רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
תהנו!!!
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
אירוח מועדון החמש בחוה"מ פסח המפגש יתקיים ביום שישי ה- 2 באפריל 2010 עדכון: הארוע יתקיים בתאריך המיועד. הארוע תוכנן במקום להתקיים בגן הלאומי באשקלון, אך מיקום זה נפסל מסיבות שאינן תלויות במועדון. הודעה בדבר מיקום המפגש תעודכן בהמשך. אחראי אירוע-דרור בריל- טל' 2776666- 050 בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
מלאגוטי 50
מאת שי אורן-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים לפני כמה ימים קיבלתי לידי טוסטוס מלאגוטי 50 . malaguti fifty למי שזוכר. הטוס טוס הזה הוא עם מנוע של morini franco הכלי הוא לדעתי מסוף שנות השבעים תחילת השמונים (היות ואני עוד לא נולדתי אז קשה לי לדעת)[] בכל אופן פירקתי אותו ועכשיו אני צריך למצוא לו בוכנה CDI וצלחות לקלאץ כי הן עייפות ניסיתי לחפש באינטרנט אבל זה פשוט לא אפשרי כאילו מישהו החליט למחוק את הכלי הזה מדפי ההיסטוריה (אולי בצדק) אז מי שיודע איפה אפשר להשיג או למי שיש חלקים לכלי כזה או איזה חלקים תחליפים מכלי אחר אפשר כן להשתמש אז בבקשה תנו יד לפרייקט נחמד תודה שי [email protected] למי שמתעניין הכלי נראה ככה רק עם כיסא ארוך ולא בודד
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 934 צפיות
מועדון סאאב חוגג את הצלת סאאב במפגש שיערך מחר, יום שישי בשעה 10:00 ליד אמת המים הרומית בקיסריה. המפגש תוכנן במקור בכותרת SAVE SAAB, ולאור ההתפתחות החשובה שחלה השבוע, הכותרת שונתה ל SAAB SAVED. כולם מוזמנים לחגוג עמנו. בברכה, אורן
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פרסומת לסובארו קופה משנת 89
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
ברצוני להמליץ לכל חובבי הרכבים הקלאסיים על ישראלי שחי בארה"ב שבמקצועו מאתר חלקי חילוף לרכבים חדשים וגם לענתיקות ושולחם לכל רחבי תבל.שמו שלמה ואני אתרתי בעזרתו בית הגה לקריזלר שנת 1959,שלא הצלחתי לאתר בכוחות עצמי.שלמה מקושר למחסנים של חלקי חילוף ודילרים ויכול גם לעזור באיתור רכבים מיוחדים וטיפול בהובלתם ושילוחם לארץ.הבחור עבד מולי וליוה את כל התהליך במקצועיות ובנאמנות שקשה למצוא בתחומו.המלצתי לו לפרסם מודעה ביד 2 ואכן הוא פרסמה אתמול במדור רכבי אספנות. לטובת המעונינים שמו שלמה והטלפון שלו 037228164 (לא טעות נמצא בארה"ב).
הודעה אחרונה מאת MODENA, -
- 23 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כמו שאתם יודעים גם בי חדרה רוח המיינור והחלטתי שאני רוצה להתחיל לשפץ אחת מעבר לפיצפקס של המנוע אז מצאתי לי מיני שנת 79 , זקנה , עם קמטים ושיער לבן והכי חשוב רישיונות כיאה למיני בת גילה יש גם ריקבונות אני מאמין שקצת יותר ממה שגלוי לעין הייתי רוצה המלצות לפחחים טובים שעוסקים גם בהתלאה , אנשים בעלי ניסיון , ואם יש חברי פורום שיודעים לעשות זאת לבד ומעוניינים לעזור( בתשלום או נדבה ) אשמח לשמוע דידי
הודעה אחרונה מאת yosi277, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים במסגרת התחלת היישורת האחרונה בפחחות הרכב אנו נתקלים בבעיה של הסרת הזפת הישנה מהיכן שרוססה. מדובר בתרסיס זפת ולא ביריעות זפת. מי יודע איזה חומר יעזור והיכן ניתן לרוכשו. תודה מנחם
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נתקלתי במושג sealbeams בנוגע לפנסים קדמיים לספיידר שלי,אני יודע שמדובר בדרישה כלשהי בארצות מסויימות אבל במה בדיוק מדובר. (הספיידר שלי אמריקאית במקור,האם יש sealbeams?). תודה.
הודעה אחרונה מאת חיים רז, -
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מחפש עסק שמייצר אטמים לפי הזמנה לראש מנוע תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 0 תגובות
- 638 צפיות
היום כשנכסתי לפחח באשדוד הרכב עמד שמה בצד . הרכב במצב נסיעה עם רשיונות מי שמעוניין בעוד פרטים שיוצר איתי קשר בפרטי.
הודעה אחרונה מאת ILANAS, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 659 צפיות
אני בטוח שנכתב בעבר על הנושא הנ"ל,אך מאחר ושאלתי מורכבת מקצת לא ידעתי איך לחפשו אז עמכם הסליחה. אני מעוניין לייבא רכב קלאסי לארץ,האם אני מחוייב לרשום אותו כרכב אספנות? חשבתי על פורשה 924 טורבו אירופאית.(אשמח גם לחוות דעת על טיפולים ברכב בארצנו) תודה והמשך יום נעים
הודעה אחרונה מאת elads, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
הרשת מלאה בפסי קישוט להדבקה בצידי הרכב אבל כולם (גם באי ביי) מניקל או יותר נכון בצבע ניקל. אף אחד לא מחזיק פסים שחורים מגומי או מפלסטיק. האם יש דרך להשיג כאלו דברים? אני זקוק לפסים ברוחב של 12-13 מ"מ. אשמח לכל רעיון או כיוון תודה
הודעה אחרונה מאת triumph, -
תהליך שיפוץ מיני מינור 1 2 3 4 6
מאת Sagie Keinan-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 79 תגובות
- 25.6 אלף צפיות
המיני נרכשה בשנת 2000 ולצערי נסעה מעט (כשנה ) וחיכתה לשיפוץ הרבה(תעשו חשבון ) היום סוף סוף אחרי שגמרתי להפשיט אותה העברתי אותה לפחח להמשך טיפול. בסה"כ המצב לא רע למעט מספר פיטריות (של אלו שגדלות ביער...) לא קטנות שרואים בתמונות. תמונות ועדכונים בהמשך... שגיא
הודעה אחרונה מאת קרמה, -
-
היי כולם, מי מעוניין להשתתף? השאלה כרגע היא עקרונית, תאריך ינתן מאוחר יותר. ניתן לשלוח לי גם הודעה בפרטי. הארוע לא יהיה תחרותי, בעיקר כיף ומצב רוח טוב. מובטחת הנאה ולימוד רב. מי שהשתתף בעבר יודע על מה אני מדבר.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עם סיום מלחה"ע השניה, החזירו היצרנים האמריקאיים את דגמי 1942 ליצור בשינויים קוסמטיים. זה הספיק על מנת למכור בכמויות מטורפות לציבור רעב לרכב - והותיר בידיהם די זמן לפתח מכוניות חדשות, שרובן יצאו ב-1949. החריגה היתה סטודיבייקר, שכבר ב-1947 הוציאה דגמים חדשים ומודרניים אשר השפיעו בעיצובם על כל התעשייה. כפועל יוצא, דגמי 1946, מהם יוצרו 19,275 יחידות בלבד - וכולן מדגם צ'מפיון - הפכו לנדירים מאד. הנה אחת מהן: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1946-STUDEBAKER-CHAMPION-S-T-CHEVY-FORD-DODGE-OLDS_W0QQitemZ170437051634QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item27aed704f2
הודעה אחרונה מאת 504L, -
אישור מעבדה
מאת kobi12345- 2 תגובות
- 721 צפיות
בעניין אופנוע בלי טסט 20 שנה, במשרד הרישוי ביקשו אישור מעבדה. למישו יש מושג איך עושים את התהליך? תודה רבה!!!
הודעה אחרונה מאת fantic84, -
רכב אספנות
מאת Chen_t- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 676 צפיות
שלום יש לי ג'פ סיקס שנת שמונים שעל-פי הרשיונות עלה לכביש בחודש אוגוסט 1980. אני מעוניין להפוך אותו לרכב אספנות, באתר של משרד הרישוי מופיעה ההגדרה הבאה: "רכב יכול להפוך לרכב אספנות כאשר מלאו 30 שנים משנת ייצורו", התקשרתי למשרד הרישוי על-מנת לברר מה הפרוצדורה והם הסבירו לי שאני יוכל להפוך את הרכב לאספנות רק באוגוסט מכיוון שרק אז לטענתם חלפו 30 למרות ששנת הייצור שמפיעה ברשיון היא 80, בקיצור אני לא מבין מה מגדיר את העניין, שנת הייצור או תאריך העלייה על הכביש, האם מישהו יודע מהיא בדיוק ההגדרה? שאלה נוספת היא כמה פעמים בשנה עובר רכב אספנות טסט? תודה ערב טוב חן
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן. אני מתאר לעצמי שפעם בכמה זמן איזה צעיר אספנות כמוני שם מודעה נוצצת כזאת, מתלהב מהתמונות ומחפש חיזוקים שבטח לא יגיעו אז מה אתם אומרים על האוטו הזה ? הוא לא מושלם ?!?! http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ford-Mustang-L-K-VIDEOS-1967-Ford-Mustang-Convertible-High-Quality-Restoration_W0QQitemZ270512141523QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item3efbc7b4d3 כדאי להביא אותו ? באיזה מחיר ? תודה לעונים הסבלנים
הודעה אחרונה מאת אבי שרייבר, -
- 1 תגובות
- 749 צפיות
לאוהבי אדם בלבד: בוקר טוב - רן
הודעה אחרונה מאת חיים רז, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי איש קשר באיטליה שדרכו אני מזמין חלקים לפיאג'ו Si שלי, לבחור יש אפשרות להשיג חלקים גם לאופנועים וקטנועים אחרים לא מובטח שיש לו כל מה שמחפשים אבל בינתיים אותי הוא לא איכזב. המחירים שלו טובים,גם לחלקים וגם למשלוח. האריזה פשוט מעולה ושומרת על החלקים היטב. אז כל מי שמחפש חלקים מוזמן לפנות אלי ואשמח לעזור. ערן
הודעה אחרונה מאת gluk, -
השכרת רכב לחתונה 1 2
מאת sofi280480- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 12.4 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב באזור באר שבע ליום צילומים(חתונה), רכבים מודל 50-60-70 שמורים ונראים טוב. מעוניינים נא ליצור קשר בטלפון: 052-8657655 אלון
הודעה אחרונה מאת dror999, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ערב טוב לכל החברים. לאחר שבוע סוער נפגשנו שוב החברים לעוד מפגש מהנה במזג אויר נעים. צפייה נעימה
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
המפגש הירושלמי
מאת oferbz- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יום שישי הגיע לאחר סידורים של בוקר אני מניע את הלארק ונוסע למפגש במלון הסקוטי אני מגיע ראשון אט אט מגיעים חברים ומכוניות נוספות חלקן ותיקות חלקן לא אנטולי מגיע והוא מרצה לנו על ציפוי רכב לפני צביעה שיוף וביקורת לפניי צביעה ,מפאת מיגבלויות הזמן ההרצאה היתה פחות זמן מהמקובל אך היא היתה מעניינת תוך ישיבה פנימית נוחה בחצר הפנימית של המלון הסקוטי.עוד לפני זה ישנו בחניה בשש החורפית המחממת משו וקיימנו שיחה מעניינת על רכבים ועוד
הודעה אחרונה מאת מאפיונר בחיפושית, -
- 6 תגובות
- 969 צפיות
מקדים את המאוחר. בשישי הקרוב המפגש יחזור ויתקיים בקפה לנדוור ליד תחנת הרכבת ברחובות. הפעם נרים... לחיים ולבני ל. ליום ההולדת. מי שרוצה לטעום עוגות ללא סוכר - מוזמן! ברכות לפי כללי הפורום - בשרשור המיועד באפסנאות. שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אין מצב בידית שמפעיל את משאבת המיים למגבים. איך מפעילים ?
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי היום אחה"צ ביד אליהו עבדתי קשה בשביל להציג את התמונות והסרטון . סרטון נהדר מגובה נמוך של המיפגש- חובה להדליק רמקולים. תהנו התמונות והסרטון ב: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1180411 וכן מותר לפרגן GUY
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 817 צפיות
מצאתי אצלי את שני הפנסים האלה: האחד בקלית אחורית והשני תאורה ללוחית מספר. על שניהם כתוב HELLA. אשמח לעזרה בזיהוי.
הודעה אחרונה מאת יעקב סימל, -
- 1 תגובות
- 950 צפיות
שלום רב, מפגש מועדון החמש בירושלים מתקיים כרגיל בין השעות 11:30- 16:00, בבית ההארחה הסקוטי (St. Andrew's Scottish Guest House ) , רחוב דוד רמז 1 בירושלים (מול תחנת הדלק של גן הפעמון). חברי מועדון החמש זכאים ל-10% הנחה בבית הקפה ובמסעדת בית ההארחה כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף! ביום שישי זה ,22.01, תתקיים בבית ההארחה הרצאת ההמשך בנושא: "שיקום רכבים עתיקים": חלק ג'- "פירוק לפני שחזור" המרצה: מהנדס הרכב אנטולי מנדלביץ' ההרצאה תתחיל ב-12:45 ותימשך כ-45 דקות. הנכם מתבקשים להגיע בזמן. חברי מועדון החמש וחובבי הרכב הקלאסי והאספנות מוזמנים להיפגש ולהנות . לבירורים בנוגע למפגש ניתן לפנות לרכזים בטלפונים הבאים: יורם עוזרי- 7497394- 050 אילן גורן- 5272562- 0…
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אזהרה-עשן צמיגים ורעש מנוע עלול לגרום לכאב ראש!
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 335 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Cycleman
- DanielGangsta
- chrono
- עדי-אל
- טויוטה סופרה
- mcshmupi
- itzik123
- Paprika-Metuka
- sperial
- גולדן191
- bjlb
- שחר 1