Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרייזלר-אילין?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השריד האחרון לחברת טלבוט היתה לא אחרת מאשר הפיג'ו 309.

פרוייקט LC28 יועד על מנת לפתח מחליפה לטלבו הורייזן, ובשנותיה הראשונות עשתה ה 309 1.1 ו 1.3 שימוש במנועי טלבו.

ואף שווקה כ"טלבו אריזונה" בספרד ופינלנד עד 1987.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
קטע גדול. מזכיר לי את הימים שהיתה לי פורד קפרי

T בולט על הגריל שלהן.

מוזר, הרבה שרואים את הקפרי שלי טוענים שהיתה להם כזו :lol:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
קטע גדול. מזכיר לי את הימים שהיתה לי פורד קפרי ותושב מזרח ירושלים שהכרתי שאל אותי יום אחד אם האוטו זה אובל קברי או פורד רקורד?

ולענייננו, בדבר אחד האיש ההזוי צדק, גם אם הוא לא ידע את זה. ברום כרמל סימן 2 מותקן מנוע הילמן. הילמן היה אחד המותגים של קונצרן רוטס(ROOTES) הבריטי, אשר נרכש בשנת 1967 ע"י.....קרייזלר. החל מאמצע שנות השבעים שווקו ההילמנים בבריטניה כקרייזלרים.

אכן צודק, רק שהבעיה היא שאילין מעולם לא היה קשור עם קרייזלר, אלא עם קייזר, שזה משהו אחר לגמרי. אבל לך תדע, אולי בכל זאת יש במפעל של קרייזלר-אילין בנצרת מנועים לרום כרמל...

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
אכן צודק, רק שהבעיה היא שאילין מעולם לא היה קשור עם קרייזלר, אלא עם קייזר, שזה משהו אחר לגמרי. אבל לך תדע, אולי בכל זאת יש במפעל של קרייזלר-אילין בנצרת מנועים לרום כרמל...

הסיפור של אפרים אילין הוא סיפור מרתק בכל קנה מידה. שנים ספורות לאחר קום המדינה - והאיש כבר ייצא קייזרים לאירופה. קייזרים שהורכבו לצד הנרי ג'יי, וויליסים מסחריים וג'יפים. עם קריסתה של קייזר ארה"ב, הוא כבר מצא תחליף ברנו, לאחר מכן בסטודיבייקר ובהינו היפנית.

לחשוב שבמדינה קטנה עם פחות מ-2 מיליון נפש(בשנות החמישים) קמו לא פחות משלושה מפעלי רכב. פשוט מדהים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
הסיפור של אפרים אילין הוא סיפור מרתק בכל קנה מידה. שנים ספורות לאחר קום המדינה - והאיש כבר ייצא קייזרים לאירופה. קייזרים שהורכבו לצד הנרי ג'יי, וויליסים מסחריים וג'יפים. עם קריסתה של קייזר ארה"ב, הוא כבר מצא תחליף ברנו, לאחר מכן בסטודיבייקר ובהינו היפנית.

לחשוב שבמדינה קטנה עם פחות מ-2 מיליון נפש(בשנות החמישים) קמו לא פחות משלושה מפעלי רכב. פשוט מדהים.

הרומן של רנו עם איילין טרם סופר במלואו. הריי היה אמור לקום מפעל ייצור ענק של רנו בישראל. אבל בגלל לחץ ערבי, חברת רנו חזרה בה.

פורסם

והנה עוד קצת נוסטלגיה. הארי השואג על כרזת פרסומת של קייזר אילין מוסך שיווק ושירות בגליל העליון

תל חי,

יורם

ad kaiser alen.png

פורסם
בגירה

נפלת פעם אחת בבור, למה ליפול לאותו בור פעם שניה:shock::shock::shock::shock:

אנא ערף, עברו 3 שנים, קיויתי שמשהוא השתנה שם והמכון קרוב לבית ככה שמאוד נח לבצע בו בדיקות.

אל תדאג, השכלתי מאז :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אותם אנשים ,שלדעתי מנסים לעזור ,

אלה הם אותם אנשים ש"משחקים" אותה יודעים את הכל.

אמהמה.. שבסוף מגיע קביעה נחרצת של אותו אדם:

"אבל בשביל מה לך הרי לאספנות אסור לנסוע בלילה..." :crazyeyes:crazyeyes:loco:

ירון מאיר

פורסם
אותם אנשים ,שלדעתי מנסים לעזור ,

אלה הם אותם אנשים ש"משחקים" אותה יודעים את הכל.

הבעיה היא שהם לא רק "משחקים אותה" יודעים הכל.

הם עצמם בטוחים בכך....

עודד

פורסם

אולי בלך סמוך לצריפין תמצא מנוע כזה אם לא חדש אולי משופץ או בזה שלידו,בזמנו ראיתי אצלו מנועים של פורד,ג'יפים ועוד

עופר בן צבי

פורסם
אולי בלך סמוך לצריפין תמצא מנוע כזה אם לא חדש אולי משופץ או בזה שלידו,בזמנו ראיתי אצלו מנועים של פורד,ג'יפים ועוד

תודה. מה שם העסק בדיוק, או היכן הוא נמצא?

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
תודה. מה שם העסק בדיוק, או היכן הוא נמצא?

קשה לי להאמין שתמלא שם מנוע (אולי של טנק :shock: ) אבל אם אתה לא מכיר זה שווה ביקור.

"ל.כ."

100 מטרים מערבית לשער יפו בצריפין. (לפני הרמזור כשבאים מבית דגן)

ימינה לתוך הפרדס.

תהנה

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
קשה לי להאמין שתמלא שם מנוע (אולי של טנק :shock: ) אבל אם אתה לא מכיר זה שווה ביקור.

"ל.כ."

100 מטרים מערבית לשער יפו בצריפין. (לפני הרמזור כשבאים מבית דגן)

ימינה לתוך הפרדס.

תהנה

כן בדיוק שם :)למיטב ידיעתי המנועים שהוחלפו אז ברומים הוצאו למכרז,מי קנה אותם איני יודע בנתיים

עופר בן צבי

• תוכן חדש...