Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

כיום אני נוהג על סקודה קארוק 1.5 2020, דרך ליסינג בעבודה. אני מאוד אוהב את הרכב וגם המנוע 1.5 של הקבוצה נחמד מאוד, יחסית בקטגוריה (לדעתי). 

למרות שאני מחבב את הקארוק, אני שוקל להחזיר את הרכב ולקנות רכב שקצת יותר ירגש ויהיה יותר מהנה לנהיגה.

התקציב שלי הוא באזור ה200k, אפשר למתוח קצת. התחלתי לחשוב על האוקטביה rs החדשה, שבדיוק היום התחילה את שיווקה בארץ. המחיר היחסית נמוך הפתיע לטובה והיא מגיעה סופר מאובזרת.  

מה דעתכם על הרכב? אני לא נהג מירוצים, לכן חשוב לי שגם ביום יום הוא יהיה נוח ופרקטי גם למשפחה (ילדים). מבחינת ההנאה, אני יודע שזה לא רכב ספורט מטורף, אבל האם המעבר מקארוק יהיה מורגש ברמה שמצדיקה את ההפרש וההתעסקות?

האם יש לכם רעיונות לאלטרטיבות מעניינות? Cupra וgti, נלקחו בחשבון.. האם יש שוני משמעותי למרות שאין שוני כמעט?

אפשרויות אחרות? אולי רכב יד שניה מעניין?

תודה רבה.

פורסם

נהגתי ב-RS הקודמת - מכונית מאד מהירה עם כל הבונוס של משפחתית, אבל מרגשת היא לא (אלא אם ביצועים בקו ישר עושים לך את זה). אם אתה צריך משפחתית, אז אין לה הרבה אלטרנטיבות. אם לא חייב תא מטען של קברנים, אז הקופרה או הגולף יהיו מלהיבות יותר. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

RS אם אתה צריך תא מטען ורוצה רכב מהיר

GTI (חכה לדור 8 ) אם אתה רוצה להנות מכל העולמות - אפשר בהחלט להנות על מסלול ולהנות מ interior ברמה מעל ה-2 האחרות, אבל בסוף בסוף זה לא רכב שקונים להתגרזנות אלא כפשרה בין 2 העולמות.

קופרה - הכי ספורטיבית ובהתאמה פחות כיפית בפנים. אפשר למצוא יד שניה במחרים טובים

שורה תחתונה, אם תא מטען של 380 ליטר (משפחתית סבירה) מספיק לך + מתלים קצת יותר קשיחים לא מפחידים אותך אז הGTI אחלה בחירה.

פורסם

אם אתה רוצה להנות מהנהיגה ולהתפנק אני חושב שהפיגו 508 GT תהיה אלטרנטיבה מעניינת ,היא מענגת לנהיגה ומתקשרת ותהיה נוחה ומאובזרת בהרבה מהסקודה,תנסה.

פורסם

התמחור של האוקטביה מאוד מעניין, אולי שווה לפתוח הזמנה ולשריין רכב. אני הייתי מחכה להשקה של קופרה לאון, אם גרסת ה-245 כ"ס תגיע סביר להניח שהיא תהיה זולה מהאוקטביה ומאובזרת לא פחות.

פורסם

האוקטביה כנראה לא הכי ספורטיבית מבין המשפחתיות החמות אבל היא בטוח הרבה יותר ספורטיבית מהרכב שבו אתה נוהג היום ויותר פרקטית מכל חלופה אחרת בקטגוריה.
כדי לברר אם היא מספיק ספורטיבית בשבילך הזמן נסיעת מבחן. אני לא יודע איך זה עובד בצ'מפיון אבל אני יודע שאצל אחרים (רנו, יונדאי, סובארו) מקובלת נסיעת מבחן ארוכה וממצה.

בקש נסיעת מבחן שלא בשעות העומס, עדיף שהיא תכלול כבישים מפותלים. 
אם אתה לא ממהר אתה יכול לחכות לתחילת השיווק של הגולף, תקח בחשבון שסביר להניח שהיא תהיה יקרה יותר.
כיום נמכרת בישראל המגאן RS, שהיא יקרה יותר (235) ואני לא יודע כמה גדולה ההנחה שמקבלים ממחיר המחירון אבל היא חזקה וספורטיבית יותר.
בעתיד כנראה תגיע יונדאי I30N מצוידת בגיר כפול מצמדים חדש. הגרסה הקודמת היתה יקרה מידי (240).

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, menir1 כתב:

אם כל הכבוד, ה-508 GT לא מתחרה ב-RS 

מסכים,אבל היא יותר מחוברת לכביש מהסקודה {הקודמת} ומענגת מהסקודה ,מעבר לכך הבן אדם ביקש שילוב של נוחות והנאה מנהיגה,ה508 תספק לו בדיוק את זה,הסקודה נוקשה מאד והוא יסבול על כבישי ישראל.

בשביל רכב ספורטיבי אמיתי עדיף שיקח את מגאן RS.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

הגזמת קצת. הסקודה לא כזו נוקשה. פותח השרשור אמר אמנם שהוא מוכן למתוח קצת את התקציב אבל אני לא בטוח שהתכוון ל-40 אלף ש״ח.
מה שכן בניגוד לאוקטביה, הפיז׳ו Eye Candy אמיתי.

פורסם
לפני 3 שעות, mcshmupi כתב:

האוקטביה כנראה לא הכי ספורטיבית מבין המשפחתיות החמות אבל היא בטוח הרבה יותר ספורטיבית מהרכב שבו אתה נוהג היום ויותר פרקטית מכל חלופה אחרת בקטגוריה.
כדי לברר אם היא מספיק ספורטיבית בשבילך הזמן נסיעת מבחן. אני לא יודע איך זה עובד בצ'מפיון אבל אני יודע שאצל אחרים (רנו, יונדאי, סובארו) מקובלת נסיעת מבחן ארוכה וממצה.

מכיוון שנסיעת מבחן בהכרח תביא לתחושות של ספורטיבית לעומת הנוכחית, הייתי עושה לפחות ברכב אחד נוסף בשביל להבין את סך האפשרויות

פורסם
לפני 3 שעות, robertf כתב:

הגזמת קצת. הסקודה לא כזו נוקשה. פותח השרשור אמר אמנם שהוא מוכן למתוח קצת את התקציב אבל אני לא בטוח שהתכוון ל-40 אלף ש״ח.
מה שכן בניגוד לאוקטביה, הפיז׳ו Eye Candy אמיתי.

לא יודע אם יצא לנהוג בפיגו,אבל הוא מזכיר בשילוב ההתנהגות/נוחות שלו את הימים הכי יפים של פיגו בתכנון מתלים.

לעומת הפיגו הסקודה מרגישה כמו טנדר של אלטזעכן מבחינת נוקשות המתלים.

פורסם

תודה על התגובות חברים.

התקציב הוא די מוגבל באזור, אז 240 זה כבר יותר מדי.

לגבי רכב מרכזי, יש לנו עוד רכב והחלוקה היא בערך חצי חצי ( היום הרבה יותר הקארוק בגלל הדלקן).

הפיג׳ו בהחלט אופציה מעניינת, לא חשבתי על זה. 

קופרה לאון, דווקא חשבתי שתהיה יותר יקרה, מעניין.

בכל מקרה אני מסכים, כדאי לעשות נסיעת מבחן ולראות. האוקטביה כבר נמצאת, אז אלך אחרי הסגר כבר לראות אותה.

פורסם
לא יודע אם יצא לנהוג בפיגו,אבל הוא מזכיר בשילוב ההתנהגות/נוחות שלו את הימים הכי יפים של פיגו בתכנון מתלים.

לעומת הפיגו הסקודה מרגישה כמו טנדר של אלטזעכן מבחינת נוקשות המתלים.

נהגתי בגרסת הפלאג-אין כשעה הבוקר. בגרסת הבנזין הרגילה טרם נהגתי.
פורסם (נערך)

ממה שקראתי על ההבדלים ביניהם {נהגתי רק על הבנזין} אז לתוספת של ה300 - 400ק"ג יש השפעה על ההתנהגות בעיקר ועל הנוחות,על התחושות מההגה.

וגם...

2019 Peugeot 508 Sport Engineering Concept | Top Speed2019 Peugeot 508 Sport Engineering Concept | Top Speed

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • תוכן חדש...