רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 43 תגובות
- 6 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש שלום רב, לתשומת לבכם- אירוע פסח הוזז מהגן הלאומי אשקלון לחניון יער חדרה, מסיבות שאינן תלויות בנו! מצ"ב הזמנה לאירוע שייערך , ביום ו' , 02.04.10 , חוה"מ פסח, בין 10:00-14:00, במיקום החדש: אירוע פסח בחניון יער חדרה ביום ו', 02.04.10, חוה"מ פסח יום כיף על המנגל, חידון בתחום הרכב ועוד......... הפיקניק ייערך ביום ו' לנוחיותכם , בין השעות 10:00-14:00 , בחניון יער חדרה, יער אקליפטוס גדול הנמצא ליד תחנת הרכבת חדרה מערב. איך מגיעים: לבאים מהמרכז פנייה ימינה במחלף אולגה (כביש החוף 4) לכיוון חדרה, ולהמשיך ישר עד למסילת הברזל ומיד פנייה ימינה עד לחניון יער חדרה . לבאים מהצפון יש לרדת…
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לרגל החג החלטתי לקשט גם את הרכב, לאחר מרורים במציאת מכסה ראש מנוע (אני לא יודע האם יש שם טוב יותר לRocker Cover) מצאתי מכסה ראש מנוע עם עטור דגל אנגליה. מצ"ב תמונות לפני ואחרי, זרקתי גם תמונה אחת של הרכב ערב נעים, נאור
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
- 1 תגובות
- 957 צפיות
http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://media.americantorque.com/photos/2009/10/13/DSC_0216a_0.jpg&imgrefurl=http://www.americantorque.com/page/0/323/&usg=__L5Oil2Ctu2cQpjqo8PGkXyK4sQ4=&h=124&w=175&sz=7&hl=iw&start=131&um=1&itbs=1&tbnid=t9ajabng599LgM:&tbnh=71&tbnw=100&prev=/images%3Fq%3Dstudebaker%2Blark%2B63%26start%3D120%26um%3D1%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DN%26rlz%3D1G1GGLQ_IWIL374%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
- 0 תגובות
- 901 צפיות
שלום. בחור בשם יוחי רוצה להגשים חלום גם להתחתן וגם להגיע לאולם ברכב אספנות. תאריך 15.6.2010 באזור חיפה. תשלום סמלי והמון תודות לעונה. 054-4469392 יוחי כל טלפון עם הצעה יתקבל בתודה.
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נכון שאולי זה לא ממש קשור לאספנות אבל כדאי לראות! חזרתי היום מאילת ובדרך נתקלתי בכל מיני משוגעים עם משפחות באוטו שטסים ועוקפים. עכשיו נתקלתי במקרה בסרטון הזה ודי הזדעזעתי: http://www.facebook.com/video/video.php?v=347401909287 אני חושב שצריך להפיץ אותו לכל מי שעולה על ההגה. שווה לראות, להפנים ולחשוב פעמיים.
הודעה אחרונה מאת אוו ספידומטר, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לצורך כתבה או סדרת כתבות אני מחפש חברים וחברות שהרכב שברשותם מהווה הגשמת חלום. הכוונה היא לחלום ילדות או לרכב מיוחד שתמיד הם ייחלו לו ולאחר מאמצים וחיפושים חובקי ארץ ועולם, הם הגשימו. אני יודע שלרובנו הענתיקה מהווה הגשמה של שאיפות אבל אני מחפש משהו מיוחד. המיוחד הזה לא ניתן להגדרה אבל בכל זאת... תודה
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קישור לפרק של מקגיוור עם המון מכוניות ישנות ומרדף של אלפא אחרי שלוש מיני http://www.blinkx.com/watch-video/macgyver-thief-of-budapest/vBed6QR5DKGABsIhOHxKjAahoy3xWrG3
הודעה אחרונה מאת גיא ב, -
-
- 1 תגובות
- 772 צפיות
באולדס אומגה היו מורכבים לי ג'נטים 15 שהורכבו כאן בארץ לאחרונה החלטתי להחזיר את הג'נט המקורי(לדעתי זה יותר אותנטי)שהוא במידה 14 הייתי במכון טסטים בחולון ובספר של מידות הצמיגים רשום רק שיש לרכב מידת ג'נט 13 הם הפנו אותי לעמדה 1,ובעמדה 1 הפנו אותי ליבואן,יצרתי קשר עם UMI והם לא הבינו מה אני רוצה בכלל והפנו אותי חזרה למכון טסטים ואמרו שיש להם שם ספר עם כל מידות הצמיגים.וחוזר להתחלת הסיפור
הודעה אחרונה מאת GLF, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 50 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
כזכור, לפני שבועיים וקצת, עלה בידי להשבית את הסיירה שלי בתאונה. מאחר ואני חובב מזגנים והנעה אחורית, שני דברים שהרנו 16 שלי לא ניחנה בהם החלטתי להחזיר לכביש, לאחר שעמדה על יד הבית ממאי 2008, את הפיז'ו שלי מדובר ב 505, GTI, יחידה בארץ למיטב ידיעתי מודל 85 מנוע Douvrin בנפח 2165 סמ"ק, הזרקת דלק 130 כ"ס ידנית מתלים מוקשחים יותר מה 505 הסטנדרטית ועד כמה הבדלים. במקור הרכב היה של השגרירות הצרפתית ואני יד רביעית. לאחר שבוע במוסך בהם הרכב עבר רענון כללי נסעתי הבוקר לטסט בקומפיוטסט בראשון, נכשלתי כמובן על כיוון אורות וחוסר אוויר בצמיג רזרבי. לאחר שלוש דקות תוקנו הליקויים וה 505 שלי חזרה לשרת אותי החל מהיום כרכב היומיומי שלי. ותודה לכל מי…
הודעה אחרונה מאת דני לוי, -
-
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מועדון הדה-שבו הישראלי מקיים את מפגש חול המועד פסח המסורתי שלו, והפעם בתל חדיד. גבעה נישאה המשקיפה לשפלה, סמוך לבן שמן. בתור אורח של המועדון (עם הרנו 4 ) הופתעתי לכמות המכובדת של רכבי הדה שבו דיאן ומהרי שהגיעו למפגש. כרגיל במפגשים אלו נסיעה רגועה, מפגש חברים, פיקניק וקפה חם כמיטב המסורת. הפעם היו גם צילומים של רשת טלויזיה זרה שהתלהבו מהאירוע לפחות כמוני. תודה לכולם על האירוח, ולהתראות במפגשים הבאים גם במועדון רנו 4. אז הנה התמונות להתרשמותכם סט 1
הודעה אחרונה מאת omryr, -
- עוקב אחד
- 44 תגובות
- 5 אלף צפיות
לאחר חבלי לידה קשים, הערב מתפרסמת כתבת התחקיר על מיסוי רכבי אספנות - השתלשלות העניינים, פירוט מקרים פרטיים, פרשנות מומחי מיסים, וכמובן תגובת המכס לטענות. קריאה מהנה ומועילה, תגובות יתקבלו בברכה. ביום ד' בבוקר הכתבה תהיה הכותרת הראשית של אתר גלובס, וככזו ודאי תמשוך טוקבקים רבים - יהיה מעניין לעקוב. תודה מקרב לב לחברי הפורום ששיתפו עמי פעולה - למצוטטים וגם למקורות השקטים... חג שמח ונסיעה בטוחה רון פז erv11.pdf
הודעה אחרונה מאת gs1, -
חידה
מאת ariel segal-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם איזה רכב מופיע בתמונה? צולם בארץ ביי ביי
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בתאריך 26.3.10 נפגשו חברי הסניף הירושלמי של מועדון החמש להרמת כוסית לפסח. למפגש הוזמנו מנכ"ל המלון הסקוטי מר רימון ואנשי ציוותו . רכז הסניף אילן גורן, הודה למר רימון ואנשי הצוות על אירוח המפגשים השבועיים במקום, ומסר להם תעודת הוקרה ודיגלון בשם הנהלת מועדון החמש והסניף הירושלמי.
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שישי בא לטובה. פליטי החג התכנסו במפגש אינטימי משהו, חג שמח!
הודעה אחרונה מאת אלון ב., -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מפגש שישי צפון (נשר) 02-04-2010
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בסוף השבוע הזה נערכת מכירה פומבית של מכוניות ישנות ומכוניות שרירים. אני כמובן לא שמעתי את השם הזה "בארט וגקסון" שימען לא הגיע לארץ הקודש. אבל כאן באמריקה זה די מפורסם ולו בגלל שהמכירה מוקרנת בכמה מרשתות הטלויזיה. ובאמריקה כמו באמריקה. מדובר בהפקה ענקית על פני כל סוף השבוע. מאות מכוניות מוצגות לקהל בכמה אוהלי ענק שנבנו המיוחד לצרך הענין. המון מכוניות שרירים, מכוניות משנות השישים. אחת אחת הן מעלות אל הבמה אל מול קהל הקונים הפוטנציאלים. הכרוז...הכרוז הוא סיפור בפני עצמו. לא יודע מה הוא אומר שם במהירות האור. לא יודע אם מישהוא מבין. הנ"ל יורה את המילים במהירות האור ממש. לא ראתי אפילו אחת שנימכרה בפחות מ30000$. כמובן שגם חברות המכוניות מציגות כאן את הדגמים החדשים. מצרף …
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
התחלתי בשיפוץ הקדט שקניתי לאחרונה מאדם מבוגר שהחזיק אותה מהיום הראשון מעל 40 שנה, הרכב יד ראשונה . בין היתר הוא סיפר לי על היום שהוא נסע לנמל אשדוד בסוף שנות השישים לאסוף את הרכב (ברכב שלי רק אני נוהג) ועל ההרצה שהוא עשה לאורכה של הארץ כ 3000 קמ . הבודי והצבע במצב יחסית טוב אם כי הצבע לא מקורי ,נצבע לפני מס שנים בצבע תכלת מטלי , לכן ההתחלה היא בשיפוץ המכני ,מיתלים ,גל הינע ,ביטול נזילות, בלמים ,ותיקונים קלים וצביעה של מרכב תחתון בקרוב תמונות . הבעיה שהתעוררה כרגע הינה איתור הצבע המקורי של הרכב שהוא תכלת בהיר, על פח החזית מצויה תוית שכתוב בה בין היתר מס הצבע ,המס הינו L41.5 יכול להיות ? בשתי חנויות צבע ששאלתי לא מכירים את המס הזה וגם בקטלוג ה…
הודעה אחרונה מאת taurus, -
לכתבה בעיתון
מאת revirevi- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 863 צפיות
לצורך כתבה בעיתון "אפוק טיימס" אשמח לקבל מידע על מפגשי רכבי אספנות בעיקר של דש-בו (אם יש בסביבות רחובות מה טוב). תודה.
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 14 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
חברים שלום , אני מעוניין להכניס את הרכב שלי עוד כשבועיים לריסוס חול ואחרי זה לפחחות וצבע . מצאתי כבר מקום שיעשה לי ריסוס חול כולל צבע יסוד במחיר טוב , מכן צריך להכניס את הרכב לפחחות וצבע , בגדול הרכב במצב סביר אך עדיין יש חלודות ויש צורך ב"פאצ'ם" למניהם כמו גם תוספות שאני רוצה לעשות . במיקצועי אני סוכן וביטוח ומכיר המון מוסכים הבעיה שאף אחד לא עושה עבודות כאלו ברמה גבוהה ומוכן לקחת אחריות לביצוע . האם מישהו מכיר מקום טוב שעובד על רכבי אספנות ? האם יש עלות משוערץ לביצוע עבודה זו ? ( אני יודע שזה תלוי במצב הרכב אבל לפחות הערכה כי אני שמעתי מגוון מאוד רחב החל מ2500 ש"ח ועד 25,000 ש"ח ... ) תודה רבה מראש ,
הודעה אחרונה מאת danny_koro, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בס"ד הזמנתי מצבר חדש כשהוא כבר מלא חומצה ומוטען ואז גיליתי שהמצבר הישן שלי עדיין בסדר. האם אפשר לרוקן את החומצה ובכך "להקפיא את המצבר"? בועז.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 1 תגובות
- 782 צפיות
אני שואל בגלל החג.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 954 צפיות
האם גיר של 1.8 רגילה מתאים למנוע הזה? גיר של גי טי איי? אם למישהו יש אחד כזה...אשמח לשמוע. תודה
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, ביום ו' הקרוב, 02.04, לא יתקיים מפגש מועדון החמש בירושלים עקב החג ואירוע המועדון ביער חדרה. לגבי הפגישה הבאה והמיקום החדש תצא הודעה בשבוע הבא. החברים הירושלמים מוזמנים להגיע ב-02.04 , לאירוע פסח בחדרה. בברכת חג שמח, סמדר.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
מה דעתכם ???
הודעה אחרונה מאת אבי דלאל, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 398 תגובות
- 88.2 אלף צפיות
ענתיקות בדרכים ובחצרות הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים, אלא רכבים שאינם בשימוש / מוצעים למכירה. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור. הודעות נובמבר - דצמבר 2009 נמצאות בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=290757 הודעות יולי - אוקטובר נמצאות בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=270396 הודעות מהחודשים אפריל - יוני 2009 נמצאות בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=255435 הודעות מהחודשים ינואר - מרץ 2009 נמצאות בשרשור הבא: …
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
הגיעה שמועה לאוזני ואני כבר שעתיים הופך את החיפוש בפורום ולא מוצא זכר לנושא.האם זה נכון שניתן לייבא רק מארץ המוצא של הרכב?
הודעה אחרונה מאת amir74, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 993 צפיות
תרומתי הצנועה: התמונה הגיעה אלי במפתיע. תמונה שלא הכרתי. יש למישהו פרטים מדוייקים? ד"ר רחמימוב - הלוחית?
הודעה אחרונה מאת shmil, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שמתי לב כבר תקופה ארוכה שישנן הרבה כתבות בYNET שמדברות על רכבי אספנות או על דברים ממש קרובים אבל ממש לא מזכירים את מועדון החמש. הפעם זה היה בסקירה של אוטומוטור. הם התלוננו על כמה דברים ושיבחו אחרים, ודווקא אחת התצוגות הכי מרשימות (לדברי המון אנשים שהם לא חברי מועדון) לא הוזכרה בכלל. קישור לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3869844,00.html מי שמכיר אותי יודע שאני נמנע ככל האפשר מסכסוכים אבל נורא מקומם אותי שמתעלמים מגוף כמו מועדון החמש רק כי יש בYNET אנשים שלא אוהבים את הועד או את המועדון בגלל פרשיות מהעבר או עניינים אישיים. עריכה: אני לא מתכוון לכל YNET אלא רק למחלקת הרכב שלהם.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים. על פי ידיעה שפורסמה בעתונות האינטרנטית, באופן מפתיע ומצער למדי, החליטה הנהלת אוטומוטור, לסגור מהיום בבוקר את ביתן מועדון החמש לביקורי הקהל. הנימוק הרשמי שניתן הוא "שהתצוגה של החמש גונבת את תשומת הלב ממציגים שהשקיעו בתצוגתם מאות אלפי שקלים". חבל מאד שעד שיש ביתן אחד מעניין מתקבלת החלטה שגויה שכזו. נראה לי הזוי לחלוטין! בברכה אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי טרנספורטר קרוול, שנת 92, מנוע מקדימה. המנוע הוא מנוע בנזין, 2000 סמ"ק, הזרקה רב נקודדית(ולא קרבורטור) אנחנו הולכים לקנות רכב חדיש יותר, אבל קשה לי להיפרד מהטרנספורטר. לפי מה שאני יודע הרכב הנ"ל הגיע לארץ ביבוא אישי וישנם רק 4 כאלו בארץ. כואב לי הלב למכור אותו, ובטח לאנשים שרוצים לפרק אותו(למרות שהוא הציע לי 14 אלף ש"ח). מצד שני אין לי יותר מידי כסף על מנת להשקיע עליו. השקעתי עליו לא מעט, קלאץ', מצבר, בולמים, צמיגים, סטארטר, גלגל תנופה ועוד, הכל מקורי גרמני והרכב נוסע כמו גדול. אבל הוא כבר ישן, פרצו אליו ושברו את הדשבורד+ כמה תיקונים שלי אישית לא מפריעים. רציתי לדעת האם כדאי לי להשאיר אותו? מה קורה לגביי הטסט של הרכב במידה ואני משאיר אותו? נגיד אני מ…
הודעה אחרונה מאת Fitch,