Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך כתבה או סדרת כתבות אני מחפש חברים וחברות שהרכב שברשותם מהווה הגשמת חלום.

הכוונה היא לחלום ילדות או לרכב מיוחד שתמיד הם ייחלו לו ולאחר מאמצים וחיפושים חובקי ארץ ועולם, הם הגשימו.

אני יודע שלרובנו הענתיקה מהווה הגשמה של שאיפות אבל אני מחפש משהו מיוחד. המיוחד הזה לא ניתן להגדרה אבל בכל זאת...

תודה

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, אתה מסתבך פה :lol:.

לרוב האספנים שאני מכיר יש רכבים שהיו החלום שלהם או שהיה לאבא\דוד\שכן שלי בדיוק כזה שהיה חדש....

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

בילדותי היה לי חלום,,,,,,,,,,,,,,,,,,,חלמתי שאני נוהג את הלארק 1963 שאבא שלי קנה ממש בשנה שנולדתי,תמיד הוא היה נוהג אותו

בכל הארץ חלמתי שהוא יהיה שלי ביום מן הימים,לאחר שיחרורי מהצבא נתן לי אבי מפתחות ואת הלארק שלך בני כמתנת שחרור מהצבא,זה היה ב86 הלארק לא נסעה אז היא היתה במחסן המשפחתי ואני קניתי לה מצבר הנעתי אותה ונסעתי למוסך שהעביר אותה טסט..............................

עופר בן צבי

פורסם
לאחר שיחרורי מהצבא נתן לי אבי מפתחות ואת הלארק שלך בני כמתנת שחרור מהצבא,..

הלארק שלי?

פרט הסבר ונמק

:lol::lol:

בני = my son , לא Benny .

לי יש דווקא סיפור הפוך.

תמיד זכרתי את ה LTD בתור חלום נוסטלגי רחוק, וחשבתי שאבי (my father , לא Avi ) יתרגש כשיראה את האוטו בארץ. כשייבאתי אותה נסעתי לירושלים לקחת אותו לסיבוב, והתגובה שלו היתה משהו בסגנון של "אה, נכון, באמת היתה לנו פעם כזאת" . עבורי היא מתחברת לזכרונות עמוקים מתקופה מיוחדת, עבורו זה סתם היה אוטו - אחד משורה ארוכה של מכוניות שהיו לו.

נמרוד

פורסם

לא יודע כמה זה מעניין באמת להדפסה בעיתון אבל

את ה 127 שלי קניתי פשוט כי זה היה הגשמת חלום ילדות שלי.

כשהייתי ילד בן שנה אמא שלי רכשה פיאט 127 חדשה שנת ייצור 1981 (900 , 2 דלתות) צבע כחול כהה.

כשהייתי בערך בן 9 או 10 התחלתי לשטוף את האוטו כל שבוע , והייתי יושב שעות באוטו ומתפעל ממנו .

חלפו השנים ואמא שלי (זה עוד היה לפני שנכנסתי ממש לסוד רכבי האספנות ולכן לצערי לא השכלתי לעצור בעדה) בשנת 2002 בערך מכרה את ה 127 (וצריך להבהיר הרכב היה במצב ממש ממש חדש ללא שריטה אפילו) לצערי הרב מאד ,וכשהייתי בן 24 בערך החלטתי להגשים חלום ילדות ולרכוש רכב כמו שהיה לאמא שלי תחלתי לחפש דגם זהה כמו שלה ובדיוק בצבע כחול כהה כמו שהיה לה.

עד שנתקלתי בנתי ממועדון החמש סניף צפון , שמכר 127 בצבע צהוב (שנת 1979) . אז נכון שהרכב לא היה בצבע כחול כהה אבל החלטתי שאני אלך על זה ולמרות שאין לי כסף מיותר החלטתי שאני רוכש את הרכב.

הרכב שרכשתי מנתי (הרכב עמד כ 6 שנים בערך) היה במצב לא טוב הן מבחינת פח והן מבחינה מכנית.

ו.. כל השאר הסטוריה.

היום הרכב אחרי שיפוץ מכני וחיצוני , ואמנם הוא לא מה שנקרא מצב "תצוגה" מושלם אבל בעיניי הוא יפה ואני מאד נהנה ממנו וזה מה שחשוב.

והכי חשוב שהגשמתי חלום ילדות.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
:lol::lol:

בני = my son , לא Benny .

לי יש דווקא סיפור הפוך.

תמיד זכרתי את ה LTD בתור חלום נוסטלגי רחוק, וחשבתי שאבי (my father , לא Avi ) יתרגש כשיראה את האוטו בארץ. כשייבאתי אותה נסעתי לירושלים לקחת אותו לסיבוב, והתגובה שלו היתה משהו בסגנון של "אה, נכון, באמת היתה לנו פעם כזאת" . עבורי היא מתחברת לזכרונות עמוקים מתקופה מיוחדת, עבורו זה סתם היה אוטו - אחד משורה ארוכה של מכוניות שהיו לו.

נמרוד

האם אתה בעל ה LTD שעומדת בפתח תקוה בשכונת כפר גנים?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

וולוו 164 היתה החלום שלי הרבה שנים, גם אחרי שהיו וולוו אחרות חדשות.

הרבה מכוניות מהדגם הזה הסתובבו בירושלים בשנות ילדותי (רובן ככולן כרכב פטור ממס של עולים חדשים)

לפני 6 שנים הגשמתי את חלומי וקניתי אחת שבמקרה בלתה את כל שנותיה בירושלים :)

החלום הבא - פיאט 130 -ברלינה (היתה לנו כזאת כשהייתי קטן) כנראה שיקחו עוד כמה וכמה שנים עד שיתגשם ומימושו בוודאות יחייב מסע בעולם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
וולוו 164 היתה החלום שלי הרבה שנים, גם אחרי שהיו וולוו אחרות חדשות.

הרבה מכוניות מהדגם הזה הסתובבו בירושלים בשנות ילדותי (רובן ככולן כרכב פטור ממס של עולים חדשים)

לפני 6 שנים הגשמתי את חלומי וקניתי אחת שבמקרה בלתה את כל שנותיה בירושלים :)

החלום הבא - פיאט 130 -ברלינה (היתה לנו כזאת כשהייתי קטן) כנראה שיקחו עוד כמה וכמה שנים עד שיתגשם ומימושו בוודאות יחייב מסע בעולם.

במידה ותיקנה כזה רכב אני אתן לך לעיין בספר רכב שלו . יש לי כזה ספר והאמת שעדין לא ראיתי כזה אוטו בארץ

פורסם

אחותי גדולה ממני בהרבה שנים, ובתור ילד גיסי (בעלה) היה מחליף המון מכוניות, פיאטים 128/127/131, מוריס מרינה וכו', כל פעם הינו נוסעים בשבת לטיול אחותי, הוא ואני.

שבת אחת אני זוכר שהוא הגיע עם טריומף הרלד אדומה, היתה שבת קייצית ולבקשתי הוא הוריד את הגג ונסענו לטייל, אני לא אשכח את החויה של נסיעה בגג פתוח בתור ילד, אהבתי את הרוח בזמן הנסיעה ואת האפשרות להסתכל על השמיים ובכלל זוית אחרת לראות את העולם בזמן נסיעה.

מאז נשאר לי החלום לגג פתוח שבו אני נוהג עם שיער ארוך מתנפנף, אני חייב לציין שהגשמתי גם את הטריומף וגם את הגג הפתוח רק לא יחד, לגבי השיער זה כנראה כבר לא יקרה:cry: :cry:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

לאבא שלי היה (יש) טוסטוס ICM שנקנה בשנת 63

כילד אני זוכר שהטוסטוס היה זרוק אחרי המחסן ושם שיחקנו איתו

עברו השנים והטוסטוס נעלם משם או שזה לא עניין אותי איפה הוא

אחר כך נשארו רק התמונות

לפני כמה שנים היה לי חלום להחזיר לאבא שלי את הטוסטוס אותו טוסטוס ליום הולדת 70

נסעתי לכפר אהרון למחסנים של הסבתה לחפש את הטוסטוס כנראה באיזה שהוא שלב מישהו פירק אותו וזרק אותו באחד הלולים

היה גוף לא היה מנוע והתחלתי לשחזר אותו כמו למצב שיצא מהמפעל

וביום הולדת הוא קיבל את הטוסטוס בחזרה עם טסט וביטוח

ישר בלי הרבה ענינים הוא עלה עליו התניע ויצא לסיבוב

הטוסטוס שכב 42 שנה בלי טסט משנת 66 טסט אחרון עד 2008

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
לאבא שלי היה (יש) טוסטוס ICM שנקנה בשנת 63

כילד אני זוכר שהטוסטוס היה זרוק אחרי המחסן ושם שיחקנו איתו

עברו השנים והטוסטוס נעלם משם או שזה לא עניין אותי איפה הוא

אחר כך נשארו רק התמונות

לפני כמה שנים היה לי חלום להחזיר לאבא שלי את הטוסטוס אותו טוסטוס ליום הולדת 70

נסעתי לכפר אהרון למחסנים של הסבתה לחפש את הטוסטוס כנראה באיזה שהוא שלב מישהו פירק אותו וזרק אותו באחד הלולים

היה גוף לא היה מנוע והתחלתי לשחזר אותו כמו למצב שיצא מהמפעל

וביום הולדת הוא קיבל את הטוסטוס בחזרה עם טסט וביטוח

ישר בלי הרבה ענינים הוא עלה עליו התניע ויצא לסיבוב

הטוסטוס שכב 42 שנה בלי טסט משנת 66 טסט אחרון עד 2008

מרגש מאוד, הכלי הנ"ל היה הרכב הדוגלגלי הממונע הראשון שרכבתי עליו. אם משהו יודע על אחד כזה למכירה, אשמח מאוד.

בתודה יוני

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם
והתגובה שלו היתה משהו בסגנון של "אה, נכון, באמת היתה לנו פעם כזאת" . עבורי היא מתחברת לזכרונות עמוקים מתקופה מיוחדת, עבורו זה סתם היה אוטו - אחד משורה ארוכה של מכוניות שהיו לו.

תחשוב איך תגיב בעוד 20 שנה, כאשר בנך יבוא אליך עם פיאט מריאה אספנות משופצת-

"אה נכון, באמת היתה לנו פעם כזאת... כמה ח*&א אכלתי ממנה!!!!"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מה עם הטרנזיט: שנים חיפשתי כזה, ובסוף הבאתי מחו"ל! אבל אני חושב, שכבר הייתה כתבה על זה באוטומוביל...:roll: ומה עם המשאיות- דוגמה האחרונה- פורד9000, שחיפשתי כמה שנים טובות, עד שפתאום ראיתי מודעה בפוקוס!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...