Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, yogev20 כתב:

לא חובב מאזדות, נוקשות עבורי. (הייתה לי אחת ישנה, נהגתי בכמה חדישות -2015-8)

אני לא יכול לומר לך שקיה נשמע מעולה,  גם לה יש מגבלות, ופשרות שצריך לקחת בכל בחירה. 

אני לקחתי את הפשרות על חשבון דברים אחרים. אבל מה שמתאים לי, לא מתאים לך. (אני מתחזק 3 רכבים בבית, לכן השיקולים שלי לא תמיד

מתבססים על דינמיות/הנאה מנהיגה -בעבר כן)

יחד עם זה, למאזדה שוק טוב, והרכב שומר על ערכו מעולה. כלומר, זה רכב עם ביקוש חזק, ובאותו כסף תצטרך לרדת בשנה/שנתיים

גם את זה צריך לקחת בחשבון. 

לגבי הגודל של פורטה, שיקול שעמד מול עיניי בקניה, פשוט לא מצאתי קיה ריו האצ'בק  שמורה (המושגים שלי לרכב שמור, שונה מרוב האנשים)

ומה שמצאתי, היה מעבר לתקציב שלי. אבל זאת אופציה טובה שכדאי לקחת בחשבון. 

הבנתי, תודה רבה האמת מראייה בתור הולך רגל היא נראית כייפית ומרווחת

לפני 12 שעות, Gavrik כתב:

אני קצת לא מבין איך הגעת דווקא לארבעת הרכבים האלו... המאזדה 3 צפופה ודיי קשיחה וגם קצת זללנית... לא יודע איך זה משתלב עם ההרצונות שלך לרכב נוח חסכוני ומרווח.
בכללי הייתי ממליץ להתמקד במרכב סטיישן או לפחות האצ'בק בגלל דלת העמסה חמישית ובגלל שתא המטען חולק את החלל עם כלל הרכב רכבי הצ'בק וסטיישן הרבה יותר פרקטיים ונוחים להעמסת ציוד או הסעת בעלי חיים מרכבי סדאן.

אופציות שהייתי ממליץ לך לבדוק הן קיה\יונדאי האצ'בק או סטיישן או סיטרואן C4 האצ'בק.

יונדאי I30CW או קיה סיד סטיישן מאוד נוחות בנפח העמסה ודיי מרווחות במושב האחורי הרכבים כשלעצמם אמינים ולא יקרים מידי ב30K תקבל רכב לא זללן מידי מספיק נוח מרווח מאוד אמין ופשוט סביבות השנים 20011-2013
הסיטרואן C4 תהיה פחות מרווחת אך הרבה יותר נוחה יותר שקטה הרבה יותר חסכונית וחזקה יותר. יש למנוע שלה בעיה עם רצועת התזמון שצריך לוודא שהיא הוחלפה לגרסה משופרת מעבר לכך מדובר ברכב עם אמינות טובה ולדעתי בתקציבך תוכל לקבל רכב קצת יותר חדש 2014-15

וואי אני לא ממש טוב בבדיקת רכבים ואני מת מפחד מהסיטרואן אני תמיד קורא חוות דעת ביד 2 ויש עליה המון ביקורות טובות ביחס לחווית הנהיגה. אבל כמובן חוסר אמינות בצורה דיי נחרצת מהתגובות.

קיה סיד זאת אופציה אך משהו אומר לי שהיא גדולה מדי כי בנהיגה לעבודה אני עם 2 כלבים ואין נוסעים מאחורה למרות שזה מאוד יעיל. אלך לבדוק אחת וניראה מה המרגש. יונדאי cw יש לאחי הוא עם 3 ילדים הוא מרוצה סהכ אבל אני חושה שהיא גדולה מדי. לגבי סדאן יש את ההונדה סיוויק חללית 2011 שראיתי חוות דעת מצוינת השאלה אם היא פרקטית מספיק.

קשה למצוא רכב מתאים שכל פעם משנים לך את המחשבה. התחלתי עם מאזדה 3 עברתי לספייס סטאר ואז לקיה פורטה. וזה מבלבל, העניין הוא שאני הולך לראות רכב בעל הרכב מאוד לוחץ ורשה לעשות סיבוב פשוט וללכת זה לא עובד ככה או שאני טועה?

עריכה אחרונה על ידי Ronass
פורסם

רכב צריך לבדוק ב10 עיניים ואף פעם לא להיות לחוץ אפילו עדיף לא לקנות את הרכב באותו יום.

לעשות סיבוב לראות את הרכב לדבר קצת עם המוכר לבדוק היסתוריית טיפולים וביטוח ואם הכל טוב יום למחרת לקחת לבדיקה אותו לבדיקה ואז במידה והכל טוב לנסוע לעשות העברת בעלות. אם בעל הרכב לחוץ זה מדליק נורה אדומה גדולה הרבה אנשים מנסים את הטריק הזה במיוחד סוחרים כדי ללחוץ על הקונה שיקנה את הרכב מהר בלי לבדוק לעומק ואז אחרי הקניה אתה מגלה שקנית רכב עם פגם משמעותי שלא ידעת עליו אבל אין לך כבר עם מי לדבר הרכב רשום עליך והעברת את הכסף לך תחפש כמו שאומרים.

לגבי סיטרואן С4 הביקורות מתייחסות בעיקר לדגמים הקודמים גם המנוע הקודם של ה1.6 עם 120 כוח סוס לא היה אמין וגם הגיר שהיה בС4 של פעם לא היה אמין או טוב (גיר 4 הילוכים AL4) הדגמים של שנות ה2000 עוד סבלו מבעיות חשמל מסויימות בשילוב עם חוסר הידע שהיה בארץ הפך את התקלות האלו למורכבות ומסובכות לטיפול.

עם זאת הסיטרואן c4 המודרנית עם מנוע ה1200 טורבו וגיר אייסין מראה אמינות טובה לא יפנית אבל הרבה יותר טובה ממה שהייתה פעם ולדעתי במחירים שהן נמכרות היום זאת חבילה מאוד משתלמת.

הונדה סיוויק לא ממש פרקטית התא מטען שלה דיי קטן ומבחינת המידות החיצוניות האורך שלה לא שונה מהאורך של i30cw או קיה סיד סטיישן לכן לדעתי קיה או יונדאי סטיישן יהיו יותר מתאימות.

פורסם
לפני 14 דקות, Gavrik כתב:

רכב צריך לבדוק ב10 עיניים ואף פעם לא להיות לחוץ אפילו עדיף לא לקנות את הרכב באותו יום.

לעשות סיבוב לראות את הרכב לדבר קצת עם המוכר לבדוק היסתוריית טיפולים וביטוח ואם הכל טוב יום למחרת לקחת לבדיקה אותו לבדיקה ואז במידה והכל טוב לנסוע לעשות העברת בעלות. אם בעל הרכב לחוץ זה מדליק נורה אדומה גדולה הרבה אנשים מנסים את הטריק הזה במיוחד סוחרים כדי ללחוץ על הקונה שיקנה את הרכב מהר בלי לבדוק לעומק ואז אחרי הקניה אתה מגלה שקנית רכב עם פגם משמעותי שלא ידעת עליו אבל אין לך כבר עם מי לדבר הרכב רשום עליך והעברת את הכסף לך תחפש כמו שאומרים.

לגבי סיטרואן С4 הביקורות מתייחסות בעיקר לדגמים הקודמים גם המנוע הקודם של ה1.6 עם 120 כוח סוס לא היה אמין וגם הגיר שהיה בС4 של פעם לא היה אמין או טוב (גיר 4 הילוכים AL4) הדגמים של שנות ה2000 עוד סבלו מבעיות חשמל מסויימות בשילוב עם חוסר הידע שהיה בארץ הפך את התקלות האלו למורכבות ומסובכות לטיפול.

עם זאת הסיטרואן c4 המודרנית עם מנוע ה1200 טורבו וגיר אייסין מראה אמינות טובה לא יפנית אבל הרבה יותר טובה ממה שהייתה פעם ולדעתי במחירים שהן נמכרות היום זאת חבילה מאוד משתלמת.

הונדה סיוויק לא ממש פרקטית התא מטען שלה דיי קטן ומבחינת המידות החיצוניות האורך שלה לא שונה מהאורך של i30cw או קיה סיד סטיישן לכן לדעתי קיה או יונדאי סטיישן יהיו יותר מתאימות.

טוב התמקדתי ב2 רכבים!

קיה סיד וסיטרואן C4 מנוע 1.2 

אתה מדבר על זאת?

https://www.yad2.co.il/vehicles/private-cars?manufacturer=30&model=904&price=1234-32000&km=0--1&subModel=27673

וואי אני מצד אחד מתרגש לקנות אוטו בשנתון גבוהה נראית מעולה! במחיר כל כך מצחיק אבל מצד שני אני חושש מאוד.

אני חושב שאסע על שתיהן ואז אגיע למסקנה.

תודה רבה לך על ההיענות וההקשבה מקרב לב, מעריך את זה מאוד

פורסם

כן הדגמים האלו. תדאג לבדוק שרצועת הטיימינג הוחלפה זאת המחלה של הרכבים הללו אם לא הוחלפה תדאג להחליף. מעבר לכך אין משהו מיוחד.

• תוכן חדש...