Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד אריקה XR3I

jlavi2002
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו אני מעונין להכניס את האוטו לישור קו . אני רוצה להחליף שמן איזה צמיגות מומלץ?

איפה אני מוצא חוטי הצתה של בוש?

מי יודע איפה אני מוצא סט פלגים כמו בתמונה?

c23b_1.JPG

חוטי הצתה לפורד.jpg

פורסם

היום האוטו התחדש בסט מגנזיום חדש. מחר הוא ניכנס לטיפול מקיף העמדת האוטו ליד התורמת והעברת כל חלק אפשרי . יש מצב שגם את המזגן אני אעביר נראה אם יתאים. היום הגעתי איתה למפגש עם הגג פתוח איזה כיף איזו חויה רק אז הבנתי את כל אלה עם המכוניות נטולות גג

תמונות יהיו בהמשך

פורסם

לירוי, מה עם תמונות של הכלה? (התמונה החשוכה בשרשור מפגש צפון לא מספיקה)

זה לא חד צדדי, אתה יודע.

לגבי הזמנות מאיביי, אני עדיין כאן ואזמין לך בכיף כל מה שתרצה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

את האוטו קיבלתי עם 2 סוגי גנטים 2 האחורים היו מקורים והקדמים לא יודע של מה . דבר זה הציק לי איך שקניתי את האוטו והדבר הראשון היה להזמין סט חדש, המרווח חורים הוא 108-4 אבל לא כל גנט התאים לאוטו ולכן לא היה לי מבחר גדול . אבל אני חושב שהבחירה שלי טובה .

את הסט קניתי במחיר מציאה ועוד קיבלתי סט ברגים מניקל כולל נעילות ומכסים לוינטילים מניקל וכל זה בעלות של 1500שח

הפנצריה נימצאת ליד אוטו דיפו בחוצות המפרץ ונחשבת להכי זולה באיזור לגנטים מגנזיום

12022010354.jpg

12022010355.jpg

12022010356.jpg

12022010359.jpg

פורסם

זה רק אני או שאתה בלי ג'נטים בכלל?

דבר אחר איך הרכב בכללי יש לי מצב לרכב כזה במצב קצת פחות טוב. עלויות חלקים אם קנית והנסיעה ברכב?

נ.ב

עכשיו ראיתי את התמונות מחמיא לרכב ונראה טוב.

פורסם

טמבון אחורי הוחלף ,לוח שעונים הוחלף גם ,הפנסים בחזית כולל הבקליות של הוינקר כל אלה נילקחו מהתורמת .הרעשים שחשבתי שהם מהבולם הם בסוף ממיסב גמור בגלגל הקידמי שגורם לחופש בגלגל.

12022010357.jpg

DSCF5830.JPG

פורסם
מישהו בארץ יכול ליצר לי סט מדבקות כמו בתמונה ? המדבקות יושבות על הכנף ומאחורה

attachment.php?attachmentid=189493&d=1266090375

אני יודע לכתוב יפה :lol:

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...