רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
שלום רב, בנוקיה/ תל אביב, השרון/ געש והשפלה/ נס ציונה המפגשים יתקיימו כרגיל. לגבי מפגש נשר/ ארומה הצפוני עדיין לא התקבלה החלטה. לבירורים יש לפנות אל עדי גולדנברג בטל' 2611660- 052. המפגש הירושלמי לא יתקיים מחר- הודעה על המיקום החדש תימסר בשבוע הבא! בברכה, סמדר - מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, בעיה שמטרידה אותי, נתחיל בסוג הרכב: מיני שנת 1979. כשאני נוהג דוושת הבלם חזקה והרכב בולם מעולה, נניח ואני לא בולם במשך כמה דקות, הלחיצה הראשונה על הבלם אחרי ההשהייה רפויה מאד והרכב לא בולם, אני מוריד את הרגל מהבלם, לוחץ שוב והיא חזקה מאד שוב פעם כמו שצריך. זה קורה גם כאשר אני מניע את הרכב, הבלימה הראשונה חלבית ואז הבלימה אחריה כמו שצריך (ואפילו מעל המצופה מרכב כזה). זה לא מפריע לי (בטוח יש אנשים שיתחילו לצעוק גוועאלד!!!) אבל הרכב בולם מעולה, רק צריך לפמפם בפעם הראשונה. יש רעיונות? ערב נעים, נאור
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
מחפס יסוד צורב
מאת ramzy- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ערב טוב וחג שמח. אני מחפש יסוד צורב דחוף!!! לפורד שלי עשו ניקוי חול, שמו איזהשהו יסוד .לא היה לי זמן ומקום להתעסק איתו עבור זמן בודי התחיל להתחלד בהרבה נקודות. עכשיו אני רוצה לעשות ניקוי חול מקומי ולשים צבע יסוד צורב. אולי יש אלטרנטיבה לניקוי חול?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 2 תגובות
- 654 צפיות
בידית ההילוכים (סגנון אמריקאי תחת ההגה ) מצב L וחר כך מצב D. D- הוא ללא ספק הילוכים ראשון שני ושלישי L- מתייחס להלוך ראשון ושני ( כמו בתיבת ההלוכים של ה240 ) או שרק להלוך ראשון ? תודה.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
מישהו היכן ניתן להשיג צלון לרכב מקרטון של פעםן? לא מעוניין בניילונים האלה שמתפוררים
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 תגובות
- 859 צפיות
פירקתי אותו מהרכב ועכשיו המצב הוא כזה. אני מחבר מינוס לגוף ופלוס לחוט שמחבר את הסולונואיד למנוע עצמו והמנוע מסתובב כך שאני מניח שהמנוע החשמלי תקין. אני בודק את הסולונואיד בצורה הבאה . מחבר מינוס לגוף ופלוס לנעל כבל הקטנה וכלום לא קורא כך שאני מניח שהסולונואיד לא תקין. הסטארטר הוא מסוג DUCELLLLIER אפשר לראות את התמונה שלו כאן : http://picasaweb.google.com/igalr69/304#5454064539486534690 פירקתי את שני האומים של הגוזונים הארוכים שמחזיקים את הסולונואיד במקום והוא מסרב לצאת. למיטב הבנתי צריך לפרק גם את הבורג מס 24 אבל הוא כאילו מסתובב על ריק , מסתובב ולא יוצא. יש משהו שאני מפספס ?
הודעה אחרונה מאת liatgol, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 939 צפיות
שלום לכולם בחודש הבא אהיה בארה'ב בעיקר בחוף המיזרחי. ברשותי מרצדס 280 קופה משנת לידה 1973 אולי מישהו יודע היכן אוכל להשיג חלקים משומשים וחדשים שם. אודה גם לקישורים לחברות ואתרים ( לא אתרי מכירה באינטרנט) בתודה מראש קדרון גדעון
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
בדיקת מעבדה
מאת zeashbe- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, פעם בחודש עולה שוב השאלה לגבי בדיקת רכב ללא רישוי. קיימות שתי מעבדות: מעבדה להנדסת רכב טכניון : http://www2.technion.ac.il/~metalins/carlab/index.htm מעבדה לרכב מכון התקנים : http://www.sii.org.il/196-he/SII.aspx למעבדת הטכניון קיימות נקודות שירות בימים מסויימים בב"ש, ירושלים, ראשלצ, נתניה וחיפה. מקווה שהמידע עוזר.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתמול המשאבת מים באל קמינו התחילה לטפטף,אין לי מושג אם זה חדש או שאני נוסע ככה זמן מה,אתמול פירקתי אותה ושמתי לב שיש לי לחץ בצינורות כשהרכב מונע,אבל בזה נטפל בהמשך,קיצר,עברתי בכל החנויות באיזור וכולם הציעו לי משאבה שמתאימה לרכב בול אבל אין לה את שתי ההברגות שאמורות לתמוך באלטרנטור,מחיפוש באינטרנט ראיתי שכמעט בכל הV8 האלטרנטור נמצא בצד שמאל ואצלי הוא מימין,בכל מקרה אני מצרף תמונה של המשאבה ,אם יש למישהו או שיכול להפנות אותי למקום שיש בו משאבה זהה אני אשמח, שאלה מס' 2:על הדרך כבר החלטתי לא להחזיר את הוונטה המקורית ושמתי חשמלית,אך לא מצאתי יוניט שמתאימה לסעפת יניקה,כלומר,יש שם בורג שאין לו יעוד,הוא סתם סותם שם חור,והייתי בטוח שזה הכנה ליוניט אך לא מצאתי במידה הזו במספר חני…
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 2 תגובות
- 871 צפיות
שיהיה לכולנו חג שמח וכשר! - רן (פשוט לא היה לי נעים)
- 1 תגובות
- 666 צפיות
חג שמח וכשר לכול בעלי רכבי ואופנועי האספנות באשר הם בארץ ובגולה. חופשת הפסח מקנה זמן איכות עם הרכבים/ האופנועים - נצלו זאת ובמיוחד עם מזג אוויר אביבי וקריר טיילו ותנו למנועים לנשום את האוויר הנקי והנעים ותנו לעצמכם לנוח מתלאות היום-יום חברים חג שמח ומהנה
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
חג שמח לכל החברים, ( תמונות איכותיות של ממפגש יועלו בהמשך ע"י הצלמים המיקצועיים ) עדי
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 1 תגובות
- 713 צפיות
השוק מלא בחומרים לנקוי ושמירת מראה מבריק ל עור (כסויי מושב) ברכב שלי העור במצב מצויין \מתוח,אבל מופיעים בו חריצים כהים יותר מהצבע הטבעי של העור וכמו כן צבע העור במושב הנהג כהה יותר כתוצאה משימוש איך נותנים חיים חדשים לעור? רעיונות? ניסיתי חומר של חברת "זימול" יצא חנטריש תודה לעונים דני
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש אתר אינטרנט שמוכר חלקי חילוף למרצדס קלאסיות מישהו מכיר??? תודה וחז שמח חן
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי - ראיתי באתר קלאסיקאר (מצטער שאני בוגד לפעמים אצל המתחרים...) מודעה על מכירת וולוו 262 ברטונה לחלקים. למרות שרבים סבורים שהדגם לא היה מוצלח (ומספרית הם צודקים), לדעתי זו הוולוו היפה ביותר בשנים שבין ה-P1800/121 ועד סדרות ה-S המודרניות. ועכשיו להצעה - מכיוון שהרכב הוא לחלקים בלבד, ומכיוון שלמיטב זכרוני היתה לו שלדה נפרדת, האם לא ניתן לקחת את הקליפה ו"להלביש" אותה על בסיס של 144/244 עם מנוע וגיר קיימים, וכך לפתור את הבעיה? אני בספק אם יש בארץ הרבה 262C (אם בכלל...) והסיכוי שמישהו יקנה אותה חלקים כדי להשלים רכב אחר הוא די נדיר. מה דעתכם? אני יודע שזה לא הכי חוקי שבעולם, אבל מצד שני אני תומך בגישה האמריקאית - כל מה שחב' הביטוח מוכנה לבטח יכול לעלות על …
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבוע טוב. מזג האויר שהיה אתמול (שישי) לא היה מעודד במיוחד. אולם לפתע, הופיעה הקשת בענן, ובישרה לנו על הברית בין הגשם למפגשישישרון. ואכן, טיפין טיפין החלו להגיע הרכבים. לא הרבה, לא כתמיד, רק 15. היו עשרות חברים, אך חלקם הגיעו "באזרחי". נכון, היתה הרמת כוסית לחג. אך קודם נראה את הקשת. (אה כן, תודה לדני כהנא על התמונות ). חיכינו לבני ידידנו שנבחר לשרת אותנו שוב בועד, כשהגיע למפגש נעטף באהבת החברים. נמזג המזג, חולקו כוסיות לחברים, ובני נשא דברים. לאחר ברכות והודעות שבני מסר מטעם המועדון, הושקו כוסות "לחיים!". דודי, דוגמן "שישי של פסח", בפוז…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני זקוק לנורות 6V, 18W עבור אופנוע משנת 69. מישהו יודע היכן ניתן להשיג? תודה יונדב
הודעה אחרונה מאת R24, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם מישהו יודע ממתי הקופסאות שצילומיהן מצורפים כאן? בתודה אמנון
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
המלצות לפני התנעת רכב שעמד (גם השרשור הזה עמד, 7 שנים עד שהוקפץ)
מאת Guest miniman-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי מיני שלא זזה 4 שנים! אשמח לקבל המלצות מה לעשות לפני שמנסים להניע אני מאמין שבטח הנושא עלה, אך לא מצאתי בחיפוש תודה
הודעה אחרונה מאת גולש חדש, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בס"ד בשעה טובה שחררתי אתמול את האופנוע מהבונדד באשדוד 3 שנים אחרי שרכשתי אותו בארה"ב. להלן תמונות: בועז.
הודעה אחרונה מאת bkatzir, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שיהיה לכולנו חג שמח וכשר! מהמפגש. - וחג שמח למועדון כולו!
הודעה אחרונה מאת קובי קליין, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפני שאני מתחיל לשפץ האר וי שלי נחמד לשאוף את עיניים http://picasaweb.google.co.in/Suzuki.AC50/DezzoniBenjamin#
הודעה אחרונה מאת קרמה, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שבת שלום!! למרות מזג האויר החורפי והגשום, הגיעו חברים רבים להרמת כוסית לקראת חג הפסח. בנוסף הגיעו גם רכבים מענינים,לחלקם הופעת בכורה!! חג שמח לכל חברי הפורום.
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 2 תגובות
- 900 צפיות
חגיגה במועדון אלפא רומיאו גם לקראת פסח וגם השקה ... הרבה חמץ מהסוגים המובחרים ויין . כמובן ששותים מעט (כל פעם ) http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6029&highlight= אודי.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
AMC PACER 1 2
מאת datsun280z-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
האחרונה שראיתי הייתה לפני 15 שנה בחולון.. האם לאחד מחברי הפורום יש מושג האם נשארו רכבים כאלו בארץ? ( אחד מהרכבים שנבחרו לגרועים ביותר אי פעם למרות שלדעתי הוא מיוחד )
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בקישור הנ"ל ישנו קראוון אספנות שמותאם לחיפושית, ניסיתי לאתר כזה ב-EBAY ללא הצלחה, יש מישהו שיוכל להצליח יותר? בכל מקרה שווה צפייה גם לכאלה שעדיין לא ראו, תודה - רן http://www.youtube.com/watch?v=56XL0TysIn0
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/APOLLO-11-NASA-SATURN-V-LEM-HAYNES-MANUAL-BRAND-NEW_W0QQitemZ220444317479QQcmdZViewItemQQptZUS_Nonfiction_Book?hash=item3353815727&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1205%7C293%3A1%7C294%3A50#ebayphotohosting
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
אני רוצה לנקות את תא המנוע, שלא נוקה כבר 25 שנים. צריך לקחת בחשבון שיש חלקים מכניים וחשמליים בתא המנוע ואני לא רוצה להסתכן בשפיכה של דלי מים פנימה. חשבתי על מגבונים לחים, אשמח לשמוע על חומרים טובים לניקוי של כל הלכלוך. כמו כן, אשמח לשמוע "אזהרות" (לא לנקות את X בגלל שזה יכול לגרום Y). כמובן שיהיו תמונות לפני/אחרי תודה רבה, נאור
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 937 צפיות
שלום חברים, מעשה שטן: רק סיימתי לסדר את הקרע בכבל שפותח את המכסה המנוע, ונשבר הציר הימני של המכסה. יש לי וולוו לפירוק שאני יכול להוריד ממנה ציר זהה ולהרכיבו במקום זה שנשבר, אבל לפני שאני מתחיל בעבודה הייתי רוצה לקבל טיפים לעניין הזה כדי להימנע מטעויות ונזק. תודה אילן
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
אחרי שחיממנו מנועים הגיע הזמן להנא/עה חוזרת. אנו נגביל ל-30 משתתפים, רשאיות להשתתף מכוניות עד שנת 1989 כולל. נתחיל בשעה 9:00, נא להגיע ב-8:30 על מנת שנוכל לעלות למסלול כמה שיותר מהר. המיקום- המסלול בנחשונים. עלות השתתפות מוזלת בסך 175 ש"ח. כל משתתף יקבל מספר וזה יהיה סדר העלייה למסלול. כל מקצה יהיה מורכב מ-5 הקפות (בסוף ההקפה הרביעית יונף שלט LAST LAP) זמן להקפה קצת פחות מדקה, הערכה היא שכל משתתף יעלה למסלול כ-5 מקצים כאשר בו זמנית יעלו למסלול 3 משתתפים (בהפרשים מסויימים לבטיחות). שוב להדגיש, זו אינה תחרות, המטרות העיקריות הן הנאה ולימוד. לצורך הנושא הלימודי עומד לרשותנו דני גלטר שהינו מדריך מיומן ונהג מרוצים. אנו זקוקים למתנדבים לנושאים לוגיסטים ובטיחות…
הודעה אחרונה מאת reuven,