רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
תהליך מאוד מעניין לציפוי (במקרה הזה.. צביעה?), כמעט אפשר לומר "איך לא חשבו על זה קודם"... http://www.jaylenosgarage.com/video/spray-on-chrome/1232328/ http://www.chromesolutions.de/ ליאור.
הודעה אחרונה מאת קרמה, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איפה אני יכול לעשות אוברול מנוע לסוזוקי rv 50 באיזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת קרמה, -
- 4 תגובות
- 992 צפיות
בחורף האחרון הצטברה לי חלודה בתוך הפנס הקידמי (פיאט 131) ןרציתי לדעת האם יש דרך להוריד את החלודה?? ואם כן אז עם איזה חומר? או שיש צורך להחליף פנס?
הודעה אחרונה מאת אסף, -
כתבה מענינת
מאת ariebz- 0 תגובות
- 794 צפיות
http://www.yad2.co.il/Cars/Article.php?ArticleID=209 אל תקרא לי טרנטה הם מעוררים חיוכים של הערצה וגלים של נוסטלגיה. עיצובם החיצוני והפנימי, המכניקה שלהם ואפילו הרעש והריח שהם מפיקים, כבר נחשבים נדירים, אפילו מוזרים כיום. רכבי אספנות שעברו שחזור מקיף מהווים מקור הנאה ומאגדים סביבם אלפי מעריצים, שעבורם רכב חדש הוא כמעט מילה גסה
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
הי כמו בימים עברו, מכוניות מרוץ במסלול כביש בין עצים וגבעות. פשוט ויפה. מירוץ הכביש האמיתי היחיד שנותר בעולם. שימו לב אין גדרות ביטחון, אין משהו שמקלקל את המראה מאחורי ההגה, בסיגנון שנות ה - 50. חוויה מדהימה. מחכה בקוצר רוח! אם מזדמן לכם, תנו קריאת כיוון, שווה מאמץ. תאור המסלול (שימו לב לפיסקה האחרונה בתחתית הדף) http://www.pvgp.org/6746981220111824/blank/browse.asp?A=383&BMDRN=2000&BCOB=0&C=53461 וידאו: http://pvgp2.schoolwires.net/6746101112154010300/lib/6746101112154010300/pvgponboard_1_min.mpg כמו בכל שנה, האברט 1955 207A היא כלי המלחמה הנבחר למסלול זה: מכונית קלה, ללא כוחות סוס מופרעים, והיגוי מעול…
הודעה אחרונה מאת elads, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר 1650 ק"מ שני וחצי ימים של נהיגה ,שמונה שעות שינה בשלושה לילות, סיימנו בהצלחה את המילה מילייה לשנת 2010. חוויה מדהימה! המסלול: http://www.racelink.it/mm/live/ חוויות + תמונות בהמשך אלעד
הודעה אחרונה מאת elads, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 964 צפיות
שלום לכולם לאחר שקראתי ב-YNET על כך שבמוזיאון ת"א תוצג ה-BMW 320 ה"אומנותית" שהתחרתה בלה-מאן ב-77 החלטתי שדבר כזה אסור לפספס. היום, לאחר רכיבת הבוקר, שמנו את פעמינו, 2 הבנים שלי ואני , למוזיאון ת"א - חינוך ותרבות של שבת בבוקר. בכניסה היתה המולה גדולה, הרבה אנשים מגיעים למוזיאון בשבת בבוקר מסתבר, לא יודע אם בגלל התצוגה היחודית או סתם לספוג תרבות. בכל מקרה, במבואה של המוזיאון נמצאת תצוגת המכוניות - במרכזה ה-BMW הצבעונית ומסביבה ניצבות מכוניות אספנות ישראליות מדהימות, אי אפשר להגדיר את זה אחרת - ועל פי כיווני המבטים של האנשים , הן בהחלט גנבו את ההצגה מה-BMW . לא עניין אף אחד שם שה-BMW זכתה במקום ה-9 הכללי וראשון בקטגוריה שלה במרוץ ה-24 שעות של לה-מאן, גם לא ממש …
הודעה אחרונה מאת דובי מילר, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מתוך מה שאני קורא ושומע,ולאור הקשיים הכספיים והבירוקרטים שרשות המכס מטילה על יבואני הרכב ,והיות ואני נמצא לפני הליך היבוא, היתי מבקש לדעת להיכן כדאי להוביל את הרכב לנמל חיפה או אשדוד ? ידוע שכמו בכל תחום,האנשים עושים את ההבדלים.כוונתי האם ניתן לקבל חוות דעת על השמאים,הבירוקרטיה הפקידותית וכו' בנמל חיפה ובנמל אשדוד ? השרשור יהווה גם שרשור שבו ניתן יהיה לחלק "ציונים" לנותני השרות בנמלים חיפה ואשדוד (שמאי המכס ,פקידי המכס,מנהלים בתחומים שונים במכס.עמילי מכס......) ההמלצות שירשמו בשרשור יהיו כלי עזר למי מאיתנו שיזדקק לשרותם של אותם גורמים ויצתרך לקבל החלטות בתהליך היבוא. אז קדימה שוט
הודעה אחרונה מאת דני לוי, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו היה? בכל מקרה הנה כמה תמונות של כלים מעניינים. בתמונות משום מה לא מופיע פורדסון שנת 55 שהגיע מהקיבוץ שלי. תהנו
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
המלצה על רפד
מאת mustang- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לכל המשפצים ממליץ בחום על הבחור !!! אני הגעתי אליו לאחר המלצה חמה של RALEX מאשדוד מחירים הכי הוגנים שניתקלתי בהם ועבודה מקצועית וזאת לאחר סקר שוק רחב מאוד שביצעתי. סמיון מקרית גת 0508813595 תגידו שמיכה הפנה אותכם ל(הגיע עם אבסולוט וחיוך גדול)
הודעה אחרונה מאת carlover, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני כחודשיים היתקשר מכר שלי ואמר לי שיש לאמא של חברה שלו ריטמו 81. היא לא מוכנה שהרכב ילך לגריטה ולא לחלקים. היא מוכנה לתת את הרכב ללא כל תמורה בתנאי שהרכב ימשיך לנסוע. אז מיכיוון שאני לא איש של פיאט אלא של פורד , אני לא כל כך יודע להבדיל בין הדגמים. על הרכב רשום ריטמו 60. הרכב עם 3 נקודות חלודה שניתן לתקנם בטיפול ביתי. פנים הרכב נמצא במצב של היתקלפויות , מחוג בלוח השעונים נעלם מהשמש, הרכב בצבע דהוי למחצה, ופגושיו זקוקים לרענון של צבע. מפתחות הרכב נמסרו לי אתמול ותמונות יעלו בהמשך. בראיה ראשונית אני זקוק למספר חלקים. ראשית כל - ספר רכב ידית הילוכים ולוח שעונים ושאלה כללית: מה ההבדלים בין שני הדגמים הללו? (הדגם שקיבלתי הוא הדג…
הודעה אחרונה מאת reuven, -
פרסומות נוסטלגיות 1 2
מאת srulik-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
פירסומות
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי שבת שלום, בהמשך לשרשורי DIY שהתחלתי (אני מנסה בכל שבת בערך לעשות פרויקט קטן אחד) למי שלא יודע יש לי מיני שנת 1979, אדומה. לפי דעתי מיני אדומה מחייבת גג "דגל אנגליה". ובאמת לפני זמן מה הזמנתי דגל להדבקה על הרכב מאנגליה. כאשר הגיע הדגל לארץ חשבתי ללכת להדביק אותו אצל מומחה, כדי שלא יהיו פשלות (הדגל לבד על 40 ליש"ט). כשהגעתי לנקודת האל-חזור הבנתי שאני לא יכול להרשות לעצמי ללכת למומחה (דרשו כ-500 ש"ח), והחלטתי שאני אבצע את זה בעצמי, ובעזרתם הנדיבה של אבי ודוד שלי. אבא שלי מדביק כבר שנים חומרים על זכוכיות והוא מכיר את העבודה כך שלא היה אמור להיות בעיה, כמו כן גם היו הכלים. ובאמת הגיע יום הדין (היום) והתחלנו לעבוד. אחרי קצת עצבים בהתחלה וקצת לחץ באמצע הכל נגמר…
הודעה אחרונה מאת YONA777, -
- 1 תגובות
- 610 צפיות
מפגש שישי והפעם בסימן קדילאק. להפתעתינו הרבה הגיעו חברים מת"א שהשביחו את המפגש ברכבים ואנשים מדהימים נהיננו מאוד לראותם בירושלים, ונשמח להפגש שוב. מתנצל מראש על איכות התמונות (מטלפון סלולרי אספנות).
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
והפעם קרוול CL בציר86 .דורשת ראשי מנוע חדשים וטיפול אוהב . חוץ מזה במצב לא רע ביכלל.
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, אני מבקר השבוע בארץ ביחד עם קולגה מחו"ל, והייתי רוצה להביא אותו לאחד מארועי המועדון הפתוחים לקהל הרחב. הבנתי שביום שישי ישנה השקה במפגש השפלה, לכן אני תוהה אם זה שבת"א עדיין מתקיים, והאם אנשים יגיעו לשם כרגיל. מצטער אם זו שאלה טריוויאלית, פשוט אינני מכיר את הלכות המועדון במקרים מסוג זה. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 2 תגובות
- 950 צפיות
HI ארוע נהדר- המון אנשים ורכבים. הטסה לא קלה ברוח כשאני לא קרוב לארוע Open the link: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1255181 Left click on a small pic- WILL OPEN FULL PAGE לפני ארוע זה.חזרתי מצילומי אויר של משחק הכדורגל ישראל- שוודיה ב: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1255186 Guy
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 9 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום יש לי סובארו 78 ויש לה חלודה על המיכסה המנוע וחלודה במצב של ריקבון ממש ליד החלון האחורי(זה דגם סטיישן) עכשיו אני צריך היעוץ איך אפשר לתקן את החלודה הקטנה על המיכסה המנוע ואת החלודה ליד החלון האחורי. ובבקשה תגידו לי אם אפשר לעשות זאת בבית או עדיף ללכת לפחח תמונה של המיכסה מנוע את החלון האחורי אני יצלם מחר. ועוד משהו אולי מבחוץ החלודה ניראת לא רצינית אבל מבפנים זה כבר רציני. ואם יש צורך בפחח אז בבקשה כמה שיותר קרוב לדרום.
הודעה אחרונה מאת GLF, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום רב, אמש ביליתי עם חברים בתערוכה המדהימה "פסלים על גלגלים". הרעיון והביצוע מדהימים ובכל זאת שתי הע/ארות: באמצע המעגל היה איזה רכב מקושקש שהיה קצת חריג ושונה מהסביבה (לא התעמקתי ביחודיות שלו ולכן אולי לא מבין ...) שם התערוכה - "פסלים ..." זה משהו שנוגד רכבים כי פסל הוא דומם ... היה נכון שם כמו "אומנות על גלגלים" או משהו דומה. אבל מעבר להתפלספות, שוב, הרעיון והמימוש מדהים והערכה רבה ליזמים ולמבצעים. עפר
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 0 תגובות
- 754 צפיות
מישהוא מכיר מוזיאונים למכוניות בפולין?
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מבקש המלצה עלאקדח לניקוי חול,מחיר והיכן ניתן לרקנות . תודה שמעון
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני התהליך (ארוך)של החלפת מנוע במיני שלי . לצערי , אני חייב להעביר אותה מקום , אבל לרכב מורכבים כרגע רק 2 גלגלים . איך אני יכול לגרור את הרכב בצורה כזאת , למישהו יש נסיון ויעוץ ? תודה מינימן
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 0 תגובות
- 842 צפיות
למכירה ארגז אחורי לגלאדיאטור, שמור ויפה ללא שום חלודות! [אפשר להתאים אותו לכל מייני טנדרים ] שלא יילך לאוספיי המתכות! 1500 ש"ח 0522502300
הודעה אחרונה מאת בן יגאל גל, -
איפה הקאץ'? 1 2
מאת השושנים- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בימים אלה אני משתעשע ברעיון יבוא אופנוע אספנות, ונכנסתי קצת יותר לעומק ה-EBAY. ועדיין דברים רבים נסתרים ממני, אני מבקש את עזרת המומחים, לאיתור מלכודות ודברים שבתור קונה עלי לשים אליהם לב: לדוגמא הדבר הבא: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/clear-title-/150448144007?cmd=ViewItem&pt=US_motorcycles&hash=item2307687e87 האופנוע על פניו ניראה מדהים, זמן תום המכרז עומד כרגע על 20 שעות והמחיר משום מה אינו משקף את המחירון האמיתי של הכלים האלה, מה אני מפספס? איך אפשר לעשות את הקנייה לבטוחה יותר, איך יודעים מי המוכר ואיך ניזהרים בכלל? אם נתיחס לדוגמא שהבאתי מי יכול על גביה לתת הנחיות על מנת שנוכל למוד. ושאלה אחרונה (שאלתי כבר את המסטר, אבל רוצ…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
שיפוץ וספה 1 2
מאת מתן ברנשטיין- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 14.8 אלף צפיות
כמה תמונות מתחילת השיפוץ מעוניין לקנות שילדת לווספה סופר במצב טוב במחיר סביר
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 2 תגובות
- 952 צפיות
אני מחפש חברת שילוח מהחוף המערבי (עדיפות לכאלה שמבצעים RORO). הרכב נמצא בסיאטל, אני מעדיף לשלוח ישר משם ולא לגרור את הרכב ללוס אנג'לס אבל אם חייבים או פחות משתלם (גרירה תעלה כ-300$) אז נבצע את זה. כל החברות שדברתי אתם עד עכשיו עובדות רק מניו ג'רזי או שלקחו ממני פרטים ולא חזרו אליי.
הודעה אחרונה מאת oron, -
שאלה למומחי הפורום : זה אפשרי , ? נסיעה עם שלט במבחן ?
הודעה אחרונה מאת אייל..., -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בשבת הקרובה, מפגש מכוניות שבדיות. המפגש מאורגן על ידי מועדון סאאב, ומזמין גם את כל החברים המחזיקים בוולוו להצטרף. ניפגש ליד מערות עתלית שבנחל אורן, ממש ליד צומת אורן (צומת כלא 6 בסלנג) המחבר את כביש 4 עם כביש 721. 50 מטרים מזרחית לצומת יש חניה, דשא, צל ומים. הביאו מכוניות וולוו וסאאב, מצב רוח טוב ואוכל. גם חברות וחברים בלי שבדיות יתקבלו בברכה, אורן
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
4 בולגוינטים של טרנספורטר 73 ולהתקין חדשים. החליצה אמורה להתבצע באמצעות לחץ (פרס) . האם מישהו מבעלי הטרנספורטרים ביצע כזו עבודה ויוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחירון קראוס המפורסם (Collector car price guide), שמשמש כאחד הכלים של המכס בארץ בהערכת שווי רכבי אספנות, מוציא לאור מהדורה חדשה פעם בשנה, במאי או ביוני. עכשיו יצאה מהדורת 2011 (לא להתבלבל עם מהדורת 2010). עולה רק 15$ באתר אמזון: http://www.amazon.com/gp/product/1440212856/ref=s9_newr_co_ir03?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-2&pf_rd_r=1VDMQHBA83ZQPVGY6PJ2&pf_rd_t=3201&pf_rd_p=1263271402&pf_rd_i=typ01 ממליץ בחום למי שמתחיל לשקול ייבוא כלשהו - צעד ראשון הוא לקנות את המחירון. מכיל המון אינפורמציה חשובה - לדוגמא, רכב אמריקאי משנות ה-50 עם 2 דלתות על פי רוב יקר בעשרות אחוזים מאותו הדגם בתצורת 4 דלתות. כשהמכס יחזור ויתיישר לפי קו החשבונית מול קראוס, כפי…
הודעה אחרונה מאת mister v,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 434 אורחים (הצג רשימה מלאה)