Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מאווריק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לרכוש מאווריק שנת 70

יש לי שלוש שאלות:

על מה כדאי לשים לב בנוגע לרכב מהסוג הזה?

מה השיטה לתקן תיקוני פח?להסיר את כל האזור "הנגוע" "ולשתול" מקטע פח חדש בריתוכים ולאחר כן לשייף?או שמשייפים את האזור הבייעתי ואז עובדים עם הפיילר?

מבחינה קוסמטית ניתן לראות אם יש בעיות אך איך אפשר לדעת מה המצב מבחינה מכנית?

תודה

פורסם

שלום,

הייתה ברשותי מייווריק 1971.

החלפת פקקי מים במנוע - חובה!

הרכב די פשוט:

Z

אישית הייתי הולך על קוגר XR7 - יש אחת בארץ למכירה, פחחות חובה, מכנית לא יודע.

בהצלחה

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

מה אתה משגע אותו. רכב לשיפוץ, גמור מבחינת פח מפורסם ב 50,000 ש"ח.

מווריק יפה ומשופצת מפורסמת ב 30,000 ש"ח.

המשפחה דומה המחירים לא.

הרכב נחמד מאוד בדרך כלל המנוע הקטן ביותר באמרקאיות הללו. תחזוקה זולה צריכת דלק קטנה ורכב די יפה.

למרות שראיתי אחת פה בארץ שעשו ממנה מפלצת כביש ואחד הרכבים היפים שראיתי בארץ. תחפש תמונות ממפגש פיול סלאט מיולי שנה שעברה היא מופיעה שם במלוא הדרה.

בתקציב נמוך יחסית הייתי הולך על רכב כזה ואולי משפץ ומשדרג אותו בהמשך למנוע גדול יותר ועוד קצת פינוקים.

פורסם
אבישי מה אתה מתלהב מפורד?

ברכבים השריטה שלי עמוקה ולא נעצרת ברכב מסויים.

יש כמובן את שיא הרגש וההנאה שבהנעה האחורית נעילת הבקקאס והכיף שלי בנסיעה יום יומית באל קמינו שלי.

אבל יש לי גם "עגלות" אחרות את הפיאט 600 שלי לא ראית יש לי לנציה HF טורבו אורגינלית ואני נהנה לנסוע גם בהם.

הבחור רוצה פורד מווריק ושואל על הרכב ומפנים אותו לקוגר טוב שלא הפנה אותו לאיזה פאסטבק שגם אני לא הייתי מתנגד שתהיה לי אחרי שמכרתי את המוסטאנג שלי.

יש את המשפט האלמותי של דודי ועקנין "מאך זה מאך בוס זה בוס וגרנדה זה גרנדה".

• תוכן חדש...