Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מצרף בדיקות והיסטוריית טיפולים של 208 דיזל ידנית.

אשמח לדעתכם, אני די סגור על הרכב, אבל אשמח לדעות של אחרים.

לטענת הבוחן מדובר ברכב מוצלח, גם הדגם וגם ספציפית הרכב הנ"ל.

הממצא של רעש באביזרי מנוע נשמע לי כסת"ח. פרט לכך המוכר יחליף את הצמיגים הקדמיים ויעביר טיפול במוסך מורשה.

הוא מבקש מחירון מלא 57,300 ולא מוכן לרדת יותר אפילו שקל.

בהינתן המידע, מה דעתכם? האם העסקה טובה?

אשמח לקבל את כל הדעות, לחיוב ולשלילה.

תודה רבה

גדי

בדיקה 1.jpg

בדיקה 2.jpg

בדיקה 3.jpg

בדיקה 4.jpg

533714782_5.jpg

טיפולים 1.jpg

טיפולים 2.jpg

טיפולים 3.jpg

טיפולים 4.jpg

פורסם

ההערה של המנוע היא סה"כ כסת"ח של המכון.

אם זאת בדיקה שביצעת במכון לבחירתך,לא רואה סיבה לא להמשיך עם העסקה (ברשותי 208 דיזל מודל 2016).

פורסם

תודה על התשובה.

האם אתה מרוצה מהרכב וצריכת הדלק שלו?

שאלה נוספת, הבנתי שיש מיכל אוריאה ל 208, מהי המשמעות של זה? צריך טיפול/מילוי?

פורסם

בשגרה אתה עצמאית ממלא אוריאה  (אריזה של 10 ליטר עולה 30 שקל בתחנות דלק), פעם במשהו כמו 15-20 אלף ק"מ תצטרך למלא 10 ליטר. זה אילוץ, מערכת לצמצום זיהום אוויר שמאפשרת לרכב לעמוד בתקנים. 

משאבת אוריה יכולה להתקלקל בשלב כלשהו, ואז זה החלפת מיכל שעולה כמה אלפים טובים. אם הרכב טופל במורשה כל הזמן סיכוי טוב שתקבל החלפה על חשבון היצרן גם בשנה הרבעית ואולי גם החמישית של האוטו, ז"א אחרי שהאחריות נגמרה. 

הבדיקה מעולה, האוטו מעולה, חסכוני וחזק מאוד, מוטופל במורשה, קילומטרז' נמוך לדיזל. 

פורסם

כמו שבוקי ציין,מילוי אוריאה זה לא עניין רציני ובכל מקרה מדובר על משהו אחת ל-15-20K ק"מ.

הדבר הכי מעיק הוא שב-208 הפתח נמצא מתחת לגלגל הרזרבי.

צריכת הדלק הממוצעת אצלי סביב ה-23 ק"מ/ל' בנסיעה שרובה המוחלט בין עירונית,אך כוללת גם את פקקי איילון.

מעבר לכך יש נושא מיכל האוריאה שאצלי הוחלף במסגרת האחריות ולאחרונה הצטרפה גם קריאת שירות להחלפת רצועת התזמון (לא יודע האם גם דגמי 18' נכללים).

סה"כ מאוד מרוצה מהרכב,אני נוסע לא מעט ומעבר לעניין הדלק,הנוחות גם מרכיב מאוד חשוב במקרה לי בבחירת הרכב.

אם החלטת לרכוש,אז תתחדש ותהנה !

פורסם

עברתי על הסטוריית טיפולים.

כמה דברים:

הטיפול הראשון בוצע ב 18.000 ק"ב במקום ב 15.000.

הטיפול השני בוצע ב 36.000 במקום ב 30.000.

טיפול שלישי שאמור להתבצע ב 45.000 לא ראיתי שבוצע.

האוטו היה במוסך 27/01/2021. מה בדיוק נעשה באותו ביקור? מד אוץ היה 51.000 ק"מ, שזה בדיוק 15 אלף מהטיפול הקודם שבוצע ב 36.000.

מדוע לא נעשה כבר טיפול? או שכן נעשה? 

פורסם

התפרסמה פה בפורום 208 דיזל גם כן. אמנם 2016 אבל עם ק''מ דומה אם אני זוכר נכון.

אולי שווה לבדוק אותה (על פניו במודעה נשמעת טוב) ואולי לקנות במחיר אטרקטיבי יותר.

*אין לי שום קשר ישיר, עקיף או מרוחק לבעל הרכב הנדון. 

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...