Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד לי, אתה, עם כל האהבה לרנו- לא רוצה את הרנו של שחר? -בסוף היא דווקא כן תלך לגריטה, אם עוד לא...:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היום קיבלתי עוד מכתב כזה! על אותו רכב כמובן!

אגב בגלל המכתבים אלה פיספסתי מלגה במצב נדיר (חיצונית פנימית ומכני) עם מזגן מקפיא, הבנאדם (מישהו שאני מכיר) חשב שיש גריטה רק באשדוד ולא רצה להתעסק עם זה אז הוא הציע לי לרכוש ממנו את הרכב במחיר של 1000 ש"ח בלבד! אז אמרתי לו שב1000 אני יקח אותו, מה יש להפסיד? יום למחרת צלצתי ורציתי לקבוע להעברת בעלות

ונחשו מה ? הוא ראה את המכתב שעה אחרי שדיברתי איתו והוא ראה שיש גריטה בפ"ת ממש ליד הבית שלו והוא שלח לשם את הרכב !! פשוט חבל חבל !!! על רכב במצב כזה!!!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אני לא מבין מה הנהי והבכי.

קיבלתי הודעה כזאת למוסטנג.

חייכתי

זרקתי לפח..

הרי חופש הבחירה היא שלנו.

אם תתחרט תפנה אלי ולא אליהם אני אתן לך 1 ש"ח יותר מהם.:lol:

פורסם

כמו שאמרתי כאשר התחילו עם הגריטה בתחילת השנה ,רכבי שנות השמונים פשוט יעלמו מהנוף ויהיו נדירים!

חן.

פורסם
ה 505 GTI קיבלה מכתב אמש

לאות תודה, סידרתי את המזגן

מה קורה עם הסיירה שלך ?

יש מצב לקנות אותה ?

פורסם

שימו לב לבאנר מאתר משרד התחבורה:

bannergrita.jpg

מי שיש לו GSR והוא חושב לגרוט אותה כדאי בחיוב שישקול הסתכלות פסיכיאטרית...

פורסם

בהחלט!:shock::x

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם הרכב שלי קיבל את המכתב,

הוא נגרט על ידי אצבעותי ונשלח לפח למיחזור....

פורסם
בקר טוב

הבוקר במוסף ממון כתבה על הנושא

והנה ציטוט מהכתבה, של בני ברק במוסף ממון של ידיעות אחרונות:

"..הייתם מוכנים למכור עשר שקל תמורת שקל אחד?

לבטח לא !

משרד התחבורה פנה לשלושים אלף בעלי מכוניות ישנות, בנות שלושים ויותר, בינהם 5000 רכבי אספנות יקרים ונדירים,מכוניות השוות עשרות אלפי דולרים בהצעה לגרוט את רכבם תמורת שלוש אלפים שקל, זה מעליב טוען, מהנדס הרכב דויד נמרי, בעל מכוניות סאאב עתיקות, השוות עשרות אלפי דולרים,"זה מגוחך הרי למשרד הרשוי יש רישום מדוייק של רכבי האספנות".

לעומת זאת, עדיאל בעל חיפושית 72טוען :רכשתי את החיפושית מסיבות כלכליות, המנוע שלו, עומד לשבוק, ערך הרכב כ7000 שקל, שיפוץ מנוע יעלה לךי כ5000 שקל, ולכן החלטתי לגרוט אותה.

בני ברק מוסף ממון

ידיעות אחרונות.

אנצל במה זאת בפנייה אל מר עדיאל בעל החיפושית:

אדון עדיאל הנכבד, שלום רב !

אני פונה אלייך בפנייה נרגשת, אל תיתן ל3000 שקל לסנוור את עייניך.

קנית את החיפושית מסיבות כלכליות.

חישוב כלכלי קל , אומר שנדיר למצוא כרגע במדינה רכב כמו שלך, שעלות האחזקה שלו, כל כך זולה, לעומת כל רכב חדש הנע היום בכביש, העולה על הנייר עשרות אלפי שקלים, ומשמש שימוש עיקרי את בעליו,בסה"כ, לנייד את בעלייו מנקודה אחת לנקודה שנייה.

אך ההוצאה השנתית עליו היא עשרות אלפי שקלים בשנה, גם אם הרכב , לא נוסע כלל , או מסיע רק את האישה לגן, ואת הילדים לבית הספר, ולבקר את האמא או הסבתא.

ירידת הערך הגדלה משנה לשנה, שוחקת בהדרגה את ערך הרכב, וכמה שהרכב יקר יותר, אחוזי הירידת הערך, גדולים יותר באחוזים ובשקלים!!

ואילו חיפושית לעומת זאת, למרבה הפלא, מחיר הקניייה שלה בכל מצב שהוא, בטל בשישים, מחיר האחזקה שלה זניח,

ולא מורגש כלל.

ביטוח הרכב זול.

אגרת הטסט מוזלת. במידה ולא נסעת כשנתיים, ורכבך מוגדר כאספנות, אין צורך לשלם על שני טסטים, ניתן להקפיא את הרשיון, ולמרבה הפלא לאחר שנתיים, לגשת לרכב להתניע, לחדש את הרשיון, וערך הרכב, כמה שהוא מתייישן עולה יותר!! ותרשה לי להפתיע אותך, הביקוש לחיפושיות, היום עולה מיוםליום, בחורים צעירים,ובחורות צעירות, סטודנטיות וסטודנטים, המחפשים רכב זול בקנייה, וזול באחזקה, וזוגות צעירים, המחפשים רכב ראשון , עד שיסתדרו בחיים כלכלית, בוחרים בחיפושית, כנכס כלכלי העולה משנה לשנה, ועל כך נוסף ההיבט הנוסטלגי, שאין לו שום קנה מידה , והשוואה לכל רכב מודרני, בעל מזגן, הגה כוח, נעילה חשמלית חלונות חשמל, וסנרוף. לכן פנה לפורום מועדון החיפושיות, ושם תקבל מידע רב, על בעלי מקצוע בתחום החיפושיות,ותגלה להפתעתך, שרכבך שווה לפחות פי 2 מהמחיר שציינת!

הנה קישור לפורום מועדון החיפושיות:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=504

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
והנה ציטוט מהכתבה, של בני ברק במוסף ממון של ידיעות אחרונות:

"..הייתם מוכנים למכור עשר שקל תמורת שקל אחד?

לבטח לא !

משרד התחבורה פנה לשלושים אלף בעלי מכוניות ישנות, בנות שלושים ויותר, בינהם 5000 רכבי אספנות יקרים ונדירים,מכוניות השוות עשרות אלפי דולרים בהצעה לגרוט את רכבם תמורת שלוש אלפים שקל, זה מעליב טוען, מהנדס הרכב דויד נמרי, בעל מכוניות סאאב עתיקות, השוות עשרות אלפי דולרים,"זה מגוחך הרי למשרד הרשוי יש רישום מדוייק של רכבי האספנות".

לעומת זאת, עדיאל בעל חיפושית 72טוען :רכשתי את החיפושית מסיבות כלכליות, המנוע שלו, עומד לשבוק, ערך הרכב כ7000 שקל, שיפוץ מנוע יעלה לךי כ5000 שקל, ולכן החלטתי לגרוט אותה.

בני ברק מוסף ממון

ידיעות אחרונות.

אנצל במה זאת בפנייה אל מר עדיאל בעל החיפושית:

אדון עדיאל הנכבד, שלום רב !

אני פונה אלייך בפנייה נרגשת, אל תיתן ל3000 שקל לסנוור את עייניך.

קנית את החיפושית מסיבות כלכליות.

חישוב כלכלי קל , אומר שנדיר למצוא כרגע במדינה רכב כמו שלך, שעלות האחזקה שלו, כל כך זולה, לעומת כל רכב חדש הנע היום בכביש, העולה על הנייר עשרות אלפי שקלים, ומשמש שימוש עיקרי את בעליו,בסה"כ, לנייד את בעלייו מנקודה אחת לנקודה שנייה.

אך ההוצאה השנתית עליו היא עשרות אלפי שקלים בשנה, גם אם הרכב , לא נוסע כלל , או מסיע רק את האישה לגן, ואת הילדים לבית הספר, ולבקר את האמא או הסבתא.

ירידת הערך הגדלה משנה לשנה, שוחקת בהדרגה את ערך הרכב, וכמה שהרכב יקר יותר, אחוזי הירידת הערך, גדולים יותר באחוזים ובשקלים!!

ואילו חיפושית לעומת זאת, למרבה הפלא, מחיר הקניייה שלה בכל מצב שהוא, בטל בשישים, מחיר האחזקה שלה זניח,

ולא מורגש כלל.

ביטוח הרכב זול.

אגרת הטסט מוזלת. במידה ולא נסעת כשנתיים, ורכבך מוגדר כאספנות, אין צורך לשלם על שני טסטים, ניתן להקפיא את הרשיון, ולמרבה הפלא לאחר שנתיים, לגשת לרכב להתניע, לחדש את הרשיון, וערך הרכב, כמה שהוא מתייישן עולה יותר!! ותרשה לי להפתיע אותך, הביקוש לחיפושיות, היום עולה מיוםליום, בחורים צעירים,ובחורות צעירות, סטודנטיות וסטודנטים, המחפשים רכב זול בקנייה, וזול באחזקה, וזוגות צעירים, המחפשים רכב ראשון , עד שיסתדרו בחיים כלכלית, בוחרים בחיפושית, כנכס כלכלי העולה משנה לשנה, ועל כך נוסף ההיבט הנוסטלגי, שאין לו שום קנה מידה , והשוואה לכל רכב מודרני, בעל מזגן, הגה כוח, נעילה חשמלית חלונות חשמל, וסנרוף. לכן פנה לפורום מועדון החיפושיות, ושם תקבל מידע רב, על בעלי מקצוע בתחום החיפושיות,ותגלה להפתעתך, שרכבך שווה לפחות פי 2 מהמחיר שציינת!

הנה קישור לפורום מועדון החיפושיות:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=504

בברכה

צביקה

צביקה כללית אני מסכים איתך !

אבל לא על דבריך על חיפושית זולה לתיקון.

על מנת שהיא תיהיה כזו צריך להשקיע המון.

או לנסוע איתה רק ביום שישי לחברים.

חיפושית לא בנוייה לטווחים ארוכים יום יומיים.

כהובי אספנות אתה צודק בהחלט.

יש רכבים ישנים שמסוגלים לכל מבצע, לא חיפושית.

• תוכן חדש...