Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!

לאחר תקופה ארוכה שאני נוסע במיני עם קלאץ' מחליק החלטתי להחליף קלאץ'.

אז לאחר שהגיעו כל החלקים והחולץ לגלגל התנופה, היום ניגשתי לעבודה, ומה שגיליתי זה קלאץ' במצב מצויין אך משומן היטב, ושמן דבוק לחלק הפנימי התחתון של ההאוזינג.

התכוננתי לאפשרות שאצטרך להחליף גם מחזיר שמן אז גם אותו הזמנתי חדש, אבל אחרי שפורק מחזיר השמן הישן והתנקה קצת הלכלוך נגלו לעיניי כמה סדקים שבחלקם אפילו הפכו לשברים קטנים ביציקה.

שאלתי היא כזאת: האם מה שנראה לי כמו סדקים הם באמת סדקים שנוצרו או שהם משהו טבעי שקורה ליציקות כאלה?

ואם באמת בורח שמן דרך הסדקים האלה, איזה פיתרון יש חוץ מלהחליף את ההאוזינג?

תודה מראש על העזרה!

להלן תמונות:

DSC_0001.JPG

DSC_0005.JPG

DSC_0006.JPG

DSC_0007.JPG

DSC_0008.JPG

DSC_0009.JPG

DSC_0015.JPG

DSC_0012.JPG

פורסם

שאלתי היא כזאת: האם מה שנראה לי כמו סדקים הם באמת סדקים שנוצרו או שהם משהו טבעי שקורה ליציקות כאלה?

I don't think it's normal, someone was cruel to it in the past

ואם באמת בורח שמן דרך הסדקים האלה, איזה פיתרון יש חוץ מלהחליף את ההאוזינג?

There is not other solution, trying to weld it would cost as much as getting one from England and there's no guarantee it would work. I think you may even be able to find a new old stock one in the UK. Good luck, T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

איפה שיש לך את הסדקים זה מסביב לבית המיסבם שיש בצד השני של הבית קלאץ,

השאלה היא עם יש מהצד השני גם את הסדק הזה ?

נדיר שזה קורה במיוחד לכאלה שלא זורקים קלאץ בכול רמזור להראות איזה רכב יש להם ואים יותר מדי תנועות חריקות וקשות בבית הזה .

לרוב זה המחזיר שמן שעובר זמנו או מהרכבה לא נכונה או פשוט עשה את שלו .

ותבוא למפגשים משעמם לי להיות לבד עם מיני, התחלתי ללכת עם שני המיני שלי להרגיש שיש לי חבר'ה.:wink:

בהצלחה

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

אולי אני פשוט ארכיב את המחזיר שמן ואת ההאוזינג, אמלא שמן ואבדוק אם בורח שמן. אני לא בטוח אם זו אינדיקציה נכונה אבל גם אם בורח ממש מעט שמן זה יספיק לי.

ואני אתחיל שוב להגיע ברגע שהמיני תהיה מסודרת.

אני אמשיך לעדכן.

• תוכן חדש...