Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש באזור השרון (נתניה חדרה כפר סבא) משהו שיש לו את היכולת לייצר צינור שלם עם כיפופים למערכת פליטה.

תודה.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אם רעננה גם נחשב באיזור אז אולי תנסה לדבר עם איציק ראובני 0544779944

הוא מומחה לבניה בהתאמה אישית של מערכות פליטה מנירוסטה. בדיוק עכשיו הכנסתי אליו את הרכב לבניה מחדש של מערכת שלמה אם תרצה אני יעלה לכאן תמונות שהוא יסיים.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
אם רעננה גם נחשב באיזור אז אולי תנסה לדבר עם איציק ראובני 0544779944

הוא מומחה לבניה בהתאמה אישית של מערכות פליטה מנירוסטה. בדיוק עכשיו הכנסתי אליו את הרכב לבניה מחדש של מערכת שלמה אם תרצה אני יעלה לכאן תמונות שהוא יסיים.

כן תודה אשמח לתמונות ,העם ידוע לך הוא מכופף או מרתך עם ריתוך בתיג אין לי בעיה השאיפה שלי היא צינור שלם מכופף ללא רתוכים , הריתוכים יוצרים "מדרגות " בתוך הצינור .

דורון

פורסם
אם היית רואה את המערכות פלטה שהוא מייצר

היית מדבר טיפה אחרת על מדרגות ושאר ירקות

אתה צודק אני באמת לא יודע על איזה ירקות אתה מדבר לכן אני מחכה לתמונות .

בכל מקרה נראה לי שגם אתה לא ראית את הירקות שלי ,אני לא מכיר אותך וככל הנראה אינך מכיר אותי לכן אני מציע שנעצור כן ולא נערוך תחרות ידע (או למי יש יותר גדול):roll:

דורון

פורסם
לפני שאתה נוסע לשם, תשאל בטלפון האם הוא מכופף או "מכווצ'ץ'", יש הבדל גדול.

אני מקווה שהבנת...

הבנתי תודה.

דורון

• תוכן חדש...