רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
חידה:
מאת Benni Haspel-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 895 צפיות
מה זה "קיטור לבן"? לא תאמינו אבל זאת דוגמא נוספת לעוללות התרגום בערוצי הטלויזיה שלנו. בערוץ ההסטוריה הראו את ג'יי לנו עם "מכונית קיטור לבן" ואמרו גם שהנשיא תאודור רוזוולט נסע ב"מכונית קיטור לבן", בתחילת המאה העשרים. אז לא אתעלל בכם כמו שה"מתורגמנים" מתעללים בנו. הכוונה למכונית קיטור תוצרת "וויט"....
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
קצת נוסטלגיה , 1 2
מאת srulik-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
צילומים משנות השישים
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום במיני שלי הצילינדרים שחוקים לגמרי. קיבלתי מאנגליה סט צילינדרים חדשים ואני מעוניין להחליף את הקודמים בחדשים. זה ככל הנראה יצריך פתיחה של הדלת והוצאה של מנגנון הנעילה כדי להחליף את הצילינדר. האם מישהו מכיר בעל מקצוע (מנעולן) שמתעסק עם רכב אספנות? תודה רבה, נאור
הודעה אחרונה מאת אבי שרייבר, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
היום, ללא קשר למפגש המדהים שבו הושקה הסיטרואן ID מדהימה ולמכוניות עוצרות הנשימה ( כרגיל) הגיע פרארי 360 ספיידר צהובה עם לוכית רישוי של קליפורניה. הנהג דיבר עברית שוטפת וכנראה שהוא תושב יורד שחזר לתקופה, אם לנחש. תמונות של המפגש והפרארי בהמשך, ברגע שאצליח להעלות אותם.
הודעה אחרונה מאת killerbinn, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 743 צפיות
מתוך ההעתונות המקומית. דצמבר 1945. יום יבוא וננגב חומוס בדמסק, טהרן ובגדד.
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לי על הרכב מורכב ג'אנט רגיל בגודל 14 אינצ' (וכך גם רשום ברישיון) אני רוצה להביא ג'אנט כרום בגודל 18 אינצ' וחתך נמוך כמו בתמונה השאלה שלי היא איך אני מאשר את זה ברישיון? אם זה ביכלל אפשרי? ואיך אני מזמין מחול ?
הודעה אחרונה מאת ליאב_Dodge, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 31 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
חברי מועדון החמש מוזמנים להשקת סיטרואן ID 1960 CITROEN ID 1960 (התמונה להמחשה בלבד) ההשקה תתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 02.07.10, בשעה 17:30. הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש אברם תאומים. הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון , נחום קדמיאל וסקירה על תולדות הרכב תינתן על ידי קובי מילוא. חברים בעלי סיטרואן מכל הדגמים ומכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לסידור תצוגה מכובדת באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת דורון עמיר, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
טוב אז עכשיו אפשר לגלות שעליזה רוי ואני היינו בצילומי פרסומת בת"א , השכמנו קום (אחרי לילה במלון) הוצאנו את עליזה מחניה תת קרקעית ובשעה 05:30 הגענו לנוה צדק - שם חיכתה לנו חניה מול הכניסה לבניין ולשם הגיע צוות ענק שכלל אנשי הפקה עוזרים ועוד המון אנשים וגם עוד אחד - גברי בנאי ....
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתחילים לחתוך
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לא ברור לי עדיין מה חיפש השוטר במפגש. מעבר לרישום מס' הרישוי,זה נראה כמו התגרות מכוונת,משהוא בסגנון מדינה טוטליטרית.לשאלתי,ענה לי השוטר,אני עושה את עבודתי.איזו עבודה אדוני השוטר? במחשבה שניה ושלישית,נראה לי שהמטרה הבסיסית של המשטרה היא להציק,להפריע ולא לתת לנהל חיים מוטוריים כלל. ותקנו אותי אם אני טועה. ולזכות המארגנים ,כל הכבוד על הסדר,האירגון,והמפגש המסודר
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי, שאלה שעלתה במוחי בקשר לחוקיות ייבוא "בודי" של רכב. אני אסביר, במיני שלי (כמו בהרבה רכבי אספנות), ניתן להפריד את המרכב מהשאסי של הרכב. העניין הוא, שעדיין מייצרים מרכבים של מיני מיינור ומוכרים אותם לדוגמא: השאלה היא האם ניתן לייבא את המרכב, זה סה"כ ברזל. זה לא שאסי, ולא מנוע, ובאופן תאורטי אין צורך באישור משרד התחבורה (זה לא רכב, זה סתם פח). מישהו יודע האם ניתן לייבא כזה מרכב? (זה יכול לצאת יותר זול משיפוץ לרמת הבורג )
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 99 תגובות
- 15.8 אלף צפיות
שלום לכם, ביום שישי הקרוב, דני (עליזה) ואני מתכוונים לצאת למתחם שפיים בסביבות השעה 15:00, לשם יגיעו הצועדים לעצירת ביניים. נצטייד בפסים צהובים, חולצות, דגלים - הכל כדי למשוך תשומת לב. זאת המטרה. בהתחלה חשבתי לידע את כל חברי מועדון רנו 4, ואז חשבתי שאם אפרסם זאת כאן בפורום - תהיה תהודה גדולה יותר. מפגש השרון לא רחוק משם... קפיצה קטנה שלנו תעזור למשוך עוד תשומת לב ובעיקר להזדהות עם המשפחה, ולשגר מסר ברור: שבויים לא מפקירים!
הודעה אחרונה מאת Citroën Visa, -
-
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אשמח אם תעזרו לי לזהות באיזה רכבים מדובר - שנה ודגם, הרכבים צולמו בביקור האחרון בארה"ב. הירוק היה כבר על גרר כזיהיתי אותו, בטח חנה במקום אסור, לכן שלא הספקתי לצלם אותו מזוית טובה, מקווה שמהתמונה הזאת אפשר לזהות באיזה דגם מדובר. תודה.
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחבר'ה הרציניים של תחום האספנות שאלה לי אליכם - עבור חבר איפה אפשר למצא פירוקיות שמחזיקות וולבו ישנות יחסית? אני מדבר על ה740 \ 760 \ 940 \ 960 אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי - הכיוון הוא חלקי קוסמטיקה ופח של הקצה הקדמי של הרכב
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה, -
-
קרייזלר-אילין?! 1 2
מאת און יעקבסון-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אנקדוטה מצחיקה שקרתה לי השבוע. דיברתי עם אדם מסויים, שלמען שמירה על כבודו נשמור על אלמוניותו, הודות למנוע המורכב ברום כרמל. "תפנה לקרייזלר-אילין בנצרת, יש להם מנועים חדשים לרום כרמל", הוא אומר לי. חשבתי שלא שמעתי טוב והוא אמר קייזר-אילין, אז לא הגבתי. אבל את רום כרמל ייצר שובינסקי, אני אומר לו. מה פתאום, הוא עונה, לרום יש מנוע קרייזלר וגם למפעל קוראים קרייזלר-אילין... הבלגתי על הטעות ושאלתי אותו מדוע הוא חושב שהמפעל (נניח...) ישמור מנועים למכונית, שלושים שנה אחרי תום הייצור. "כי כל מפעל מכוניות שמכבד את עצמו שומר מנועים גם שנים אחרי תום הייצור. הם בטח גם שמרו אותם כי הם ידעו שהמכוניות יהפכו לאספנות", הוא הוסיף וקינח שבכך שאחרי שנגמר הייצור של הרום נשארו להם עוד מנ…
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
מתוך מאלבום משפחתי. זיהוי רכב. התמונה צולמה ב 1949 בכפר הנטוש אל-בריה (כיום מושב עזריה) הרכב הגיע מירושלים למושב וכנראה שימש כמונית. את זהות המצולם אני יודע, הרכב עדיין חידה.
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- 1 תגובות
- 898 צפיות
אהלן. יש מישהו שבמקרה מבקר בהג בשבועות הקרובים? אם כן, אנא צרו קשר, המוזאון המדהים הזה של EVERT LOUWMAN נפתח ביום שלישי, ומעבר לחוויה המדהימה שצפוייה לכל מבקר, אני צריך מספר תמונות של ה - ABARTH 209A שמוצגת שם. אלעד
הודעה אחרונה מאת elads, -
דלק נטול עופרת
מאת oferbz- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בוקר טוב ושבת שלום דלק 96 הופסק לשווק וכעת ישנו דלק נטול עופרת ודלק 95 אפשר ונושא זה נדון בעבר אך לנסיעות ארוכות למלא יותר מהתוסף? המנוע הרי זקוק לעופרת לפחות זה שמצוי אצלי בלארק אייך הנכם נוהגים ממלאים 95-98 ואו נטול עופרת תודה
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
טירון אספנות
מאת wagoneer- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום . מהכותרת אתם יכולים להבין שאני טירון בעניין רכבי האספנות . רכשתי לאחרונה גרנד וגוניר ( אעלה את התמונה בפעם הבאה שאכנס לפורום ) שנת 1974 . היא יפיפיה ואני בטוח שאפשר לעשות ממנה מלכה . הידע שלי לוקה בחסר , אשמח אם תוכלו לעזור לי כל אחד במומחיותו ועצותיו . התחלתי בשיפוץ קטן של הרדיאטור , הסטרטר על מנת להניע אותו . מעבר לזה החלפתי כמה חוטים ישנים והבאתי את האורות והאיתותים לידי עבודה . אין לו טסט כמובן והשאלה היא מה עושים קודם . קצת נתקעתי . אשמח לתגובות . תודה .
הודעה אחרונה מאת wagoneer, -
מפגש רופין.
מאת אבי נוף- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תזכורת! בשבת הקרובה, בין השעות 10:00-13:00, מתקיים המפגש החודשי ברופין, במגרש החניה של תחנת הדלק פז. כולם מוזמנים !!!
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
- 2 תגובות
- 822 צפיות
עוד שישי בא עלינו לטובה. כך נראה היום מפגש השפלה: הרכבים
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
שלום, בשרשור קודם פרסמתי את התמונות של המתנה החדשה שלי (פאסאט מודל 85, מנוע DL בנפח 1.8, אוטומט, קרבורטור). עכשיו מגיעות השאלות. היום פתחתי את המכסה מנוע ופשפשתי מה שקורה מתחתיו. הרכב לא נסע לפחות שנה ועמד כל הזמן בשמש, וכמובן שיש לזה מחיר. הרבה צינורות/צינוריות לא היו מחוברות או רקובות וכיוצ"ב. אז יש לי הרבה שאלות, כדי לשמור על אחידות הנושא, אשתדל לשאול כל שאלה בשרשור נפרד. האם תוכלו להגיד לי מזה והאם חיברתי את זה נכון? מצורפות תמונות. תודה לכולם על העזרה.
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
כתבה מהעיתון של היום. בהצלחה לכולללםם ( למי שצריך )
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כתבה שמתפרסמת ב "וואלה רכב". שאלה גדולה, מה נחשב לתיקון/עצמי מותר. פחחות? צבע? החלפת שמנים/פילטרים? חשמל? תיקון בטיחותי, אסור גם עכשיו... והאם רכבי אספנות, בשלב השיפוץ יהיו במסגרת החוק הזה או בנפרד.... באמת שאלה גדולה... http://cars.walla.co.il/?w=/4714/1702346&m=1&mid=94738
הודעה אחרונה מאת V8Driver, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
זאת המכונית שלי...רק תדמיינו המון המון חלודה והמון חלקים שדרושים שיפוץ.בכל מקרה רציתי לדעת היכן אוכל לשים ריפוד מעור בזול מפני שהוא עברכמה דברים שגם דורשים תיקון גם אחת הגומיות במשאבת המים שלו נקרעה אך כשהוא נוסע חלק בואו ואני יתן לכםהסבר כמה חלק... נפח מנוע 3000 שקורע את הכביש לא מרעישה יותר מדי יחסית 6 צילינדרים, כן כן שמעתם נכון 6 פנסים עולים וכעיקרון אחלה מכונית שבעולם מכונית חזקה ובעלת יכולות מדהימות המכונית נולדה ב1973 והמותק הזאת כבר לא נוסעת אם למישהו יש איזשהו רעיון חוץ מאיביי אשמח אם הוא יגיב
הודעה אחרונה מאת mario, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
לכולם יש כמובן "קופת גמל"...
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחר ב-1430 מרימים קלאץ' מהיצאיה לי-ם לכיוון מפגש השרון ותמיכה בצעדת שליט! למי שיגיע עם גיר אוטומטי רק לשחרר את הברקס.... אז כל מי שעדיין לא התכונן זה הזמן! תאום ניתן לעשות מול רם מילון/או מולי - רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 740 צפיות
אני בודק אפשרות ייבוא מארה"ב של אחד מדגמי סובארו משנות ה-70. לא מצאתי במחירונים של רכב קלאסי שמפורסמים אונליין התייחסות לסובארו. מישהו יודע איך יחושב המכס במידה והרכב לא מופיע במחירונים? ירון
הודעה אחרונה מאת דני לוי, -
- 1 תגובות
- 639 צפיות
שלום רב, מפגשישי שרון של מועדון החמש במתחם געש יהיה פתוח כרגיל לטובת אלה שלא ישתתפו בפעילות למען גלעד שליט המתבצעת בסביבה ב-02.07. מפגש "קפה ומצב רוח" בשבת בבוקר יתקיים בתחנת הדלק 'פז' של צומת רופין בשבת הקרובה 03.07 בין השעות 10:00-13:00. לחברי מועדון החמש 10% הנחה על הזמנות בקפה 'ארומה' כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. בברכה, סמדר- מועדון החמש טל' 7318818- 03.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לתערוכה במוסד ציבורי מכובד דרוש אופנוע BSA או מצ'לס צבאי-בריטי משופץ ברמה גבוהה, בסכמת צבעים מקורית. אופנועים אזרחיים מדגמים אחרים, משנות השלושים והארבעים יישקלו בכובד ראש. יש צורך בשלושה-ארבעה כלים סה"כ. מדובר על השאלה לטווח של ארבעה חודשים במקום סגור ומוגן כולל ביטוח בהתאם. נא לפנות בפרטי או למייל [email protected] תודה
הודעה אחרונה מאת broadaxe,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 273 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- beresford
- ArikM
- Erel
- Assafo2
- Shaike.Zam
- ofralon
- פינדר
- quzzaa
- גולדן191
- איש קיש
- yohai71
- Be roo