Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על רפד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המשפצים ממליץ בחום על הבחור !!! אני הגעתי אליו לאחר המלצה חמה של RALEX מאשדוד

מחירים הכי הוגנים שניתקלתי בהם ועבודה מקצועית וזאת לאחר סקר שוק רחב מאוד שביצעתי.

סמיון מקרית גת 0508813595 תגידו שמיכה הפנה אותכם ל(הגיע עם אבסולוט וחיוך גדול)

PICT4043.jpg

פורסם

לפותח השרשר שלום רציתי לבקש אם אפשר עד תמונות ..?

בתמונה שפרסמת ממש קשה לראות את עבודת הרפדות של הכסאות..

רואים קצת מהדש.. אשמח לעוד תמונות יותר ברורות של הסלון במיוחד ..

תודה ויום טוב.

פורסם
על כמה מושבים מדובר?

מה היה המחיר?

העבודה אצלי היתה קצת מורכבת ..המושבים היו במצב אנוש והבחור פירק אותם לגורמים שלח לניקוי חול צבע יסוד ועליון וחידש את

משטח הקפיצים התחתון וכמובן בנוסף את המילוי הפנימי והתוצאה באמת להוריד את הכובע!

המחיר היה כללי על שטיח ריצפה כולל קנטים וסקוטשים ,דיפונים קדמי\אחורי ,דשבורד והכיסאות הקידמיים.

לCARLOVER- אני אשתדל לצלם מחר באור יום יותר תמונות

בכל אופן אפשר להיתרשם מעוד עבודות שלו במוזיאון של רלקס במוסך באשדוד את רובם הוא עשה

סך הכל הבחור באמת גדול(תרתי משמע) ועובד מקצועי מהנשמה

פורסם
העבודה אצלי היתה קצת מורכבת ..המושבים היו במצב אנוש והבחור פירק אותם לגורמים שלח לניקוי חול צבע יסוד ועליון וחידש את

משטח הקפיצים התחתון וכמובן בנוסף את המילוי הפנימי והתוצאה באמת להוריד את הכובע!

המחיר היה כללי על שטיח ריצפה כולל קנטים וסקוטשים ,דיפונים קדמי\אחורי ,דשבורד והכיסאות הקידמיים.

לCARLOVER- אני אשתדל לצלם מחר באור יום יותר תמונות

בכל אופן אפשר להיתרשם מעוד עבודות שלו במוזיאון של רלקס במוסך באשדוד את רובם הוא עשה

סך הכל הבחור באמת גדול(תרתי משמע) ועובד מקצועי מהנשמה

מחר עבר ..

• תוכן חדש...