Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה שואל שאלות מאד ספציפיות אבל יש בעייה אחת, מעט מאד רכב פורשה יש מהשנתונים

האלה, ופחות אנשים שמכירים אותם בצורה יסודית.

ההמלצה שלי נסה בפורום של פורשה בחו"ל אין סיבה שבמקומות אלה המומחים באמת

ידעו לספק לך את התשובות לשאלות שאתה מבקש, למדתי לדעת שדווקא בארה"ב

ניתן למצוא תשובות וחלקים מיצור מקומי כימעט לכל סוגי הרכב, ובמיוחד לפורשה.

בהצלחה-רן

למדת נכון ! והרבה גולשים אינם מנצלים את המידע הרב הזה לתועלתם.

חבל

פורסם

חסרים מעט פרטים על הדגם הספציפי והאם המצנן מקורי(מעבר לעובדה שזה 911) הדרך למצנן ברוב הדגמים המקוריים עוברת דרך טרמוסטט שדואג למעקף המצנן כל עוד השמן קר, יתכן והטרמוסטט תקוע זאת תופעה ידועה, במקור הטרמוסטט ממוקם לפני הגלגל האחורי הימני

טל

פורסם

אני לא מכיר את המערכת בפורשה שלך אבל מכיר טוב טוב מערכות עם מצנני שמן למדחסי קירור.

נתחיל מזה שאכן יש טרמוסטט או יותר נכון ברז תלת דרכי מבוקר טמפרטורה שדואג לעקוף את המצנן במידה והשמן קר בדיוק כמו שציין טל מעליי, רק כאשר השמן מתחמם לטמפרטורה ההתחלתית הברז נפתח ומאפשר מעבר למצנן שמן לצורך צינונו, שמן קר מדיי אינו מספיק צמיג ושמן חם מדיי מאבד מתכונותיו.

לגבי המצנן עצמו, ניתן בוודאות לייצר מצנן שמן חדש כאן בארץ לפי אותם נתונים של המצנן שלך, יש לך מספר יצרני סוללות כאן בארץ כגון משיח- באזוה"ת בנתניה, סודקביץ- במרכז, פתן- שאני לא בטוח במיקום הגיאוגרפי שלו ועוד שיודעים וגם מייצרים מצנני שמן לתעשייה, אני בטוח שאין במצנן של הפורשה שום דבר מיוחד מעבר לצינורות וצלעות קירור.

אני גם בטוח שעלות הייצור של כזה מצנן, בלי החותמת של פורשה עליו תהיה הרבה יותר זולה...

חוצמיזה שתקנה כחול לבן

בהצלחה

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

שוב תודה.

הדגם הספציפי הוא 911 s שנת 1977, מנוע 2.7

בדגם הספציפי לא היה במקור קולר כזה, הם התחילו בקרארה ופורשה אימצו את הפתרון בשנת 84 (אם אני לא טועה) בכל הדגמים האחרים היו אפגריידס חשובים מאוד שחלק מהאנשים עשו עם חלקים שבאו במקור לקארארה כגון מותחנים משופרים ומכסאות שסתומים טובים יותר. אחד מהשיפורים הללו היה להוסיף קולר שמן קדמי (שוב, כמו בקאראה) ולשמחתי הרכב שלי הגיע מארה"ב עם כל השיפורים הללו כולל הקולר.

בשנים הללו הקולרים שהוסיפו הם מוצרי אפטרמרקט שבאו כקיט, כך גם אצלי. זו לא מערכת מקורית של פורשה, קצת בדומה למזגנים שהוסיפו בארה"ב ע"י הסוכנים המקומיים ל 911 ולמרצדס פגודה שגם הם לא מקוריים אלא נבנו במיוחד והוספו ע"י הסוכנים המקומיים.

מאחר וכך, הקולר לא של פורשה, בית התרמוסטט כן. אגב, התרמוסטט היה הדבר הראשון שנבדק. הוא לא תקוע ולמרות זה החלפתי אותו.

עשיתי לא מעט חיפושים בפורומים בחו"ל שהם באמת יעילים בצורה בלתי רגילה ונעזרתי בהם לא מעט, את המידע או אפילו השרטוט של הקיט קולר הזה (האריסון ) לא מצאתי. לא בונה על זה כאן אבל לך תדע, תמיד יש הפתעות...

ואגב, תודה על המידע המועיל לגבי יצרני קולרים כאן. יחד עם זה, מאחר ומדובר בקולר אלומניום שצריך לעמוד בלחץ לא קטן אני אופתע אם ייצרו כזה במיוחד בעלות שבה יהיה משתלם יותר לייצר את זה כאן ולא להביא אחד מחו"ל. יחד עם זה, זה מידע שבהחלט שווה לבדוק.

תודה לעונים ושבת שלום

איתן

• תוכן חדש...