רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 647 צפיות
שלום לכולם, אני עיתונאי בגלובס וחבר מועדון החמש. צירוף השניים מוליד מסגרת על מיסוי רכבי אספנות, לצד כתבה הסוקרת את המיסוי על עולם הרכב בכלל בישראל. אני שוקד על הכתיבה היום/מחר. אשמח לקבל רעיונות טובים והערות חכמות בכל הקשור למיסוי ייבוא רכבי אספנות וייבוא חלפים, שאוכל לשלבם בכתבה. אם למישהו יש מידע מבוסס על שיעורי המס בייבוא רכבי אספנות החלים במדינות אירופאיות, אשמח לדעת לצורך ההשוואה. המקום צר והתנצלותי מראש על בחירה בנקודות החשובות ביותר. תודה רבה רון פז
הודעה אחרונה מאת elads, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רספקט!
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 993 צפיות
אנו רוצים לקחת את המיני לטסט על מנת שתחזור לשוטט... היא אינה רשומה כאספנות עדיין, ועמדה מס' שנים ללא טסט. מה הצדעים הנדרשים? תודה!
הודעה אחרונה מאת whiteraver, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 890 צפיות
ברגע האחרון הצלתי את הסובארו מגריטה מדובר בסובאר ליאונה 1300 סמ"ק ידנית במצב חיצוני שמור אבל צריך לתקן ברכב מספר דברים: החלפת משאבת מים. החלפת צינור מים ממתכת . החלפת ראדיאטור. האם ניתן להשיג את החלקים האלה? והיכן מומלץ לקנותם במחיר סביר? אני מעונין לקנות שתי מראות חיצוניות של טנדר סובארו ושני מושבים קידמיים של טנדר סובארו היכן ניתן להשיג במחיר סביר? ודבר אחרון ריפוד הגג הפנימי מתקלף האם ניתן לחדש אותו וכמה זה אמור לעלות? היות ואני בעל משפחה שאינו משופע במזומנים אבקש המלצות לדברים שביקשתי במקום שהם נמכרים במ…
הודעה אחרונה מאת fiesta1997, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
מה דעתכם??. על השיבט
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
בשנת 1973 הורי קנו פז'ו 404 חדשה. שהינו אז בארה"ב, ולקראת החזרה המתוכננת ארצה הזמינו את האוטו. באותה התקופה היה צריך לעיתים להמתין חודשים ארוכים מיום ההזמנה ועד לקבלת האוטו, ולכן הורי שילמו מראש ,והאוטו היה אמור להמסר עם שובנו לארץ לקראת סוף השנה. רצה הגורל ובאוקטובר פרצה מלחמת יום כיפור ולכן חזרנו לארץ לפני הזמן - ביום הרביעי למלחמה. אבי גויס ישר משדה התעופה, ואמי, אני, אחי ואחותי נסענו לסבא וסבתא ברמת גן. למרות שלא היינו אמורים עדיין לקבל את האוטו, אמי התקשרה לסוכנות לובינסקי לברר אם במקרה האוטו שלנו כבר שוחרר מהמכס. רוב העובדים היו מגויסים, אבל אמרו לנו שאפשר לבוא ולקחת את המכונית. נסעתי עם אמא וסבא לתל אביב. בלובינסקי חיכה האוטו - בדיוק כפי שירד מהאניה. מאחר…
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- עוקב אחד
- 35 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הפעם אני מתכבד לפתוח את שרשור התמנות של המפגש. מתנצל מראש על כמות הסובארו שתופסות חלק נכבד מהתמונות שצילמתי ושחלקן עדיין לא בדיוק קרובות לאספנות. זה בינתיים עד שיונתן יעלה תמונות איכותיות וחדות יותר ממצלמה מקצועית.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו ראה או מכיר אולדסמוביל סופרים משנות ה80 ומעלה לחלקים או פירוק??
הודעה אחרונה מאת אולדסמוביל87, -
- 7 תגובות
- 905 צפיות
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה ב504 שלי. אחת לשבוע לערך, אחרי שהרכב חם (לאחר נסיעה של כ30-40 דק') אם אני עובר באמפ בכביש הרכב נכבה (מיידית, לא מגמגם לפני כן) ומניע רק לאחר שהוא מתקרר. יש לציין כי הרכב משמש ביום יום למרחק הנ"ל מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש קלמן
הודעה אחרונה מאת ZEL504, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בערוץ 2 מככבת ספיידר אדומה מדהימה של מי היא
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
הייתי לאחרונה במספר בתי דואר שדרשו שרשיון הרכב (אופנוע במקרה זה) יהיה משולם לפני ביצוע העברת הבעלות. כמובן שהרכב הוא אספנות והוא שוחרר במשרד הרישוי מבעוד מועד. בסיטואציה הקימת הרשיון לא צריך להיות משולם כשם שאין צורך בטסט בתוקף. פקידה חרוצה אחת אף הגדילה לעשות וביררה עבורי טלפונית לאחר שהתעקשתי. תשובתה היתה כי במקרה זה העברת הבעלות מתבצעת במשרד הרישוי. ע"מ למנוע בזבוז זמן ותקריות נוספות אני מבקש לדעת האם יש למישהוא רעיון לפתרון או סימוכין כתובים בהוראות הדואר לנושא , כי הרי משרד הרישוי לא מעניין את הפקידה בדואר. ישי
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כולם מתקשרים ושואלים אותי אם זאת הברטונה שלי... אז כן זאת הפיאט ברטונה שלי בפירסומת ויש שם גם את הוספה שלי מאחור. מצ"ב לינק ברנד ירון
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שני אפים נפגשו אצלי בסדנא רחרחו האחד את השני ומצאו מכנה משותף ... מי הן היפות ? אודי.
הודעה אחרונה מאת udi, -
שברולט קטנה 79. 1 2
מאת M.Azulay- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למי שמעוניין יש שברולט קטנה שנת 79 5דלתות 1600 אוטומאטית עים טסט ל-5 חודשים.רכב במצב נדיר ויפה להפליא. למכירה . מי שמעוניין שיצור איתי קשר בהודעה פרטית . הרכב של אדם שאני מכיר ופשוט חבל שהוא ילך לזבל!!!
הודעה אחרונה מאת mograby, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם ייתכן שברכב אמריקאי משנת ייצור 1930, בטייטל שלו לא מופיע מספר השלדה אלא מספר המנוע? אם זה נכון, האם יש בעיה בייבוא של הרכב הזה לארץ? תודה למשיבים
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, הרעיון לייבא אופנוע אספנות עלה אחרי שחיפשתי אופנוע אספנות ביד2 בעקבות מחירי הביטוח הגבוהים. בעקבות מחירים של 40-50 אלף לכלים בעלי נפח גבוה עברתי לבדוק איך זה הולך בחו"ל וכמה זה יוצא בייבוא. אני מעוניין לייבא אופנוע אספנות אבל אני לא בקיא בתהליך. אני יודע רק קצת ממה שקראתי כאן ובכלל אך עדיין לא יותר מדי. אשמח לקבל עזרה כדי להבין את התהליך יותר נכון, עלויות נלוות, מה לבדוק ואיך, ממה להזהר ואיך וכו'.. גם אשמח לקבל קצת פרטים על אחזקה שוטפת של כלי אספנות יפני.. עד כמה זה יקר\שונה מאופנוע יפני בן 5-10? כמובן שתלוי במצב אך נניח שלוקחים ממוצע טוב. שאלה בסיסית: נניח ואני רוכש את הכלי הזה ב$1,000: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1979-Yamaha-XS…
הודעה אחרונה מאת ליאור פרחי, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם , אני בתהליכי יבוא של מוסטנג (כן אוף עוד אחד). ויש לי שאלה בקשר להובלה , האם כדאי להוביל ב קונטיינר 20f עצמאי או אפשר להעביר גם ב RORO היות שההבדל בהובלה הוא כ 900$ שאחרי זה צריך גם להוסיף עליהם מיסים כ113% כך שיוצא הבדל לא קטן. המשלח טוען שאין הבדל או בלשונו Roll on Roll off vessels are safer and cheaper as far as vehicles are concerned. אשמח לדעה מכל המלומדים כאן בפורום בתודה מראש ירון נחום
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם! בעבר הבאתי ארצה רכב אספנות ועכשיו אני רוצה ליבא אופנוע אספנות!! אני צריך עזרה של מי שהביא אופנוע הארלי דוידסון לארץ, אני מעוניין לקנות אופנוע בעלות של עד 2000$, ולפי החישוב שלי המחיר הסופי צריך להיות עד 30 אלף ש"ח והפירוט: 2000$ עלות האופנוע 400$ עלות משלוח לארץ 500$ עלות משלוח פנימי ------ סה"כ: 2900$ 2900$ * 114% ( המכס בארץ ) = 3306$ 2900$+ 3306 = 6206$ זה יוצא פחות מ 24 אלף ש"ח אבל שמעתי שהמכס מעריך אופנועים גם במחירים של 8000-9000$ , למרות שהמחירון של NADA נמוך משמעותית! אפילו אם האופנוע מוערך במצב מעולה ( excellent ). אם יש מישהו שהביא הארלי אספנות ומוכן לעזור לי אשמח לדעת: 1.עלות של האופנוע שהוא קנה. 2.המחיר …
הודעה אחרונה מאת razirene, -
מחפש רפד באזור תל אביב רצוי ידעה וניסיון לרכב אספנות עם המלצות . תודה
הודעה אחרונה מאת orgalit, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום יש לי פיאט 131 שנת 82 ןהיום גנבו לי את מכסה מיכל טנק דלק בחנייה של רמי לוי בר"ג (למי שמכיר) כנראה שאחד העובדים גנב את זה (מי שמכיר יודע על מה אני מדבר) ועכשיו אני לא יודע מה לעשות!! קודם כל רציתי לדעת איפה ניתן להשיג מכסה כזה??? האם למישהו יש כזה מכסה ואין לו מה לעשות איתו? ואם אני יפנה לרמי לוי הוא אחראי על המכוניות שאצלו בחנייה? כי אני בטוח ב 95 % שאחד מהעובדים שלו גנב את זה. בנתיים אני נוסע בלי מכסה
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, הייתי רוצה לארגן מועדון לרכב בריטי כגון MG, טריומף, יגואר, פורד ועוד. לדעתי יש צורך בהעברת ידע, הזמנת חלפים משותפת, הנחות במוסכים, ועוד ועוד. מי שרוצה להצטרף בבקשה.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתי כאן בישראל ? http://www.woehr.de/de/projekte/madrid_m710/index.htm
הודעה אחרונה מאת Joaozz, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 68 תגובות
- 11.2 אלף צפיות
שלום חברים. שוב פעם נדלק הפיוז ואני שוקל להביא עוד צעצוע לארצנו. בשביל הסקר וכמובן הרעיונות שלכם - איזה רכב מיוחד אתם הייתם מייבאים ביבוא אישי לארץ ( כמובן אכניס מגבלת תקציב של 10K$ )? תודה.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
הדודה שלי הרבה זמן פינטזה על רכב פתוח ובשעה טובה היא רכשה TRIUMPH TR3 משנת 59 הרכב נמצא במדינת קליפורניה בעיר מרינה המוכר שלח לנו טיטל מה עושים עכשיו איך מביאים אותה לארץ טיפים והמלצות על משלוחים יתקבלו בברכה התמונה של רכב אחר
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
- 0 תגובות
- 663 צפיות
עדיף שיהיה בין תל אביב ליבנה לריפוד דשבורד של בלייזר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת border, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
סיפור שהיה כך היה, לפני שלושה חודשים בשעת ערב מאוחרת חזרתי הביתה ו...ממש 100 מ' לפני ביתי ראיתי במראה ניידת משטרה שמתעקשת ל''הצמד'' לעכוזה של המרקורי. כך זה המשיך מספר דקות עד ששמעתי מהמקול של הניידת: ''תעצור בצד''. שני שוטרים מתנדבים ניגשו אלי, אחד מהם ביקש רשיונות והשני בדק במחשב הניידת שהכל כשורה. עד כאן הכל בסדר. השוטר החזיר לי את המסמכים והוסיף: ''לוחיות הרישוי שלך אינן תקינות, האותיות ''רכב אספנות'' מודבקות וחסר על הלוחית את הסמל ''ת'' - תו תקן, אני רושם לך דו''ח 500 ש''ח ותגיד תודה שזה בלי נקודות'', חוצמזה, אני רואה שהמספרים קטנים מידי''. השוטר שלף מצלמה מהניידת וצילם את לוחית הרישוי. נדהמתי עד כמה בקיא השוטר בחוקי רכבי האספנות והקשיתי בשאלה: ''וכרכב אספנ…
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
טוב אז לא... אבל תהיה בירה קרה מעולה, חבורת פסיכים על שמן מנוע 20/50, מזון מלכות, סיבים תזונתיים, ונבט החיטה! הופעת בכורה למלצרית החדשה, ומודחי ה"אח הגדול" שהוזמנו! שישי 13:30 פאב הטוביה רח' שושן 8 י-ם. כולם מוזמנים, ואל תאכזבו - להתראות - רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 924 צפיות
לפרטים נוספים ראו בפורום "אפסנאות", כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=301267
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מצרף מספר תמונות מוקטנות
הודעה אחרונה מאת הולדר, -
נוסטלגיה יפה!
מאת YONA777- 0 תגובות
- 684 צפיות
בן 72 רכש מכונית ב £10,000 שאביו רכש לפני 52 שנה ב £20 http://www.dailymail.co.uk/news/article-1240971/Motoring-enthusiast-buys-pre-war-car-owned-decades-ago--525-times-price.html#ixzz0brMpjwPE
הודעה אחרונה מאת YONA777,
-
מי מחובר 22 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 367 אורחים (הצג רשימה מלאה)