Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב משפחתי בתקציב של עד 60k. מיועד לנסיעות בין עירוניות ברובן ומתוכנן לנסוע בערך 10k בשנה. חשוב שיהיה לו תא מטען גדול, מרווח במושב האחורי, בטיחותי, חסכוני בדלק והכי חשוב אמין. אחרי רנו קליאו שהרגשתי שכל יומיים הולכת להתקלקל צריך רכב שאפשר לסמוך עליו. 

די ננעלתי על סוזוקי קרוסאובר 2015-2016 אבל קשה למצוא אחת עם קילומטראז' נורמלי אז התחלתי לפזול לכיוונים אחרים. 

שקלתי גם קיה סיד סטיישן או סקודה אוקטביה סטיישן אבל שניהם מגיעות בשנים הרלוונטיות עם גיר רובוטי אז הם נפלו באמינות (תקנו אותי אם אני טועה)

אשמח לעצות ו/או המלצות על רכבים אחרים

פורסם

לסוזוקי יש גיר רציף בעייתי בשנים האלה.
הונדה סיוויק סטיישן או יונדאי i30 סטיישן עד אמצע 2015 מגיעות עם גיר פלנטרי ומנוע אטמוספרי. אחרי אמצע 2015 הגיר בi30 הוחלף גם הוא לכפול מצמדים.

פורסם
לפני כשעה, yoav911gt2 כתב:

לסוזוקי יש גיר רציף בעייתי בשנים האלה.

מה הכוונה בעייתי? כמה ק''מ לדעתך הוא יכול לעבור לפני שצריך החלפה? 

פורסם

הכוונה מתקלקל בק"מ מסוים ומצריך שיפוץ או החלפה. 

תחפש פוסטים בפורום הטכני, לא חסר. 

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך. 

פורסם

אתם מחפשים רק סטיישן / האצ'בק?
אם רכב בצורת סדן בא בחשבון, תוכלו לקנות בתקציב שלכם יונדאי I35 או קיה פורטה.
ביד 2 יש גם כמה אופציות פרטיות של יונדאי i35 מרמת אבזור supreme.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

1 ל11 יצרוך 10000/11 ליטר בשנה = 909

1 ל14 יצרוך 10000/714 ליטר בשנה = 714

ההבדל הוא 195 ליטר שנתי . היום המחיר הוא 5.5 שקל לליטר וזה 1072 שנתי או 89 לחודש

פורסם

עניין החיסכון בדלק הוא לא במקום הראשון, ובגלל זה אני לא אפילו חושב לכיוון ההיברידי. החישובים מעניינים אבל לפי התגובות על הרכב עושה רושם שהמצב יותר גרוע מ1:11 בפורטה. 

כמה בעייתי הDSG של האוקטבה מבחינת אמינות? שוב בהתחשב בכמות נסיעות הצפויה

פורסם

לדרישות ולתקציב הייתי מוסיף לחיפוש גם סובארו אימפרזה החדשה מודל 2017.

רכב מרווח ונוח, אמין מאוד וזול לאחזקה. 

היתרון טמון באחריות יבואן לחמש שנים, מה שמשאיר לך בין שנה לשנתיים אחריות (תלוי במועד העליה לכביש). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה הזו . קבלתי אותו כרכב חלופי והיה מאוד נוח .

לא יקר לקנייה בגלל שלא מצטיין בצריכת דלק ולכן שוק חלש אבל כמו שהבנו זה לא שיקול חזק במקרה שלך.

את שאר הדרישות הוא ממלא היטב. יש רק לבדוק צריכת שמן כי היו שנים בעייתיות בעניין זה

פורסם
בתאריך 6.2.2021 בשעה 12:49, yoav911gt2 כתב:

טוב אחרי חפירה בפורום, הבנתי שיש בעיה מובנת בגיר של הקרוסאובר, אבל שהיבואן די לוקח על זה אחריות. 

לפני 13 שעות, markb205 כתב:

היתרון טמון באחריות יבואן לחמש שנים, מה שמשאיר לך בין שנה לשנתיים אחריות (תלוי במועד העליה לכביש). 

בדקתי גם את האימפרזה אבל יש לו חסרון אחד שיש מצב שלא הייתי שם לב אליו אם הייתי מחפש לפני חודשיים, כי אפשר לכבות את כרית האויר במושב שליד הנהג (כיסא תינוק)

פורסם
בתאריך 6.2.2021 בשעה 12:49, yoav911gt2 כתב:

טוב אחרי חפירה בפורום, הבנתי שיש בעיה מובנת בגיר של הקרוסאובר, אבל שהיבואן די לוקח על זה אחריות. 

בתאריך 7.2.2021 בשעה 10:29, markb205 כתב:

בדקתי גם את האימפרזה אבל יש לו חסרון אחד שיש מצב שלא הייתי שם לב אליו אם הייתי מחפש לפני חודשיים, כי אפשר לכבות את כרית האויר במושב שליד הנהג (כיסא תינוק)

מה בנוגע לקורולה sun 2015? ראיתי רכבים עם קילומטראז סבבה בתקציב שלי. איך הדגם בשנים האלו? איך הבגאז שלו? 

פורסם

רכב מוצלח מאוד. אמין, מרווח, יחסית חסכוני ושומר טוב על המחיר.
אבל, אם לתקציב נכנסים רק רכבים במצב בינוני -, לא כדאי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...