רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
טוב אז בהמשך להודעה האחרונה שלי מצאתי רכב לשיפוץ בתקציב הראשוני של והוא כמו שהבנתם בטח סאאב 96 הרכב שמצאתי שנת 71 לא הונע כבר כמעט שנה ועומד כבר 4 שנים בחוץ, יש בו רקבונות פה ושם ומבפנים יש את כל החלקים רק חלקם קרועים או מפורקים... אני יכול לקנות אותו ב4K וזה מסתדר לי עם התקציב.. השאלה שלי היא מה דעתכם על הרכב כרכב ראשון לשיפוץ, מה ידוע לכם על הרכב..מבחינת זמינות חלקים ומורכבות מכאנית... אשמח לכל עזרא וידע שתוכלו לשתף אותי בו לגבי הרכב הנ"ל תודה מראש, דקל.
הודעה אחרונה מאת Citroën Visa, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום (שבת 1.5) פורסמה כתבה אודות מפגש המועדון האחרון שלנו בפסח. הכתבה צולמה עבור NTDTV שהיא לפי מיטב הבנתי טלביזיה סינית עצמאית שיושבת בניו יורק ורואה עצמה כבינלאומית ובלתי תלוייה. לצערי לא מצאתי את הגירסא הסינית, אבל גם האנגלית חביבה (אם יש קוראי סינית בפורום אשמח לקישור) http://english.ntdtv.com/ntdtv_en/ns_me/2010-04-30/497685147656.html צפייה מהנה וחג שמח יואל
הודעה אחרונה מאת revirevi, -
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
לחברים שלום לא יודע אם אלה מיכם שמגיעים למפגשי נוקיה שמים לב לבעיה חמורה ומסוכנת אבל לאחר שהיום כמעט נדרסתי על ידי אופנועים שנוסעים במהירות בפראות ובחוסר זהירות בשטח מיפגש נוקיה (שמיותר לציין שמלא באנשים, והמון ילדים) . הגיע הזמן לשים סוף לתופעה . אני מבקש בכל לשון של בקשה מכל מי שמגיע אם אופנוע למיפגשי נוקיה , שטח המיפגש הוא לא מסלול מירוצים ובשטח מסתובבים מבוגרים, נשים, והמוני ילדים ולא רחוק היום שעוד יקרה חס וחלילה אסון ומישהו עוד ידרס בטעות על ידי אופנוע בשטח המיפגש. אם אתם שמים לב לאופנוע שנוסע בשטח המיפגש ובמיוחד לכאלה שנוסעים מהר זה לא בושה לגשת אליהם ולבקש מהם לנסוע ולהשתולל במקום אחר.
הודעה אחרונה מאת AVI93, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בזמן ההמתנה הארוכה לרכב / חלקים שלכם שנמצאים אי שם בים אפשר להפיג את השיעמום ע"י מעקב אחרי האוניה המובילה (את השם שלה ניתן למצוא על תעודת המשלוח) http://www.marinetraffic.com/ais/default.aspx?mmsi=477633900¢erx=¢ery=&zoom=10&type_color=7 במקרה שלי למשל העיקוב הלא מתוכנן הסתבר ככניסה לא מתוכננת לנמל בהולנד ומצרים. ואם בחוסר מזל האוניה נחטפת ע"י פירטים סומליים גם את זה תוכל לראות.
הודעה אחרונה מאת danbidner, -
- 1 תגובות
- 650 צפיות
מחפש שמשה קידמית לאולדסמוביל קטלס 1974 וחלון צד קידמי ליד הנהג
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 864 צפיות
שלום חברים. היום ליד עמדה 1 בחולון פגשתי אדם עם אופנוע כמו שלי (Yamaha XS1100 79) שאחרי שהתלהב מהאופנוע שלי, סיפר לי כי יש לו מס' חברים נוספים שהם בעלי אופנועים דומים שנפגשים לעיתים קרובות וגם רוכבים ומטילים ביחד. לשאלתי, האם הוא שייך למועדון החמש או האם הוא משתתף בפורומים בנושאים האלו באינטרנט הוא השיב שלא. עד שחבר ששיך למועדון הכיר לי את הפורום לא ידעתי עליו למרות שהנושא מעניין אותי משחר ילדותי. האם לא כדי לפרסם יותר את פעילות המועדון ואת דבר הפורום? לדעתי פרסום יותר רחב של הפעילות (פיזית ואינטרנטית) יביא למס' גדול יותר של אנשים שגם כך מתעניינים בנושא להכנס ממש לתחום שלדעתי הוא בהחלט סוג של פעילות תרבותית. כמו כן, מודעות גבוהה יותר לתחום יכולה להביא לש…
הודעה אחרונה מאת la1234, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לייבא רכב מאנגליה איך משנים את ההיגוי? אם ביכלל איפה עושים את זה? שם או כאן? בעייתי?
הודעה אחרונה מאת צביקה הג'ינג'י, -
- 10 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום רב, לאחר פעמים רבות שניסיתי להביא את המפלג למצב עבודה מושלם (טוב) גיליתי שלאחר כמה חודשים או בסלד גבוהה הוא לא באמת עושה את העבודה שלו. לאחר חיפושים בנושא מצאתי מערכת הצתה אלקטרונית http://www.pertronix.com/prod/ig/ignitor/default.aspx המערכת עובדת על מגנט . מה שתפס אותי זה צריכת דלק טובה ועבודת מנוע בסל"ד גבוהה, וגם אחזקה יחסית זולה של החלפה לא כל 5000 ק"מ כמו המערכת הקיימת כרגע. מה שבעצם גורם לעבודת מנוע חלקה יותר. מה דעתכם בנושא? אשמח לדעת ממי שכבר יש לו את המערכת ומבעלי מקצוע האם באמת יש שינוי? ההשקעה יחסית נמוכה בסביבות ה 100$. תודה רבה לכולם,
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 0 תגובות
- 861 צפיות
כמו שהבטחתי לאוהבי הדה-שבו..חבורה מיוחדת במינה. (שגרמה להתחיל ולרצות לאמץ לי דה-שבו). רני הרניק,דורון,ראובן ,גילה,יואל,יעקב הילדים המקסימים.. וסליחה את מי ששכחתי. הנה הקישור לכתבה שיצאה טרי טרי http://english.ntdtv.com/ntdtv_en/ns_me/2010-04-30/497685147656.html נתראה במפגשים רויטל
הודעה אחרונה מאת revirevi, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום , התחלתי לבדוק קצת את המוסטנג , וראיתי שהמיכל של נוזל לניקוי שמשות , המנוע שבתחתיתו חלוד לגמרי השאלה שלי היא כיצד (אם בכלל ניתן להוציא אותו החוצה ) או שצריך לקנות מיכל חדש עם מנוע ? תודה מראש ירון
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן. דבר ראשון בטח ייכעסו עלי שלא מצאתי איזה הודעה בנושא והמשכתי אותה אז אני מתנצל מראש. אני בחור בן 22 בקבע עם כמות זמן מוגבלת ויכולת כלכלית סבירה. כבר כמה שנים אני מתעניין ברכבי אספנות ומנסה להיכנס לתחום אבל מוותר בעיקר בגלל מגבלת הצבא. רציתי לקבל את עמדתכם בכל הנוגע לרכישת מיני מיינור כרכב אספנות ראשון - טווחי מחירים, אמינות הרכב, חלפים, נקודות מרכזיות ברכב ששוה לבדוק לפני רכישה וכל מה שעולה על דעתכם בנושא. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מתקיים בשבת, 1 במאי, כרגיל. בני
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, שמי לירן, אני בן 28 מהרצליה. אני חבר בפורום מ-2003 אבל אף לא יצא לי להיות יותר מדי פעיל כי מיד אחרי הצבא התחלתי במסכת הלימודים וסופסוף רואים את הסוף (או שאולי זו רק ההתחלה ) היו צריכים לעבור לידי שני רכבי אספנות אך לצערי זה כבר לא יקרה עקב אירועים שכואב לי לדבר עליהם. אני נמצא בשלב בחיים שאין לי אפשרות בשנים הקרובות להתחיל השקעה ברכב אספנות (לקראת הוצאות כבדות) ולכן אני פונה אליכם. אם יש כאן מישהו שהתחיל\מתחיל\יתחיל לשפץ רכב בקרוב ורוצה יד עוזרת אני מאוד אשמח לקחת חלק ולעזור. יש לי ידיים טובות, לא מעט כלים וגם ידע ונסיון. לפני כשנה קניתי אונו לנסיעות מהבית ללימודים ולעבודה. היא עמדה 9 חודשים כי אמרו שהלך לה ראש וגם גנבו לא מעט חלקים מכניים. …
הודעה אחרונה מאת liran_r, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בתאריך 30-4-2010 מתארח מפגש מועדון החמש בירושלים במסעדת שמיל - במתחם הרכבת הישן. בשעה 13:30 -הכניסה מכיכר הרכבת ברחוב דוד רמז לברורים אילן גורן: 050-5272562 מצפים לראות את כולם -במסגרת האתר האחרון לאיתור מקום מפגש קבוע. בברכה, סמדר- מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב חברים, ברשותי קארמן גיה מודל 69 מחפש דרך להביא חלקים לארץ. כרגע חסרים לי פנסים קידמיים מקוריים ופנס איתות קדמי. יש מישהו שמתעסק עם זה פה? יש מישהו שיש לו קארמן? תודה. אופיר.
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברצוני להחליף את הדיסטקיבוטור שלי לאחד אלקטרוני, ברשותי ביואיק 350ci מה זה בעצם מפלג HEI? האם שווה לקנות אחד של MSD? עם כל מערכת הניהול?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 7 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
ברשותי שני פיירבירדים. רציתי להמליץ למי שמחפש מוסך טוב חם ואוהב ..על מוסך GM-one. אין לי קשר למוסך,אני רק לקוח מרוצה. חברי מועדון FUEL-SLUT מטופלים שם באהבה ומקצועיות וכן תמיד אפשר למצוא שם רכבים משונים לפני או תוך כדי שיפוץ. ברמה האישית אני יכול להגיד לכם שהמחירים ממש זולים, יש שם את עומר הבעלים שהוא מקצועי ברמות. מצאתי לנכון לכתוב כאן כי מעבר לעובדה שאני מרוצה ומרגיש בטוח שם, אני מכיר אישית מספר חברים כאן שקיבלנו את ההמלצה היו אצלו ומרוצים. אגב, המוסך הוא GM-ONE , עומר 052-6504442 אשמח לסייע לכל אחד, תרגישו נוח לפנות אלי לפרטי
הודעה אחרונה מאת איש שטח, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 937 צפיות
שלום וצהורים טובים אז ככה אני בן 16 ועוד שנה אני מוציא רישיון ושנה לפני אני רוצה לעשות פרויקט על פולקסווגן חיפושית שנת 72 מצב נסיעה עם טסט עם הכל עכשיו אני שואל אותכם עם זה שווה להשקיע שנה לשפץ אותה למצב חדיש וכמה בערך יעלה לי הפרויקט הזה מבחינת מנוע אין מה לגעת רק קוסמטית בפנים בחוץ ראיתי תאוטו *** תאוטו = את האוטו *** ודרוש שיפוץ קוסמטי כדי תודה רבה לעוזרים אשמח לתגובות טובות
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
שלום לכולם עוד קורטינה תחנה אצלי בחצר מודל 74 אבל צריכה השקעה "בחחות צבע ,חשמל ,מכאניקה" מה דעתכם לחתוך אותה או להחזיר לכבישי המדינה ? ובסוף אני אחליט.....:twisted:
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מיני שנת 77 הגיע לבית החדש בקרוב תמונות חדשות עם החלקים החדשים שהולכים להתלבש עליה . שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת קרמה, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 652 צפיות
http://blog.kaiserwillys.com/1st-annual-willys-overland-rally/
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 10 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום חברים. בחיפושית שלי משנת 68 יש ממסר החלפת אורות שלפני זמן מה התקלקל וחשבתי למצוא ממסר דומה עם אותם נתוני הפעלה אבל מרכבים חדשים או ישנים אבל לא מצאתי. כמו כן ניסיתי לעשות שילוב של שני ממסרים של 5 רגליים כדי שחעשו אותן פעולות כמו הממסר שלי ולא הצלחתי הממסר בחיפושית כפי שנראה בתמונה המצורפת הוא משני דגמים (תלוי בשנת המודל) ופעולתו היא כדלקמן : 1. עם הדלקת מפסק ראשי של האורות והמנוע ,נדלק האור הגבוה או הנמוך בתלות המצב האחרון בו השארנו אותו בזמן כיבוי הרכב. 2. בכדי להחליף בין אור גבוה לנמוך אני משתמש במפסק האיתות שנמצא בצד שמאל של ההגה, ע"י זה שאני מושך אותו אלי והוא נותן מינוס רגעי לממסר אשר מחליף מצב בין אור נמוך לגבוה. עלי לציין שהמינוס לממסר הוא רגעי היות שמ…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
שלום לכולם, הזמנתי רדיאטור לפני מספר שבועות .. והשבוע קיבלתי מכתב מהמכס בחיפה שעליי לבוא ולשחרר אותם משם . היום בבוקר נסעתי למכס בחיפה ..הגשתי את המסמך שקיבלתי בדואר לפקיד והוא הביא לי את החבילה ופתאום הגיעה הפקידה וביקשה רישמון יבוא .. היא נתנה לי טופס למלא ואמרה לי שלא כדאי לפקסס לתל אביב אלא לנסוע לשם בכוחות עצמי כי דרך פקס זה יקח הרבה זמן. אני מתכנן לנסוע מחר על הבוקר ואני צריכה עזרה לראות שיש לי את כל הדברים ושאני לא יסע לשווא .. דבר ראשון .. באיזה שעות הם פועלים לא הבנתי .. במה עלי להצטייד .. ומניסיון אישי שלכם מה עוד עליי להביא ? תודה.
הודעה אחרונה מאת yuvalbo1, -
סוף סוף בבית 1 2
מאת YaronNahum- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אחרי המון ייסורים, המוסטנג שלי הגיעה לפני זמן קצר הביתה , תמונות בקרוב ירון
הודעה אחרונה מאת orinoko, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני שואל בפורום הנ"ל עקב כמה סיבות: אני בטוח שכאן האנשים יותר מודעים לאיכות עבודה (בכל זאת רכבים "די" ישנים). מכירים את הצבעים והפחחים באופן אישי ובטוחים בעבודתם. אני הפשטתי את המיצובישי סופר לנסר שלי מהכל חוץ מאשר כיסאות וחגורות בטיחות . יש בשתי מקומות חלודה שדורשת הורדת שמשה קידמית ואחורית. אני לא בטוח בקשר לצבע שאני רוצה (כרגע כסוף מטאלי). אני מעוניין בעבודה איכותית אך גם במחיר שלא עובר את ה5K. המלצות לפחחים וצבעים באזור חיפה יתקבלו בברכה. המון תודה. מקס
הודעה אחרונה מאת danny_koro, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
ערב טוב וששששבת שלום בחדשות ערוץ 10 היה פרומו לכתבה שתשודר אחרי הפרסומות משמיעה בחצי אוזן ומצפייה נראה לי שמדובר על גריטת רכבים ישנים והקשר בין הבעלים לרכבם שווה צפייה
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 1 תגובות
- 997 צפיות
הייתי בסוכנות הזו אתמול, וראיתי את הדבר המגניב הזה: http://www.exotic-motors.com/detail-1969-volkswagen-beetle-california_top-used-5470644.html
הודעה אחרונה מאת shaig, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 931 צפיות
היי, למרות שעל הפרק נמצא גם פחחות וצבע מלא לרכב, אני מחפש כרגע פחח לכמה עבודות קטנות (מכסה מנוע ועוד 2 נקודות חלודה בגג). כמו כן אני זקוק לעזרה במציאת רפד טוב באיזור המרכז, לעבודה קטנה מאד (סיכוי גבוה שאני אזמין קיט מחו"ל וזקוק רק להרכבה). אשמח להמלצות, הרכב נוסע עם טסט כך שגוש דן זה בסדר גמור. תודה רבה על העזרה, נאור.
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 62 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
הנחה בתדלוק- הטבה לחברי מועדון החמש! חברינו ראובן זומר השיג עבור חברי המועדון הסכם מיוחד להנחות בתדלוק רכבים ברשת תחנות דלק בפיזור ארצי. ההנחה תתבצע באמצעות כרטיס תדלוק שיונפק ללא עלות. ההטבה לחברי מועדון החמש ומועדון אלפא רומיאו בלבד! למימוש ההטבה יש לפנות לקבלת פרטים וטפסי הצטרפות אל משרד המועדון במייל או בטלפון. ניתן להנפיק יותר מכרטיס אחד לכל חבר על מנת לאפשר הנחה ליותר ממכונית אחת במשפחה. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האם יש אפשרות להביא לארץ באיזו צורה רכב והלכניס אותו לארץ ללא רישיונות או רישוי כלשהו? או האם אפשר לפרק לרכב שלם לתוך מכולה בארה"ב ולהביא אותו לארץ בתור חלקי חילוף?
הודעה אחרונה מאת Fitch,
-
מי מחובר 27 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 418 אורחים (הצג רשימה מלאה)