Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר היבוא הוא סכום הסעיפים הבאים:

1. מחיר האופנוע בפועל
  2. מחיר הובלה פנימית עד לנמל בארה"ב
  3. עלות השילוח לארץ (הובלה +ביטוח)
  4. מכס =(הערכת שווי האופנוע ע"י המכס + סעיף 3) כפול שיעור המס שזה כ 120% כיום אם אני לא טועה
  5. מע"מ = (סעיף 4 + הערכת שווי האופנוע ע"י המכס + סעיף 3) כפול 16.5%
  6. אגרות נמל ותשלומים לסוכן המכס
  7. אגרות ועלויות רישוי
  8. עלות שני ימי עבודה שלך לפחות
  9. תיקונים מכאניים וטיפולים ראשוניים

נמרוד

פורסם

טל חסיד, כתבת שהR750 86 הוא עלי פאן , אכן, אך לא פרקטי, לא הכי אמין ויקר לתחזוקה, אני צפיתי מקרוב בשיפוץ של 2 כאלה, לא פשוט, לא זול והם גם אוהבים להתרסק :)

מה גם שאי אפשר למצוא, ואם כבר מוצאים המחיר בהתאם.

לפותח השרשור - אני אשמח לעזור לך בחיפושים אחר אופנוע בקרבת הנמל, הובלה פנימית אכן יקרה וכשמדברים על סכומים שכאלה זה יכול להגיע לעלות האופנוע.

מצאתי את זה די קרוב לנמל :

1979 Suzuki GS 1000L - $1500

Barn find, mint. Origiginal owner froim 79. Runjs excelent, Blue like new chrome, paint, sacrifice 1500 firm

לצערי אין תמונות אבל אני יכול ליצור קשר עם המוכר.

haters will hate

פורסם

קודם כל תודה!

עכשיו לחלק הפרקטי...

נמרוד, איך המכס מעריך את שווי הכלי? איך אני יודע בערך לאיזה מחיר המכס יכוון? המכס מתייחס למחירון NADA?

אני לא רוצה להביא כלי ובסוף לשלם עליו הרבה ממה שציפיתי.. אני אוהב רק הפתעות נעימות :)

אתה יכול לפרט קצת יותר בנוגע לעלויות? כמה עולה כל סעיף בערך?

בנצי, תודה! אני לא סגור על הדגם לכן אני לא רוצה להטריח סתם.

אני כרגע יותר בכיוון של זה -> XS1100

CB 750F GoldWing

למרות שאני מעדיף כלי יותר בכיוון של GS550 או משהו כזה פחות קסטום וקצת יותר ספורטיבי... יש המלצות?

פורסם

למרות שאני מעדיף כלי יותר בכיוון של GS550 או משהו כזה פחות קסטום וקצת יותר ספורטיבי... יש המלצות?

GS850G

GS850K

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

בשנתיים האחרונות יובאו לארץ עשרות[!!!] גולדוינגים משנות הייצור 1975 - 1979. אלו אופנועים בנפח מנוע של 1000 סמ"ק עם כ 80 כו"ס המופקים מארבעה צילינדרים ומנוע בוקסר. אלו אופנועים נפוצים מאוד בארה"ב וניתן למצוא אותם בקלות יחסית בטווח מחירים שבין 800 - 3500$. האופנועים האורגינלים אינם כוללים פיירינג, משקף וארגזים אולם ניתן למצוא גולדוינג שהוספו לו מרכיבים אלו כמו גם מושב נוח ואף מערכות שמע. נוחות הרכיבה היא מצויינת והאופנועים האלו אמינים וחזקים.

ניתן למצוא גולדוינג מזווד עם כ 40000 מייל במחיר של 1800$

יש לקחת בחשבון עלות של הובלה יבשתית לנמל: 400$

אין צורך לארוז בארגז והובלה על משטח במכולה: 1000$

סה"כ מחיר בשער הנמל בארץ: 3200$

המסים על האופנוע [106% ממחירו בשער הנמל] 3392$ [ המכס מסתמך בדר"כ על חוזה המכר שחתמת עם המוכר]

מחיר האופנוע בארץ כולל המיסים: 6592$ =26,000 ש"ח ~

הוצאות עמילות מכס, אגרות נמל וכו': 1200ש"ח

סה"כ עלות האופנוע ביציאה מהנמל תהיה 27,200 ש"ח

מניסיוני ומנסיון אחרים אופנוע כזה אשר לא היה בשימוש יהיה זקוק למספר השקעות מינימליות בלתי נמנעות כגון: החלפת פלגים, פלטינות, פילטרים, רצועת טיימינג ועוד. כמו כן במקרים רבים אף שיפוץ קרבורטור וכן שיפוץ מערכת חשמל וברקסים. עלות ההשקעה המפורטת לעיל עלולה להסתכם בסכום שנע מ2,000 ש"ח ועד 6,000 ש"ח בלתי נמנעים.

לאחר שיחרור האופנוע מהנמל יש לקחת בחשבון את הזמן [לפחות 2 ימי עבודה] והכסף [ 1000~ ש"ח] הדרושים לביצוע תקינה ורישוי לאופנוע במשרד הרישוי.

סיכום: ניתן לייבא בקלות יחסית את הגולדוינג מהשנים 1975 -1979 .

יש לקחת בחשבון עלות כוללת של כ 35,000 ש"ח לאופנוע המתאים לשימוש יומיומי.

ישנו ישראלי החי בארה"ב המוכן לסייע במציאת ובשליחת גולדוינג אספנות לישראלים המעונינים.

פורסם

סנדר,

המכס מתייחס למחיר הכלי כולל הובלה בתוך ארה"ב כולל משלוח ימי?!

הגיוני יותר שייתחס למחיר הכלי בלבד...

זאת טעות או ככה מחושב? המכס לא אמור להיות 106% מ$1800 ?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם!

בעבר הבאתי ארצה רכב אספנות ועכשיו אני רוצה ליבא אופנוע אספנות!!

אני צריך עזרה של מי שהביא אופנוע הארלי דוידסון לארץ,

אני מעוניין לקנות אופנוע בעלות של עד 2000$, ולפי החישוב שלי המחיר הסופי צריך להיות עד 30 אלף ש"ח והפירוט:

2000$ עלות האופנוע

400$ עלות משלוח לארץ

500$ עלות משלוח פנימי

------

סה"כ: 2900$

2900$ * 114% ( המכס בארץ ) = 3306$

2900$+ 3306 = 6206$

זה יוצא פחות מ 24 אלף ש"ח

אבל שמעתי שהמכס מעריך אופנועים גם במחירים של 8000-9000$ , למרות שהמחירון של NADA

נמוך משמעותית! אפילו אם האופנוע מוערך במצב מעולה ( excellent ).

אם יש מישהו שהביא הארלי אספנות ומוכן לעזור לי אשמח לדעת:

1.עלות של האופנוע שהוא קנה.

2.המחיר ששמאי המכס העריך את האופנוע.

3.העלות הסופית שיצא לו

אודה מראש על העזרה

למי שרוצה לראות את הרכב שלי הינה התמונות שלו בלינק:

http://picasaweb.google.com/asi2703/LincolnProjectCar1972#

תודה רבה

אסף

• תוכן חדש...