Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא...........

חוצפה זו מילה עדינה מפגרים/חמורים/אהבלים וכו.... יותר מתאים להם לשלוח לבעלי רכבי אספנות מכתב כזה.

מי החמור שחושב שאתן למדינה את האומגה שלי

אפילו אם היו נותנים לי את המחיר המלא של הרכב לא הייתי מפרק אותו

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

ואני שואל: למה אני לא מקבל את המכתבים האלה על כל הרכבים שלי?!:lol: (ועוד יותר טוב- פניה בעל-פה עם ההצעה- אני רוצה להסביר בצורה ברורה, מה הם אמורים לעשות עם ההצעה הזו!:twisted: )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זו כבר באמת חוצפה- אני מבין, שהאוטו שלך לא מוזנח, ועם טסט בכלל, לא?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בלי קשר למכתב הגועלי הזה ממשרד התחבורה,

השבוע, הדביקו לי על השמשה מדבקת "קונה רכבים לגריטה". :bad-word::bad-word::2gunfire:

:roflmao:

זו כבר תעוזה קרצייתית שעוד לא שמעתי עליה.

או שזה פשוט איזה דביל שאמרו לו, לך תדביק על מכוניות ישנות והוא מסכן, לא מבין כלום מהחיים שלו.

מה היה קורה אם היית רואה אותו בשעה מעשה מול עיניך ?

מסביר בעדינות? או רץ אליו עם איזה מקל בצרחות ?

כך או כך, זה ממש מיבש.

כן, מיבש.

אתה משקיע בטיפוח רכב שרוב האנשים לא היו טורחים, גם הרכב נראה מצוין, ואז באים ומציעים לזרוק

כאילו זה איזה פיאסטה ישנה.

גם לי הדביקו פעם על החלון בביואיק הישנה שלי, אבל אני צחקתי, כי ממש לא נראתה חדשה ויפה כמו שלך.:oops:

לא נורא.

שאלה יהיו הצרות.

פורסם
:roflmao:

זו כבר תעוזה קרצייתית שעוד לא שמעתי עליה.

או שזה פשוט איזה דביל שאמרו לו, לך תדביק על מכוניות ישנות והוא מסכן, לא מבין כלום מהחיים שלו.

מה היה קורה אם היית רואה אותו בשעה מעשה מול עיניך ?

מסביר בעדינות? או רץ אליו עם איזה מקל בצרחות ?

כך או כך, זה ממש מיבש.

כן, מיבש.

אתה משקיע בטיפוח רכב שרוב האנשים לא היו טורחים, גם הרכב נראה מצוין, ואז באים ומציעים לזרוק

כאילו זה איזה פיאסטה ישנה.

גם לי הדביקו פעם על החלון בביואיק הישנה שלי, אבל אני צחקתי, כי ממש לא נראתה חדשה ויפה כמו שלך.:oops:

לא נורא.

שאלה יהיו הצרות.

לא ראיתי אותו וזה היה אחרי לילה...

והאמת שגם פיאסטה ישנה לא צריך לגרוט! כל מה שהיא צריכה זה בית אוהב.

"הגיע הזמן להעיף את הרכב הישן" - סלוגן מטומטם ופוגע! (ואני לא נוהג להעלב ממשרד התחבורה :lol:)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

זה עוד בסדר. בתל אביב, רכב לא חדש שעומד יותר מכמה ימים באותו מקום, טסט בתוקף והכל- מספיק שמתחיל להצטבר אבק, ויש מדבקה של העיריה שדורשת לסלק את המפגע באופן מיידי או שהם יגררו. מפחיד להשאיר את הרכב ברחוב אם נוסעים לחו"ל או למילואים ליותר משבועיים...

אסף.

פורסם
חבורת מפגרים... זה מה שיש להגיד. לשלוח מכתב מטופש כזה לרכב אספנות. אני קיבלתי שתי מעטפות.

תראה.

בהחלט קיימים רכבי "אספנות" שהם כאלה רק בגלל שזה יותר זול להחזיק ככה את הרכב,

אבל הם רחוקים מאד מלהיות רכבים של אספנים והם בבחינת מפגע בטיחותי חמור.

רובם בהחלט לא כאלה.

פורסם

רק אתמול ראיתי בקרית ים רנו 12 עתיקת יומין בצבע ירוק, נראית מזעזע - עושה רושם שהיא נשארה על הכביש רק כי זה ממש זול להחזיק אוטו כזה רק בשביל נסיעות בתוך הקריה. בכ"ז ביטוח זול וכך הלאה.

בדיוק בשביל מכונית כזו נועד המכתב. ביום שהיא לא תוכל לנסוע יותר זו תהייה ההזדמנות של בעל האוטו להעיף אותה תמורת 3000 ש"ח.

פורסם

...וחבל מאד, שתהיה לו הזדמנות הזו...:? כי אחרת אספן אמיתי יכל ליקנות את הגרוטאה שלו בסכום, שהיא באמת שווה- כמה מאות שקלים, ואולי לשפצה, או לפחות להשתמש בה לחלקי חילוף. ב-3000 ש"ח בודדים יקנו. שוב אזכיר דוגמה: בימים הקרובים, אם עוד לא- תלך לגריטה רנו5 נדירה של חבר, שנת 73, במצב נסיעה וחיצונית לא רעה- כי אף אחד לא מוכן ליקנות אותה, ואני מדגיש- האוטו במצב נסיעה ונראה לא רע בכלל! אז מישהו יישלם 3 אלף עבור גרוטאה אמיתית? -לא נראה לי... :?

פורסם
זה עוד בסדר. בתל אביב, רכב לא חדש שעומד יותר מכמה ימים באותו מקום, טסט בתוקף והכל- מספיק שמתחיל להצטבר אבק, ויש מדבקה של העיריה שדורשת לסלק את המפגע באופן מיידי או שהם יגררו. מפחיד להשאיר את הרכב ברחוב אם נוסעים לחו"ל או למילואים ליותר משבועיים...

אסף.

ישלכו לקיבינימאט,גם לי בהתחלה באו שהרכב לא זז מעל שבוע ואמרתי לפקח שאם ראש העיר גם יבוא בעצמו זה לא יעזור כי אם יש לרכב טסט אז שיחפש את עצמו במקום אחר אני לא חייב להזיז את הרכב

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

• תוכן חדש...