Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

אני מחפש מוסך מקצועי וסבלני (יש לי המון שאלות) שיטפל באהבה ב403 שזה עתה רכשתי. המוסך צריך להיות באיזור זכרון יעקוב.

תודה.

כל מוסך שמטפל בפיז'ו ישמח לטפל לך ברכב ...הרכב פשוט מאוד וידידותי ... (יש בכלל מוסכים בזכרון ?:lol: ) בטוח שבנצרת או בפורדיס ...

אודי.

פורסם
כל מוסך שמטפל בפיז'ו ישמח לטפל לך ברכב ...הרכב פשוט מאוד וידידותי ... (יש בכלל מוסכים בזכרון ?:lol: ) בטוח שבנצרת או בפורדיס ...

אודי.

אני דווקא לא חושבת שכל מוסך שמטפל בפז'ו ישמח....אתה צריך למצוא אנשים שאוהבים ומעריכים סוג כזה של מכוניות. כאלה שיש להם גם חלקים .

בברכה ובהצלחה

סיגל

פורסם

סיגל , אני שמח שאת חולקת עלי :lol: אולם (גילוי נאות ) כמי שעוסק בשפוץ מכוניות קלאסיות כבר שנים רבות וכמי שהחזיק הרבה פיז'ויים 403 ו203 אני יודע דבר או שניים על המכוניות הללו . מכוניות פשוטות, אמינות וסבלניות . כל מי שטיפל ב404 ידע היטב מה לעשות עם 403 צריך כמו בכל תחום למצוא אדם מקצוען וישר .

אודי

פיז'ו ,רובר, קטר שבו 025.jpg

Cars_002.jpg

תמונה015.jpg

פורסם
סיגל , אני שמח שאת חולקת עלי :lol: אולם (גילוי נאות ) כמי שעוסק בשפוץ מכוניות קלאסיות כבר שנים רבות וכמי שהחזיק הרבה פיז'ויים 403 ו203 אני יודע דבר או שניים על המכוניות הללו . מכוניות פשוטות, אמינות וסבלניות . כל מי שטיפל ב404 ידע היטב מה לעשות עם 403 צריך כמו בכל תחום למצוא אדם מקצוען וישר .

אודי

אז אתה קנית את כל המופלאות האלה שבקושי רואים אותן?!!! :-D

פורסם

לגבי הפיז'ואיים ובכן לפני מספר שנים החלטתי לצמצם (בצוקי העיתים)את ה"אוסף" וכך מצאו את עצמם הרכבים ה"צרפתים" (יש לי חולשה לאיטלקיות ) מחפשים בית חדש לא שזה היה פשוט וקל כל כך ... התמונה מראה את חלקן בדרכן למשכנן החדש . ...

אודי.

פורסם
לגבי הפיז'ואיים ובכן לפני מספר שנים החלטתי לצמצם (בצוקי העיתים)את ה"אוסף" וכך מצאו את עצמם הרכבים ה"צרפתים" (יש לי חולשה לאיטלקיות ) מחפשים בית חדש לא שזה היה פשוט וקל כל כך ... התמונה מראה את חלקן בדרכן למשכנן החדש . ...

אודי.

ספר גם על הרובר והקטר שבו... :wink:

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...