Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה עוד בסדר. בתל אביב, רכב לא חדש שעומד יותר מכמה ימים באותו מקום, טסט בתוקף והכל- מספיק שמתחיל להצטבר אבק, ויש מדבקה של העיריה שדורשת לסלק את המפגע באופן מיידי או שהם יגררו. מפחיד להשאיר את הרכב ברחוב אם נוסעים לחו"ל או למילואים ליותר משבועיים...

אסף.

אצלנו ברחוב יש רכב נטוש (מיצובישי סופר לנסר 94) שעומדת כבר חצי שנה! ואפחד מהשכנים לא יודע של מי רכב! יש על רכב כבר מיליון דוחות, לרכב אין טסט כבר שנתיים ועירייה לא ממהרת לגרור אותה! שזה באמת כבר מפגע!

וסתם תופס מקום חנייה!!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה יש להעלב??! פשוט לוקחים את המכתב ומנגבים איתו את ה... אתם יודעים מה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

לי הלייצנים האלה פעם גררו וואנדורה שלי, מזל, שמצאתי אותה (ולא בזכותם- לא היה להם מושג בכלל, שגררו, ולאן!!!!!!!!!!!!), אני פשוט ידעתי איפה זה יכל להיות, למרות, שזה לא הופיע להם בשום רשימה! אבל היא באמת עמדה בלי טסט, וקיבלתי התראות לפני זה, וזה לקח כמה חודשים- למרות, שהאוטו זז מדי פעם וניקיתי אותו, אבל פעם ב...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ה505 שלי עמדה שנה ותשעה חודשים ליד הבית שלי בלב תל אביב

עמדה מכוסה, מסודרת, כל שלושה ארבעה שבועות הזזתי אותה חנייה או שתיים קדימה או אחורה

עבר בשלום

אם מטפלים שזה יראה בסדר, לא מציקים

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

חברים.המחשב "טמבל" והוציא בתפוצת נאטו לכל בעלי 1990 ומטה ,למי שלא רלוונטי לא להתרגש.מה שמעניין

שלא קיבלתי לאופנועים שלי ואני מסתקרן באם מישהוא כן קיבל הצעה לגריטת דו או תלת אופני..

פורסם

לא מבין את ההתרגשות.

יש מספיק רכבים בסטאטוס אספנות/מיושנים שניתן להן על סמך גילן המופלג ולא על בסיס מצבן.

הרי אתה לא מצפה ממשרד התחבורה גם לוודא את מצבה של כל אחת ממכוניות האספנות/מיושנות על בכביש.

זו הזדמנות פז למי שיש גאנק (ואלו לא חסרים) לקבל כמה זוזים תמורה הזבלה המוטורי (תחת מסווה אספנות/מיושן)

משרד התחבורה מיידע את בעלי הרכבים הללו כי באפשרותם לגרוט את הרכב תמורת תשלום.

מה רע בכך? מה חוצפה בכך?

הציעו, אמרת לא, יופי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
חברים.המחשב "טמבל" והוציא בתפוצת נאטו לכל בעלי 1990 ומטה ,למי שלא רלוונטי לא להתרגש.מה שמעניין

שלא קיבלתי לאופנועים שלי ואני מסתקרן באם מישהוא כן קיבל הצעה לגריטת דו או תלת אופני..

תן לי את הפרטים - אני מייד מטפל בזה

פשוט לפעמים לוקח זמן... :-)

פורסם
לא מבין את ההתרגשות.

יש מספיק רכבים בסטאטוס אספנות/מיושנים שניתן להן על סמך גילן המופלג ולא על בסיס מצבן.

הרי אתה לא מצפה ממשרד התחבורה גם לוודא את מצבה של כל אחת ממכוניות האספנות/מיושנות על בכביש.

זו הזדמנות פז למי שיש גאנק (ואלו לא חסרים) לקבל כמה זוזים תמורה הזבלה המוטורי (תחת מסווה אספנות/מיושן)

משרד התחבורה מיידע את בעלי הרכבים הללו כי באפשרותם לגרוט את הרכב תמורת תשלום.

מה רע בכך? מה חוצפה בכך?

הציעו, אמרת לא, יופי.

למה משרד התחבורה לא גורט רכבים בני 15-20 שנה?

אני מכיר מישהו שיש רנו אקספרס 95 במצב נסיעה עם טסט בתוקף אבל המנוע כבר הרוס והרכב מזהם כמו 100 מכוניות בני 20 ומעלה!! ובסוף הוא החליט להתחדש ולמכור את הרכב הישן ב1500 ש"ח ולא היו קונים!(גם לא לפירוק!) בסוף הוא השאיר אותה באיזה מקום והוריד לה את המספרים וככה הוא נפטר ממנה!! אז למה לא לגרוט מכויות כאלה ?? גם הרכב מזהם! וגם בסוף הוא נזרק לרחוב, תעשו סיבוב ותראו כמה מכוניות בנות 15-20 יש שעומדות הרבה זמן או נטושות כי אין קונים

אז במקום שיגרטו מכוניות בנות 25 ומעלה, שיגרטו מכוניות שנות 15-20 שנה, שישנו את החוק.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

השתגעת?!?!?!?!?:shock: רק זה חסר, אל תתן להם רעיונות!:?:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
השתגעת?!?!?!?!?:shock: רק זה חסר, אל תתן להם רעיונות!:?:evil:

זה לא עדיף מאשר שיגרטו מכוניות בנות 25 +? אני מתכוון שגבילו את הגיל נגיד ל 20 או 25 שנה שנה ובמקום זה יוריד את הגיל ל15 שנה

לפני מה שהבנתי 55 % מהמכוניות שנגרטו הם בנות 25 שנה ויותר לא חבל?

למרות שזה לא יהיה, אולי הם יורד את הגיל אבל לצערי הם לא יגבילו

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

גם אם כן (וזה בטח לא יהיה)- מה עשית בזה- לא נתת למכוניות ה"חדשות" אפילו סיכוי להגיע לגיל 20, שלא לדבר על-30- מה טוב בזה?! :evil: אני מחפש עכשיו מלא דגמים של השנות ה-80-90, כי אני יודע, שלא ישרדו עד גיל אספנות, אם לא אדאג לזה לפני זה- הביעה, שאני מוגבל תקציב והמקום!:x

פורסם
חברים.המחשב "טמבל" והוציא בתפוצת נאטו לכל בעלי 1990 ומטה ,למי שלא רלוונטי לא להתרגש

קצת קצת יצאתם מפרופורציות.

המכתבים נשלחים אוטומטית לכל בעל רכב מעל 19 שנה עם טסט. אי אפשר לצפות ממשרד הרישוי למיין ולסנן רכבי אספנות. הם לא יודעים האם מדובר ברכב אספנות מוזנח או ברכב מלוקק ומדוגם

קצת להירגע ולהיכנס לפרופורציות לא יזיק.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש אנשים שלא מודעים לתוכנית הגריטה, בגלל שלמערכת אין אופציה לדעת מי מהם לא מודע ומי מהם עדיין נוסע יום יום ברכב שנת 71 משופץ כמו חדש אז ההודעה נשלחת לכולם.

יש מכוניות שצריכות להיגרט ועוברות מידי חצי שנה טסט ב"קומבינה" ואנשים לא מודעים לעובדה שהם יכולים לגרוט אותם.

ממש לא סיבה להיעלב, הרכב שלך אומר בקריטריון מסויים ובלי יוצא מהדופן מקבל הצעה, זה לא שחייבו אותך לגרוט, הם מזכירים לך שיש לך אופציה כזו.

פורסם

שלום לכולם,

אני באמת חושב שחלק מהתגובות לא כל כך קשורות לנושא.

איזה רכב בן למעלה מ30 שנה שיש לו טסט והוא נוסע יעלה 3000 ש"ח??????

בנוסף לזה אני בספק שרכבי אספנות הם הבעיה פה, החוק מתיר גריסה לרכב עם טסט לא מאמין שמישהו שיש לו רכב אספנות עם טסט ירצה לגרוס אותו גם לא בעד 10000 ש"ח.

ולכן כמו שכבר נאמר קודם את המכתבים המיותרים האלו לא היו צריכים לשלוח מלכתחילה בזבוז של כספי מיסים.

יש אלפי רכבים בני 15 -20 שנה כולל משאיות ורכבים שעדין משמשים לעבודה שרובם מנועי דיזל שמזהמים פי 200 יותר מכל רכב אספנות שיש בארץ.

כמו כן גם כמות השעות שהם נמצאים על הכביש היא גדולה הרבה יותר מכל רכב אספנות שנוסע גם כאלה שמשתמשים ברכבי אספנות ליום יום.

אני חושב שפה קיימת בעיה אחרת והיא הבעיה שהחוק הזה שאמור להוריד רכבים ישנים ומסוכנים לא רק שיכול לחסל את עתיד האספנות בארץ אלא גם לגרום לכל פיאסטה שהיתה עולה 2000 ש"ח לעלות 5000 ש"ח.

כמו כן ימצאו להם כל מיני מאכרים (גנבים) שירצו להרוויח מהנושא גם אם מדובר בגניבה או בהונאות אחרות.

לא מזמן היתה כתבה על הגרריסט שהיה אוסף רכבים ישנים מהרחוב ומוכר לחלקים ואפילו לא בדקו אותו.

אם כל הכבוד למשרד התחבורה אני בטוח שכמו במכס ימצא מישהו שיסכים להעביר גם כמה רישיונות ללא בעליהם בתמורה לכמה לירות.

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם
למה משרד התחבורה לא גורט רכבים בני 15-20 שנה?

אני מכיר מישהו שיש רנו אקספרס 95 במצב נסיעה עם טסט בתוקף אבל המנוע כבר הרוס והרכב מזהם כמו 100 מכוניות בני 20 ומעלה!! ובסוף הוא החליט להתחדש ולמכור את הרכב הישן ב1500 ש"ח ולא היו קונים!(גם לא לפירוק!) בסוף הוא השאיר אותה באיזה מקום והוריד לה את המספרים וככה הוא נפטר ממנה!! אז למה לא לגרוט מכויות כאלה ?? גם הרכב מזהם! וגם בסוף הוא נזרק לרחוב, תעשו סיבוב ותראו כמה מכוניות בנות 15-20 יש שעומדות הרבה זמן או נטושות כי אין קונים

אז במקום שיגרטו מכוניות בנות 25 ומעלה, שיגרטו מכוניות שנות 15-20 שנה, שישנו את החוק.

הם כן יגרטו,אבל קודם תשלם קצת מס...

תעשה טסט,הכנה לטסט,חלקים להכנה לטסט,הטסט עצמו,מבחן חוזר,4 גזים,ורק אחרי כן ישלמו לך

סה"כ

3000 על הטסט תוריד מזה זיכוי על גריטה והנה גלגלת 6000 בלי מאמץ,רואים שלממשלה יש ראש טוב.

• תוכן חדש...