Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן 

בקרוב מאוד מתווסף ילד שלישי למשפחה ואנחנו מחפשים רכב שיתאים לשני הורים , 3 זאטוטים בין 0 ל 4.5   וכלב בינוני ( בורדר קולי) . השיקולים שלנו הם

1. רכב מרווח מספיק להכיל את כולנו אבל באורך קטן מ 4.6 מטר עקב שיקולי חנייה 
  2. בטיחות אקטיבית ברמה גבוהה , לכל הפחות בלימה אוטונומית ותיקון סטייה מנתיב אקטיבי . רצוי גם תיקון אקטיבי לרכב בשטח מת 
  3. תקציב של סביב 120 שניתן למתוח קצת במקרה הצורך . 

אחרי שקראתי שרשורים דומים בפורום הבנתי שסיטרואן ספייסטורר קצר מתאים לדרישות שלי אבל מאוד קשה למצוא כאלה יד 2 ברמת אבזור אקסקלוסיב שכוללת את הבטיחות האקטיבית.  חדש קיים כרגע בגירסת דיזל במחיר מחירון של סביב 150  (או קצת פחות מ 140 אחרי מיקוח ) .

השאלה שלי אם יש דגמים נוספים שעונים על הדרישות שלנו , האם למשל פיג'ו 3008 בת 3 בגירסת פרימיום תהיה רלבנטית ? 

תודה לכל העונים והעונות

פורסם

ה 3008 לא מתאימה. אולי ב
סיטרואן C5 aircross .
הפיקאסו יותר מתאימה בגלל שניתן לפרק את הקופסה בין המושבים הקדמיים ושם הכלב יכול לשבת במקומו הטבעי.
חשבתם על פריוס+, רנו סניק החדשה ?

פורסם

פג'ו 5008 אם תמצא במסגרת התקציב יכולה להתאים, אם כי האורך שלה הוא 4.64, אני לא יודע אם זה יתאים לך.

היתרון שלה זה שיש לה 3 מושבים נפרדים מאחור שמסוגלים גם לאכלס בכיף 3 מבוגרים. לא חושב שתהיה שם בעיה עם כיסאות בטיחות של ילדים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 12 שעות, save כתב:

ה 3008 לא מתאימה. אולי ב
סיטרואן C5 aircross .
הפיקאסו יותר מתאימה בגלל שניתן לפרק את הקופסה בין המושבים הקדמיים ושם הכלב יכול לשבת במקומו הטבעי.
חשבתם על פריוס+, רנו סניק החדשה ?

האמת שהיום הלכנו לראות 3008 בלובינסקי טרייד ומבחינת מושב אחורי התחושה היתה שהוא עלול להיות רחב מספיק , אבל זה כמובן עניין אמפירי , באים עם הכיסאות ורואים. 

לגבי הסניק ממה שאני קורא במפרטים  רמת האבזור הבטיחותי לא עונה לדרישות כמו גם שמדובר ברכב ארוך מדי עבורנו. 

הפריוס ארוך גם הוא. 

לגבי הפיקאסו לא חשבתי על האיזור בין המושבים. האמת היא שאם כבר תיכננו למקם את הכלב בתא המטען (עם משטח רביצה ייעודי) וכאשר נוסעים בהרכב חלקי אז במושב האחורי.    ה C5 מתאימה מאוד גם לדעתי (סה"כ מאותן סיבות של הספייסטורר הקצר) , אבל אין להשיג כאלו יד 2 וחדשה רחוקה מאוד מהתקציב שלנו. 

לפני שעתיים, dorsht כתב:

פג'ו 5008 אם תמצא במסגרת התקציב יכולה להתאים, אם כי האורך שלה הוא 4.64, אני לא יודע אם זה יתאים לך.

היתרון שלה זה שיש לה 3 מושבים נפרדים מאחור שמסוגלים גם לאכלס בכיף 3 מבוגרים. לא חושב שתהיה שם בעיה עם כיסאות בטיחות של ילדים.

ה 5008 קצת ארוכה מדי לטעמנו. באורך כזה בטח היינו הולכים על גרנד פיקאסו . אני מודע לזה שה 3008 (שקצרה ממנה במידה משמעותית) היא ללא מושבים נפרדים אבל מעניין לדעת מבעלי הרכב הזה אם נכנסים שם 3  מבוגרים בצורה סבירה או 2 כיסאות בטיחות + בוסטר 

פורסם

לדעתי בסוף תאלץ להתפשר על אחת מהדרישות. הייתי לוקח או: c4 פיקאסו קצר בנזין מ 2016 . יכנס יופי בתקציב עם הרבה עודף מזומן אבל אבזור עני מאד. 4.2 מטרים.
או: מודל 2019 עם מנוע 1.2 , 5 מושבים ,גימור exclusive שהוא חיה סופר נדירה.

• תוכן חדש...