Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כמה חדשים שאני אוסף חלקים למרצדס שלי 280C (משנת לידה 1973) בכל העולם ואישתו הגיע הזמן להתחיל בעבודה המעשית.

הורדתי מנוע וגיר, פרקתי את הבודי, הריפודים הניקלים ועוד ועוד.

את הבודי שלחתי לערד לפחח ששיפץ לי רכב אספנות לפני כ-20 שנה "קונפורטי אבי"

ואת החלקים המכניים השארתי אצלי לטיפול.

ולשאלתי.

האם ניתן לצפות בניקל סעפת שעשויה מברזל יצוק ואת מכסה השסתומים העשוי מיציקת אלומיניום.

והאם מישהו יודע היכן ניתן להשיג חלקים למנוע מרצדס מדגם 110.921 לבודי 114.

ודבר נוסף, אני צריך רדיאטור לרכב הזה, היכן אפשר לייצר רדיאטור לפי הזמנה.

בברכה

גדעון

פורסם

אם רדיאטור של W123 מתאים אז יש לי.

איזה חלקים מכאנים אתה צריך?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מספר תשובות 1} רדיאטור ניתן להשיג מפעל "מתכת נחשונים"נחשונים 628 נחשונים9021826 - 03

2} ציפוי ניקל ניתן לעשות בכמה חברות לא ניסית אף חברה אך אני יודע שזה יחסית יקר ואיכות העבודה לא תמיד מחזיקה אריכות ימים , ציפוי לנשק עשיתי בעבר ניקל ומחזיק מעולה בחברה שההיתמחות שלה בכלי נשק בלבד .

מבוא שואף את ברוק ציפויים בע"מ, גלוֶנוֹמָטה ציפוי מתכות בע"מ

הורדתי מנוע וגיר, פרקתי את הבודי, הריפודים הניקלים ועוד ועוד.

את הבודי שלחתי לערד לפחח ששיפץ לי רכב אספנות לפני כ-20 שנה "קונפורטי אבי"

ואת החלקים המכניים השארתי אצלי לטיפול.

ולשאלתי.

האם ניתן לצפות בניקל סעפת שעשויה מברזל יצוק ואת מכסה השסתומים העשוי מיציקת אלומיניום.

והאם מישהו יודע היכן ניתן להשיג חלקים למנוע מרצדס מדגם 110.921 לבודי 114.

ודבר נוסף, אני צריך רדיאטור לרכב הזה, היכן אפשר לייצר רדיאטור לפי הזמנה.

בברכה

גדעון

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

קודם כל, תודה על התשובות

בנוגע לרדיאטור, אינני יודע איזה רדיאטור יש בבודי 123, אצלי מחובר לרדיאטור

בצד ימין מצנן קרור לשמן, המצנן מתחבר בנפרד (יש לי מצנן חדש כזה)

ולמטה יש את החיבור לשמן גיר.

הרדיאטור מתחבר לבודי באמצעות גומיות.

חלקים נוספים: מפוח למזגן, גומיות לדלתות ולחלונות.

למנוע: מניפה + קלטש, בית טרמוסטט ואי אלו צינורות. את הצינורות אייצר לבד.

את החלקים למנוע ניתן למצא בחול, אם לא אמצא בארץ, אזמין משם.

ובנוסף, נסתי להעלות תמונות, לא הצלחתי ואינני יודע מה אני עושה לא נכון.

אבל בסוף אצליח

ותודה לכל העוזרים.

פורסם

קודם כל, בהצלחה.

בענין הסעפת ומכסה השסתומים, טעות גדולה מאוד לצפות אותם בניקל. הוא יחליד ויתקלף במהירות, במיחד בתנאי החום בתוך תא המנוע.

מה שכן, הסעפת והמכסה עשויים אלומיניום שאותם קל מאוד ללטש בצורה מקצועית ולהגיע לתוצאה טובה לא פחות מניקל, ואת זה אפשר לעשות והתוצאה תהיה מרהיבה.

בענין הרדיאטור: המקורי היה טוב, פעם. היום אפשר להכניס למסגרת המקורית רשת 3 שורות שאז לא היתה בנמצא, שפותרת אחת ולתמיד את כל בעיות ההתחממות הנפוצות של הדגמים האלו ומתפקדת נפלא. יש הרבה שיכולים לעשות את העבודה הזו (את הדודים תמיד ניתן לשפץ ובדרך כלל במרצדס לא צריך) וזה אחד השיפורים הרצןיים ביותר והיעילים ביותר לדגמים הללו, מנסיון.

אם אתה צריך שם של בעל מקצוע טוב שיכול לעשות את העבודה הזאת מצוין, אשמח להפנות אותך.

לא זוכר מה רשמת עוד, אבל מפוח למזגן מן הסתם מהאי ביי, קל למצא משומש שעובד טוב, הם לא נוטים להתקלקל. בכל מקרה, אם יש לך את הישן מן הסתם יספיק לעשות לו ליפוף שיחזיר אותו לחיים.

אם תצטרך עזרה נוספת, בשמחה

יום טוב

איתן

• תוכן חדש...