Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיירה 83, שלום רב !

אני חייב לומר, בתחילה, שציפיתי לתגובות רבות יותר, בעקבות תגובתי הקודמת, בנוגע לגריטת מכוניות ישנות בכלל, ומכוניות אספנות בפרט.

מתגובתי הקודמת, ניתן ברור להסיק, שאני מתנגד לגריטת מכוניות ישנות מתוחזקות, ובוודאי למכוניות אספנות נדירות, שמורות ומתוחזקות היטב, ברמה גבוהה יותר של רכב מודרני בכלל, וברמת תצוגה למוזיאון בפרט.

מי שביקר ולו אפילו פעם אחת, במפגש מועדון ה5, על שלוחותיו הרבות , בתל אביב בחניון נוקייה, בירושלים ליד פאב טובייה, בשפלה, בגעש, בצפון ברוממה, ברמת גן, ועוד ועוד, לא שלא יכול להשאר אדיש, למראה של מכוניות נדירות עתיקות ,ו"צעירות""יותר, ברמת תצוגה, כאילו נלקחו מאולמות התצוגה בשנות ה40 או ה50 או ה60 ושנות השבעים המאוחרות, וכאילו הזמן עצר מלכת, וסימני הזמן, לא נראים עליהם כלל, ורמת המקוריות נשמרת במדוייק ובקפדנות.

בנוגע לחיפושית , אני חייב לתקן אותך אתה טועה ומטעה, וללא כוונה זדונית מצידך, אלא רק בגלל שאתה צעיר, למרות שרבים מבעלי החיפישיות גילם נע בין גיל 18 , לבין 45 בממוצע וגם מבוגרים יותר, בעינהם מספר נשים לא מבוטל.

אני חייב לומר לך מהיכרות אישית , עם רבים מבעלי החיפושיות, שיש לי הזכות והכבוד לטפל בקרבורטורים, של חלק נכבד משל חברי מועדון החיפושיות, שהגיעו, ומגיעים אלי מבאר שבע בדרום, ועד קריית שמונה בצפון.

יש לי מספר לקוחות ירושלמים במקור, המתגוררים בשכירות בתל אביב, בגלל למודים, ונוסעים לפחות פעם אחת או פעמיים בחודש לירושלים, ללא שום בעיות ותופעות לוואי, ורובם לא עמדו ונעצרו בכביש בגלל תקלה, להבדיל ממכוניות מודרניות.

ברור מאליו, שרכב ישן חייב להיות מתוחזק מכנית ברמה הולמת , ואסור לבעליו, לדחות למחר מה שחשוב לטפל היום.

ומכיוון שרובם ככולם, הם מעל 30 שנה על הכביש, והוסבו לרכבי אספנות, ועוברים טסט פעמיים בשנה, ההגיון אומר שמבחינה בטיחותית, הם עומדים ברמה תקנית, לא פחות מרכב מודרני, למרות שאין להם ABS, הגה כוח, אך לחלקם יש מעצורי דיסק מלפנים, ולחלקם גם מאחור.

מכיוון שרובם ככולם סטודנטים, ועובדים בעבודות מזדמנות, נושא ההגבלה , של איסור נסיעה בין 7:00 ל9:00, לא אקטואלי, ורכבם משמש אותם, בנסיעתם לעבודה , ללמודים, לבלוי בשעות הערב, ולטיולים בצפון וגם בדרום.

השורה התחתונה שלך,לא מקובלת עליי, וזאת בלשון המעטה, ומקורה בדעות קדומות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם הכל אני מסכים.

למעט שהחיפושית עומדת בעומסים.

צעיר צעיר זה נכון, אבל חיפושית נשארת חיפושית.

צביקה מעולם לא עמדה בעומסים.

היא שהביאה את פליקס וצ'מפיון למצבם היום,כי הייקים לא ידעו חוכמות,אמרו להם הלך המנוע,החליפו !

הכל אתה יכול למכור לי, אבל לא שחיפושית עמידה לעומסים.

בברכה.

פורסם

siera83, אני רואה שאתה מומחה לחיפושיות.

יצא לך להחזיק חיפושית?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
עם הכל אני מסכים.

למעט שהחיפושית עומדת בעומסים.

צעיר צעיר זה נכון, אבל חיפושית נשארת חיפושית.

צביקה מעולם לא עמדה בעומסים.

היא שהביאה את פליקס וצ'מפיון למצבם היום,כי הייקים לא ידעו חוכמות,אמרו להם הלך המנוע,החליפו !

הכל אתה יכול למכור לי, אבל לא שחיפושית עמידה לעומסים.

בברכה.

:roll:

לספר כאן שהחיפושית לא עומדת בעומסים, איזה עומסים?

איזה עוד רכב נע בכבישים כמוה?

צר לי, אתה לא בכיוון, לגמרי לא.

פורסם

יש פה טעות; צביקה הוא זכר, לא נקבה.:-Dובהמשך לשאלתי, אני במקרה החזקתי איזה כמה חיפושיות במהלך השנים, ואני וחבר טוב שלי חרשנו את הארץ עם חיפושיות. לרכב אין שום בעיה לסוע כל היום, כל יום. מה שכן, הנהג לא עמיד בעומסים שהחיפושית מייצרת(רעש, נוחות נסיעה, חום..).

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
מי אמר שחיפושית לא עומדת בעומסים? הבעיה זאת רק צביקה:-)!

עודד פירסט, אכן אתה צודק!

אני לא עומד לפעמים בעומס השטויות הנכתבות בפורום, ועודףהדעות קדומות,ללא כל בסיס מוצדק, המופרחות באוויר, ללא כל סיבה מוצדקת.

בברכה, ובתקווה להבנה, ללא מטרה לפגוע במישהו אישית.

.צביקה

פורסם

לא עופר פירסט, עודד פירסט.

גם אני קבלתי את המכתב המיוחל, והחלטתי שלפני שאני שולח את אנייטה לגריטה, אני מחליף 2 צלבים בגל ההינע ובאותה הזדמנות גם את הגומייה והמיסב.

עלה לי חמישית ממה שאני מקבל בתוכנית הגריטה, מה שאומר שיש לי עוד 2400 ש"ח בקופה.:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

והנה תשובה מוחצת, לבכירי משרד התחבורה, בסרטון הבא

באדיבותו של טל שביט, מאוטו:

וכל מילה נוספת מיותרת !

בברכה

צביקה

פורסם
והנה תשובה מוחצת, לבכירי משרד התחבורה, בסרטון הבא