רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני פותח שרשור חדש במטרה להגיע למקורות חדשים שייבאו רכב אספנות בשלושת החודשים האחרונים (ולא להיבלע בתגובה מספר 200 באחד השרשורים הקיימים בנושא). הכתבה בגלובס נמצאת בשלבי גיבוש אחרונים - יש כבר מספיק מידע ומקורות בשביל לצאת בפרסום, ואתמול גם הופנו שאלות נוקבות בעניין לרשות המיסים. ולמרות זאת, כל סיפור נוסף יחזק את הטענה ויגביר את האפקט. אני מחפש סיפורים נוספים של נפגעי זלטין שיסכימו לחשוף מסמכים - חשבונית קנייה בחו"ל מול שומה בלתי פרופורציונאלית בישראל, בצירוף תמונה של הרכב שתמחיש את האבסורד. מי שלא ירצה להיחשף בשמו המלא - נוכל לציין רק ראשי תיבות או את שמו הפרטי. כמו כן אני מחפש עדות של מישהו שייבא רכב אספנות לפני הגל הנוכחי, כלומר לפני נובמבר - ושיוכל להעיד שבמקרה …
הודעה אחרונה מאת hemi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מי מרים את הכפפה? בבקשה לקבל חיסון טטנוס לפני: http://bringatrailer.com/2010/02/25/metal-skills-required-1961-sabra-project/
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
המנוע עבד יפה עגול. עישן מעט בהנעה בעיקר .ולאחר מכן כמעט ולא אכל קצת שמן בשבת האחרונה במהלך טיול שטח המנוע נחל לזרוק שמן דרך הנשם שנמצא על מכסה השסתומים הצידי בבלוק המנוע כמו כן יצא עשן לבן ממש כמו מיסוך מהאגזוז נראו סימני מים בשמן קצף לבן והמנוע התחמם פירקתי את הראש מנוע . לדעתי האטם ראש נראה שעשה את שלו. שפכתי נפט לתוך הצילינדרים לראות אם מחלחל. לאחר כ3 שעות הכל נעלם מה אתם אומרים ? רינגים ? אוברול? מישהו עזרה דחופה מישהו עם נסיון
הודעה אחרונה מאת guliano11, -
התחילו היום את העבודה על האוטו אז אני אשתדל לעדכן כמה שאוכל וכמובן גם בתמונות. עבודת הפחחות והצבע מבוצעת במוסך "דרך השטח" של ניר בן ארי, ואת הניפוחים עושה דורון (בעל האסקורט הצהובה באחד מהשרשורים). את כל עבודת המכונאות אני עושה,לא ברור כרגע על איזה מנוע אני הולך אבל זה יהיה משהו מעניין. תודה מראש לכל האנשים שעוזרים לי עם הפרויקט! חג שמח לכולם!!
הודעה אחרונה מאת רפי שטח, -
- 6 תגובות
- 886 צפיות
הטסט לרכבי מסתיים בתחילת מרס 2010 {לאחר חצי שנה} לא קיבלתי רישיון רכב לחידוש בדואר,האם החוק החדש חל עליו {כל שנה}? אם לא איך משיגים טופס חדש ? תודה!!
הודעה אחרונה מאת OXBOW, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום, בגשם סוער ניגשתי למכון הרישוי עם הנסיכה שלי. נפלתי על בוחן צעיר שבדק לנסיכה בציציות...כמו שהרבה זמן לא בדקו לה... אבל לא יעזור לכולם שום דבר, הנסיכה יצאה כמו גדולה ... רטובה עד שד עצמותיה...אבל עם רישוי לשנה וחודש
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מוכרים פה באיביי אחת אותה שנה (1951) : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1951-Lincoln-Cosmopolitan-Hot-Rod-Lead-Sled-Barn-Find_W0QQitemZ180473366004QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item2a050d05f4 אין הרבה הבדל מהגירסא הנשיאותית (כמו זו שעומדת במכון ויצמן). קצת האריכו אותה בכמה סנטימטרים וחלונות משוריינים. יצא לי לראות את הרכב של ויצמן עשרות פעמים. פשוט מרשים והוא במצב מ-ד-ה-י-ם !! הנה הקישור לתמונות של הרכב של הנשיא הראשון שנמצא במכון ויצמן למדע ברחובות: http://www.flickr.com/photos/razfamily/2954766440/in/photostream/
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים, יש לנו במשפחה דודג' דארט שנת 1974 שעומדת בחניה 15 שנה ללא תזוזה, אנחנו רוצים להחזיר אותה לשימוש,2 שאלות: א.האם צריך לשלם טסט על כל ה15 שנה? ב. מה לדעתכם צריך לתקן אחרי 15 שנה שהרכב עמד ללא תזוזה,או שאפשר פשוט לנקות צינורות,להתניע וליסוע?
הודעה אחרונה מאת גרנות, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4713/1647413&m=1&mid=85731
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בתחילת שנות התשעים הייתה בבעולתי טריומף ספיטפייר כחולה שנת 1971 מס' רישוי 693-633 . המכונית שימשה אותי באופן יומי יומי בהיותי סטודנט. מכרתי אותה לבחור תל אביבי ומאז נעלמו עקבותיה, למעט צילום אחד באלבום העשור (עמ' 84). לא נתקלתי בה במהלך השנים באף מפגש, ולא בשום צילום ממפגשים ברחבי הארץ. סתם מתוך סקרנות, מעניין אותי לדעת האם היא שרדה עד היום, ואם כן מה מצבה. אודה לכל מי שיודע משהו אודותיה. אלון
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
שער דולר חדש
מאת דני לוי- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האם ידוע לכם שיש לחברות הספנות והשינוע שער "דולר שקל" שונה מהשער הגבוה ביותר בבנק מסחרי? האם זה חוקי? אני זוכר שבזמנו לסוכני הנסיעות היה שער דולרי גבוה יותר מהבנקים והעניין בוטל על פניו כל מי שמביא מכונית אספנות משלם יקר יותר לחברת ההובלה מה דעתכם? דני לוי
הודעה אחרונה מאת gidisegall, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
המפגש היום היה באווירה אביבית
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תהנו!!
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 5 תגובות
- 987 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3852759,00.html
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
שלום לכולם היום ניגשתי לטסט, להלן התוצאות - כיוון גלגלים, נזילת שמן מנוע - עד כאן הכל מובן אבל בנוסף לאלה בגלל שגלגלי הרכב (12/165) - מידה סטנדרטית, 'חורגים' מהבודי נתבקשתי גם לשים ARCH WHEEL - מין חישוקים (מצורפת תמונה) השאלה שלי היא עד כמה באמת מותר לגלגלים לחרוג מהבודי?! האם סתם הכניסו אותי להוצאות? ומאיפה משיגים את הנ"ל חוץ מבחו"ל?
הודעה אחרונה מאת YONA777, -
הגיע אתמול הודעה ממועדון ה5 שמי שרוצה יכול להעביר פרטים של רכבו לצורך תערוכת אוטומוטר בפסח תמורת תצוגת הרכב יקבל כל אחד 300 ש"ח עם כל הכבוד למארגני התערוכה אשר עושים מיליוני שקלים על התערוכה (בדוק) הגיע הזמן שאנו בעלי הרכבים נקבל סכום רציני בגין התצוגה , הרי השקענו עשרות אלפי ואפילו מאות שקלים על שיפוץ הרכב שלא נדבר על הקניה שלו.לא מדובר פה על תרומה לקהילה. אנו מהווים אטרקציה בתערוכה. אין שום סיבה שיקנו אותנו בעד 40 ליטר דלק. אני קורא לכל החברים לא הגיש שום רכב עד אשר נקבל מחיר סביר עבור התצוגה מדובר לפחות על 1500 ש"ח ליום מינמום לרכב.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
- 1 תגובות
- 792 צפיות
http://www.acclassiccars.com/
הודעה אחרונה מאת מעוז, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למעוניין : http://houston.craigslist.org/cto/1609471699.html בהצלחה
הודעה אחרונה מאת צביקה הג'ינג'י, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אתמול קניתי ב ACE כיסוי חיצוני לרכב.נראה מעולה,ומונח היטב על הרכב.לפי היצרן,מתאים לכל עונות השנה,אולי,אך במחיר שקניתי 99.99 ש"ח,במקום 225 ש"ח,שווה.לידעתכם.
הודעה אחרונה מאת dts2, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, רכשתי לפני מספר חודשים מיצובישי לנסר סטיישן 89, סיימתי לבצע יישור קו יסודי ברכב שכולל חצי אובראול למנוע, שיפוץ קרבורטור אצל צביקה, ניקוי מערכת המיים ומעבר לשימוש במיים ירוקים, ועוד. כעת אני רוצה לפנות לנושא הבא - "חווית נסיעה שקטה יותר". לאחר קריאה עננינית בפורומים השונים, יצאתי די מבולבל, יש המון המלצות על שימוש בחומרים שונים, כמו "סקונד סקין", "פלציב" ו"דיינאמט", אך הרוב המוחלט עוסק בבידוד על מנת להשיג סאונד טוב יותר. (זו לא המטרה שלי). מטרתי היא כזו: אני מעוניין לבטל, עד כמה שניתן, רעשים המגיעים מתא המנוע. יש לציין שלא קיים במכסה המנוע לבד לבידוד חום ורעש. כמו כן אני מעוניין להשקיט רעשים חיצוניים, רוח צד ורעשי דרך. כל זאת אני מעוניין לעשות באופן עצמ…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 855 צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1981-DMC-DELOREAN-ALL-ORIGNAL-MINT-CONDITION_W0QQitemZ180472957427QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item2a0506c9f3 דלוריין , כמו בסרט חזרה לעתיד ... חיצונית נראה מהמם. ירון
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מסתבר שהגולף שלי (למי שלא זוכר קבריולט 1984) הונמכה והוקשחה, דהיינו הנסיעה עליה כיפית מאוד רק אם הכביש נמצא באירופה בארץ על כבישי מע"צ הרכב כמעט מתפרק... אני רוצה להחזיר עטרה ליושנה ולהרכיב לרכב קפיצים ואולי אצטרך גם בולמים מקוריים, כמו שהיו לה כשהיא יצאה מהמפעל בגרמניה ושהנסיעה תהיה נוחה ונעימה. מי יוכל לעזור עם כיוון של איפה ניתן למצוא כאלו קפיצים/בולמים, כל מה שמפורסם ברשת לגולף הזו אלו קפיצים להנמכה ולא בא לי כאלו, אני מעדיף נוחות נסיעה על פני ביצועים שמתאימים למסלול ראלי. הבודי של הרכב הוא דור ראשון האם אלו אותם קפיצים של דור 2?
הודעה אחרונה מאת zeuse, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
לילה טוב לכולם, יש לי רכב אספנות, הטסט נגמר ב 23/02/2010. בדרך כלל שולחים את חידוש הרישיון כחודש וחצי לפני המועד, אני לא קיבלתי כלום. ב 22/01/2010 שילמתי את האגרה באינטרנט. רשום באתר, שהרישיון המשולם צריך להגיע תוך 7 ימים אחרי התשלום. לא הגיע כלום. התקשרתי למוקד טלפוני 5678*, אמרו שיתנו הוראה דחופה, ויגיע תוך כמה ימים. לא הגיע כלום. לפני שבוע התקשרתי שוב, אותו סיפור, לא הגיע. הכתובת, שרשומה אצלם, היא הכתובת הנכונה שלי. מה ניתן לעשות, אין לי כל כך אפשרות לגשת פיזית למשרד הרישוי, בשעות שהם עובדים. תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפעמים צריך ואפשר לומר מילה טובה אז רציתי להודות לצוות המסור והמקצועי ממוסך קובלנץ דני ונתי שהם פשוט נפלאים! עושים מלאכת קודש בכל מה שקשור לטיפול מכאני ברכבי אספנות . נותנים באמת את כל הלב והנשמה , דואגים שהכל יהיה בסדר והמחירים באמת הוגנים. אז דני ונתי תודה רבה רבה על הטיפול המסור. מהיום שבאתי אליכם לפני 3 -4 שנים עם ה 127 כשהייתה כמעט ללא מנוע אפשר לומר שהשקעתם באמת מעל ומעבר ועם המון סבלנות ונשמה , וגם היום בטיפולים השוטפים , בתיקונים , ובתור אחד שמכיר לא מעט מוסכים אתם באמת מוסך יחיד ומיוחד. אז פשוט תודה ! אני ממליץ מאד לכל מי שמחפש מוסך אמין מקצועי הוגן וישר לרכבי אספנות בכלל ורכבי אספנות איטלקים בפרט לגשת אליהם! "מוסך קובלנץ" , מגר…
הודעה אחרונה מאת nko, -
- 3 תגובות
- 888 צפיות
שלום לכולם ברשותי גיפ ישן שלמעשה הוא ללא בעלים - אני רוצה "להלבין" אותו ולעשות לו רישיון. השאלה היא מה עלי לעשות. אני יודע שנעשו דברים כאלה ואשמח מאוד למידע תודה
הודעה אחרונה מאת fj40, -
ביקור במוזיאון
מאת Avram- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 770 צפיות
אמנם זה לא תחליף לדבר האמיתי. אבל זה הכי קרוב שיש: http://www.360cities.net/image/meilenwerk-unten
העברת בעלות
מאת קרמה-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמה זמן לוקח למחשבי בדואר להתעדכן ממחשבי משרד הרישוי ?הרכב עבר טסט יום חמישי ועדיין אי אפשר לעשות העברת בעלות?{אין שיעבודים ועיקולים ואין חסימה במשרד התחבורה} לעונים מניסיון תודה
הודעה אחרונה מאת קרמה, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יכול לעזור לי ביעוץ בקשר לקרבורטור של גיפ cj b3 איזה סוג מתאים לו יש לציין שקיים בגיפ ראש מנוע שטוח
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
אנפילד
מאת omersianto- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, לפני יומיים קיבלתי את אישור הייבוא לו חיכתי קרוב לחודשיים ורציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור עם הדברים הבאים: 1.חברת ביטוח איתה אני יכול לבטח רכב אספנות(שנת 64) 2.מוסך שמטפל ברויאל אנפילד 3.מה הפרוצדורה במשרד הרישוי אחרי שאני משחרר את האופנוע מהמכס(אלו מסמכים צריך להמציא,לאן הולכים ועם מי מדברים). תודה רבה, עומר.
הודעה אחרונה מאת Gregos, -
זהוי רכב ומקום 1 2
מאת A900- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו יודע מהו הרכב הסטיישן הלבן שמופיע בתמונה מאחורי הברנדה? היכן צולמה התמונה? מישהו יודע? ושמתם לב שבתמונה שזה נראה כאילו הם נוסעים לתנועה נגדית?
הודעה אחרונה מאת Cadillac58,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 434 אורחים (הצג רשימה מלאה)