רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 971 צפיות
לחובבי המיני: בטיול בין עצי הדובדבן בטוקיו נתקלתי במיני יפיפיה. וסתם צירפתי עוד 2 תמונות מיפן.
הודעה אחרונה מאת דורון עמיר, -
- 4 תגובות
- 977 צפיות
בס"ד שלום חברים. איך קובעים תור לעמדה מס' 1 בחולון. אני רוצה להעלות את האופנוע על הכביש.... תודה. בועז.
הודעה אחרונה מאת bkatzir, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצגת שמישהו צילם.. פשוט תענוג. איזור מדברי כך שהמכוניות נשמרות היטב ולא נרקבות יחסית http://www.flickr.com/photos/mrchriscornwell/sets/72157602973460564/show/with/3939703029/
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 65 תגובות
- 13.3 אלף צפיות
תצוגת רכבי אספנות באוטומוטור 2010 חוה"מ פסח גני התערוכה תל אביב לתצוגת מכוניות בתערוכת אוטומוטור בתוך ביתן סגור, בין התאריכים 30.03.10-03.04.10, חוה"מ פסח, נתבקשנו להציג כ-12 רכבים ייחודיים . הצבת הרכבים ביום ב' ערב פסח 29.03.10 עד השעה 10:00 בבוקר ופינוי הרכבים ביום שבת, 03.04.10, עם נעילת התערוכה בשעה 21:15. הרכבים יוצגו בביתן 1 שכולו יהיה לטובת מועדון החמש. חברים שמעונינים להציג רכבם מתבקשים לפנות בדחיפות למשרד המועדון באימייל/ טלפון לא יאוחר מיום ה' השבוע, 25.02.10- (חובה לשלוח תמונה במייל!) הרכבים המציגים יחובללו ויהיו תחת השגחת סדרנים ושומרים מרגע הצבתם ובכל שעות פתיחת הביתן למבקרים. נכון להיום עדיין לא סוכם על א…
הודעה אחרונה מאת la1234, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
. . . . . . - .
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 5 עוקבים
- 53 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
היתה כמות אדירה של אנשים ורכבים היום, ממש מרשים. התחיל להיות קצת מאוחר ויונתן לא נראה באופק אז התחלתי לצלם, עד שנגמרה לי הבטרייה, ואז למזלנו יונתן הגיע. אם כבר צילמתי אז אני מעלה:
הודעה אחרונה מאת -מוטי-, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ושבוע טוב, אתמול ביום שישי ביד אליהו מישהו צילם לי ולעוד כמה את המכוניות על שלט. אשמח אם תשלח לי אותם בפרטי,פשוט אני לא יודע מה שמו. בתודה,רביב
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מפגש פתיחת הקיץ יערך ביום שישי הקרוב ה - 9/4/2010 מהשעה 16:00 במתחם ה-Airport City בתוכנית: מפגש החברים, תצוגת ווספות חברי המועדון והשקת ווספה ראלי לאחר שיפוץ GUY
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום גיליתי שאין לי קפיץ שמפריד בין הרפידות של הקליפרים הקדמיים. בספר של הפורד ברנדה זה לא חד משמעי שצריך-בתמונה אחת רואים משהו שנראה כמו, ובתמונה אחרת מפורטת, אין. לצורך ידיעה כללית, ברשותי פורד אסקורט עם בלמי דיסק קדמיים. הרכב משנת 77. הגיונית נראה לי שצריך (מניעת חיכוך מיותר וכו), אך בכל אחד מהקליפרים ספייר שיש לי, גיליתי שאין בין הרפידות שום קפיץ. האם יש למישהו מושג אם צריך, ואם כן היכן משיגים לאוטו ישן שכזה?
הודעה אחרונה מאת taurus, -
- 3 תגובות
- 742 צפיות
בתהליך התעסקויותי באוטו החלטתי להרכיב וונטות חשמליות,שזה היה החלק הקל,קניתי יוניט מאוורר 80 מעלות והרכבתי אותה על הסעפת יניקה ליד הקארב',הנעתי את האוטו אתמול וחיכיתי שידלק,אבל זה לא קרה...האוטו מגיע ל95 מעלות והם לא נדלקות,בנסיון השני החלפתי בין חיישן הטמפ' לבין היוניט כי אולי הקריאה שונה(?)אבל עדיין הם לא נדלקות, ביוניט שהיא חדשה ומיועדת למיצובישי גאלנט,יש שני חיבורי חשמל,שלפי הבנתי באחד נכנס המינוס והשני יוצא לוונטה?או שאני טועה,בכל אופן הפלוס קבוע,ואין לי מושג למה זה לא עובד,דרך אגב,את שני החוטים שחיברתי ליוניט (שהם מינוס)אם אני מגשר הן עובדות כך שחוץ מהיוניט הכל מורכב בסדר,יכול להיות יוניט תקולה?
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
מתארגן לו מפגש שבת בבוקר ספונטני ביותר, בשבת שתבוא עלינו לטובה, בשעה 10.00 בקפה "לנדוור" במתחם סינמה סיטי החדש, רח' משה דיין את"ח ראשל"צ. בשעה הזו ניתן יהיה למצוא חנייה בשפע. הישיבה תהייה במרפסת, עם תצפית מצויינת על המכוניות. בדבר פרטים ניתן לשלוח לי ה"פ. כולם מוזמנים !
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, מאחר וניסיתי את מזלי בפורום טכני ללא הצלחה אנסה את מזלי בין חברים שאילתור זה חלק בלתי נפרד מהתחביב/דרך חיים, שבחרו לעצמם. עקב כבל לפתיחת מכסה מנוע שעבר זמנו, (AUDI GT COUPE), חשבתי להחליף את המנגנון הידני במנגנון חשמלי. נזכרתי, שבזמנו חברות הביטוח חייבו התקנת מנגנון אלקטרומגנטי שחובר לכבל פתיחת מכסה המנוע, כשבזמן נסיון פריצה לרכב, הוא מנע את משיכת הכבל ועל ידי זה את שחרור העוגנים של מכסה המנוע ורק לאחר כמה דקות המנגנון ביצע פעולת משיכה של הכבל ושחרור העוגנים. מאחר שביקורי בכמה פירוקיות ובכמה עסקים להתקנת אזעקות לא נשאו פרי החלטתי לנסות את מזלי כאן. אולי למי מהחברים תקוע על המדף מנגנון כזה שישמח להחליף ידים תמורת כמה זוזים או לחילופין, רעיון אחר לפתרון הבעיה. …
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
- 0 תגובות
- 792 צפיות
אספנים הם אספנים. וגם כאן בפאלם ביץ' מתאספים בחניון של מרכז קניות מקומי שיום שישי אחה"צ. אל הכינוס הגעתי על ידי כך שפשוט עקבתי אחר טנדר שברולט ישן, הנחתי שהוא נוסע למקום כזה...ולא טעיתי. כמובן רק אמריקאיות, הרבה הוט רוד, וגם כמה חדשות עם מנוע משופצר כמו הדודג' צ'רג'ר שבתמונה. אריה
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא ברור מדוע לא מעמידים לדין את ה"אומן" הפלצן. http://www.swissinfo.ch/eng/multimedia/picture_of_the_day/Somethings_missing_here.html?cid=8638128
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היה מפגש מצומצם ונחמד סך הכל.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 685 צפיות
בקרוב, כנראה עוד הלילה. את מספר ההודעות בכל פורום ניתן לראות מהדף הראשי של הפורום.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 6 אלף צפיות
מודל 89 ( לפי הניירת בפועל לפי דעתי לפחות 10 שנים יותר וותיקה) עכשו רק נשאר למצוא סירה מקורית
הודעה אחרונה מאת cb750, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צהריים טובים לכולם אספתי כאן כמה שרשורים העוסקים בתקופה הקודמת להקמת מועדון החמש, ובנוסף תמונה מימי ראשית המועדון. מטרת השרשור הזה הוא לאגד את סיפורי כל הנסיונות, המפגשים המאולתרים והנפשות העומדות מאחורי מה שלימים הוקם כמועדון רשמי ראשון העוסק בתחום. גילוי נאות- אחד מהם נפתח על ידי בנסיון לברר פרטים נוספים על ניסיון התארגנות שארע בראשית שנות ה70. מכיוון שחלק מהגולשים בפורום שייך ל"דור המייסדים" של המועדון ואף לתקופה שקדמה לכך, אני מקווה שיסופרו הסיפורים ויועלו התמונות מכל התקופות שקדמו להקמת המועדון, למען נוכל לדעת ולהכיר את ההיסטוריה של התחביב המשותף של הגולשים כאן. אירוע מועדון החמש ,1986 מפגש מועדון MG, שנות ה80 המוקדמות שמואל סגל ז"ל- מותיקי האספנים…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
חברים יקרים, דרך צלחה ונסיעה נעימה ובטוחה לכולכם. כולנו תקווה שתגיעו למחוז חפצכם בשלום ותהנו מהבילוי בעיר הדרומית. מצפים לשובכם ביום א' בכיליון עיניים, וכמובן מצפים לתמונות וחוויות !
הודעה אחרונה מאת סומי, -
שלום, קוראים לי אור ואני מחפש אנשים שהכירו את אבא שלי ז"ל קוראים לו שמואל סגל הוא היה אספן גדול בשנות ה70 (באיזור גבעתיים) והוא לא ממש שיתף אותי בחוויות שהוא עבר הוא רק הראה לי כמה תמונות ולאחר מותו מצאתי אלבום שלם עם כל הדגמים שהוא אסף דגמים בין 1925 ל1939 היו לו קרוב ל30 רכבים לפי מה שהוא סיפר לי ואת המוריס 8 שנת 1936 מצאתי אתמול במקרה באנטרנט בתחרות רכבי אספנות בבעלות של מיכאל כהנא, ואני עכשיו רגוע שהרכב שהוא אהב ביידים טובות. מה שאני מבקש זה שמי שהכיר אותו או שמע עליו שיצור איתי קשר כי זה כל כך חשוב לי גם כדי לשמוע חוויות ולהכיר את הדברים שהוא עשה וגם כדי להכיר את החברים שלו באותה תקופה אני יסרוק את כל האלבום שלו ואני אשים פה כדי שתוכלו לזהות. תודה.
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
- 1 תגובות
- 788 צפיות
http://www.autoblog.com/2010/04/08/bmw-opens-up-classic-center-to-customer-cars-establishes-dedica/
הודעה אחרונה מאת צביקה הג'ינג'י, -
- 0 תגובות
- 776 צפיות
אני בשלבי שיפוץ מתקדמים של אופנוע Tטריומף T100 שנת 69' ויש לי בעיה קטנה עם המתיחה של הקפיץ של הקיק סטארט, בגלל שהקפיץ רחב הוא כל הזמן בורח מהתפיסה שלו. קניתי קפיץ חדש אורגינל מארה"ב אבל אני עדיין לא מצליח למתוח אותו מישהוא נתקל בבעיה כזאת עם מנועי Tטריומף, אם כן, יש לכם איזו עצה או דרך למתוח? יוסי
הודעה אחרונה מאת bobcat344, -
- 0 תגובות
- 644 צפיות
אני צופה במיני סדרה החדשה של Pacific, HBO. ההפקה כל כך מרשימה שאתה פשוט מרגיש שמישהו קפץ לשנות ה-40 עם מצלמת HD. בפרק השבוע היו כל כך הרבה מכוניות שפשוט אי אפשר לא לעשות חידות זיהוי... אז קדימה, נתחיל. מלבורן, אוסטרליה - ינואר 1943.
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לעיונכם: http://www.reader.co.il/article/60122/%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%95%D7%9F-%D7%94-5
הודעה אחרונה מאת העכביש, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חבר שלי בארהב שאל אותי על הרכב הזה המוכר הציג אותו כפורשה 911 T (כנראה טאגרה) שנת 1970 נראה לכם הגיוני ? לדעתי מולבש פה איזה קיט או שזה דגם אחר ? אולי 930 בכלל ? תודה מראש לעונים וחג שמח
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
אליפות אירופה למכוניות קלאסיות במרוצי סיבולת מאורגנת על ידי ADAC: http://www.adac-classic-trophy.de/index.php?id=220&L=1 העונה מחולקת לשישה מיקצים כאשר כל אחד הוא 500 ק"מ או 3 שעות נהיגה, תלוי בארוע כאשר מתחרים בין שניים לשלושה נהגים לרכב. המשתתפים מחולקים לקבוצות לפי מכוניות או מדינות, הצוות הפולני שמתחרה עם אלפא GTV שנת 1972, אלפא GTA 1968, וג'וליה 1973 החליט לבדוק את כישוריי על המסלול, בשבוע הבא אעבור מבחן ב-HUNGARORING, מסלול פורמולה 1 ליד בודפשט, מכונית המבחן תהיה ה-GTV: תחזיקו לי אצבעות. אם הכל ילך כשורה, ב-18/4 אני בהוקנהיים מגשים חלום ילדות.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 3 תגובות
- 989 צפיות
ו-Gorillaz, וגם ברוס וויליס, שהחליט להצטלם בקליפ חצי-מצוייר! http://www.youtube.com/watch?v=h9vAOzYz-Qs&feature=fvst
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
מה ההבדלים במנוע (נפח שסתוים הספק) בין דגמי הCLX הרגילים בין דגם XR3I
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
אהלן, האם 1000 ש"ח צמה חדשה למיני+עבודה כמובן הוא מחיר סביר ??
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
הסטוריה ממס"י 1 2
מאת דני לוי-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני מחפש אינפורמצייה מאת דור המקימים של ממס"י ,אלה שהגיעו מדרא"פ אחרי מלחמת השחרור והקימו את מועדון המכוניות והסיירות הראשון בישראל. חברים מישהו זוכר? לי זכור שם משנות החמישים משפחת נחמיאס. אני זקוק למידע בעקבות סקר על מירוצי מכוניות שאורגנו בשנות החמישים בחיפה,על השתתפות הסברה הראשונה ב1963 במירוץ אקרופוליס ביוון. על המירוץ המפורסם באשקלון 1970 אשמח לתגובות ושמות דני לוי
הודעה אחרונה מאת דני לוי, -
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 106 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- euronitzan
- דאבל קלאצ
- פינדר
- RBRB
- אודי זק
- yor2
- חד אופן
- yossiaviel
- samg
- גולדן191
- David32
- sperial