רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 875 צפיות
לכולם, מחר נחגוג שישי כיף בטוביה החל מ-1400 יהיו אורחים רמי מעלה, הפתעות, ופינוקים, אז לא לשכוח להגיע-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום. אני בן 16.5 ועוד מעט עושה תיאוריה. דודי הציע לי בתור רכב ראשון את רכבו הישן - AUDI 80 משנת 83 עם תיבה ידנית 3 הילוכים. הרכב עבר החלפת מנוע לפני כ- 7 שנים מ- 1300 המקורי ל- 1600 (מפירוק, כניראה). לפי מיטב זיכרוני, הרכב עבר 270K-280K ק"מ בעיות (לפי מה שאני יודע): קרה כמה פעמים שהמזגן התחיל להוציא עשן, מדי פעם צריך להרטיט את ידית ההילוכים במהלך נסיעה (לא יודע מה זה, אני חדש בתחום), חלודה קלה על דלת הבאגאז' וידית של אחת הדלתות הרוסה - דורשת החלפה. האם כדאי לי להיתעסק עם הרכב הזה? כמה יעלה לי ליישר קו? עד כמה הרכב אמין? מה הן עלויות הטיפולים? עד כמה החלפים לרכב הנ"ל זמינים? מה הם בערך מחירי הביטוח לנהג חדש? אשמח אם תשתפו אותי בכול מה ש…
-
לכל בעלי המוסטנג מה דעתכם על הקמת מועדון לבעלי פורד מוסטנג? עדיין אין מתכונת ותוכניות עבודה למועדון,והכל תלוי בכמות הנרשמים. נראה לכם ? וכמובן ,מכל השנתונים.
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
נוסטלגיה במיטבה. בצילום בו נראים מאות אוטובוסים : עובדי תעשיה אווירית מסיימים עוד יום עבודה (צולם במסוף האוטובוסים של תעשיה אוירית בלוד). רכבי הפיאט החדשים בדרך לסוכנות (צולם בחיפה 1973) לגבי השאר אתם מוזמנים לזהות מיקום וכמובן לפרט על כלי הרכב שבצילומים. (מי יודע אולי חלק מכם מזהה את הרכב שלו )
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 0 תגובות
- 703 צפיות
מספר תמונות מהמפגש היום. להזכירכם בשבוע הבא נצא בשיירה מהמפגש להשקה בנוקיה ת"א
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 829 צפיות
שבת שלום לכולם! לאחר תקופה ארוכה שאני נוסע במיני עם קלאץ' מחליק החלטתי להחליף קלאץ'. אז לאחר שהגיעו כל החלקים והחולץ לגלגל התנופה, היום ניגשתי לעבודה, ומה שגיליתי זה קלאץ' במצב מצויין אך משומן היטב, ושמן דבוק לחלק הפנימי התחתון של ההאוזינג. התכוננתי לאפשרות שאצטרך להחליף גם מחזיר שמן אז גם אותו הזמנתי חדש, אבל אחרי שפורק מחזיר השמן הישן והתנקה קצת הלכלוך נגלו לעיניי כמה סדקים שבחלקם אפילו הפכו לשברים קטנים ביציקה. שאלתי היא כזאת: האם מה שנראה לי כמו סדקים הם באמת סדקים שנוצרו או שהם משהו טבעי שקורה ליציקות כאלה? ואם באמת בורח שמן דרך הסדקים האלה, איזה פיתרון יש חוץ מלהחליף את ההאוזינג? תודה מראש על העזרה! להלן תמונות:
הודעה אחרונה מאת oro0, -
מפגש צפון?
מאת citromanbx- 1 תגובות
- 626 צפיות
היי חברים, מתי מתקיים המפגש היום? ובאיזה מקום? בתודה מראש, דודו.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במסגרת שיפוץ המוסאנג , הזמנתי מספר חלקים מחברת CJ PONY שנשלחו לארץ דרך חברת FEDEX . החלקים הגיעו ומחברת FEDEX נמסר לי כי הסכום גבוה ליבוא אישי (האם משהו יכול להגיד לי מה זה סכום גבוה ליבוא אישי???) והמכס בנתבג לא משחרר אותם כי על הטופס שהגיע עם החבילות רשום SALES ORDER ולא INVOICE (למרות שיש בטופס עמודה של מה שהזמנתי ומה הם סיפקו , מספר קטלוגי , מחיר כל חלק וכן את הסכום של ההזמנה והסכום ששולם ליד הכותרת Invoice Amount ). משיחות עם החברה בארה"ב כדי שישלחו לי טופס שרשום עליו RECIPT או INVOICE , הבהירו לי שם שאלו הטפסים שלהם כפי ששלחו לי וכפי שצרפו למשלוח וכי כך הם שולחים לכל העולם , אין להם טפסים עם הכותרת INVOICE . חברת FEDEX מנסה אף היא ליצור קשר עם CJ PONY אול…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
לחברי הפורום שלום מישהו אולי יודע אם הביטוח של רכב אספנות תקף בשעות האסורות?, אני רואה לא מעט רכבי אספנות (רובם חיפושיות) שנוסעות בשעות אלו ונראה לי שאם חס וחלילה תקרה תאונה הביטוח יכול להסיר אחריות בטענה שנעשה ברכב שימוש בניגוד לחוק. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 967 צפיות
הי אסף, חשבתי שתאהב את התמונה הבאה...
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שנת ייצור - 1959
הודעה אחרונה מאת mustang, -
- 1 תגובות
- 613 צפיות
יש לי חלק של ג'טה שאבא של אשתי מצא במחסן מפעם. זה של מנוע 1300 סמק, שנת 1984. איך קוראים לחלק הזה בעברית/לועזית ? ואיפה הוא אמור להיות ממוקם ? זה של מים ? או אגזוז ? לא ברור..
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ישנה כרגע בEbay מזארטי מראק 1975 , שכרגע עומדת על 7000$ ( כמובן שהיא לא תיגמר במחיר הזה...). מישהו מרים את הכפפה? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110558781917&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
-
פורד מאווריק
מאת G.B.A- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני לרכוש מאווריק שנת 70 יש לי שלוש שאלות: על מה כדאי לשים לב בנוגע לרכב מהסוג הזה? מה השיטה לתקן תיקוני פח?להסיר את כל האזור "הנגוע" "ולשתול" מקטע פח חדש בריתוכים ולאחר כן לשייף?או שמשייפים את האזור הבייעתי ואז עובדים עם הפיילר? מבחינה קוסמטית ניתן לראות אם יש בעיות אך איך אפשר לדעת מה המצב מבחינה מכנית? תודה
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
זה קרה.חלום רטוב של ילדותי.רכשתי שוב הונדה חצי ss50.רגע אל תצחקו,אני מסביר.השנה היא 1975 אני בן 11 מיסתובב בשכונה פתאום השכן שלי מהגדולים 17 מגיע אם הונדה חדשה דנדשה יפה בטרוף,אתם צרכים לזכור מה שהיה אז בכבשים זה bsa וטוסטוס שתי הילוכים,זאת היתה אהבה חלמתי רציתי בטרוף,1979 קניתי אותה הונדה חצי לא חדשה אבל במצב מעולה, אין לי רשיון נהיגה.ההונדה יושנת בחדר שלי כמה חודשים עד שאני בן 16 ויכול לקבל רשיון נהיגה,הרבה הרבה שנים עברו במהלכן אני נידבק בחידק האספנות,משפץ כמה רכבי הספנות ווספה vbb,יום שישי אני מסתובב בנוקיה פתאום בום מכה בלב אני רואה אותה מרחוק הונדה חצי,אני מתקרב אכזבה אני זוכר אותה יפה ונוצצת צבע מטלי מיוחד, זאת שמולי חלודה וחיוורת מה זה היה החלום שלי בילדותי לאאאא,…
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 4 תגובות
- 974 צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250663031413&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT הבעסה שהיא אוטומטית. יש לי תחושה שהיא תסתיים סביב 6-7 אלף דולר גג. מחיר בדרך כלל של דלוריאן אגב נע סביב 17-25 אלף דולר.
הודעה אחרונה מאת killerbinn, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 661 צפיות
היום הלכתי יחד עם רן לחדש בפול את הביטוח ללמברטה. בין כל הטפסים שמילאנו, היה כתוב: "יש ברשותי אופנוע נוסף עם נהג יחיד נקוב בשם" (או משהו בסגנון). כששאלתי את הפקידה לפשר העניין, היא אמרה לי: "הרי אתה לא יכול לרכב על שני אופנועים בו זמנית", והוסיפה ואמרה כי יש הנחה משמעותית במידה ומבטחים שני אופנועים כאשר הרוכב היחיד על שני האופנועים נקוב בשם. בנוסף, הביטוח על שני האופנועים צריך להיות לשנה שלמה, ולהתחיל באותו התאריך. כאשר בשבוע שעבר קיבלתי הצעה לביטוח מסוכן הביטוח, הצעתו היתה גבוה בכ- 100 ש"ח לעומת ביטוח ישירות בפול (מן הסתם גם הוא צריך להרוויח ממשהו, והוא מבטח את האופנוע בפול), כך שעושה רושם שדווקא ישירות בפול יוצא יותר זול לבטח. העניין הוא שבפול יש רק ביטוח חוב…
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש באזור השרון (נתניה חדרה כפר סבא) משהו שיש לו את היכולת לייצר צינור שלם עם כיפופים למערכת פליטה. תודה.
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
שלום לכולם איזה רכב זה ? האם קיים רכב כזה בארץ ? האם היה בו משהו מיוחד ?
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 2 תגובות
- 941 צפיות
שלום יש לאבא שלי אופל אומגה סטיישן 1800 סמ"ק שנת 88 ולאחרונה נישמעו דפיקות מכיוון ראש המנוע התברר שכניראה הלך שסתום ונדפק הראש מנוע, הרכב במישפחתנו כבר 20 שנה ואנחנו לא רוצים להוריד אותו מהכביש הבעייה שאני לא מוצא מנוע או ראש מנוע חלופי רציתי לדעת אם משהוא מכיר אוו יודע על רכב דומה לחלפים אוו רק מנוע כזה למכירה.. בתודה מראש מאיר
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם הייתי שמח לדעת מי ממכם יודע ערך של חיפושית 1969 קונברטיבל מקורית.אשמח לקבל תשובה בהקדם. שבוע טוב.
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 913 צפיות
באיזור המרכז... אני רוצה גם לרפד את הריצפה של הרכב.... בדודג' דארט שלי זה כמו פלסטיק כזה שהיתקלף מישהו במחיר טוב ועבודה טובה, תודה!
הודעה אחרונה מאת Ofer, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש כאן רכשצי לאחרונ SL שנת 72 ויש לי כמה שאלות 1. לגבי ביטוח מקיף - הרכב שלי לא מוגדר כאספנות (בכוונה) האם ידוע היכן ניתן לבטח אותו? 2. אני צריך לקנות חגורות בטיחות למושב האחורי המתקפל האם ידוע לכם היכן ניתן להשיג (מדובר בחגורת 2 נקודות בלבד). 3. מחפש רפד טוב באיזור חיפה - מי מכיר ומי יודע? 4. איך מצטרפים למועדון ה % שלחתי הודעה דרך האתר ואין התייחסות - למי פונים? בהקדם אצרף תמונות של ה"אוצר" תודה מראש
הודעה אחרונה מאת נדבש, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר כמה חדשים שאני אוסף חלקים למרצדס שלי 280C (משנת לידה 1973) בכל העולם ואישתו הגיע הזמן להתחיל בעבודה המעשית. הורדתי מנוע וגיר, פרקתי את הבודי, הריפודים הניקלים ועוד ועוד. את הבודי שלחתי לערד לפחח ששיפץ לי רכב אספנות לפני כ-20 שנה "קונפורטי אבי" ואת החלקים המכניים השארתי אצלי לטיפול. ולשאלתי. האם ניתן לצפות בניקל סעפת שעשויה מברזל יצוק ואת מכסה השסתומים העשוי מיציקת אלומיניום. והאם מישהו יודע היכן ניתן להשיג חלקים למנוע מרצדס מדגם 110.921 לבודי 114. ודבר נוסף, אני צריך רדיאטור לרכב הזה, היכן אפשר לייצר רדיאטור לפי הזמנה. בברכה גדעון
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש מוסך מקצועי וסבלני (יש לי המון שאלות) שיטפל באהבה ב403 שזה עתה רכשתי. המוסך צריך להיות באיזור זכרון יעקוב. תודה.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום!!! קניתי תלת bsa לפני שיפוץ ואני מעונייין בפרטים לגבי איפה אפשר להשיג חלקים ,אם יש מישו שמוכר bsa אשמח לשמוע פרטים ,לאיזה אנשים לגשת מה לעשות כל מידע יעזור תודה אתם מוזמנים להתקשר אלי אפילו 0522648216 . אני חדש בפורום ואני לא יודע איך להעלות תמונות אז אם מישו יוכל לעזור אני יעלה את התמונות של התלת תודה.
הודעה אחרונה מאת david12345, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר - יודע? ברשת לא מצאתי גם לא באורט או עמל. תודה,תמיר
הודעה אחרונה מאת מרכוס, -
אז היום חגגנו 80% לחות....
הודעה אחרונה מאת רותם גולן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, יש לי פגוש די חלוד ואני רוצה להחזיר עטרה לישנה ולשפץ אותו. מי בצפון עושה עבודות כאלה?
הודעה אחרונה מאת CamaroRS69, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפגש ירושלים זכה היום לביקור רכב חדש של סמי - וולוו סטיישן טורקיז לפני שיפוץ. סמי ביקש לצלם כדי שנוכל להשוות לפני ואחרי.
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 209 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- David32
- גולדן191
- gorelshv
- פאר האורה
- Haim_gds
- BoazB11
- shakedi
- yohai71
- במבליק
- eladns
- פיזיקאי שימושי
- mcshmupi