רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
שלום לכולם, מחפשת לרכוש וספה אספנות לפני שיפוץ..אפשרי גם נוסעת ובמצב סביר. אודה לתגובתכם
הודעה אחרונה מאת דיקלה28, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם! היה אחלה מפגש היום, אפילו שלא כל כך התמקדתי בצילום היום. כמו שהבטחתי בשבוע שעבר, השבוע הבאתי עוגת יומולדת, שאפילו (עם הדרכה מצד בת זוגתי שתחיה) הכנתי לבד! יצא לי להכיר כמה צלמים נוספים כאן בפורום וגם נושא הצילום עלה בשיחות שלי איתם היום. הייתה היום לאנצ'יה מדהימה - שלצערי לא הספקתי לצלם, ועוד כמה רכבים חדשים שעדיין לא פגשתי במפגשים הקודמים... תמיד כיף לראות חברי מועדון נוספים (אני מניח שרובם לא חדשים), תבואו יותר, שנהנה (גם כאן בפורום) מנוכחותכם ומהרכבים היפייפיים שלכם! היום גם זכיתי בסיבוב על המיני מיינור של שלמה! וגיליתי איזה רכב גדול הוא מבפנים! (תודה רבה!) היה ממש כיף היום! מקווה שנהניתם מהעוגה! ולקינוח - מספר תמונו…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.imcdb.org/search.php קוריזים יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת חיים רז, -
- 0 תגובות
- 629 צפיות
לאחר שחיפשתי איני רואה שום שרשור על המיפגש היום ביד אליהו לכן אני מפרסם שוב הודעה זו במידה ואני טועה- אשמח להפניה\ לינק לשרשור היום ביד אליהו תל אביב היי היום אחה"צ ביד אליהו עבדתי קשה בשביל להציג את התמונות והסרטון . סרטון נהדר מגובה נמוך של המיפגש- חובה להדליק רמקולים. תהנו התמונות והסרטון ב: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1180411 וכן מותר לפרגן GUY
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
- 0 תגובות
- 709 צפיות
לפי הכתבה ב themarker http://it.themarker.com/tmit/article/9533 , מפותח כרגע "תותח" אלקטרומגנטי שיוכל לעצור מכוניות, בשורה התחתונה הוא לא יעבוד על רכבים שיוצרו מאמצע שנות השבעים אחורה, ואז הביקוש לרכבים כאלו בקרב גורמים מסויימים בארה"ב עתיד לעלות , או שהכל קישקוש ? ירון
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני צריך בדחיפות את הלאגר הזה. http://www.international-auto.com/index.cfm?fa=p&pid=2601&posid=877925 העניין הוא שזה דחוף. אני יכול להזמין מארהב ולחכות שבועיים, אבל אני צריך את זה בדחיפות. אז נניח שביום ראשון יפרקו לי אותו ואוכל לנסוע איתו להראות דוגמא, איפה יש חנויות לאגרים בתל אביב שמוכרות דבר כזה ? האם יש פירמות מועדפות של חברות לאגרים ? או שזה לא משנה..? תודה מראש רביב
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
מנוע "מעשן"
מאת amirski- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בוקר טוב, ברשותי שברולט קפריס 1988 מנוע 5700. אחרי שנתיים שהרכב עמד החלטתי לקחת אותו לטסט. במוסך החלפנו לרכב שמן + פילטר, אבל הרכב התחיל "לעשן" (עשן לבן) גם בהילוך סרק וגם בלחיצה על דוושת הגז. למישהו יש רעיון של מה זה יכול להיות ומה הפתרון?
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 2 תגובות
- 772 צפיות
יש לי חיפושית שנת 70. הלכתי היום למשרד הרישוי בירושלים תלפיות כדי להחליף אותם ממידה 15\65\155 למידה 15\65\175 במשרד הרישוי אמרו לי שאני צריך ללכת לגנרל מוטורס (חברת פולקסווגן) כדי לקבל מהמהנדס שלהם אישור. נתתי את הפרטים שלי ואמרו שהם כבר יתקשרו אליי. אכן כך היה אבל התשובה הייתה שלילית שהם לא מאשרים את המידה 175 אבל הם מאשרים מידה 165 עכשיו לפי מיטב ידיעתי אנשים הצליחו לאשר מ 165 עד 195 איך זה יכול להיות שלא מאשרים לי ?? יש למשהו איזה המלצה לתת לי או להפנות אותי למשהו שיאשר לי את המידה 175 ?? עדיף בירושלים תודה.
הודעה אחרונה מאת מאפיונר בחיפושית, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
במסגרת מיני-תחקיר צרכני על מיסוי ענף הרכב, הכולל מסגרת על מיסוי רכבי אספנות (כמובן עם תמונה של הבייבי שלי ), השגתי ממשרד התחבורה את הנתונים הרשמיים הבאים, מעודכנים לינואר 2010: סך הכל מספר רכבי האספנות הפעילים (עם רישוי בתוקף) בישראל: 5,621 מתוכם: רכבים שיוצרו לפני 1960, כלומר עד וכולל 1959: 525 (9%) רכבים שיוצרו מ-1960 עד וכולל 1970: 1,455 (26%) רכבים שיוצרו מ-1971 והלאה: 3,621 (65%) הכתבה מתפרסת היום ב"גלובס", בעמודים 24-25 בחלק החדשות. כשתהיה גירסת און-ליין אוסיף לינק. רון פז
הודעה אחרונה מאת udi, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול הלכתי למשרד הרישוי כדי להעביר את האל קמינו לסטטוס אספנות, הפקידה אמרה לי שלא ניתן לעשות זאת כי בתוצר הרכב ברשיון רשום שונות ולא ניתן לזהות את הרכב, בדגם רשם GM, הסברתי לה שהתוצר הוא GM ויש טעות ברישום הרכב ברישיון, היא הבטיחה שתברר עבורי עם משרד הרישוי הראשי ותחזור אליי, הבוקר צילצלה ואמרה שלא ניתן לאתר בארכיון משרד הרישוי את הדגם לפי הנתונים של הרכב ועליי לגשת עם הרכב לעמדה מספר 1 על מנת שיזהו את הרכב . מישהו נתקל בדבר כזה פעם? יש רעיונות ללא עמדה 1? צור
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 6 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
בהמשך לשיפוץ המדחס שקיבלתי, הבחנתי כי גלגל הפלסטיק מכוסה במישחה כהה ודביקה שהיה ה"גריז" של הגלגל כמו כן בתוך הצלינדר ישנו גריז כזה שאוטם ומשמן את דפנות הצלינדר העשוי ממתכת, לציין כי קצה הבוכנה עשוי גומי ולכן חשוב שיהיה חומר כזה שאינו פוגע בחלקי פלסטיק וגומי. מישהו מבין חובבי השיפוץ והרכב יודע מה החומר הזה? - רן
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני חושב שזה הפרויקט הכי שאפתני שראיתי בארץ מבחינת עליות ,רמת שיפוץ ושיפור, לרכב שאינו פופלארי במיוחד מבחינת אפטרמארקט או פלטפורמת שיפורים. קישור לכל הפרויקט http://www.nsuprinz.com/lior/ http://www.youtube.com/watch?v=IX1RmNJoUqE דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.youtube.com/watch?v=bwN59ejkDS0 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-5 טורבו, -
-
היי נפגשנו היום התקבלתי בכייף במקום אצל בעל הבית *קיבלתי את אישורו לצלם \ להסריט מהאויר רק ללא פירסום של שם המקום (אכבד את בקשתו) החברים כבר מכירים ובכייף אסף וקובי תפסו "פוזה" על הדשא בשדה. לחיצה על תמונה- תגדיל למסך מלא לחיצה על הסרטון מהאויר ( באורך דקה ) כולל קול תיפתח אותו כל נתוני ההטסה בשטח היו קשים היום :כוון השמש ומיקום המטיס לארוע הדברים "נראים קלים" אך ממש לא ומצאתי את עצמי דיי בלחץ מטיס ומסתכל על הטיסן דרך ענפי העץ. כך שאני ממש "משתדל שתהנו" הורדתי איכות מהסרטון (במציאות הרבה הרבה יותר טוב) -אחרת הייתי צריך 5 שעות זמן להעלות אותו לרשת . הסרטון(לפתוח רמקולים) והתמונות ב: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1175991 …
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3835021,00.html מי מרים את הכפפה??? :lol: :lol:
הודעה אחרונה מאת DUKE2, -
שלום לכולם אני חדש ואני רוצה לקנות דיאן אשר כמה שנים לא עשו לה טסט מה מה מבחינת התשלומים וכל האגרות של הרכב הנל אם הוא עובר לבעלותי כמו כן היכן מוצאים חלקים חלפים וכל מה שקשור על מנת להשמיש אותו בחזרה
הודעה אחרונה מאת nati54, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מניח שחיפוש בפורום היה מצמצם את השאלות, אבל מאחר ואין הרבה, אשמח לקבל תשובה אחת מרוכזת ומעודכנת (אני יודע שהיו שינויים לאחרונה): 1. האם נכון להיום עושים לרכב אספנות טסט פעם בשנה? 2. האם צריך להביא לטסט אישור בלמים כמו ברכב מיושן 3. האם עלות רישוי שנתי (טסט) וביטוח לכל רכב אספנות הוא אותו מחיר? ללא התחשבות בנפח המנוע, גג נפתח, ג'יפ, אופנוע? 4. מהו נכון להיום התעריף (אם הוא אחיד) של רישוי וביטוח שנתי לרכב אספנות? 5. האם יש עלויות קבועות נוספות לרכב אספנות בנוסף לרישוי וביטוח? (השאלה היא רק לגבי עלויות קבועות) תודה לעוזרים,
הודעה אחרונה מאת חיים רז, -
-
עזרה בזיהוי
מאת ariebz- 2 תגובות
- 755 צפיות
חבר שלח לי תמונה איזה משאית זו?
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מצאתי תמונה יפה של חייל לגיון ירדני רוכב על מצ'לס בזמן מלחמת השחרור. עיון בתמונה מגלה שעל הכידון יש לא פחות משש ידיות שונות המחוברות לכבלים. מי יודע מה עושה כל ידית? פרסים יקרי ערך (באופן יחסי) יחולקו לפותרים נכונה. נמרוד
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 2 תגובות
- 802 צפיות
הסרטון הבא מראה מה אנחנו באמת מפסידים:
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
ניצחון פירוס
מאת רם מילון-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברי פורום יקרים, לצערי ביומיים האחרונים אנו עדים לתגובות "בעייתיות" בשירשורים הקשורים לירושלים. השירשור הרצאה במפגש מועדון החמש הירושלמי- 15.01.2010 - בית ההארחה הסקוטי שננעל עקב תגובות לא רציניות ולא מאפשר תגובה למי שרוצה להתייחס לגופו של נושא. והשירשור פרטי התקשרות עם אנטולי - פחח אומן מירושלים שהתגובות הילדותיות בו מבריחות את חברי הפורום שכבר מאסו בהתנהלות של הירושלמים. הייחס המזלזל והפוגעני של המגיבים משני צידי המתרס (רחוב דוד המלך) פשוט מגעיל, לצערי התמונות שפרסמתי של המפגש הירושלמי גרמו להצתת המלחמה ולא זו הכוונה. התוכנית לפרסם את צילום הוידאו של הרצאתו של אנטולי נגנזה מפאת החשש לתגובות לא הולמות שיפגעו באנשים לא מעורבים כפי שנעשה עד כה. מי …
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט למי שייכת המיני מיינור שהייתה באח הגדול ? מינימן
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש עסק שמייצר רדיאטורים לפי מידה באיזור חיפה וצפונה אני זקוק לרדיאטור לוולוו 121 שלי אולי משהו יודע מידות של הרדיאטור ? האים כדי להתאים לרכב רדיאטור מודרני מרכב אחר? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת AZRIEL, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש לשכור חיפושית לצורך הגעה לחתונה. שראל 050-5561209
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמה תמונות שצילמתי
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מפגש שישי צפון (נשר) 15-01-2010
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 11 תגובות
- 5 אלף צפיות
אני עומד לפני רכישה של רכב,שרשיונותיו מופקדים.הרכב אינו אספנות (בן 19).ולכן,אין אפשרות לבצע העברת בעלות ללא טסט. עד כאן הכל ידוע. השאלה היא: האם מספיק להעביר את הרכב במסלול בטסטים (בידיעה שהרכב יכשל)על מנת להעביר בעלות על הרכב. אודה לכם על תשובות וודאיות.
הודעה אחרונה מאת frik, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 938 צפיות
שלום לכולם חבר טוב שלי מחפש פורד מוסטאנג קברילוט קלאסית, לצורך צילומים ונסיעות ליום החתונה שלו. כמובן שבעל הרכב בלבד יהיה זה שינהג ברכב! וכל העניין מן הסתם יהיה בתשלום כמובן. מדובר באנשים שמבינים ומעריכים את המהות של הרכב, ומודעים היטב לערכו (מכל הבחינות) של רכב קלאסי, ולא סתם מחפשים "פוזה" או סתם חושבים שזה "אוטו יפה", כך שמובטח לבעל הרכב שלא יאונה לו כל רע. אשמח לתגובות בה"פ. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב, מפגש מועדון החמש בירושלים מתקיים כרגיל בין השעות 11:30- 16:00, בבית ההארחה הסקוטי (St. Andrew's Scottish Guest House ) , רחוב דוד רמז 1 בירושלים (מול תחנת הדלק של גן הפעמון). חברי מועדון החמש זכאים ל-10% הנחה בבית הקפה ובמסעדת בית ההארחה כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף! ביום שישי זה ,15.01, תתקיים בבית ההארחה הרצאה בנושא: "שיקום רכבים עתיקים": חלק ג'- "פירוק לפני שחזור" המרצה: מהנדס הרכב אנטולי מנדלביץ' ההרצאה תתחיל ב-12:45 ותימשך כ-45 דקות. הנכם מתבקשים להגיע בזמן. חברי מועדון החמש וחובבי הרכב הקלאסי והאספנות מוזמנים להיפגש ולהנות . לבירורים בנוגע למפגש ניתן לפנות לרכזים בטלפונים הבאים: יורם עוזרי- 7497394- …
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
השירשור ההיסטורי "רנו 4 כדאי?" שנפתח ב-2005 ע"י עופר (פרנסין), היה המשך ישיר לתוכניות של דני (עליזה) ושלי (לימונית) להקמת מועדון ישראלי לרנו 4 עוד מ 2002. הזמן עבר החברים התקבצו וסוף סוף במאי 2009 זה נולד. אמנם עברה רק חצי שנת פעילות, אבל היה לנו יבול יפה. שמונה וחצי רכבים. שמונה חברים. ארבע מפגשים. המון ידידים - מועדון הדה שבו (שהיה ההשראה שלנו), בעלי הצרפתיות שמגיעים למפגשים, מועדון החמש ועוד. אתר מועדון. ותוכניות רבות לעתיד. אז הנה תעוד וידאו של האירועים של 2009 והמשך פעילות פורה לשנת 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uipftLVQzYY דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't ha…
הודעה אחרונה מאת doren02, -
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם וסוף שבוע נעים ברצוני ליבא טמבון מקורי ,את הטמבון לא ניתן להשיג בארץ באף מקום רציתי לדעת האם יתכנו מעצורים ממשלתים ביבוא הטמבון ארצה? אשמח ואף אגמול לאדם שיכוון אותי בדרך הישר הרי זאת הדרך הכי טובה ברצוני לשלם מכס ולא לברוח ברצוני לעשות הכל בצורה החוקית ביותר,מה אני בתור אדם פרטי שמוכן להשקיע את הסכום צריך לעשות כדי לדעת שכאשר הטמבון יגיע לנמל אשדוד הוא יוכל להלקח משם ללא בעיות,יש להזכיר שהטמבון מקורי אך משומש מצב ממש טוב,מחיר השילוח+הקניה לא ממש מעניינים אותי, הדבר היחיד שאני פוחד ממנו לפני שאני לוחץ BUY באתר Ebay הוא מה מיקרה כשהטמבון ינחת בארץ הקודש תודה רבה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת tomi1975,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 441 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ezuf
- PASHUT
- flytomars
- CompL
- איציק נ.
- farkash7
- סולל הדרך
- שביט
- TomerP
- Liquidator
- amirtoar
- עדי-אל