רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
האופנוע החמוד שהיה שלי פעם נמצא ונקנה בחזרה הוא במצב נסיעה ומקורי ושלם לחלוטין אני צריך עזרה בשני דברים: 1 חשמלי שיסדר לי חשמל ווינקרים באיזור ת"א 2 מכון תקנים {שנתיים ללא טסט}שמעביר אופנועים בדיקת מעבדה באיזור ת"א תודה רבה לעוזרים בקרוב מאוד תמונות עדכניות.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני ואבא שלי רוצים להביא (=לרכוש) אוטו אספנות ביבוא אישי. חשבנו על אוטו כבר, קורבט, השאלה איך אני מביא (=קונה) אותה במחיר טוב ועושה את הכל. אני שואל כי דיברתי עם כמה אנשים כבר שעוסקים בזה וכל אחד יש לו מחיר אחר בסביבות ה100 אלף, והאוטו עולה שם (בלה-לה-לנד?) בערך 5 אלף דולר, ראיתי באיביי. איך אני עושה את הכל לבד? האם אתם יכולים לעזור לי בבקשה? תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 31 תגובות
- 5 אלף צפיות
לינק לכתבה http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1241644/The-rare-Bugatti-car-plucked-lake-70-years-fetch-80-000-auction.html#ixzz0c6aAYmxf
הודעה אחרונה מאת barezra, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קמתי בבוקר וראיתי שאין שמים רק עננים אבל שלא יורידו גשם החלתתי לקחת את הנסיכות שלי ולנסוע לצפון לעשות כמה תמונות . תהנו ... כי אני נהנהתי מכול שניה בנסיעה .
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סברה קופה - למכירה http://www.anamera.com/en/detail/car/50357/index.html?no_cache=1&ret=139
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טיול מפגש מועדון החמש הירושלמי ב-05.02.10 ביום ו' 5 בפברואר 2010 סניף מועדון החמש הירושלמי יוצא לטיול בהרי ירושלים עפ"י הפרטים הבאים: בשעה 09:00 פגישה והתארגנות בחניון הר הרצל. בשעה 09:30 יציאה לחוות הגבינות בסטף דרך עין כרם. בשעה 10:30 יציאה מסטף לכיוון מפעל השטיחים בצרעה. בשעה 11:30 יציאה ממפעל השטיחים בצרעה לחוות התבלינים באשתאול. בשעה 13:00 יציאה מחוות התבלינים בשיירה בחזרה לירושלים. זמן סיום משוער 14:30. לתשומת לבכם: עקב הטיול המפגש לא יתקיים באותו יום. נשמח לצרף לטיול חברים ממפגשים אחרים. על מנת לאפשר תכנון מיטבי יש להודיע על השתתפות בטיול לרכזים: יורם עוזרי, טל' 7497394- 050 אילן גורן בטל' 5272562- 050. במקרה גשם ה…
הודעה אחרונה מאת y9853, -
טיול לעכו העתיקה באופן ספונטני, מתארגנים חברי מפגשישיצפון לטיול לעכו עם רכבי האספנות מחר בבוקר 30-01-2010 (שבת) נפגשים בצומת צבר בשעה 11:00 (נא לדייק) כולם מוזמנים שבת שלום עדי
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.carandclassic.co.uk/car/C127020/# נוסטלגיה ישראלית.
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
חבר שלי חושב ליבא באגי אספנות מתוצאת פולקוואגן. אני יודע שזה לא רכב שיצא מהמפעל כך, ונחשב לKIT CAR, אבל בארץ קיימות לא מעט באגי חוקיות עם מספרים שנוסעות על הכבישים. אז מדוע שלא יאשרו ? האם יאפשרו או איפשרו בשנים האחרונות לייבא באגי דוגמת זו שבתמונה ?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
יבוא רכב אספנות
מאת all- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני כשנתיים הבאתי אופנוע BMW אספנות, נכנסתי למכס עם פחד בלב והכל הלך חלק כמו חמאה, הכירו לי בחשבונית שילמתי את המכס ויצאתי עם האופנוע. חזרתי על הניסיון עם רכב שילמתי עליו ב-EBAY מחיר מכוחך של 730 $ וכאן התחיל הסיוט של החיים שלי. פסלו לי את החשבונית העריכו את הגרוטאה ב-4500 $ לא מאפשרים לי לבצע לרכב בדיקה לפני קניה וכל יום עולה לי 22 ש"ח. בנוסף לכך ביום שהרכב הגיע אבי אושפז לניתוח מאוד קשה והיה מאושפז כמעט חודש, תודה לאל אבי כבר בסדר אבל יש לי מין תחושת בחילה מכל ההתעסקות עם המכס.
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מתעניין ברכישת הרכב הזה הוא רשום במועדון החמש מצב מכני סבבה אבל דרוש שיפוץ חיצוני מכובד. הקטע הוא שאני לא מצליח למצוא קצת מידע לגבי כמה נדיר הדגם הזה, אם בכלל כמה הוא שווה ככה, כמה הוא יכול להיות שווה אחרי שיפוץ יש למישהו קצת מידע על הדגם הזה ? תודה רבה רבה
הודעה אחרונה מאת chulita_h, -
טועינת מצבר חלש 1 2
מאת jlavi2002- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
המצבר חלש הרכב לא מניע. במדידה הראה 12.5 V לאחר 12 שעות טעינה מראה 13.5 V . האם ניתן ללמוד מזה אם המצבר שווה טעינה |?? או שגמר את חייו תודה
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם , יש לי חבר ששאל אותי איזה מידה הוא יכול להרכיב מקסימום על האוטו , וממי אפשר לקבל אישור חריג , או איך אפשר, תודה
הודעה אחרונה מאת s10, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 848 צפיות
מתארגנת פגישה חד פעמית (ייתכן המשך ) וגדולה של בעלי פיאט 127 מכל השנים אשמח אם בעלי רכבים מהדגם הנ"ל יפנו אלי בפרטי לצורך תיאום. המיפגש יתקיים בסוף 2010 תחילת 2011 לרגל 30 שנה לתחילת ייצור ה 127 .
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי הטסה קשה ממיקום קשה כשאת האנשים והסביבה איני רואה כלל! הכל לפי "שעורי בית" לפני ההמראה וכווני אויר יחסיים נחתנו בשלום המכוניות והאנשים סביב השולחן- הכל בתמונות לחיצה על תמונה קטנה- תגדיל למסך מלא הפעם שפלה "על הגובה". שימוש מסחרי או עסקי בתמונות ללא אישור שלי- אסור בהחלט! http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1184311 GUY
הודעה אחרונה מאת אוו ספידומטר, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ערב טוב לכולם! היום הגעתי מוקדם במיוחד (ב16:30) ונשארתי בין האחרונים, והפעם גם החלטתי לפצות על השבועיים האחרונים שלא צילמתי כמעט. היה אחלה מפגש היום, והגיעו רבים (אני מניח שבזכות מזג האויר הנוח מאוד שהיה!) מצרף את התמונות... כ60 מהן! תהנו, ותשתדלו להתאפק מלהגיב - בכדי ליצור רצף תמונות... (אני ארשום באלבום האחרון שזה הסיום) כמו תמיד - בכדי להנות מגודל תמונה מלא - יש ללחוץ על האייקון הקטן ולאחר מכן ללחוץ על האייקון של ההגדלה בחלק הימני תחתון של התמונה. ערב טוב ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 1 תגובות
- 695 צפיות
בוקר טוב ושבוע טוב לחובבי הרכב משהו לנשמה שיהיה כוח לכל השבוע:
הודעה אחרונה מאת חיים רז, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש סוכן להובלת רכב מארה"ב ב roro.למישהו יש נסיון בזה?פרטים של סוכן?
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכם, רכשתי באייבי משאבת מים לרכב אספנות שלי והיום קיבלתי בדואר הודעה שאני צריך להגיע למשרד התחבורה אל משרדי תחום תקינה-יבוא כדי לשחרר את המשאבה. לא מבין מה זה הדבר הזה,פעם ראשונה שזה קורה לי שמבקשים לבוא אלהם לשחרר את המוצר ולהביא איתי קבלה ורשיון רכב. יש למישהו מושג מה זה ההליך הזה,והאם ניתן לסגור את זה איתם טלפונית,האם זה כרוך בתשלום נוסף? תודה וערב טוב.
הודעה אחרונה מאת passat02, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם ניתן לחדש את חלונות הרכב - הם שרוטים ולא שקופים? או שצריך להחליף? תודה תמיר
הודעה אחרונה מאת עדן בר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברי הפורום, רציתי לדעת מאיזה שנה ניתן ליבא רכבי אספנות או לחילופין רכבים ישניים.
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
תעודת לידה - VW BUS
מאת Guest RAFIZ- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אתמול קיבלתי את תעודת הלידה של הBUS שלי. התעודה נשלחה ממוזיאון וולקסוואגן בגרמניה. לאחר כחודש ימים של RESERCH (כך הם קוראים לזה) נשלחה אלי תעודת הלידה של הרכב. בתעודה מצויין מעבר לפרטים טכניים גם התאריך שהרכב נבנה ויצא את גבולות המפעל בדרך לישראל. אם עד עכשיו היה לי "כלב גזעי".. עכשיו יש לי כלב גזעי עם תעודות...! כבוד.. VW.pdf
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום קניתי אופנוע שהוא זיכרון שמח משנות העשרים ( שלי ) ההוללות - ימהה XT500 שנת 1980. מי יודע איפה ניתן להשיג חלקים לצורך שיפוץ יסודי?
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
אמש (27 ינואר 2010) התקיימה בבית קפה ירושלמי פגישת פסגה של מפגשי ירושלים. בפגישה השתתפו: אילן גורן ויורם עוזרי מובילי מפגש מועדון החמש בירושלים. רן וענת שושני ויוני הכהן מבכירי מפגש טוביה. ואנוכי רם מילון. מטרת הפגישה: למצוא פשרה אפקטיבית ומוסכמת לקיום המפגשים בירושלים. הפגישה התקיימה ברוח טובה ואפילו נהנינו מאוד. אחרי הקדמה וסקירת המצב בירושלים נכון להיום (לפי דעתי האובייקטיבית). הוצג ניתוח של המפגשים: אופי המקום, אופי המפגש, גרעין החברים, פוטנציאל, הובלה, דרישת השטח לשינוי ומסקנות לעתיד. החברים הסכימו שלטובת אספני הרכב בירושלים כדאי לאמץ פשרה שתאפשר קיום המפגשים תוך שמירת "הפסקת אש" וגישור על הפערים בין המפגשים. הוחלט שלא יפורסמו בפורום הודע…
הודעה אחרונה מאת מאפיונר בחיפושית, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני גאה להכריז על תחילת פרוייקט השיפוץ שסופסוף אני מוציא לפועל: קצת על הרכב: פיאט 127 MK2, שנת ייצור 1979, לבן, 5 דלתות, יד ראשונה! ומייבוא אישי! מה שמדהים ברכב הוא המצב שלו שנשתמר כמו קפסולת זמן. באמת אין דברים כאלה. קניתי אותו מאדם מבוגר שעד לפני 3 שנים נסע עליו באופן יומיומי ואז פשוט העמיד אותו כי החליט (סופסוף) להתקדם לרכב חדיש (ואז הוא קנה פיאט מולטיפלה). חוץ ממראה מפורקת אין לרכב חלודות בכלל! אף פעם לא ראיתי דבר כזה.. תמונות יועלו בקרוב. בכל אופן, אני הולך להשמיש את הרכב לנסיעה יומיומית (הרכב לא מוגדר כאספנות ויש לו אפילו טסט) ולכן מבקש לערוך את כל השיפורים האפשריים (ללא מגבלה כספית). כרגע, ובתור התחלה, הכנסתי אותו למוסך להחלפה של כל ה…
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שנים שמעתי וידעתי כח לאבי ז"ל היתה VESPA הוא טייל איתה בכל הארץ ויחד עם אמי (שתחיה בכייף) הם היו חבורת חברים שנסעו לכל מקום ובכל מצב. זה מה שהיה להם. אני כמי שנסע ועדיין מחזיר פיאגיו SI בבית חיפשתי שנים תמונה של אבי על הווספה שלו . אצל חברים \ ידידים\ קשרים כלום ולפני יומיים אמי מתקשרת תגיע לפה מהר בלי לחץ . מצאתי לך תמונה באיזו קופסה ישנה. איזה כייף כל כך שמחתי . כל כך "רציתי"-והנה זה אצלי. אסרוק אותה ואעשה לי בבית תמונה גדולה ממנה. רק טוב GUY
- 6 תגובות
- 907 צפיות
אשמח לקבל פרטים של סוכנים שהחברים התנסו בהובלת רכבים דרכם, המלצות, מספרי טלפון, תרומת מידע תתקבל בברכה. הרכב נמצא בלוס אנגלס קליפורניה, תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת MODENA, -
- 0 תגובות
- 797 צפיות
אני מחפש טלפון של בחור מהשוק עתיק האחרון, היה לי את הטלפון שלו שאבד לי, ואם אני זוכר נכון הוא מנתניה. סימנתי את הדוכן שלו באדום, (תודה למי שצילם) מי שמכיר, נא לשלוח לי בבקשה את הטלפון בהודעה פרטית. תודה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
יוני תחזור! 1 2
מאת השושנים-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מוקדש באהבה ליוני למברטה (ותודה לישי ששלח לי) http://www.youtube.com/watch?v=Uy26gMu-MF0&feature=player_embedded ועכשיו חידה: מי יודע למה לא ניתן לעשות אותו הדבר עם ווספה? - רן
-
שלום לכולם, אני חושב, באמת ובתמים, שצריך להוקיע את עברייני תנועה המזלזלים באיסור תנועה לרכבי אספנות בין השעות 07:00-09:00. אותם עבריינים, פוגעים ומזיקים בהתנהגותם לכלל בעלי רכבי אספנות שומרי החוק ומסכנים את כלל האזרחים בעצם נסיעתם ללא ביטוח. מאחר ואני חושב שהעלמת עין מהתופעה רק מעצימה אותה ואי התראה הוא למעשה שיתוף פעולה פסיבי עם העבריינים, החלטתי לפרסם את קלונם, המגובה בתמונות, ברבים ואולי ע"י זה לעזור ולהפחית את התופעה. אני מקווה שחברים נוספים יצטרפו למאמץ הזה למען האינטרס של כלל האספנים. אני לא פותח את השרשור הזה כדי להתחיל ויכוח האם זה נכון לעשות או לא. מי שחושב אחרת יכול לפתוח שרשור חדש ולנהל שם את הויכוח. בשבוע הראשון, מאחר והיהודים מוכרים כרחמנים בני רחמ…
הודעה אחרונה מאת JuniorGT,