רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 21 אלף צפיות
שלום! אני רוצה לקנות מוסטנג (MUSCELS) שנת 67-69 ואני לא מוצא מכירות לרכב זה אם ביכולתכם לעזור לי אשמח מאוד בתודה elad_t2
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- 0 תגובות
- 758 צפיות
הרגע סיימתי לראות את כל 14 הפרקים של הסדרה A car is reborn ביוטיוב. ממליץ לכל מי שמתעניין בשיפוץ תוך פירוק מלא לרמת הבורג. המנחה משפץ בעזרת בעלי מקצוע, יגואר אי טייפ סדרה2 פתוחה משנת 1965. כל פרק מחולק ל 3. הפרק הראשון כאן: תבלו!
הודעה אחרונה מאת גיא ב, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש בחור בשם שמואל, כניראה ממוקם באיזור יפו, אמרו לי שהוא מוכר חלפים לאופנועי BMW ישנים. אשמח לכל פרט. תודה.
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי פיאט 127 מודל 1983 איפה אפשר לבטח אותו - חברות ביטוח לא רוצות לתת פוליסות וגם לא הסכמי גרירה
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
- 6 תגובות
- 934 צפיות
שלום לכולם. הם מישהו יכול להדריך אותי איך לפרק את הגלגל האחורי באופנוע? האם צריך לפרק את הברקס? את הדריישפט הבנתי איך לפרק- זה די פשוט. מה הלאה??? תודה: בועז.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום ברשותי ירושה מאבי. מרצדס 220 שנת 63 עם עבר עשיר. הרכב מפורק וחלוד כבר שנים (אבי רצה לשפץ אך לא הספיק). אני מעוניין לשפצו ואשמח למידע על מקומות טובים ומומלצים המסוגלים לטפל באתגר כזה. אני מתעניין בשיפוץ מקיף. שמעתי על אופציה לשלוח לחו"ל לשיפוץ אצל מומחים לרכבי מרצדס בעלי גישה סדירה לחלקי חילוף - דעה בנושא? בתודה מראש על העזרה חן
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
- 1 תגובות
- 698 צפיות
עזרה בזיהוי רכב אמריקאי נדיר מהפירסומת הנוסטלגית של בורגרנץ, עוד שהייתי קטן והפרסומת שודרה בערוץ 2 תמיד עניין אותי לדעת איזה רכב זה אבל לא היה אינטרנט שאפשר לשאול בו.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חזרתי היום מפולין. סיפרתי למארח שלי שאני יודע שיש מוזיאון מכוניות בורשה. הוא לא ידע. אבל חצי שעה אחרי זה הוא סידר לי ביקור אחרי שעות הפתיחה. הם עוד התנצלו שלא יהיה סיור מודרך... למוזיאון כ 300 מכיויות הוא יותר מחסן ממוזיאון בגלל הגשם לא יכולתי להכנס למגרש בו היו עוד הרבה מכוניות. כמו שתראו ברקע האיש אוסף כל מה שזז. כרגיל בהפתעות כאלה הסוללה לא טעונה והצילום נפסק לפני שצילמתי את מה שהיה שם. בן היתר היתה הוולבו המשוריינת של לך ולנסה. הזיל הפתוחה היא אחת מ 7 שיוצרו. היא נבנתה על בסיס קו היצור שלפ פקרד שנמכר לרוסיה. התמונות עולות לאט אז היתר בימים הקרובים.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- 3 עוקבים
- 35 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום רב, חברי מועדון החמש מוזמנים להגיע עם רכבי אספנות , לאירוח במסעדת "זעתר וזית" בתרשיחא. מיקום המסעדה, ברחבת החניון ליד השוק, בכניסה לכפר, בניין סאראיא. האירוח יתקיים ביום שישי ה- 28/5/2010 , בין השעות 14:00 ועד 16:30. נסיעה בשיירה:- היציאה מצומת צבר לכיוון צפון בשעה 13:00. לפרטים, הרשמה ותאום מראש נדרש להתקשר לעדי - רכז המפגש הצפוני, בטל' 050-8920894. החזרה:- נסיעה בשיירה למפגש הצפוני בארומה נשר או להשקה בנוקיה, תל אביב.... בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
בשנת 1992 נמאס לניסים , הרום כרמל הותיקה שלו שרתה אותו בנאמנות כבר המון זמן , הוא רכש לו סיטרואן BX חדישה יותר , אוטומטית שיש בה מזגן . אף אחד לא רצה לקנות את הטנדר הותיק ששרת אותו נאמנה וניסים החליט לעשות מעשה , טלפון קצר לחבר בעסק לידו והנ"ל הגיע עם המלגזה , אחרי שציירו עליה שלט גדול עם חץ - לכיוון מכון הקרבורטורים שלו היא הונפה אל על והונחה על גג המקלט שממול העסק של ניסים . השנה 2010 ניסים כבר מלפני 3 שנים סגר את העסק ויצא לגמלאות , הרום נשארה לה שם על גג המקלט ( באיזור התעשיה ביאליק ) וגססה לאיטה , מידי פעם הייתי קופץ לבקר אותה ומשוחח עם ניסים בטלפון , הברנש סרב למכור ! ביום ד' האחרון קפצתי כהרגלי לבקר באיזור ולחרדתי לא ראיתי את הטנדר , תחת הנחיה של עירית ביא…
הודעה אחרונה מאת Citroën Visa, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ביום ו 11 ביוני יתקיים השקת קבוצת קורבת קול בעלי הקורבטים מיכול השנתונים מוזמנים להגיע
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אובכן, אני זוכר, שדובר כאן כמה פעמים על החומר, שניתן למלות לתוך קורות וחללים פנימיים של האוטו, כאשר עושים פחחות- ע"מ להפחית את הלחות, שמצטברת בתוכם, וכתוצאה מכך- חלודה. רק מה- איני מצליח למצוא שום דבר בעניין עכשיו! מישהו יודע, על מה אני מדבר/יודע לכוון אותי על החומר, שאני מחפש/יש לו ניסיון עם זה, לטוב ולרע? תודה!
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
המלצה לחשמלאי
מאת orinoko- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 699 צפיות
הייתי אתמול אצל חשמלאי,בעקבות המלצה של בני מאיר,שגם לו יש מוסטנג,והייתי רוצה לשתף אתכם. אדיב,ישר,מהיר,ומקצועי.ויש עוד שבחים,אבל זה בתמצית.הוא מקצוען בכל הקשור לרכב ישן,ואספנות. שמו עמוס,לא זכור לי שם העסק,ברחוב חשמונאים 5 בני ברק.ליד מ.מ.מ. הטלפון שלו 03-5700464 גילוי נאות,לאחר הטיפול שלו ברכב שלי אתמול,אני אהייה לקוח קבוע שלו (מקווה שלא יותר מידי,,,,)
הודעה אחרונה מאת orinoko, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בולמי הזעזועים ב-MK3 החזירו את נשמתם לבורא. צריך להחליף, אבל אין לי מכווצי קפיצים. יש למישהו? אשמח להשאיל או לקפוץ אליו לעשות את העבודה. תודה
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת אם מישהו יוכל לעזור לי והוא מבין בפורד פיאסטה ישנה מודל 80+ עד 89. אני רוצה לקנות פורד פיאסטה והבנתי שיש כל מיני דגמים כמו CL ו-S אם מישהו יודע על מכירה של רכב כזה אם הוא יוכל לדבר איתי. ואם מישהו מכיר אתר או פורום שיסביר על כל המנועים וכל סוגי הפיסטות למינהם. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום ביקרתי במשרד הרישוי בכדי להוציא רישיון למנטה B (שעדיין לא רשומה על שמי) לפני שאני ניגש לבדיקת מעבדה וטסט. אני כבר הייתי מוכן לקנס של 3K-5K ש"ח מצבירת אגרות. אבל אחרי כמה דקות שהפקידה עשתה חישובים ורשמה כל מיני תאריכים על דף, קבלתי רישיון עם דרישה לתשלום על עשרה חודשים בלבד (350 ש"ח). הסיפור של הרכב הוא כזה, בשנת 2004 הרכב הוחנה בחניה לאחר 20 שנה של שירות והרישיונות הופקדו. בשנת 2005 לאחר שנה וחצי של עמידה הבעלים של הרכב מסר לי את הרכב, הלכנו להוציא רישיונות מהפקדה והתכנון היה לעשות טסט ומיד לאחר מכן העברת בעלות. עקב מחסור במזומנים, הרבה בעיות שהיו ברכב ותיעדוף של פרויקטים אחרים, הרכב נשאר אצלי בחניה 5 שנים מבלי שזזו הרבה עיניינים (כאשר הרישיונות לא הופקדו …
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מי יודע מה הכלי הזה? מה השנים בהן יוצר? מה הסיפור שעומד מאחוריו? מה מיוחד בצמיגיו? לפותרים נכונה פרס: הפלגה על יאכטה של פעילי שלום + סוף שבוע בטורקיה . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
הודעה אחרונה מאת talroze, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
מעיון בהודעות בפורום נמצא שביום ו' הקרוב - 11/6 נוקיה מרכזת : א. מפגש קורבטים והכרזת קבוצת קורבט. ב. השקת חיפושית ומפגש גדול מאד של חיפושיות ג. מפגש פורד, תוך הדגשת נושא - פורד סיירה. מצפה למשתתפים ולאורחים אחה"צ ססגוני, מהנה ורב משתתפים כל הכבוד לייזמים ולמארגנים.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום מישהו יכול להמליץ על חנות באיזור המרכז שמחזיקה חלפים חליפיים או מקוריים של מרצדסים "ישנות" אני מחפש אטם קרטר למנוע M110 280 '84 תודה
הודעה אחרונה מאת volvoforlife, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברים יקרים, מחר בבוקר (אי"ה) אני יוצא למפגש NSU הבינלאומי. הפעם זהו ה-TREFFEN (מפגש) ה-30 והוא יתקיים ביער השחור בגרמניה. עדכונים ותמונות בהמשך...
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 843 צפיות
השרשור הנ"ל הוזז לפורום חברי המועדון. חברי מועדון המעוניינים להמשיך בדיון מוזמנים לעשות כן במקומו החדש. תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מדובר בצינור גמיש שמחבר בין המיכל לצינור המילוי מידות: 48.5 מ"מ קוטר פנימי 55 מ"מ קוטר חיצוני 145 מ"מ אורך אשמח למידע ממי לקנות
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 63 תגובות
- 13 אלף צפיות
השקת דודג' פאואר וואגן (קומנדקר- נ.נ) משנת 1960 במפגש השפלה של מועדון החמש (התמונה להמחשה בלבד) Dodge power wagon 1960 ביום ו', 04.06.10, בשעה 17:30 תיערך השקת דודג' פאואר וואגן (נושאת נשק), משנת 1960, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש שמואל רוזנפלד. הטקס יפתח ע"י יושב ראש המועדון , נחום קדמיאל וסקירה היסטורית תינתן על ידי קובי מילוא. האירוע יתקיים , ברחבת החנייה של היכל התרבות נס- ציונה, רח' השריון 1 , בסמוך ל "קפה קפה". חברים בעלי דודג', רכבי 4*4 , ג'יפים צבאיים, קומנדקרים מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:30, לסידור תצוגה מכובדת באירוע. אחראי אירוע- מ…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הכרזה על קבוצת קורבט במסגרת מועדון החמש הנכם מוזמנים להשקת קבוצת בעלי שברולט קורבט במועדון החמש. השקת הקבוצה תיערך ביום ו' , 11 ביוני ברחבת נוקייה מוזמנים כל בעלי הקורבטים שיארחו חברה לחיפושיות בהשקה . יש להגיע עד השעה 16:30 על מנת שנוכל לסדר את הרכבים. לפרטים בנוגע לקבוצה יש לפנות אל שמוליק אביבי בטל' 6607089- 054. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת חיים רז, -
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום חברים, אחרי שהראשונה שלי (פלימות' פיורי 3 הארדטופ משנתון 1973) החליפה ידיים ומצאה לה בית אחר ובזמן שהשנייה (פלימות' פיורי גראן סדאן הארדטופ 1973) מסיימת להשתפץ, הטילה עוגן והגיעה הביתה הפיורי החדשה שלי. זו האחרונה זהה לשנייה מבחינת הדגם (רמת גימור BROUGHAM, מנוע 6.6 ליטר) אך "לבושה" בצבעי השוקו של הראשונה. תמונות נוספות - בהמשך. שבוע טוב, חמי
הודעה אחרונה מאת hemi, -
- 0 תגובות
- 833 צפיות
לחברי מועדון החמש, מוסך ''דרך השטח'' בשפיים יארח את חברי מועדון החמש - מפגש שישישרון ובכלל, ביום שישי 18.6.10 החל מהשעה 16:30 , בחצר המוסך, למפגש של חוויות ומצב רוח! ראו זאת כהזמנה אישית של ניר בן ארי. בברכה, סמדר- מועדון החמש . (המפגש עצמו יהיה פתוח כרגיל)
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 2 תגובות
- 698 צפיות
היי, זקוק לעזרה ממכם המומחים חשוב לציין כי הרכב הוא אוסטין מיני 998cc שנת 1979 סטנדרטי (לא Cooper) כחלק מהליך שיפור המיני שלי אני מחליף חלקים רבים (ראש מנוע, רוקרים ועוד) ואני גם מתכנן להחליף את הקאמשאפט. מצאתי כמה קאמשאפטים מעניינים שמתאימים לי, אבל חסר לי פרט מידע חשוב. להבנתי קיימים כמה סוגים של קאמשאפטים: slot drive spider pin drive השאלה היא איך אני יודע איזה קאמשאפט יש לי, ואם ניתן לברר בלי יותר מדי בלאגן. תודה רבה מראש לעוזרים. נאור
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום. אחרי שעופר גילה שיש לי ווקסהול קרסטה אספנות הלך הבן בלי-יעל הזה וקנה גם אחת . לא מתביש הבחור עוד הלך קנה אחת מיד ראשונה משנת יצור 1961!!! אותו במצב מדהים. ניתן לכם לראות ולהחליט תראו את שלי ואת שלו . אגב היום כבר הנענו את המנוע ונשמע גוטה גוטה אז הרבה מזל טוב לעופר והנעה והנאה מלאה בתמונה הראשונה אתם יכולים לראות את אחמד עושה ספונג'ה בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
ראיתי ב eBay כמה כאלו- אמנם חדשים מדי לייבוא כרגע אבל מסקרנים- האם אפשר להביא לארץ? בועז.
הודעה אחרונה מאת bkatzir, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כרגיל היה מפגש נחמד. יונתן צילם באופן מקצועי אבל עד שזה יעלה אני מעלה על קצה המזלג תמונות פשוטות של מכוניות ושל יונתן. שבת שלום נ.ב. לא מצליח כעת להעלות תמונות. אנסה מאוחר יותר.
הודעה אחרונה מאת לי נזירי,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 227 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- chrono
- chilcom
- פיזיקאי שימושי
- 3n
- ברווז
- meir_gi
- פאר האורה
- laviil
- lanosforce
- Haim_gds
- yor2
- amit54