רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו מכיר:
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בעקבות בקשה של קובי, מחר אנחנו מתייצבים קצת מאוחר יותר! הפאב יפתח רק בשעה 1400 ויהיו הפתעות חדשות כולל בירה מדהימה. אז כל מי ששכח, בדק קצת מסביב, שלח את אישתו לסייל בחו"ל, או סתם רוצה לחוות טרום גמר גביע באווירה אחרת. זה הזמן להגיע! מחר 1400 תהיו שם! - רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
בלי לבזבז יותר מדי מילים, הנה הפניה ישירה לגלרית התמונות שלי, תהנו.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
חברים. תוכלו לתת לי כיוון כללי, למחיר של פיאט 600 שנת 75 במצב נסיעה? הרכב ללא טסט שנה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
הצטרף למשפחה טרקטור מיניאטורי, ג'ון דיר 332. עם מנוע דיזל של Yanmar בעל 3 צלינדרים המייצר 16 כ"ס. פרוייקט מעניין ומאתגר. תמונות בקרוב
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 6 תגובות
- 860 צפיות
בכל רכבי הוולו שלי (960 240 164 ) קרור השמן לממסרת מבוצע דרך רדיאטור המיים שמצנן את המנוע. הוצע לי להתקין " קולר " חיצוני מקורר אויר. מה דעת המומחים ?
הודעה אחרונה מאת Tsafrir, -
- עוקב אחד
- 34 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
טוב, אז ככה: נפלה לידי הזדמנות נפלאה לקנות רכב אספנות שאני חולם עליו כבר זמן מה ( בדיוק כמו שרציתי אותו (!!!) והמחיר גם ממש זול!!:-P העניין הוא שהוא זול בגלל שהרכב במצב בינוני. אני לא שמאי, אפילו לא קרוב, אבל הייתי מעריך אותו במצב 3. הרכב במצב נסיעה, אפילו יום-יומית אבל זקוק לרענון.אני גם מפחד שהמכס לא יאשר את החשבונית שלי ואני אגרר להוצאות שאני לא יכול להרשות לעצמי. הצבע די מבעבע, ויש חלודה שטחית בכל מיני מקומות. הרכב, מה לעשות, נראה כגילו, בן 30+ , גם למעלה וגם למטה. יש לי קצת כסף "לייפות " את הרכב, וחשבתי לבצע את התיקונים בארה"ב כמו למשל תיקונים במנוע ופנים הרכב. השאלה שלי היא, מה כדאי לעשות בארה"ב ואילו עבודות צריך להשאיר לכאן? אני רוצה לנסות להכניס את הרכב…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
והפעם מודל 74', אשר נרכשה מהבעלים הראשון לפני כארבע שנים (כן,אני יד שניה) מנוע 1760 סמ"ק, אוטומטית עם מזגן מקורי. עד כה הסתיים השיפוץ המכני (הודות לעזרתו האדירה של אבי גואטה) אשר כלל: בוכנות, רינגים, לאגרים, משאבות מים + דלק חדשות, צנרת מים ודלק, החלפת קרבורטור (כעת גם השני פועל), סילוק שני קילו חיווטי חשמל פאר היצירה של חשמלאי ישראל, שיפוץ (מילוי, השחזה, פורטינג, מובילי שסתומים) ראש מנוע, שסתומים חדשים, פקקי מים (בלוק מנוע). החלפת גיר אוטומאט, החלפת דיפרנציאל, ציריות, סטרטר. גרריסט מיואש, ופחח שהחל לקחת כדורים להורדת לחץ דם
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://youtu.be/zdIowLuIQ6Y עוד קטע יפה http://www.youtube.com/watch?v=IVbfDeYSr4U
הודעה אחרונה מאת חיים רז, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בשיר שנות השמונים המשובח Tonight של Ken Laszlo מופיעה מכונית גדולה, כנראה אירופאית, שאין לי מושג מהי. יודעים ? הרכב מופיע ב 1:45 והלאה ובתמונה כאן למטה. Beoyfiduh2c דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 35 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
בקרוב!!!!
הודעה אחרונה מאת elads, -
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
קישור לסירטון מעניין לגבי חברה שאוהבים מה שהם עושים
הודעה אחרונה מאת itzik_s, -
מידת צמיגים
מאת בן-עטיה- 4 תגובות
- 688 צפיות
1.האם יש אפשרות להרכיב צמיג אחורי רחב יותר מאשר הקדמי? מישהו עשה זאת?ואישר ברשיון? 2.כשהלכתי למכון טסטים לא אישרו לי אפילו ג'נט 15 איך מרכיבים 16???(לאולדסמוביל אומגה 76)
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היום ביקרתי במשרד הרישוי להוציא רשיון לרכב שלי. באותה הזדמנות ביקשתי להוציא רשיונות לרכב אחר שנמצא אצלי קרוב לעשר שנים. הפקידה לא מצאה את הרכב ע"פ מס' הרישוי, גם אני ראיתי את כל רשימת הרכבים שעל שמי ואכן הוא לא היה ביניהם. הרכב על שמי, עבר טסט אחרון לפני כשש שנים, והוא במעמד אספנות. מישהו נתקל בעניין כזה?
הודעה אחרונה מאת chev corsica, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. לדוד שלי יש אופל מנטה שנת 83 1899 אוטו' ללא טסט כבר כמה שנים טובות. הרכב לפי מיטב ידיעתי יהיה רכב אספנות בעוד שלוש שנים, ורציתי לדעת אם כאשר הוא יהיה רכב אספנות יהיה צורך לשלם את כל האגרות שלא שולמו לאורך השנים. אם אפשר גם קצת פרטים על הפרוצדורה להחזרת הרכב לכביש ועל הבירקרטיה שכרוכה בכך. תודה מראש. צח.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום למומחים מישהוא יכול לעזור לזהות את הרכב ,זה נורא חשוב לי . http://xn--4dbbnv1afv1az.com/sites/d...s/IMG_0295.JPG תודה
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שאלה מצחיקה... אני ראיתי בYouTube מלא סירטונים של מכוניות Dodge שמרימות את הגלגלים הקידמיים , השאלה שלי היא האם אני גם יכול? (Dodge Dart 73) במה זה תלוי? http://www.youtube.com/watch?v=TWavgWEm4M4&feature=related
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עוד 15 שנה ......
הודעה אחרונה מאת dabab, -
-
רכבי אספנות עתיקים בחניון תת קרקעי 1 2
מאת Guest שברולט קורבט-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום רב היום החנתי את רכבי בחניון תת קרקעי במרכז ,ולפתע נתגלה מולי מחזה מדהים ,עשרות מכוניות עתיקות עומדות בשורה זו לצד זו . היו שם המון רכבים ,חלקם מכוסים חלקם לא,יותר מאוחר ארד לצלם אותם והעלה את התמונות לפורום .
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
חשבתי להביא קורבט ואני רוצה קצת מידע על האוטו. יש להם צורות? שנתונים מישתנים ?73/4 ? נפחים? כ"ס ? מה המחירים שלהם? ואם אפשר לימצוא בארץ לשיפוץ (למרות שלא ניראלי) והאם זאת הנעה אחורית. סליחה על כל השאלות אני פשוט לא מבין ברכב הזה ביכלל חח
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 26 תגובות
- 2 אלף צפיות
נפלה לי ההזדמנות לרכוש רכב שנת 1984 (אלפא GTV6). חיפשתי כאן ולא מצאתי תקדים לשאלה הבאה: האם אני יכול להחזיק את הרכב רשום בבעלותי בחו"ל עד שימלאו לו 30 ואז ליבא אותו (יש לי מקום לאכסן אותו עד אז)? אם כן מה יהיה הבסיס לשוויו במכס, חשבונית קניה בת 4 או ערך מחירוני עדכני? תודה
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 128 תגובות
- 12 אלף צפיות
http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-25278-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A0%D7%92%D7%A8%D7%98%D7%95-5-000-%D7%9B%D7%9C%D7%99-%D7%A8%D7%9B%D7%91.aspx
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
שלום לכולם,אנחנו עורכים מפגש אמרקאיות פתוח ! מוזמנים כל בעלי רכבי שרירים או אמרקאיות ספורטיביות או רכבי קאסטום או לאו ריידר וכמובן כל חובבי הג`אנר מכל השנים והמועדונים! בתוכנית: *תחרותBEST IN SHOW OLD SCHOOL ו ל NEW SCHOOL בחסות PITSTOP היקרים. (הבהרה הקרטריונים עליהם נמדדים הרכבים הם בעיקר על אפטרמראקט ויחוד מבחינה מכאנית וחיצונית) *הצגה של 2 מכוניות שיצאו משיפוץ CHEVY Camaro 74 Bumblebee replica owner Batz Ford Mustang 1968 owner micky *חשיפה ראשונה של עולה חדשה מחול. Chevy Corvair owner Lior B בבקשה לנהוג בכובד ראש! לא להשתולל ולשמור על סדר ! אנחנו מבקשים לכל מי שמגיע עם רכב רגיל או לא אמריקאי לחנות בחניון אחר נפר…
שלום לכלום שמי עומר ואני חדש פה... אחי חוזר לארץ אחרי שהות של שנתיים בארה"ב והוא מעוניין לייבא איתו מוסטנג 76 שרכש שם. מצבה המכני מצויין אך היא לא צבועה וגם מבפהים צריכה שיפוץ. הייתי רוצה לעזור לו בכל התהליך של היבוא אך אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל... אודה מאד על מעט עזרה לגבי התהליך ובכלל טיפים עלמנת לחסוך בעלויות... תודה מראש עומר
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותי פורשה אספנות. ביקשתי לעשות ביטוח אספנות. בביטוח חובה לא רשום הדגם והיצרן הנכון, ז"א, בביטוח החובה שלי רשום שבבעלותי פררי 308 GTS שנת 80, כאשר הרכב אספנות שלי הוא פורשה שנת 79. מספר הרישוי תואם, אבל למעט כך, שום דבר לא מתאים סוכנת הביטוח אמרה שהדגם שלי לא מופיע במחשבים וזה לא משנה איזה יצרן רשום כל עוד המספר רישוי תואם - בביטוח חובה לאספנות. האם זה הגיוני? לי זה נשמע תמוהה. איפה אפשר לברר האם זה בסדר? כמובן שרשום למטה שזה ביטוח אספנות. השנה לא נכונה, גם לא הדגם, היצרן והנפח. רק הלוחית רישוי תואמת תודה
הודעה אחרונה מאת איש שטח, -
היום חגגנו לאמיר לוי ולאמוץ יום הולדת
הודעה אחרונה מאת ליאורה לב, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
כן, אז היצור המצ'וקמק והמצחיק הזה, רליאנט רובין, שלא ברור לי בכלל איך כזה דבר קיבל אישור לנסוע על כביש... אז ראיתי היום איזה תמונה שלו (מתהפך, ב-TOP GEAR) אבל משהו אחר הציק לי בעין. מאוד הציק לי בעין הנה 2 תמונות של היצור: יכול להיות שהפנסים הקדמיים שלו והמאותתים נלקחו מ.... פיאסטה דור 2?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
יבוא אישי שברולט קורבט 1962 1 2 3
מאת Guest שברולט קורבט-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 43 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום (חדש בפורום) בימים אלו אני במשא ומתן על מנת להשלים רכישה של שברולט קורבט 1962 . הרכב נמצא במדינת אוקלהומה עלות המשלוח היא סביב ה 2000 -3000 דולר . מחיר הרכב שנדרש הוא סביב ה 23,000 דולר ,כאמור אני במשא ומתן ,העסקה על סף סגירה . לפי המחירון המקובל בארה"ב המחיר נע סביב ה 20,000 דולר לפי דברי המוכר ,אנני מבין בזה כל כך . רציתי לשאול את המומחים בנושא ,מהי עלות המס שאשלם בארץ בש"ח ,לא באחוזים . תמונות הרכב http://www.ecarlist.com/showroom/2187/photos/521716#14.jpg תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 863 צפיות
שלום ותודה מראש האם ברגע שאני מקפיא את הרשיון של הרכב אני גם משנה את התאריך של הטסט ? כי לפי מה שהבנתי אז יש לי זיכוי של החודשים שנותרו ואז אני עושה שוב טסט לשנה,הטסט שלי עד דצמבר וחשבתי להקפיא עכשיו לתשעה חודשים ועכשיו יולי אז מגיע לי כביכול חמישה חודשים ואם כשאני אפשיר אותם באפריל ישתנה לי התאריך של הטסט לאפריל? תודה מיכאל
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פורסם בפלסטיין פוסט, אפריל 1936.
הודעה אחרונה מאת oldcar,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 589 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Rongaflugen
- TheArcane
- mitsugli
- sperial
- Shay_u
- axSupreme
- falou
- פינדר
- swagpuppyil
- RK
- barak5915
- ירחמיאל