רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחרי 10 שנים שהם אצלי במחסן תופסים מקום והרבה, החלטתי לרפד את משענות הראש של הקפרי, את הקפרי קניתי עם המשענות האלו במצב זוועה, מישהוא יודע על עוד כאלו על רכב בארץ ? האם המשענות הוצעו בחברות בתוספת תשלום ? לפני
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
סוף שבוע (12 עד 14 למרץ) של קלאסיקה מוטורית בגרמניה, תערוכת Retro Classics בשטוטגרט. התמונות מדברות !!!
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אך, אולי יהיה זוכה מאושר ישראלי שיביא אותה אלינו? http://www.hamiltonclassics.com/SA1961porsche.htm
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני צריך לדעת מה הפריטים של המקטים האלו של פורד DORY-13A005-B and DORY-13A004-B והאם הם של קפרי ? יש מכירה באיביי של 2 חלקים לקפרי שהמוכר לא בטוח שהם של קפרי כי הוא לא מוצא את המק"טים האלו, החלק ניראה מוכר אבל אני לא בטוח.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 1 תגובות
- 681 צפיות
ועכשיו ליד איזה רכב עומד הילד?
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מוסטנג "grande" שנת 1970 במצב מצויין ! אך 6 צילנדרים. השאלה שלי, עד כמה מרגישים את ההבדל בין ה-6 לבין ה-8 צילנדרים מבחינת ההצאה והביצועים,האוטו יתאמץ בעליות כמו בעיר טבריה ? ה6 צילנדר זה מנוע חלש יחסית ? או חזק,ושמיעת המנוע בעת שהאוטו עומד ובעת שהאוטו על טורים גבוהים. אני רוצה שתעזרו לי בזה כי אני בשלבי קניה, רציתי לדעת אם יש הבדלים משמעותיים וגם איזה נפח ה-6 צילנדר ? 4100 ? כי ידוע לי שה-8 צילנדר 5700. למי שלא מכיר את סוג הרכב, היא ממש דומה אחת לאחת למוסטנג מאך 1. תודה רבה על העזרה, זה מאוד חשוב לי.
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
-
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ערב טוב, בחרתי לפתוח את הטופיק דווקא באספנות בגלל שכאן נמצאים המומחים מספר אחת בכל הנוגע ליבוא חלקים אני מאמין. אני רוצה ליבא רביעיית מושבים לרכב שלי (פיאט קופה). כרגע יש ברכב ארבעה מושבים במצב סביר, אבל מצאתי סט באנגליה שנדלקתי עליו ואני מעוניין ליבא אותו. אין להשיג בארץ סט כזה. איך מיבאים את המושבים?...אני מנחש שדרך הים (אוניה) עדיף מבחינת מחיר על פני מטוס, כמה בערך אמור לעלות הסיפור? איך המכס מתמחר את המושבים כאשר הם מגיעים אליו (כאשר אין קבלה על המושבים)? והאם יש איזה משהו שאני צריך לדעת לפני שאני קונה את המושבים (למשל שהמכס לא יאשר להם להיכנס מסיבה מסוימת וכו'...). תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ToSToS, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 982 צפיות
אהלן, אני מעוניין להסב את קידום ההצתה במיני שלי מקידום הצתה אלקטרוני לקידום הצתה ממוחשב. כעיקרון אני יודע שאני נדרש למערכת קידום הצתה של פורד (אולי סיירה), ECU מתאים וחיישן שיושב על גלגל התנופה. אשמח לרעיונות, הצעות והפנייה לבעלי חלקים רלוונטיים. כאן גם המקום לציין כי במיני קידום הצתה ממופה מעולם לא הוצע על ידי היצרן - אך רבים שיפרו כך את ביצועי המנוע הישן והוותיק - שלא לציין כי בכך מתפנה מעט מקום בחזית של תא המנוע - שם אמור לנוח כלאחר כבוד רדיאטור שיהיה ניצב לכיוון התנועה של הרכב. ככל הידוע לי היתרונות של המרה של מערכת ההצתה למערכת ממופה לא רק שמוציא מעט יותר מהמנוע אלא הוא מונע התחממות של הרכב (זאת גם אם לא מעבירים את מיקום הרדיאטור) ומקל על הנעת ה…
הודעה אחרונה מאת Asi, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הפורד נסע לבקר את סבא בשבת היה מפגש מרגש :roll:
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
- 2 תגובות
- 797 צפיות
היום עזרתי לחבר להחליף פילטר שמן, וכשכל השמן היה בחוץ שמתי לב בבדיקה שעשיתי עם האצבע לכך שיש באגן השמן , בתחתית משקע בוצי שחור. אני מניח שזה שמן שרוף עם שבבי מתכת קטנטנים..מרגיש חולי גרגירי כזה. חלקו היה על הבורג ויצא קצת עם השמן המשומש, וחלקו נשאר בפנים. השאלה היא איך מנקים מהתחתית את המשקעים האלה (בלי לפרק את אגן השמן כן?) והאם יש בכך צורך. (כאילו, האם המשקעים מטפסים למעלה לצילינדרים בזמן פעולת המנוע?) אגב, כשאני מוציא את קנה הטבילה אין זכר למשקעים האלה. כלומר אין גרגירים על המוט. האם יש דרך לשטוף בלחץ את כל מעברי השמן עם תחתית הקרטר? תודה ושבוע טוב ל כ ו ל ם !
הודעה אחרונה מאת העכביש, -
זיהוי 2 רכבי אספנות 1 2
מאת TomGTR- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
מוסטנג שחורה
מאת ari3008- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש ולא מצליח למצוא מוסטנג שחורה ישנה קבריולט לא משנה השנה רק שהיא תהיה ישנה לצורך קמפיין שיווקי. הבנתי שכאן יכולים לעזור לי בנושא אפשרי גם רכב שהוא דומה למוסטנג הזו. 8)8)8)
הודעה אחרונה מאת ari3008, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במקור באוסטין אין ידיות לדלתות ( מקורי מקורי מקורי , ככה יוצר הרכב ) , האם הנ"ל יהווה בעיה בזמן העברת רישוי שנתי ( טסט ) ?
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני ומשפחתי מתארגנים לטיול בקייץ לצפון איטליה וחיפוש העלה את מוזיאון המכוניות של ניקולי שייך בורונה ,האם מישהו היה שם ?כי בחיפוש בפורום לא מצאתי אף תיזכורת עליו ... אז אם מישהו ביקר בו ספרו האם כדאי להיכנס לשם ?איך היה ? []מוזיאון המכוניות בורונה[/אתר אינטרנט ]www.museonicolis.com]
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160409697256&viewitem= מקסימה! מי מביא אותה לארץ?
הודעה אחרונה מאת proxima, -
מפגש צפוני 20.3 1 2 3
מאת לירוי1-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היום התחיל קצת גשום ועוד גשם מלוכלך לא מנע מאיתנו לצאת ולשתוף את המכוניות ולהגיע למפגש. מה גם שחגגנו לרמי יום הולדת
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, יש לי כמה שאלות, אבל קודם כל הרקע: אחרי שהרשיון של הוולוו (שנת יצור 83) היה מוקפא אצל הבעלים הקודם, העברתי אותה טסט בתאריך 6/7/09 וקיבלתי רשיון רכב עד לתאריך 15/2/10, תמורת אגרה של 623 ש"ח. עכשיו אני קולט שקיבלתי טסט לתקופה של יותר מחצי שנה (למה?). בתאריך 19/11/09 הקפאתי שוב את רשיון הרכב. כשעשיתי את זה, אמרו לי במשרד הרישוי שאני לא מקבל החזר על האגרה, אבל אם אחדש את הרשיון, יקזזו לי את תקופת ההקפאה מהאגרה. הבוקר ביקשתי מאשתי להביא ממשרד הרישוי להוציא טופס כדי לחדש את רשיון הרכב. לפי הטופס שנתנו לה, אני צריך לשלם אגרה של 970 ש"ח והרישוי הוא רק עד 15/8/10 (פחות מחצי שנה). מישהו יכול להסביר לי מה קרה פה? למה האגרה כל כך גבוהה? הרי הייתי אמור לק…
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
- 9 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
יש לי כמה כלים , קליבר בוקסות ראצ'ט , מפתחות שצברו קצת כתמי חלודה ואני רוצה לצחצח אותם מבלי לפגוע בגימור או כמה שפחות.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש פיוזים כמו בקובץ המצורף? תודה fuse.pdf
הודעה אחרונה מאת la1234, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם התלבטתי אם לשים זאת כאן או באופטופיק ,ואני חושב שכאן הרבה יותר מתאים. אפשר לראות בתמונות כלי נשק, משאיות צבאיות ישנות ,ואפילו יונימוגים ופורד ששימש כסליק על גלגלים. תהנו : http://rotter.net/forum/scoops1/28013.shtml
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
במשך כל שנות ההתעסקות שלי עם כלי רכב ישנים, אחת הבעיות הגדולות היא אובדן אוויר מהגלגל, לא בגלל פנצר אלה דווקא בגלל חוסר התנועה. עד היום שימש אותי קומפרסור סיני שנרכש בפרוטות ולאחרונה בגלל התפוררות צינורית הגומי חדל מלשרת אותי, המחשבה הראשונה היתה לקנות חדש דומה. אולם במחשבה שניה רציתי לנסות ולנצל את הידע הניצבר כאן, במטרה לאתר את הקומפרסור הטוב ביותר עבורי, אין לי נק' חיבור לחשמל חיצוני כך שהדרישות הן: 1. קטן ונייד שיובל ברכב עצמו. 2. חיבור למצית ובנוסף למצבר. 3. מהיר יעיל ואיכותי. אם יש למישהו רעיונות, ידע בתחום, ומידע במחירים משוערים אשמח לשמוע-תודה-רן
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
ראיתי שאילן מ- toysforboys חזר לפרסם רכבים למכירה ביד 2, האם מישהו יודע מה נסגר איתו?
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 1 תגובות
- 685 צפיות
תוך כדי חיפוש סרטונים מעניינים על הפורד 39' קופה(מכונית הסליק ממוזיאון צה"ל), גיליתי את הפנינה הבאה: http://www.reddirtrising.com/new/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 מאחר וזה אינו סרט הוליוודי אלא סרט אינדי שצריך לעבור מספר פסטיבלים בעולם, אני מניח שלא נראה אותו בקולנועים בארץ אך ניתן יהיה לרכוש או לשאול אותו באמצעות האוזן השלישית וכיו"ב.
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך מסירים אדים מהשימשה הקידמית ברכב ישן אשר אין בוא מזגן, מלבד חימום וקרור ע"י אוויר המנוע ואוויר חיצוני, שגם לא פועל?
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290408522462&viewitem= :-o:-o:-o:shock::shock:
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה,שיפוץ תיבת הגה באיזור צפון,יש דבר כזה?כי כולם מפנים אותי למדביק... (היא טיפה נוזלת...)
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים יקרים שלום , אני חדש בפורום הזה למרות שאני מאוד פעיל בכמה פורומים אחרים באינטרנט . לאחרונה רכשתי ב.מ.וו 2002 שנת 1977 . כשרגע אני נמצא בשלבי שיפוץ התחלתיים . בגדול הרכב במצב טוב פחות או יותר אך יש צורך בהזמנת חלקים רבים , פחחות , צבע , ריפוד וטיפול מכני קל . הדבר הראשון שהזמנתי הוא לוח שעונים מלאה , עם מד סל"ד , מהיר , שמן-דלק וכדומה . אתמול קיבלתי הודעה לשחרר את החבילה מהדואר . הגעתי לדואר , קיבלתי את החבילה ואפילו היה לי כמה שניות להנות מהספק עד שהגיע איש המכס . נתן לי דף לצורך אישור ממשרד התחבורה ולקח את הלוח חזרה לאריזה והחזיר אותה למקום . מעבר לזה שהוא אמר שאני יצטרך עוד לשלם איזה 150 ש"ח מכס ( לא נורא ) לא ישחררו לי את זה ללא אישור ממשר…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצאתי זוג פנסים אחוריים לקפרי שלי באיביי ארה"ב שאני מעוניין בהם, בדרך כלל אני שולח את הזכיות שלי באיביי ארה"ב לדודתי שגרה בקליפוניה, המכירה נגמרת עוד כמה ימים וזה לא מיסתדר לי עם המשלוח לדודה כיוון שהיא מגיעה עוד כמה ימים לארץ לביקור (עם מה ששלחתי אליה ) והיא לא תהיה בבית לקבל את החבילה. בכל אופן אני צריך עזרה בכתובת למשלוח בארה"ב של מישהו שצריך להגיע בזמן הקרוב או רחוק. מי שיכול לעזור שיפנה אליי בהודעה פרטית. תודה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 987 צפיות
התמונה צולמה בשנת 1967
הודעה אחרונה מאת מצא,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 434 אורחים (הצג רשימה מלאה)