Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום היקרים

ליבי עם משפחת שליט

וליבי עם המשפחות השכולות

הסוגיה הזו מאוד קשה וזו הפעם הראשונה

שלא היתי מוכן להכנס לנעלי מחליטי ההחלטות

גם לי יש את הבעד והנגד במקרה הזה

אבל אני חושב שבמקרה המיוחד הזה צריך להזהות עם מארגני התהלוכה

ולכן מי שיכול לבוא צריך לבוא

קראתי כתבה היום בעיתון שאחד האבות ששכל בן משפחה ומתנגד לשחרור אסירים

משתתף בתהלוכה למען גלעד

אז מה לנו להלין קטונו לעומתם

עופר{פרנסין}

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אשמח אם תבוא הודעה מסודרת מתי ומאיזה מקום יוצאים, במידה ויש נסיעה מאורגנת. אומנם אני מהשרון כך שזה לא רחוק אבל עדיין רצויי לשמור על סדר.

כמו כן האם יש עצירה בשפיים או רק חולפים על פנינו ? כי אז ניתן להחנות לאורך הכביש\שביל הצעדה בצורה מסודרת.

במידה ויש עצירה, האם ניתן לארגן מראש מקום חניה מסודר כך שלא נפריע ומי שרוצה יוכל לתרום את חלקו.

פורסם

בהחלט. זהו רק רעיון ראשוני וכמובן שנתאם עם המטה למען גלעד את כל העניין. הודעה מסודרת בתאום עם המטה תצא בקרוב.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

מי שיוצא, שייצא.

מי שלא, לא.

התהלוכה הזו טובה לשניים בלבד:

1. משפחת שליט שמקבלת תמיכה.

2. חמאס שנהנה לראות את היהודים עוזרים להם במו"מ.

מי שחושב שגלעד ישוחרר בגלל לחץ ציבורי. טועה, מטעה ומוליך שולל את המשפחה.

כל אלו הרני רהבים שמריצים את הנושא, מחר הם יצלבו את הממשלה על המחיר ששילמה ואיך שנסחטה.

אני רוצה לראות אתכם גם משתתפים בתהלוכות הלויה של הנרצחים העתידיים ע"י המשוחררים. שלא לדבר על החטיפות הבאות

אם רק כל האנרגיה הזאת שלכם היתה בתהלוכה למחסום ארז, או אולי הייתם משפיעים במשהו חיובי. אבל לצעוד לירושלים? למה? גלעד מוחזק במרתפי הכנסת ואיש לא רוצה שיחזור למשפחתו???

לשחרר את גלעד כן עכשיו ומיד. 4 שנים יותר מדי. אבל, במבצע צבאי.

אבל מה אני, מי אני, ןמה הקשר של כל זה לפורום אספנות?

תצעדו בשלום ותחזרו בשלום.

פורסם

התגובה הזאת בכלל לא במקום, לא מערבים פוליטיקה כאן. זהו שרשור לתיאום בלבד!

אז אנא מכם לא להשמיע דעות בשרשור זה, בשביל המטרות האלה נועד האוף-טופיק.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

''התגובה הזאת בכלל לא במקום, לא מערבים פוליטיקה כאן.'

הארוע הזה אינו חף מפוליטיקה...צדק מי שאמר שמלכתחילה לא היה מקום לשרשור טעון ובנושא

שרוי במחלוקת בפורום הזה. אבל כל זמן שהוא קיים מומלץ לא לסתום פיות.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אשמח להצטרף לצעדה עם הרכב שלי בהגיעם לאזור ירושלים. יש אנשים מאזור ירושלים המעוניינים להצטרף? שושני איש הארגונים הבלתי מעורער?

1965 MGB

פורסם
''התגובה הזאת בכלל לא במקום, לא מערבים פוליטיקה כאן.'

הארוע הזה אינו חף מפוליטיקה...צדק מי שאמר שמלכתחילה לא היה מקום לשרשור טעון ובנושא

שרוי במחלוקת בפורום הזה. אבל כל זמן שהוא קיים מומלץ לא לסתום פיות.

מטרת השרשור הזה היא הזמנה להשתתף. זה הכל.

כן צודק, לא צודק - זה באוף טופיק.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

מסתמן שהצעדה תגיע לקיבוץ עצמו (שפיים) ולא למתחם. בסביבות השעה 16:30, ככל הנראה - עוד לא סופי.

אני חושב שהרעיון הטוב מכולם הוא להעמיד את המכוניות בשיירה בכניסה לשפיים מכיוון כביש 2 (לאורך הכביש),

עם דגלים, סרטים צהובים וכו'.

מי שירצה להמשיך ללוות את הצעדה לתוך הקיבוץ ימשיך, ומי שמעוניין להמשיך בדרכו למפגש השרון, גם זה מצוין.

העיקר לעשות את המחווה הקטנה הזאת...

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

חברים יקרים

כל אחד מחברי המועדון הוא בעל דעות ויכולת קבלת החלטות משלו,מחוץ למועדון ה-5 הוא משתייך לקבוצות שונות,איני מוצא הכרח להחליט בכל דבר ועינין מה עמדת המועדון ולכן בפיעלויות שונות-כל אחד ינקוט בדרך שמתאימה לו באופן אישי.

כולנו בוודאי מסכימים,בקונצנזוס,שאנחנו רוצים לראות את גלעד שליט חוזר בקרוב לחיק משפחתו,אחרי 4 שנים בשבי.

אנו מקווים שממשלת ישראל תמצא את הדרך הנכונה להשיבו הבייתה!!!!

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

אחרי חניה בשפיים הם חוזרים לקבלת לשבת מול בית ראש הממשלה

בקיסריה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
אשמח להצטרף לצעדה עם הרכב שלי בהגיעם לאזור ירושלים. יש אנשים מאזור ירושלים המעוניינים להצטרף? שושני איש הארגונים הבלתי מעורער?

ביום שישי נעשה שיירה לכיוון המרכז ונבקר אולי מפגש באזור,

לגבי המשך הצעדה אפשר לבדוק היענות ובמידה ותהייה זו הזדמנות אדירה

למסע הראשון של סופי עם התכשטים החדשים....:

attachment.php?attachmentid=204882&d=1277469372

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חברים שלום רב.

ככלל, מפגשישישרון מתחיל את פעילותו בימי שישי בשעה 16:00.

הואיל והשיירה עוברת בדרכה לשפיים בשעות שלאחר מכן - נצא לקראתה (תוך תיאום זמנים טלפוני), ונקבל את פניה, בצורה מסודרת ומאורגנת, טור של רכבים עם בלונים צהובים ואורות דולקים, על כביש הגישה המוביל לשפיים.

בשלב זה, אני מציע לכל המעוניינים להגיע עד השעה 16:00 למפגש בגעש, ומשם נצא לכביש בזמן המתאים.

אם יהיו שינויים בלוח הזמנים ויגיעו לפני השעה הנ"ל, נעדכן בהמשך.

בברכה,

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

כך לדוגמא לאחר אירועי המשט רציתי מאוד לקיים אירוע תמיכה בצה"ל ובחיל הים. אך נמסר לי ממספר חברים (חלקם ממפגש שרון) שהדבר לא ראוי מאחר ויש גם חברי מועדון שאינם יהודים... (דהאא...).

אני לא כותב בפורום הזה כמעט ולא מביע את דעתי בעניינים פוליטיים בדרך כלל אבל הפעם לא יכלתי להתאפק!

בגלל שיש חברי מועדון לא יהודים אז אסור לו, או לחברים שבו, להביע תמיכה בצה"ל ובחיל הים? מה שנאמר פה בעצם שכל מי שלא יהודי בארץ, אני די בטוח שהתכוונת לערבים מוסלמים, הוא נגד הצבא ונגד המדינה וזה בסדר!?!? זו דוגמא לליברליזם המוגזם שיש בארץ כלפי קבוצות שבחלומותיהן מדינת ישראל מפסיקה להתקיים בזמן שהציונות נדחקת הצידה בטענה שהיא פוגעת באותן קבוצות "ליברליות".

אם יצטרפו למועדון עשרים חברי כת השטן שמטיפים לשריפת חתולים חיים אבל יש להם רכבי אספנות מדהימים, אז למועדון אסור יהיה להצטרף להפגנה למען זכויות בעלי חיים?

אני בכוונה נתתי דוגמא מופרחת בכדי להבהיר את הנקודה שלי בלי לערב פוליטיקה גם בדוגמא.

להערכתי נושא גלעד שליט הוא נושא מורכב שיש בו פחות קונצנזוס (בכל הקשור לדרכי פעולה לא בקשר לצורך בשחרורו) מאשר הצבא וחיל הים, שכל מי שהמדינה חשובה לו עומד מאחוריהם ולרוב תושבי המדינה יש מכרים שנמצאים כרגע באיזה בסיס. לכן אני מה שנאמר שההפגנה עבורו היא אקט אישי ולא של המועדון נכונה...

אני לא שייך למועדון, מקווה שלא הרגזתי אף אחד, ולא מעוניין להתערב בעניינים הפנימיים שלו.

בברכה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...