנועים שלהן לספיריט ול-6.

זה שהרכב אצלו רק חודש וחצי מדליק נורה אדומה כמו שהזכירו כבר, מריח כמו סוחר ומהם עדיף להזהר מאוד.

מבחינת אמינות כולן מצטיינות וזה כמובן תלוי גם ברכב הספציפי ואיך שטיפלו בו.

מבחינת כוח, ה-6 עדיפה בפער.

מבחינת אחזקה אין הרבה הבדל אם בכלל בין שתי המאזדות (6 והספיריט) בצריכת הדלק, לגבי הלנסר אני מניח שצורכת טיפה פחות.

(המאזדה שלי צורכת 1/9)

לדעתי עלות חלפים לפי הסדר מהיקר ויורד: מאזדה6, מאזדה 3, לנסר.

הייתי מתלבט ממש בין המאזדה 6 ללנסר,

הלב אומר המאזדה והראש את הלנסר השמורה לכאורה, הייתי בודק והולך לראות את שתיהן.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, shilo_v כתב:

אין באמת הרבה הבדל בין ה מאזדה 3 1.6L לבין הלנסר 1.6L ושתיהן לא חזקות במיוחד ויש כאלה שיגידו גם עגלות, אבל אין כמו לעשות סיבוב ולחוש לבד לכן ממליץ לך בחום לעשות סיבוב בלנסר ולהתרשם.

אין מה להשוות בין המנועים שלהן לספיריט ול-6.

זה שהרכב אצלו רק חודש וחצי מדליק נורה אדומה כמו שהזכירו כבר, מריח כמו סוחר ומהם עדיף להזהר מאוד.

מבחינת אמינות כולן מצטיינות וזה כמובן תלוי גם ברכב הספציפי ואיך שטיפלו בו.

מבחינת כוח, ה-6 עדיפה בפער.

מבחינת אחזקה אין הרבה הבדל אם בכלל בין שתי המאזדות (6 והספיריט) בצריכת הדלק, לגבי הלנסר אני מניח שצורכת טיפה פחות.

(המאזדה שלי צורכת 1/9)

לדעתי עלות חלפים לפי הסדר מהיקר ויורד: מאזדה6, מאזדה 3, לנסר.

הייתי מתלבט ממש בין המאזדה 6 ללנסר,

הלב אומר המאזדה והראש את הלנסר השמורה לכאורה, הייתי בודק והולך לראות את שתיהן.

על המיצובישי נהגתי היום ממש קצת בתוך העיר אז לא יצא לי להרגיש אם היא חלשה או לא.

על המאזדה אולי מחר אנהג.

אגב לפי מה שראיתי המאזדה 6 נמכרת מעל המחירון שלה

עריכה אחרונה על ידי victorg
פורסם

אני מרגיש פה לחץ בקניית רכב אז תיזהר.

מאוד קל ליפול ולבצע קניה חפוזה ולהצטער על זה אחר כך.

עדיף לשכור אפילו רכב לשבוע או שבועיים ולחפש רכב בשקט.

לא הייתי קונה רכב בן 11 שהוא יד חמישית ואתה תהיה יד שישית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

יש פשרות בחיים בייחוד בתקציב מוגבל.

אם החסרונות של המיצובישי נסבלים בעיניך , זה מה שהייתי ממליץ לך לבחור.

לבת שלי ולבעלה היתה מאזדה 6 דרך המשפחה שלא טופלה היטב ועשתה הרבה בעיות. מכרו אותה למוסך בזול וקנו בהמלצתי ניסאן טידה מלוקקת עם ק"מ נמוך מרוסי מבוגר.

נהנים ממנה כבר קרוב לשנתיים , 70000 ק"מ.

אין הבטחה שמאזדה תמיד תהיה אמינה אלא תלוי באחזקה .

במקרה שלך , המיצובישי מאוד קורצת

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

תקשיב לי, אל תקנה בלחץ. המיצובישי בלי טסט כבר שלושה חודשים, מדוע? בנוגע לכוח, זה תלוי איפה אתה גר, אם אתה גר במקום מישורי אז זאת פחות בעיה, ואם הדוושה מגיבה טוב ויש מספיק מומנט בטורים נמוכים, אתה יכול גם להינות ממנו.

אם אתה לא בטוח, אתה יכול לבקש מחבר שלך לנסות לנסוע עוד ולהאיץ אם צריך. לדעתי המיצובישי ניראית משמעותית יותר טוב מהדורות הישנים של המאזדה שכבר מאוד מיושנת ומקבלת סטטוס של ערס/ערבי. עם זאת, אם כלכך חשוב לך אוטו חזק אז תמשיך לחפש.

במקום להתמקד במאזדות הישנות (שהן אחלה אבל שוב פעם, מאוד מיושנות בעיצוב),  הייתי מתמקד בהונדה סיוויק. יש לך האצ'בק חללית שאפשר ומומלץ למצוא עם גג פנורמי שנותן קונטראסט מאוד יפה ומייקר אותו משמעותית.

פורסם

איפה נאמר שהמיצובישי ללא טסט 3 חודשים ?

עדכון - אכן רואים שאן לה טסט מאוקטובר דרך אתר "meshumeshet"

על הרכב - בקטנה

חובה להבין מה קורה פה .

פות"ש - איך נסעת ברכב ללא טסט בתוקף ? האם ידעת ?

מספר רכב
47-418-76
בעלות נוכחית
פרטי
יצרן
מיצובישי
דגם
LANCER
תת דגם
SPORT
שנת עלייה לכביש
2012