רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני זוכר את הרכב הזה במצב אחר לגמרי, היום בביקור אצל סבתי היקרה שתחיה בעזרת השם נדהמתי לגלות איך הבנאדם פשוט שיפץ אותה מקצה לקצה. אני כמעט בטוח שאתם מכירים את הבחור. אני התאהבתי. *אם בעל הרכב רואה את השרשור וזה מפריע, אבקש למחוק את השרשור והתמונות. תודה. הנה התמונות של היפהפיה:
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 677 צפיות
היי לאחרונה הגיע לידינו רכב מסוג international scout ii שנת שישים ומשהו בכל מקרה חוץ מזה שהוא מושלם לגמרי בפנים אה כן וגיר אין לנו מנוע ועוד מני חלקים יש לכם מושג איפה והיכן אם בכלל תודה מראש
הודעה אחרונה מאת border, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם נפתחה קבוצה חדשה למפעל גלונומטה לציפוי מתכות, שחלקכם בוודאי מכירים בקבוצה תוכלו להעלות תמונות של חלקים שעשיתם שם, להתרשם מעבודות, וליצור קשר לשימושכם http://www.facebook.com/pages/Tel-Aviv-Yafo-Israel/glwnwmth-ypwy-mtkwt/363253924412#!/pages/Tel-Aviv-Yafo-Israel/glwnwmth-ypwy-mtkwt/363253924412 ** מנהלים, אם יש משהו פסול בהודעה זו, מחיקתכם תתקבל בהבנה. תודה וסליחה מראש
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בעוד כשנתיים, נראה את מה שמכונה בינתיים כ'טויובארו', מכונית קופה קומפקטית עם הנעה אחורית ומנוע בוקסר, שתיוצר ע"י סובארו עבורם ועבור בעל הבית הנוכחי, טויוטה. טרם ידוע האם שתי הגרסאות תשווקנה במקביל בכל העולם(רוב הסיכויים שלא) אך בכל מקרה, יש למה לחכות! התצלום דלהלן מציג את אבטיפוס המכונית החדשה מלפנים, מימינה הקורולה AE86 של שנות השמונים, אמה הרוחנית(והקורולה האחרונה עם הנעה אחורית). מאחור נמצא את הסופרה הכוחנית(הדור האחרון) ומשמאל את הסליקה 4X4 טורבו מהדור שלא שווק בישראל(הדור שלפניו שווק כאן בזכות עסקה בין יוניון מוטורס למפעל הפיס. מכונית נהדרת שמאד אהבתי בשעתו).
הודעה אחרונה מאת גרנות, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם.אתמול,8.3.10 בשעה 14.00 עגנה בנמל חיפה אוניית צים שהביאה לארץ את "הנסיכה" (כמו שביתי הגדירה אותה).איך עלי להערך ? מה סדר הפעולות הנכון לבצע ? לקחת כסף ? כמה לקחת ? לשלם ? לשחרר באותו יום ? למי יש עוד לשלם חוץ מהמכס ? חייב לומר לכם שאין לי מושג ירוק לאן אני הולך.(וזה לא קורה לי הרבה)ואם אני משחרר,להזמין גרר ?יוצא בנסיעה בנסיעה ? כל הערה,וטיפ התקבלו בברכה.תודה לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 3 תגובות
- 924 צפיות
יכול להיות שדובר כאן כבר לא מעט על הנושא הזה,אבל בחיפוש מקיף בפורום לא מצאתי תשובה חדש משמעית כיצד לפתור את בעיית הפיצוצים והסדקים,חוץ מלהחליף דשבורד שלם,שזה סיפור מורכב וגם יקר. ראיתי הלחמות ראיתי פילטרים של סיגריות ועוד דברים הזויים. האומנם לא הומצא שום חומר מספיק טוב שיעשה את העבודה? אנחנו בשנת 2010 האם יתכן? מדובר על החלקים הרכים שיש מתחתיהם ספוג וגם על חלקי הפלסטיק. למישהו יש רעיון בקרב האספנים והמשפצים?
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 18 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
בבקשה ממי שעשה את זה והצליח לו... הפורשה שלי סבלה מבעיית התחממות ארוכה, והתגלה שקולר השמן הקדמי היה סתום. הקולר פורק, הושרה בחומרים ללילה ונשטף למחרת. אחרי ההרכבה על הרכב היה שינוי מינורי (אפשר להרגיש בו טיפה חום בחלק העליון אחרי שקודם הוא היה קר כקרח) גם שינוי מינורי בטמפרטורה, אבל ברור לי שהוא עדיין מאוד סתום ומלא בג'יפה. מה עושים עכשיו? המכונאי המאוד מוערך שלי ממליץ לא לפרק את הקולר עצמו ולעשות ניקוי יסודי, לטענתו זה לא יהיה מוצלח ואחר כך הוא יאבד לחץ וידלוף. ממחקר קטן שעשיתי בפורומים בחו"ל, ראיתי שהוא יודע על מה הוא מדבר. האם מישהו כאן מכיר שיטה או בעל מקצוע שעשה דבר כזה ויצא טוב? אשמח לדעת אולי יש איזו דרך לעשות את זה לפני שאני נאלץ להזמין קו…
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הגעתי למפגש במצב רוח טוב במיוחד. קראתי בבית על תולדות הג'יפ וראיתי תמונה שלו מטפס על מדרגות בניין הקפיטול, בוושינגטון.... בשבילי, לא צריך יותר מזה...:roll: כמובן שהגעתי במהירות עד למעלה, אבל ירדתי מעט, בחזרה, בשביל הבטיחות. ועמד שם אחד הנינים של הג'יפ שלי כשחיוך על גרילו...
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נפתח מגרש מכוניות חדש באשדוד באזור תעשייה מול אורנג' ועומדת למכירה שם מוסטנג 67 צבע קרם משופצת מחודשת פשוט לבכות איזה רכב אז לכל המתעניינים בנדירה ,מישהו יודע מה המחירון של אוטו כזה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ללא מילים !!
הודעה אחרונה מאת erez59, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 26 תגובות
- 4 אלף צפיות
החלטתם לייבא רכב אספנות באופן אישי. קיבלתם רישיון ייבוא, מצאתם חברת שילוח, אתם ממתינים בקוצר רוח לכלה בארץ. ועכשיו מגיע הרגע לו חיכתם. שיחרור הרכב. יומן זה נכתב באופן קצר וקולח כמדריך לייבואן החובב המתחיל. לא מיועד לבעלי לב חלש או בעלי פוביה מהבירוקטיה הישראלית. נכתב לאחר נסיון אישי משחרור רכב לפני מספר ימים בנמל חיפה. שלב א' לברר היכן נמצאת המכולה ומתי פורקים אותה. לשם כך עליכם להצטייד בשני נתונים. מספר מכולה ושם האניה כולל מספר שיט. כל עוד האניה בים. ניתן להתעדכן באתר של צים. כשהיא מגיעה לנמל. ניתן לעכוב אחרי מיקום המכולה והסטטוס שלה באתר של הנמל. אל תמתינו שחברת השילוח תיידע אתכם. הם ייתנו לכם תאריך שהוא הערכה בלבד. הנסיון שלי העלה כי מועד זה השתנה …
הודעה אחרונה מאת shmil, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראובן, נראה כי הגיעו ימי הזוהר. כעת הסתיימו התירוצים, תתחיל לארגן מירוצים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3860542,00.html יום טוב אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 2 תגובות
- 791 צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300405394921&viewitem=
הודעה אחרונה מאת צביקה הג'ינג'י, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 939 צפיות
ביום חמישי בלילה אני עולה על מטוס ומבקר את הבת שלי בבוסטון. אשוב ב 21 לחודש כך שרז וחן יהיו הכתובת לכל התיסכולים, הטענות והמענות, אם יש. אני מתכנן לבקר במוזיאון ענתיקות אחד לפחות. אחלוק רשמים. בייייי
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
מועדון החמש קפה ומצב רוח לשבת בבוקר ברופין- 06.03.10 מפגש שבת בבוקר בחניית תחנת דלק 'פז' שבצומת רופין (צומת רופין נמצאת 2-3 ק"מ צפונית לצומת בית ליד) המפגש מתקיים בין השעות 10:00-13:00. לחברי מועדון החמש ניתנת הנחה של 10% על כל קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון. המפגש פתוח לקהל הרחב! בברכה, סמדר- מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת idannn_996, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קצת תמונות של יפניות עתיקות מדהימות! תהנו! http://www.sciencebastards.com/?p=11
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום (ששי) אחה"צ, איל עובדיה ואני עשינו סבב רג'קטים לקראת ההשקה. לא פשוט להכין אוטובוס וגילינו שיש עוד הרבה לעשות והנה עבדכם הנאמן בודק את תא המנוע...
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מחפש צמיגים.
מאת orinoko- 2 תגובות
- 668 צפיות
היכן אפשר להשיג בארץ צמיג גודייר,או גודריץ,במידות 60/15 / 205.215.225 .(3 מידות) על דופן הצמיג חייב להיות כיתוב בצבע לבן.הצמיג הולך למוסטנג 65. (4 צמיגים).תודה למשיבים
הודעה אחרונה מאת nir52, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב , אמנם לא מדובר ברכב אספנות , אבל נתקלתי בבעייה מרגיז מאוד . קניתי הונדה אקורד מודל 86 . כמובן שהרכב הוא ביבוא אישי . אחרי הרכישה ניגשתי לעשות טסט (רשיונות הופשרו וקיבלתי אישור של 48 שעות לנוע) , כמובן שבטסט ביקשו ממני ביטוח חובה . העניין הוא שאין לי ביטוח חובה , להלן הסיפור : פניתי לסוכן הביטוח שלי , מסרתי לו את את פרטי הרכב (הונדה אקורד ,מנוע 2000 , מודל 86 , מספר רישוי ,האצ'בק וכו' וכו' ) , אחרי בירור קצר הוא מסר לי שאין קוד דגם לרכב ולכן אין אופציה לעשות לו ביטוח כרגע ומסר לי את מפסר הטלפון של יצחק לוי (שמאות). מסתבר שיצחק לוי הם היחידים בארץ שרשאים לתת קוד דגם לרכב . התקשרתי אליהם ובטלפון נמסר לי שגם אם אי פעם ניתן קוד דגם לרכב , אז הוא …
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמה זמן מרגע ביצוע ה"טסט" (רישוי) בפועל והנפקת רישיון הרכב הקבוע יש לך זמן נשימה עד לטסט הבא? אז זה אמור להיות שנה אבל הפלא ופלא, זה יכול לנוע מחודש ועד שנה ובכך קיבלת את ברכת כוהני משרד הרישוי:"WELCOM TO ISRAEL" ושיהיה לך NICE DAY כי לך תדע מה עוד הם מבשלים שם במשרד. רכב שלי עבר טסט בתחילת חודש מרץ ש"ז ותוקפו....לסוף חודש יוני ש"ז - 4 חדשים סה"כ, פחות מרכב מיושן שעובר טסט כל 6 חדשים והרכב שלי, מה זה מיושן....שנת 2009!!! רכב אספנות של חבר קרוב (שעובר כעת סדרת התקפי לב קצרים בגין טמטום אחר של המשרד) קיבל דווקא "מי שבירך" משופר ותוקף הרישוי של הרכב שלו (אספנות) ל....חודש אחד בלבד!!! הרכב אמנם צרפתי אבל למה צריך לאכול צפרדעים? לא משנה אם חתול(כץ) או איש י…
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אח שלי חושב לקנות רכב אספנות יבוא מחו"ל .. עכשב אני לא מבין מה ההבדל בין רכב אספנות לרכב רגיל!! דבר שני אח שלי חושב לקנות מוסטנג 67 fastback או mucsle car מהישנות .. כמה זה יעלה לו לקנות את המכונית? וגם כמה בערך סה"כ יעלה לו לתשלום יבוא ,טסט ,ביטוח וכו' ... אני מכווה שתענו לי כי זה חשוב! תודה לכם!
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 37 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
השקה בירושלים והכרזה על מיסוד המפגש בתאריך 05.03.10 תתקיים השקת רכב נדיר מסוגו בעולם- הורסט אולדס קבריולט 72 HURST OLDS CABRIOLET 72 , ששיפץ חבר המועדון קנת צבי מרש. (התמונה להמחשה בלבד) במפגש זה יוכרז על מיסוד המפגש הירושלמי של מועדון החמש. האירוע יתקיים במקום המפגש בירושלים ,בשעה 13:00 בצוהריים , בבית ההארחה הסקוטי, רחוב דוד רמז 1 בירושלים (מול תחנת הדלק של גן הפעמון) והוזמן אליו ראש עיריית ירושלים מר ניר ברקת. מפגש מועדון החמש בירושלים מתקיים כרגיל בין השעות 11:30- 16:00. במפגש מתקיימות מדי פעם הרצאות בנושא שיקום ושחזור רכבי אספנות, בשעה 12:45 בצוהריים. חברי מועדון החמש זכאים ל- 10% הנחה בבית הקפה ובמ…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש פיאט 131, כדי לפרק ממנה מסרק הגה עם תושבות. מישהו יודע על איזה מגרש פירוקים שעוד עומדת בו אחת כזו במקרה ?
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תערוכת רכבים בפסטיבל מאירים את הנגב לחברי המועדון שלום רב, המעוניינים להשתתף בתערוכת פסטיבל 'מאירים את הנגב' בבאר שבע ב-31.03.10 (בקובץ המצ"ב), מתבקשים להירשם בדחיפות במשרד המועדון טלפונית או במייל עד יום ה', 11.03. יש למסור את פרטי החבר, סוג הרכב ושנת ייצור . חובה לשלוח תמונה במייל! לבירורים ניתן לפנות גם אל אחראי האירוע דרור בריל בטל' 2776666- 050. בברכה, סמדר- מועדון החמש טל' 7318818- 03. תערוכת רכבים בפסטיבל מאירים את הנגב ב-31.3.doc
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
החורף הגיע..... יש למישהו טריק להעלמת האדים המצטברים על השמשה, חוץ מלהפעיל חימום? שמעתי פעם משהו על מגבת רטובה או משהו כזה
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
היי לכולם - לאחרונה המחלה החלה שוב לעבוד. אין מה לעשות - כל היום עבודה, משפחה ואין מזור לנשמה... אז אחרי שאשתי הודיעה לי ש"הוא נראה כמו רכב של עניים, הצורה מכוערת, הוא לא בטוח, אל תעיז לקנות אותו, תפרגן לעצמך משהו יקר בהרבה אבל עם שיק" היה ברור שאני אקנה אותו... אז קבלו אותה - גולף קבריולט שנת 1986, יבוא אישי מגרמניה, בצבע חום מטאלי עם גג בהיר. תמונות יהיו בהמשך. מה שניתן לומר הוא שדי הגשמתי חלום, אחרי שכמעט סגרתי על הרכב של דורון מהפורום (התחרט. חבל. אולי בגלגול הבא...) ראיתי ביד2 גולף למכירה באור עקיבא שהיתה מפורסמת זמן רב ופשוט הרגשתי שאני חייב לגאול אותה. אז ביום שישי האחרון נסעתי ברכבת ואחרי 10 דקות מההגעה הייתי כבר בדרך חזרה לחיפה. מה אומר? נ…
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
גם אני ולפחות עוד שניים לא קיבלנו את חידוש הרישיון בזמן האחרון. פניתי לגורם המתעסק בנושא במחלקת המיחשוב במשרד התחבורה והיא ביקשה לדעת (לצורך עזרה בחיפוש הבעיה) אם עוד רישיונות לא הגיעו בחודשים ינואר - פברואר.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
לחברי מועדון החמש בסימן הטעם הטוב שנשאר לכולנו מן האירוע בקניון, אני מציעה לכם להמשיך את הקשר המיוחד בין חברי מועדון ה-5 לאלו"ט, באמצעות רכישה כתרומה,של ההגדה המעוטרת בציורי הילדים האוטיסטים, כשי לפסח לחברים/עובדים/לקוחות/ספקים עם לוגו וברכה של עסקי החברים, על גב הכריכה הקדמית של ההגדה. (אפשר גם ברכה לאלו"ט...) הרכישה מוכרת כתרומה לצורכי מס- הכנסה. יום טוב, מיכל גזית אגף פיתוח משאבים אלו"ט-אגודה לאומית לילדים אוטיסטים. טל. 03-5718188 שלוחה 353 נייד. 052-3272924 מייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
חידת זיהוי
מאת Laurence- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
על איזה רכב נשען הילד?
הודעה אחרונה מאת Joaozz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לאחרונה נתקלתי במנוע כזה לגולף משנות ה 80 המקדמות. תכל,ס אני לא יודע עליו כלום חוץ מזה שפולקסוואגן השתמשו בו בדגם מיוחד שנקרא s 16 שבא לפני יציאת הגולף 16 שסתומים. ניסיתי למצא אינפורמציה לגביו ולא מצאתי יותר מידי. מישהו יודע? במה מדובר? איזה שינויים היו בו לעומת מנוע ה ג'י טי איי הרגיל? תודה לעונים ושבוע טוב איתן
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 832 אורחים (הצג רשימה מלאה)