רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אין לי נסיון באספנות אך יש לי חיידק שלא עוזב אותי שנים. אני שוקל להכנס לעולם האספנות עם אחד מהמכוניות בנושא מהן התלהבתי. עצות? המלצות?
הודעה אחרונה מאת Jochman, -
- 3 תגובות
- 862 צפיות
שלום לכולם ברשותי (בבעלות סבא שלי) חיפושית שנת 64 (יד שניה ) שלפני קצת יותר מעשר שנים איפסנתי על בלוקים כי לא היה מי שיסע איתה... לאחרונה אני חושב להשמיש אותה בחזרה (השקעה לא גדולה כי היא מבצב מעולה) ואני אשמח לשמוע מכם כמה פרטים: 1) מה נדרש כדי לחדש את הרשיונות ולהעביר אותה טסט מבחינת בירוקרטיה (לא בקטע המכאני), ומה העלויות? 2) סבא שלי (שיחיה חיים ארוכים) לא יחיה לעד, האם אפשר להעביר בעלות ללא טסט? מה קורה אם חס וחלילה ילך לעולמו לפני שנעביר בעלות או נשמיש אותה לרמת טסט? תודה רבה לסלי
הודעה אחרונה מאת danny_koro, -
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי להתייעץ אתכם בבעיה שקיימת ברכישת הסאאב שאני רוצה לשפץ. אז ככה, הרכב לא נסע כבר כמה שנים והוא בלי טסט. הוא רשום על שם אדם שנמצא בחו"ל בעוד שהמוכר טוען שהרכב שלו כבר 15 שנה והוא לא העביר בעלות בגלל כל מיני בעיות שהיו לו. נכון להיום המוכר לא מצליח להתקשר עם בעל הרכב אבל הוא טוען שיצליח בקרוב להשיג את הטלפון שלו. מה עלי לעשות כדי להעביר את הרכב על שמי במצב זה שהבעלים לא בארץ? במידה ואני מאתר את בעל הרכב אך הוא לא בדרך לארץ בזמן הקרוב, מה ניתן לעשות? בקיצור אני מקווה שהבנתם את המצב המסובך הזה ועכשיו אשמח לכל עזרה בטיפול בפרוצדורה או כל עצה שאוכל לקבל לגבי מציאת פיתרון. תודה מראש לכולם, דקל.
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 4 תגובות
- 806 צפיות
היי חברים. יש לי חופש נורא גדול בגיר של האסקורט, 71', 1.1L. גיר 4 הילוכים. איזה חלק אחראי לחופש ? תודה, אבי.
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם השאלה מופנית לבעלי רכבים ישנים שעברו שיפוץ הכולל תיקוני חלודה בריתוך בעברם. מסקרן אותי לדעת כמה זמן מחזיקים לכם התיקונים ללא שום סדק או נקודת חלודה באזור המתוקן. מעין סקר כזה... אשמח גם אם תציינו את מקומות התיקון\ריתוך, סוג השימוש ברכב (יומיומי או לא) ותנאי תחזוקתו (שטיפות, הגנות נוספות נגד חלודה...) והאם הרכב מקורה או לא. תודה מראש לעונים!
הודעה אחרונה מאת gtv11636, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אשמח אם מישהו יכול לנדב מידע על חיפושית בכלל...אמינות,חוזק וכ'ו. תודה וסופשבוע נעים רויטל
הודעה אחרונה מאת revirevi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אם כי אני בספק אם זה יעבור תקינה
הודעה אחרונה מאת טווינגו, -
-
דלק 95 במכוניות ישנות 1 2
מאת A900-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רציתי לשאול אם אני יכול לשים דלק 95 ללא תוסף במקום 96? כי יש מכוניות ישנות שאפשר גם ללא תוסף? מה נותן התוסף הזה? אבא שלי אומר שאפשר באוטו הזה גם בלי תוסף אבל אני לא סומך עליו. רכב הוא פיאט 131 TC מודל 82 בנוסף אני שואל את זה גם לגבי קדט מודל 83
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היה מפגש נחמד הגיעו כמה עשרות חברים מזג האויר פירגן
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 147 תגובות
- 18.5 אלף צפיות
חגיגות שנה למפגש מועדון החמש בצפון ב'ארומה' – נשר מפגש שישי הצפוני חוגג שנה במיקומו החדש האירוע יתקיים ביום ו', 30.04.10, במקום מפגש מועדון החמש בצפון- ב'ארומה' אספרסו בר , דרך בר יהודה 147, נשר (בסמוך לתחנת הדלק 'טן'). 10% הנחה בהזמנות בארומה לכל האורחים והמוזמנים. מפגש החברים יתחיל בשעה 16:30. תחילת האירוע- 17:30. בתוכנית: - דברי פתיחה וברכות ע"י יו"ר המועדון נחום קדמיאל ורכז המפגש הצפוני אמוץ דור - בירה מהחבית והרמת כוסית - תצוגת רכבי אספנות ייחודיים - מוזיקת שאנסונים צרפתית נסיעה בשיירה לאירוע: לבאים מהמרכז- יציאה מסינמה סיטי גלילות בשעה 15:15 בהובלת מתניה הלוי, טל' 4472256- 052, מסלול הנסיע…
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
-
היום הגיע משה גיא אחרי תקופה ללא רכב עם הציטרואן שעברה שיפוץ. היתה יפיפיה גם לפני וכעת היא עוד יותר יפה. חגגנו איך לא בעוגות ויין. מזל טוב עדנה וגיא תהנו מהציטרואן ובכלל וכעת לתמונות שצילמתי
הודעה אחרונה מאת אבי שרייבר, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש פלאגים .. ופלטינה לרכב הנ"ל : פורד מוסטנג מודל 70' .. מנוע 5.8 V8 דגם מנוע 351. אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמוכר ושולח לישראל אני מאוד אשמח כי לא מצאתי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ביום שישי 7.5.2010 ייערך בהרצליה פיתוח (רחוב יוחנן הסנדלר 1 סמוך לקפה מצדה) מיפגש משותף למועדון פיאט ולמועדון אלפא רומיאו! במיפגש יתארח מועדון פיאט במיפגש מועדון אלפא רומיאו . במיפגש יושק רכב אספנות של שי ורד,( יו"ר מועדון אלפא,) מסוג T.S 2000 GTV, שנת 79 . כולם מוזמנים, וכמובן שבעלי רכבי אספנות תוצרת אלפא רומיאו או פיאט מוזמנים במיוחד להגיע .
הודעה אחרונה מאת alfashay.v, -
W126 1 2
מאת fatboy1340-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לכולם! הנני מתעניין ברכישת W126 מנוע 2.8 הזרקה. אשמח לשמוע פרטים ומידע מועיל על הרכב הנ"ל. בעיות ידועות, צריכת דלק,תחזוקה וכל דבר נוסף שיעלה על דעתכם. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אז השבוע לאחר הרבה זמן של מחשבה והתלבטויות הבאנו את הכלה הבייתה ועוד איזה כלה מדהימה ויפיפיה בציר 68. שופצה בחו"ל ליפניי מס' שנים עמדה בתצוגה בקנדה נקנתה ויובאה לארץ ע"י בחור מדהים ואוהב רכב. הייתה אצלו מס' שנים הוא קנה רכב אחר ולכן מכר את הקרייזלר ולאחר כבוד היא עברה לביתה החדש השבוע. אין מילים לתאר את ההתענינות ברחוב לגביי הרכב ואת התגובות האוהדות של האנשים. למרות שיש לנו כמה רכבים מעניינים אין ספק שהניו פורט גונבת את ההצגה ומסובבת ראשים למכביר. אז לפניכם תמונות של הכלה אשמח לשמוע תגובותיכם תהנו. תודה לאייל grbil על ששיכנע אותנו ללכת על הקניה ודחף אותנו לעשות את זה גם שכמעט ירדנו מהעניין. תודה לאביעד בעל הרכב הקודם שזרם איתנו עם השיגעון. אני כותב אותנ…
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעוניין לשפר את הוולו שלי. היכן ניתן למצא תושבות מנוע/ממסרת חדשות ? היכן ניתן למצא בולמים/קפיצים חדשים ? תודה
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה פשוטה יחסית: בדגמי המרצדס SL אספנות כמה מקומות ישיבה יש, לא פיזית אלה כמה רשום ברשיון הרכב, ראיתי ניירת של אוטו כזה שרשום 1+1 ליד הנהג, ויש (לפי שמועות) רשיונות שמותר גם שתי נוסעים מאחור, האם יש למישהו תשובה חד משמעית לעניין. תודה מראש טל
הודעה אחרונה מאת shimon zohar, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מפגש ירושלים של מועדון החמש - גיבוש חברתי בפאב בירמן חברי הסניף הירושלמי נפגשים לערב גיבוש חברתי עם בני/בנות זוג בפאב בירמן - של דן בירון (בעל רכב אספנות בעצמו) ביום ה' 6.5.2010 בשעה 22:00 מדרחוב דורות ראשונים 8 מפת הגעה בקישור פאב בירמן למפגש מוזמנים חברי המועדון ובני/בנות זוגם ובמהלכו יוחלט על מקום מפגש קבוע עבור המפגש השבועי בימי שישי. לאחר חודש בו בדקנו ארבעה מקומות אפשריים למפגשים: 1.מסעדה ובית קפה בסטף. 2.רחבת הכניסה ל"קניון האחים ישראל" בתלפיות. 3.פאב "טוביה". 4.מסעדה ובית הקפה "שמיל" במתחם הרכבת הישן. נצביע על המקום המתאים ביותר לקיים בו מפגש שבועי קבוע לחברי הסניף הירושלמי של מועדון החמש. …
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפ משהו שיודע לעבוד בריתוך תלאים ובטיםפול בחלודה שיוכל לעזור לי בשיפוץ הסאאב 96 שלי. אני יודע שקיימת האפשרות ללכת לפחח אבל העלות של גרירה הלוך וחזור לפחח שאני מכיר באזור היא משהו שאני מנסה להמנע ממנו אז אם מישהו יכול לעזור (גם בתשלום) לי טפל בחורים ובחלודה בבודי של הרכב אשמח לשמוע. אגב, אני גם ערכתי חיפוש בנושא של טיפול בחלודה בפורום ונתקלתי באפשרות של תיקונים בעזרת פייברגלס, עד כמה תיקונים כאלו מחזיקים מעמד והאם אתם ממליצים לי, מכיוון שיש לי נסיון עם חורים כאלו, לטפל בחורים ובחלודות בצורה זו?
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן. יש לי זימון לתקינה ביום א' הקרוב ב 8:00, טיפים? המלצות? (זו פעם ראשונה שלי). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת חיים רז, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הוולוו האמורה, 164E למכירה, דרושה פחחות אינטנסיבית. האוטו עבר שיפוץ פרונט ובולמים. המנוע עובד, מצבו לא ידוע, גיר תקין. הרכב אינו שלי, ואין מה לנהל עימי מו"מ. בעל הרכב - רוני 050-5277779. האוטו בדרום ת"א. תמונות של היצירה:
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
פרסמתי בפורום אחזקה אבל ההיענות נמוכה.. אז אני רושם גם כאן: (אולי האספנים מתעסקים עם זה יותר..) הגעתי לאתר רציני בארה"ב של חברת eastwood יש להם הרבה מוצרים לצביעת רכבים, כגון: http://www.offroaders.com/reviewbox/...hp?product=298 ולאתר של החברה עצמה http://www.eastwood.com/ ואני תוהה אם בארץ אני יכול למצוא מוצרים כאלה או דומים באיכות (ובמחיר?) לא התרשמתי מממיר החלודה של טמבור, לעומת זאת צבע היסוד שלהם "אנטירוסט" עושה רושם טוב. מה המלצתכם?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מבקש עזרה בחיפוש צמיגים לוולבו 145 (רק חדשים) מידת הצמיגים 165X15 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 2 תגובות
- 991 צפיות
לפי מה שקראתי על הסאאב 96 הבנתי שלרכב היו גרסאות שהתחרו במרוצים והמנוע שלהם שופר והיו גם דגמים של טורבו. השאלה שלי היא האם ניתן להפוך סאאב 96 1500 ל1700 ומה לגבי טורבו?
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טיול ג'יפי אספנות מודרך! ביום שבת 08.05.10 בין צרעה לאשתאול, בעקבות שמשון הגיבור... עם סיום עונת הגשמים קבוצת הג'יפאים ממועדון החמש יוצאת לטיול ג'יפים אספנות מודרך , באזור צרעה ואשתאול. נפגשים ביד לשריון - לטרון, בשעה 09:00 סיום משוער- 16:00. אחראי טיול- מתניה הלוי, טל' 4472256- 052. הרשמה מוקדמת אצל מתניה או במשרד המועדון עד יום ד' 05.05.10 בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 0 תגובות
- 651 צפיות
הודעה אחרונה מאת cb750, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 69 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
אתם לא מאמינים...משרד הרישוי שלח לי היום מכתב שידול לבוא לגרוט את הפרינץ...הנסיכה שלי.... אין מילים אחרות להגדיר את המכתב - כחוצפה!!!
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה, -
-
לפני כמה חודשים רכשתי קטנוע פוגי רביט Fuji Rabbit Superflow 200 (S-601 שנת 63 תמונות יעלו בהמשך כרגע הקטנוע מניע עם סטרטר הגיר האוטומט לא מחובר יחובר בהמשך וינקרים מחלף אורות ברגל משוכלל מעונין במידע טכני כדי להמשיך את הפרויקט בשלב זה אני צריך מכסה גלגל קדמי תמונה להמחשה יש לאן לשאוף
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
האם תייר יכול להגיע בנסיעה לארץ מאירופה עם רכב בעל מספר אירופאי ובן למעלה מ-30 שנים, להכנס לארץ, לשלם מכס ולהפוך את הרכב לרכב אספנות ישראלי? המטרה היא להביא את הרכב לארץ מאוסטריה בנסיעה ולהפוך אותו לרכב ישראלי לכל דבר. אחת מבני הזוג היא בעלת אזרחות אוסטרית, השני בעל אזרחות ישראלית וניתן להעביר בעלות בינהם בכל שלב. תודה!
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
ביטוח רכב מיושן
מאת חזקי- 5 תגובות
- 989 צפיות
חפשתי ב"חיפוש" ולא מצאתי. משהו מכיר חברת ביטוח שמבטחת רכב שנת 91 [נגד גניבה וטוטלטס כמו מקיפים לאספנות]? ביטוח ישיר לא עושה וגם שביו לא עושה תודה
הודעה אחרונה מאת Fitch,